Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Használ itt valaki A1-es LG OLED tv-t?
Tegnap lecsaptam egy 65ös példányt az emagon 355.000 Ft-ért (impulzusvásárlás ugye..), egy Samsung 65Q6FN-t váltana. Régóta szeretnék oled-et, ez most egész vállalható áron is lenne. Ti váltanátok a helyemben? Tudom, tudom... C1 lenne az igazi, de heti max 10 óra játékért nem túl indokolható az a 200.000 Ft árkülönbözet. -
RangerFox
Topikgazda
válasz ANOka #103189 üzenetére
Én meg a jó filmeket megveszem Blu-Rayn és örülök magamnak. Amúgy a képlet az én esetemben egyszerű: se PS3-on, se PC-n nem tudtam olyan minőségben játszani a játékkal, mint amilyen ez a változata lesz, így felesbe 5$t aprópénznek gondolok érte. Persze én is szívesebben játszanék a 6-tal, mint harmadjára az 5-tel, de hát ez van.
-
MODERÁTOR
válasz Major Lion #103194 üzenetére
Jó, de egy remake azért egészen más kategória mint egy remaster...
-
oriic
HÁZIGAZDA
State of Play - Március 9. 23:00
20 perces show, a PSVR2-ről nem lesz szó.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
válasz RangerFox #103187 üzenetére
Oké. De ezzel a felfogással csak pénzeljük őket, hogy véletlenül se kelljen semmi újat csinálniuk. Elég ha a grafikai beállításokat kicsit feljebb csapják és az fps lock-ot egyel feljebb állítják.
Azt veszel amit akarsz, ne érts félre. Véleményem szerint ez így megint egy pofátlan lehúzás, mert megjelent PS3-ra, megvetted. Majd PS4-re, megvetted megint. Most PS5-re és azért így harmadjára már igazán adhatnák ingyen annak, akinek prevgenre megvan.Ja
-
BusinessGuy
őstag
válasz WhiteWalker #103183 üzenetére
Azért van mert mindenki elfogadta. Mondom csak ne sirjon senki ha még genen belülre is behozzák ezt a gusztustalanságot akár félgenre. Én ezidáig egy fillérrel sem támogattam az ilyesmit és nem is fogom. Nagyon gáz ez és ez jórészt a buta gamer fogyasztótársadalom minden létező sz*r lenyelésének köszönhető. Ez csak rosszabb lesz így.
-
őstag
Aki vmikor (régen) egyszer már végigjátszotta a GTA n+1 verzióját, az miért veszi meg még egyszer ugyanazt felújítva?
(Aki még nem játszott vele, számára teljesen új, azt megértem.)
-
Andreaspasco
tag
Letöltöttem az ARK-ot, hát ez nagyon gáz ahogy akadozik.
WhiteWalker azért a sokadik bőrlehúzásnál nem csodálom hogy kiakad a hülyének nézési mutató!!
Már csak a criptovalutakat kell integrálni és meg is vagyunk!!
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz BusinessGuy #103169 üzenetére
Érdekes az UC4-nél senki nem szólt semmit a fizetős upgrade miatt. Itt mindjárt megy a höbölgés
De mondhatnám a mikro tranzakciókat is. Van és mindenki elfogadta
Szerintem itt zárjuk a témátJah hozzáteszem , kib@szott sz@r irány ez a mostani gameing világ.
[ Szerkesztve ]
-
vanŠcore
csendes tag
Volt másoknak olyan problémája a gyári controllerükkel, hogy maga az alap rezgés egy idő után teljesen fura módon tette a dolgát? Értem ez alatt durva a visszajelzése és olyan mintha szét akarna esni a kezembe, zörgő zaj. Adaptív ravaszokat nem érinti a dolog. Van egy feketém az teljesen normális. Egyáltalán az ilyesmi garanciázható, vagy fogadjam el és ez ilyen most már. Pont most lesz 1 éves a konzol és az érintett controller.
-
marinea2
addikt
Rockstarosok inkabb ugykodnenek a RDR2 60fps-en...
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marquuard
veterán
Adjatok légyszi egy magyar Store-os linket a GTA5 PS5 sztori módhoz. Képtelen vagyok megtalálni.
PSN ID: marquuard
-
BusinessGuy
őstag
válasz WhiteWalker #103163 üzenetére
Aztán ne hisztizzetek ha ez majd odáig fajul hogy még generáción belül is szaros grafikai upgrade-nek hazudott beállításokért is fizetni kell....Mert azzal hogy vezik az emberek csak adják egyre jobban és jobban a lovat az ilyen húzások alá...
-
Peat76
őstag
December 1 óta itt a friss system update, jó sokat ültek rajta...
Van valami érdemi változás?Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
thrill
tag
válasz Lackooo84 #103154 üzenetére
Nem vették le, fenn van előrendelhető állapotban.
PS Store-ban (konzolon) 3500 HUF (az online ugye ingyen elérhető lesz egy darabig)
Xboxon viszont csak egyben lehet megvenni a kettőt (és ott nincs free online)
Ezért van a különbség.
Persze az hazai online magazinok megint csesztek utánajárni. -
d@vee
őstag
válasz BusinessGuy #103157 üzenetére
Teljesen jól csinálják. Mert így is vinni fogják elég jól, befektetett minimális munkával mégtovább szakítanak rajta.
Ja
-
gboorka91
csendes tag
válasz Delirious #103143 üzenetére
Szia, nem akartam reklámozni azért rövidítettem. Igen, onnan Sajna 30napon túl van már, de szerintem még mindig ők a leggyorsabbak azért is szavaztam nekik bizalmat. Euronicsből igért ismerős hogy ha lesz, szól, tesz nekem félre, ha idő közben megjön, felajánlom vkinek szívesen majd.
PSN: Gboorka91
-
WhiteWalker
nagyúr
Szánalmasnak szánalmas. Egyetértek veled .
Viszont ahogy kinéz most azzal a 30fps-sel az valami okádék.
Szóval gondolkozom hogy megvegyem ismét , hogy normálisan fusson és nézzen ki. -
nagyúr
Én végignyomtam megjelenéskor
PC-n. Majd megvettem PS4-re, megkaptam epic-re ingyen, megvettem egy csomag részeként PS3-ra és ha 10eur körül lesz akkor meg fogom venni PS5-re isa virágbolti verziót -
.LnB
titán
Ez olyan alibi akció szerintem mint a Black Friday-kor látottak. Valahol ez a reális ára ennek 4-7ezer forint. június 14. után meg majd más miatt lesz olcsó.
Szerintem egy nagyon jó játék a GTAV, de nem tudom, hogy meg fogom e venni. Megjelenéskor játszottam PC-n. Szóval én még csak egyszer fizettem érte.
Viszont egy RDR2 remaster-ért fizetnék, kérdés nélkül. Nagyon végigjátszanám azt még egyszer, de most már 60fps-sel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Woodslave
félisten
vmi lófax pénzért vettem anno ps4-re nem is játszottam végig azóta se gyerek szokott online. 10 dollárt adtam volna a felújításért mint az unchartednél amit nagy valószínűség szerint next genen már nem fogok végigvenni szóval tök felesleges volt de hátha. De 14kért tuti nem. Akkor marad a prev gen változat
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BusinessGuy
őstag
válasz tboy93 #103147 üzenetére
Szánalmas...
Eladják harmadjára is ugyan azt, csak míg a ps3 érában 720p low, ps4 érában 1080p talán médium volt most lesz felskála 4k talán high talán 60 fps pár minimal látványmoddal....Gyakorlatilag eladják a pc verzió grafikai beállításait, harmadjára...Nem tudom mi a szomorúbb, hogy itt tart a rockstar vagy hogy van aki megveszi harmadjára/másodjára is... -
Vektast
aktív tag
Hol lehet venni néha normál árba Playstation 5-öt? Hol érdemes nézelődni?
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Deck
titán
válasz RangerFox #103149 üzenetére
IGN: [link]
Igen ám, azonban Xboxon és PlayStation 5-ön is kedvezményesen szerezhetjük be a játékokat, legalábbis egy darabig. Xboxon a játék sztorimódja egészen június. 14-ig akciós, így 6995 forintba kerül. A többjátékos kalandot szintén leértékelve fogják kínálni, mindössze 3545 forintért. PlayStation 5-ön a GTA Online 3 hónapig ingyenes lesz (PS Plus tagság hiányában is), továbbá a Sony konzolján is olcsóbb lesz a sztorimód. A brit PS Store-ban 8.75 fontba, vagyis 4133 forintba kerül kedvenc bűnözőink nem mindennapi története.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
nagyúr
-
veterán
-
@rglaaf
veterán
Hbo max app ról van infó mikor kerül be storeba?
PSN:BiZzare_0 ️
-
KaitouP
nagyúr
Ez igen, ezt nevezem én inspirálónak! Asszonnyal is ráállunk erre a crouch co-opra akkor, a kanapén fetrengés meg maradjon meg a puhányoknak!!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #103138 üzenetére
Ő... ez ilyen családi szokás. Sportos család vagyunk.
Van amikor "négyütemű fekvőtámasz coop"-ot is játszunk.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz WhiteWalker #103136 üzenetére
Igen, pénteken.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
WhiteWalker
nagyúr
Apróhirdetésben mi ez a sok bontatlan HFW eladó ? Volt valami bundle csomag?
-
.LnB
titán
válasz Batyops #103133 üzenetére
aha, köszi. Most reddit-en is azt találtam, hogy a crouch coop az hivatalos. Na az nekünk elég is.
-
2018
senior tag
válasz BusinessGuy #103130 üzenetére
A nat type ? Azt hol allitsam? Port forwardoltam a leirt portok nyitva es meg mindig nem jo
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga-ról tud valaki érdemi infót, hogy lesz e benne co-op?! Semmi, erre utaló információt nem találok. Csak felvetéseket, hogy vélhetően nem lesz benne.
Ettől függ, hogy melyik konzolra vennénk.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
belan
addikt
Ez egy nagyon komoly dex blood katana build aki teheti nézze meg jó lenne egy ilyet össze rántani elden ringbe. [link]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
HaZsolt
őstag
válasz Sundesz #103126 üzenetére
És akkor egy még 1 kérdés azzal aki már játszott vele. Sok kocsit szeretnék vezetni. Van olyan játékmód ahol mindegyiket el tudom érni a játék elején? Mindenképpen össze kell-e grindelnem egy csomó kreditet, hogy vezetni tudjam? Project cars 2-ben imádtam a time trialt, ott minden kocsit ki tudtam próbálni. Itt is van ilyen lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Ez a változat upgradelhető ps5-ösre?
-
2018
senior tag
válasz BusinessGuy #103123 üzenetére
Ok hogy allitom fixre ps ipjet?
-
BusinessGuy
őstag
Telekomos netem és routerem van és semmi baja.
Esetleg portforward a ps ip-jéhez. Nálam is be van lőve COD miatt amit a Vanguardhoz ajánlottak hogy open legyen a NAT TYPE.
TCP: 1935, 3478-3480
UDP: 3074-3079, 3478-3479Ja és a ps-nek célszerű ip-t rögzíteni a routerben mert forwardot ip-hez kötöd viszont ha ki bekapcsolod ps-t akkor válthat ip-t.
[ Szerkesztve ]
-
2018
senior tag
Nagyon tré a gt 7. Egész nap elment vele. Az összes portot kinyitottam dns címet is átírtam mert a sony support ezt írta: IP cím beállítása - Automatikus 2. DHCP gazda neve - Nincs megadás 3. DNS beállítások - Kézi Elsodleges DNS: 8.8.8.8 Másodlagos DNS: 8.8.4.4 4.MTU beállítások - Automatikus 5. Proxykiszolgáló - Ne használd Ha a hiba továbbra is fenn áll le kell ellenorizni, hogy a routeren az útválasztó portok nyitva vannak-e. Ebben az internetszolgáltatója fog tudni segíteni. Az alábbi portokat kell megnyitni: • TCP: 80, 443, 465, 993, 3478, 3479, 3480, 5223, 8080 • UDP: 3478, 3479
Nem működik a telekomos routerrel sem a xiaomi routerrel. Kábellel összekötve a ps5-el akkor sem. De a telekomos mobil net vezeték nélküli kula routerükkel egyből megy a gt7 multi!
-
nagyúr
válasz FuRiONight #103118 üzenetére
?? 😁
-
Peat76
őstag
Ha megvan a GTA 5 PS4 lemezes verzióban akkor március 15-én tudom frissíteni a nextgen PS5 verzióra?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
bbuffy
senior tag
válasz szasanyi #103113 üzenetére
ultraoff:
Nem kell. Pont ami most zajlik, gazdasági részen. A idevezetett út és a jelenlegi helyzet, a ketségbeesett kapkodás. Rosszabb lassan mint egy háború. Mondjuk Cold war
Nem vitainditó, csak kinyilatkoztatás....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
gboorka91
csendes tag
Kezdek türelmetlen lenni hogy 25óta semmi Update konzol érkezés ügyben.. talán a konfliktus miatt nem érkezik meg japánból időben? Ha egyáltalán ott gyártják... 😬
PSN: Gboorka91
-
KaitouP
nagyúr
válasz fogtunder #103100 üzenetére
Jó, megengedem hogy még ezzel játsszatok, de aztán karácsonyig csitt!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest