- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Witcher topik
- Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Remek leírás nagyon köszi ! Nálam kötelező lesz.
Ez tipikusan az a játék, ami remélhetőleg az idővel egyre jobb fog lenni, plusz tartalmakkal, kiegészítőkkel, modokkal akár.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
ryke1
tag
A fiamnak a PS5 Gold Edition már úton van, holnap érkezik
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
Micsurin
nagyúr
NPC-k mennyire interaktálhatóak? Gondolok itt egy skálán az Ac Odyssey-re és egy RDR2-re.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Nem teljesen értem a kérdést, amennyire rémlik, a random NPC majdnem ugyanolyan inaktív volt az AC-ben és a RDR-ben is. Beszélgetni nem lehet velük itt sem, és a városokban a civilekbe nem is tudsz belekötni - de a birodalmiakba és a bandák területén az ottani alakokba igen. A városokon kívül gondolom szabadon lehet lövöldözni, de mivel nincs zsákmány, nem sok értelme van.
-
Micsurin
nagyúr
Random encounterek, neki mész összeszólalkozásra Defuse / Provoke stb stb.
Random előveszed a fegyvert egy bárban mint reagálnak rá, ezekre gondoltam. Túl sokat nyersz a Sabaccban stb.
Mennyire reagálnak ezekre? Vagy kvázi ez azt takarja pont mint a Divison 2-ben, hogy akinek van healtbarja azzal lehet kb harcolni mindenki más meg csak plain asset a pályán?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
markknight
veterán
Akkor Ubisoft+-ból is 3 nappal korábban tolható?
-
veterán
Az SW univerzum számomra tök semleges. A filmeket se láttam (részleteket egy-kettőből maximum) de a játék a tesztek, elözetesek, gameplayek alapján tetszik. Az ubis cuccokat szeretem és egy havi ubi+ áráért remek szórakozást nyújthat az Outlaws.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Milyen trükkös vagy te Grath!
Az első bekezdésnél ott van, hogy "erőtlen". Már dörzsöltem a tenyeremet, hogy na most ez a játék jól le lesz húzva, mert egy tipikus Ubisoft átskinezett cím. Erre végig olvasom a tesztet, és szinte végig pozitív az írás. Jahogy úgy erőtlen, hogy nem használ erőt a főhős, oké. Leesett a végére.
Egyébként jól hangoznak a leírtak. De nem tudom, hogy kipróbálom e valaha. Pedig egy hónap Ubi előfizetésbe kerülne csak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lmno
őstag
Konzolon hogy fut (PS5)? Megvan a (többé-kevésbé) fix 60 fps? Valamelyik bemutató videóban eléggé döcögött...
-
Grath
HÁZIGAZDA
Konzolon 3 verzió van, 30, 40 és 60 fps. VRR tévén mindegyik elfogadhatóan stabilnak tűnt, és ehhez a játékmenethez nekem a 30 is elég volt, főleg, mert a bevilágításban elég nagy különbségek vannak az üzemmódok között. Biztos vagyok benne, hogy 24 órán belül lesznek tudományos mérések arról, hogy pontosan mennyire is stabil.
-
veterán
Nekem ez a rész is nagyon tetszett:
"A leltár nem szívderítő: van egy talajba csapódott, jelenleg kizárólag csendes füstölgésre alkalmas űrhajónk, egy épphogy működő, berregve lebegő mopedünk, egy szem, inkább szentimentális, mintsem harci értékkel rendelkező lézerpisztolyunk, illetve egész pontosan zéró tervünk a jövőre nézve. Ja, és a Zerek Besh vezetőjének jóvoltából természetesen rendelkezünk egy, a fejünkre kitűzött „halva vagy halva” típusú vérdíjjal is!"
Jól meg lett írva az egész teszt. -
atainprison
senior tag
Azért mielőtt mindenki rohanna a virtuális vagy rendes boltba megvenni a játékot érdemes több tesztet/videót is megnézni. Az összkép közel sem annyira pozitív.
-
S e t h
nagyúr
Szokásos színvonalú teszt, köszi!
Érdekes viszont, az eddigi tesztek alapján amelyeket olvastam a játékról nem tudom eldönteni, hogy az sw fanok inkább imádni fogják, vagy a tányér szélére tolják.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Kylesa
aktív tag
Amint kijön Steamre, veszem megfele.
it's a danger pretty here in Night City
-
pandras83
senior tag
A GS tesztben megütötte a fülem, hogy túlnyomóreszt női npc-k vannak a játékban, beleértve a mindenféle fajokat és a droidokat is. Remélem nem annyira zavaró, mint amennyire ők annak találták.
Cyberfuck Patchrunner
-
gliskard
senior tag
Az előzetesek alapján már kapott ez a játék hideget-meleget egyaránt.
Most Grath tesztje alapján nyugodtabban nyomok a megrendelés gombra. Köszi. -
markknight
veterán
válasz pandras83 #21 üzenetére
A női karakterek az mára már klasszikus Star Wars vonás, illetve az elmúlt sorozatokra jellemző, hogy nettó az összes férfi karakter vagy béna, vagy nyomorult, gonosz, erőszaktevő, aljas és még lehetne sorolni. Ez szerintem ebben a címben is így lesz, aztán meglátjuk. Az Acolyte-ban és az Ahsokában is csak ilyen férfi karakterek voltak, meg hát szegény Mandót is lenyomták a kocák a végére, de szerencsére ott volt Bo Katan. Ez van, ez egy ilyen kor, reméljük a Wukong sikere elindít valamit.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Köszi a tesztet! Így ez alapján kellemes csalódás. A 30-40 órát hogy értsük? Ez csak a fő sztory és néhány side quest? Vagy ez completionist idő? Bár mivel pár napotok volt csak a review kód és a cikk megjelenése között, nem hiszem, hogy ez alatt ki lehet tolni egy completionistet. Ezért azt sejtem, az minimum a duplája, ha mindent is megcsinálsz (80-100 órára tippelnék).
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
XuChi
addikt
"az öt bolygó, a két űrállomás és a három nyílt terület hatalmas játszótér"
5 bolygó ? Ne vicceljenek már.... Ennél jóval többre számítottam. Úgy fest még 10 évet várnom kell egy értelmes SW OW játékra -
Televan74
nagyúr
válasz markknight #26 üzenetére
Szőrős majmokat látunk a játékokban?!?
Szerintem nincs baj a jelenlegi felhozatallal. De majd játék közben kiderül úgy is hogy mennyire vonzó vagy zavaró a sok női npc. Bár női Wuki is lehetne benne, ha már a szőrős majmokat emlegettem a hozzászólásom lején.
#27 nubreed Fejlesztő szerint 60óra kb. a teljes végig játszás. Majd a DLC -k kitolják 80 óra körülire, személyes véleményem szerint.
#28 XuChi Nem elég! A K.O.T.O.R -ban sem volt több. Meg kell tölteni értelmes tartalommal.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #31 üzenetére
Coruscant is elég lenne, ha csinálnának hozzá ugye játékot ami kihasználná a méretes világát. Hjahogy a 1313 ilyen lett volna? Nem szóltam
Live-Die-Respawn
-
ddekany
veterán
válasz markknight #26 üzenetére
Wukong... Akármit is gondoltak/csináltak eredetileg a fejlesztők, mint hús-vér kisemberek, azonnal nacionalista büszkeség tárgyát csinált a CCP belőle, és innentől azok malmára is hajtja a fizet, ha megveszed. Fogadok, a kínai eladások és értékelések jelentős része hazafi kötelességből adódik. Kb. mint az olimpiai aranyok száma, meg kell mutatni a világnak. Akkor is, ha önerőből is nagy siker lett volna (mert állítólag tényleg jó), a Steam-es számokban nem tudod elválasztani már a propagandát és a valós teljesítményt. Az meg, hogy woke mentes, hát persze, hiszen ezen profitálnak a keleti diktatúrák, hogy ők ezt az őrületet ellenzik. Öngól (vagy néha szándékos?) a woke-ok részéről erősen, hogy az állítólag értékeikkel leginkább ellentétes rendszereket erősítik.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Fogadok, a kínai eladások és értékelések jelentős része hazafi kötelességből adódik
Kínában nem éppen az van, hogy valami komoly korlátozás van, hogy mennyi video játékot lehet venni meg játszani? Mintha lenne valami ilyesmi szabály arrafelé vagy rosszul tudom?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Crus
őstag
A Wukong playerek 81%-a Kínából tolja.
Outlaws meg: Bolondnak is megéri 70€-ért egy 15-20 órás játék (lsd. HLTB), ami ráadásul még repetitív, kihívásmentes, sekély karik és sok meglepő nincs a sztoriban se, csérbe az A.I. egy vicc, ésatöbbi. Jó kis középszŐr.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
macy
addikt
Mi az, már megy a game, ti meg a wukongról beszéltek?
-
ddekany
veterán
válasz markknight #35 üzenetére
Az USA-ban és Kínában is van egy eszmei szűrő, amin át kell menni. USA-ban mostanság semmi nem megy át rajta ami nem új, mert bizonyos körök szerint túl férficentrikus, nem elég dááájvörz, stb. Tehát belenyúlnak. Ám a kínaiak ezt a fajta szűrést már megtették a 70-es években a Kulturális Forradalmukkal, méghozzá sokkal brutálisabban. A majomkirály legendája azon a szűrőn átment, amit az bizonyít, hogy ismert és népszerű maradt ott. Tehát nem ütközik az eszmével, így nem is kell módosítani. (Vagy már egy kicsit kigyomlált verziója ismert... passz.)
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Eléggé elfogult lett ez a cikk, mert ezen kívül vannak benne furcsa dolgok. Pl. az, hogy nem lehet lopakodni, nem tudsz fal mellett osonni, elrejteni a lelőtt ellenfeleket, így aztán teljesen random hogy ki és mikor fogja őket észrevenni, majd riadóztatni, ami teljesen érthetetlen, miközben a játék többsége erről a lopakodásról szól.
Az AI természetesen kőbuta és összevissza működik, a társat lelőheted a másik mellett és észre sem veszi, de van hogy kilométerekről kiszúrnak.
A küldetések egy idő után teljesen egyhangúvá válnak, és a nagy beharangozott körözési rendszer se egy nagy durranás, mert néhány melóval bármikor átbillenthető a másik irányba.
Vagy hogy ubiék átestek a ló túloldalára, és a szereplők többsége nő, alig van férfi karakter, és ez borzasztóan frusztráló.
Ehhez kapcsolódóan pedig a kedvenc idézetem egy másik "gamer" oldalról:De a woke-termék semmivel nem ad többet, mint az általa démonizált faroklengető múlt, sőt még színtelenebb, szagtalanabb hősöket, történeteket mutat be, a diverzitás eszméjében úgy egyesül mindenki, hogy uniformizálódik az unalomban. Ez pedig nem érdem.
Szóval egy tipikus középszerű ubi játék, gyakorlatilag egy átskinezett watch dogs.
Nekem 30 ezret semmiképp nem ér meg, majd egy legalább 40%-os akcióban.[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
őstag
Számomra csak a "a KoTOR-és Mass Effect-párhuzamok szinte kézzel fogható szilárdságúak" menti meg az AC klón minősítéstől. Tökéletesen egyetértek azzal, hogy " Én speciel még jobban örültem volna, ha megteszik az utolsó lépést is, és az Outlaws partialapú játékként jelenik meg". Az Alfa Generációs célközösség azonban inkább vevő az árkádosított platformozásra és lövöldére, mint a kihívást jelentő csapatalapú taktikai harcokra, és a valódi Szerepjátékos elemekre.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
markknight
veterán
Én kettő órát beleraktam most reggel, úgy, hogy amúgy utálom az Ubis játékokat. Meglepően élvezetes, korrekt munkának tűnik a játék, bár messzemenő következtetést nem vonnék le ennyi alapján.
-
Scholes9
nagyúr
1 hónap Ubi+-szal megnézzük
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
pRoject22
őstag
Kb 2-3 óra játék után én azt mondom ,hogy ez egy jó játék, ami zavar, hogy a kép élessége közel nincs az Avatar-hoz, hiába állítom minőségre a DLSS-t vagy kapcsolgatok dolgokat ki-be, egy szétmosott pixeles képet kapok, olyan mintha 1440p tartalmat futtatnék a 4K monitoron, egyelőre nem találtam rá megoldást, hogy olyan szép legyen mint az Avatar, pedig ugyanaz a grafikus motor.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz pRoject22 #48 üzenetére
Elvileg ez működik, aki hasonló bajjal küzd próbálja ki
-
Montanaxy
aktív tag
Uborkaszezonos évben meg lehet venni leárazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netflix
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen