Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használ itt valaki A1-es LG OLED tv-t?
Tegnap lecsaptam egy 65ös példányt az emagon 355.000 Ft-ért (impulzusvásárlás ugye..), egy Samsung 65Q6FN-t váltana. Régóta szeretnék oled-et, ez most egész vállalható áron is lenne. Ti váltanátok a helyemben? Tudom, tudom... C1 lenne az igazi, de heti max 10 óra játékért nem túl indokolható az a 200.000 Ft árkülönbözet. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
ANOka #103189 üzenetére
Én meg a jó filmeket megveszem Blu-Rayn és örülök magamnak. Amúgy a képlet az én esetemben egyszerű: se PS3-on, se PC-n nem tudtam olyan minőségben játszani a játékkal, mint amilyen ez a változata lesz, így felesbe 5$t aprópénznek gondolok érte. Persze én is szívesebben játszanék a 6-tal, mint harmadjára az 5-tel, de hát ez van.
-
válasz
Major Lion #103194 üzenetére
Jó, de egy remake azért egészen más kategória mint egy remaster...
-
oriic
HÁZIGAZDA
State of Play - Március 9. 23:00
20 perces show, a PSVR2-ről nem lesz szó.
-
-
d@vee
őstag
válasz
RangerFox #103187 üzenetére
Oké. De ezzel a felfogással csak pénzeljük őket, hogy véletlenül se kelljen semmi újat csinálniuk. Elég ha a grafikai beállításokat kicsit feljebb csapják és az fps lock-ot egyel feljebb állítják.
Azt veszel amit akarsz, ne érts félre. Véleményem szerint ez így megint egy pofátlan lehúzás, mert megjelent PS3-ra, megvetted. Majd PS4-re, megvetted megint. Most PS5-re és azért így harmadjára már igazán adhatnák ingyen annak, akinek prevgenre megvan. -
BusinessGuy
őstag
válasz
WhiteWalker #103183 üzenetére
Azért van mert mindenki elfogadta. Mondom csak ne sirjon senki ha még genen belülre is behozzák ezt a gusztustalanságot akár félgenre. Én ezidáig egy fillérrel sem támogattam az ilyesmit és nem is fogom. Nagyon gáz ez és ez jórészt a buta gamer fogyasztótársadalom minden létező sz*r lenyelésének köszönhető. Ez csak rosszabb lesz így.
-
Aki vmikor (régen) egyszer már végigjátszotta a GTA n+1 verzióját, az miért veszi meg még egyszer ugyanazt felújítva?
(Aki még nem játszott vele, számára teljesen új, azt megértem.)
-
Andreaspasco
tag
Letöltöttem az ARK-ot, hát ez nagyon gáz ahogy akadozik.
WhiteWalker azért a sokadik bőrlehúzásnál nem csodálom hogy kiakad a hülyének nézési mutató!!
Már csak a criptovalutakat kell integrálni és meg is vagyunk!!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
BusinessGuy #103169 üzenetére
Érdekes az UC4-nél senki nem szólt semmit a fizetős upgrade miatt. Itt mindjárt megy a höbölgés
De mondhatnám a mikro tranzakciókat is. Van és mindenki elfogadta
Szerintem itt zárjuk a témátJah hozzáteszem , kib@szott sz@r irány ez a mostani gameing világ.
-
vanŠcore
csendes tag
Volt másoknak olyan problémája a gyári controllerükkel, hogy maga az alap rezgés egy idő után teljesen fura módon tette a dolgát? Értem ez alatt durva a visszajelzése és olyan mintha szét akarna esni a kezembe, zörgő zaj. Adaptív ravaszokat nem érinti a dolog. Van egy feketém az teljesen normális. Egyáltalán az ilyesmi garanciázható, vagy fogadjam el és ez ilyen most már. Pont most lesz 1 éves a konzol és az érintett controller.
-
marinea2
addikt
Rockstarosok inkabb ugykodnenek a RDR2 60fps-en...
-
marquuard
veterán
Adjatok légyszi egy magyar Store-os linket a GTA5 PS5 sztori módhoz. Képtelen vagyok megtalálni.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
WhiteWalker #103163 üzenetére
Aztán ne hisztizzetek ha ez majd odáig fajul hogy még generáción belül is szaros grafikai upgrade-nek hazudott beállításokért is fizetni kell....Mert azzal hogy vezik az emberek csak adják egyre jobban és jobban a lovat az ilyen húzások alá...
-
Peat76
őstag
December 1 óta itt a friss system update, jó sokat ültek rajta...
Van valami érdemi változás? -
thrill
tag
válasz
Lackooo84 #103154 üzenetére
Nem vették le, fenn van előrendelhető állapotban.
PS Store-ban (konzolon) 3500 HUF (az online ugye ingyen elérhető lesz egy darabig)
Xboxon viszont csak egyben lehet megvenni a kettőt (és ott nincs free online)
Ezért van a különbség.
Persze az hazai online magazinok megint csesztek utánajárni. -
d@vee
őstag
válasz
BusinessGuy #103157 üzenetére
Teljesen jól csinálják. Mert így is vinni fogják elég jól, befektetett minimális munkával mégtovább szakítanak rajta.
-
gboorka91
csendes tag
válasz
Delirious #103143 üzenetére
Szia, nem akartam reklámozni azért rövidítettem. Igen, onnan
Sajna 30napon túl van már, de szerintem még mindig ők a leggyorsabbak azért is szavaztam nekik bizalmat. Euronicsből igért ismerős hogy ha lesz, szól, tesz nekem félre, ha idő közben megjön, felajánlom vkinek szívesen majd.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Szánalmasnak szánalmas. Egyetértek veled .
Viszont ahogy kinéz most azzal a 30fps-sel az valami okádék.
Szóval gondolkozom hogy megvegyem ismét , hogy normálisan fusson és nézzen ki. -
válasz
Én végignyomtam megjelenéskor
PC-n. Majd megvettem PS4-re, megkaptam epic-re ingyen, megvettem egy csomag részeként PS3-ra és ha 10eur körül lesz akkor meg fogom venni PS5-re isa virágbolti verziót -
.LnB
titán
Ez olyan alibi akció szerintem mint a Black Friday-kor látottak. Valahol ez a reális ára ennek 4-7ezer forint. június 14. után meg majd más miatt lesz olcsó.
Szerintem egy nagyon jó játék a GTAV, de nem tudom, hogy meg fogom e venni. Megjelenéskor játszottam PC-n. Szóval én még csak egyszer fizettem érte.
Viszont egy RDR2 remaster-ért fizetnék, kérdés nélkül. Nagyon végigjátszanám azt még egyszer, de most már 60fps-sel.
-
Woodslave
félisten
vmi lófax pénzért vettem anno ps4-re nem is játszottam végig azóta se gyerek szokott online. 10 dollárt adtam volna a felújításért mint az unchartednél amit nagy valószínűség szerint next genen már nem fogok végigvenni szóval tök felesleges volt de hátha. De 14kért tuti nem. Akkor marad a prev gen változat
-
BusinessGuy
őstag
válasz
tboy93 #103147 üzenetére
Szánalmas...
Eladják harmadjára is ugyan azt, csak míg a ps3 érában 720p low, ps4 érában 1080p talán médium volt most lesz felskála 4k talán high talán 60 fps pár minimal látványmoddal....Gyakorlatilag eladják a pc verzió grafikai beállításait, harmadjára...Nem tudom mi a szomorúbb, hogy itt tart a rockstar vagy hogy van aki megveszi harmadjára/másodjára is... -
Vektast
aktív tag
Hol lehet venni néha normál árba Playstation 5-öt? Hol érdemes nézelődni?
-
Deck
titán
válasz
RangerFox #103149 üzenetére
IGN: [link]
Igen ám, azonban Xboxon és PlayStation 5-ön is kedvezményesen szerezhetjük be a játékokat, legalábbis egy darabig. Xboxon a játék sztorimódja egészen június. 14-ig akciós, így 6995 forintba kerül. A többjátékos kalandot szintén leértékelve fogják kínálni, mindössze 3545 forintért. PlayStation 5-ön a GTA Online 3 hónapig ingyenes lesz (PS Plus tagság hiányában is), továbbá a Sony konzolján is olcsóbb lesz a sztorimód. A brit PS Store-ban 8.75 fontba, vagyis 4133 forintba kerül kedvenc bűnözőink nem mindennapi története.
-
-
-
@rglaaf
veterán
Hbo max app ról van infó mikor kerül be storeba?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
WhiteWalker #103136 üzenetére
Igen, pénteken.
-
WhiteWalker
nagyúr
Apróhirdetésben mi ez a sok bontatlan HFW eladó ? Volt valami bundle csomag?
-
2018
senior tag
válasz
BusinessGuy #103130 üzenetére
A nat type ? Azt hol allitsam? Port forwardoltam a leirt portok nyitva es meg mindig nem jo
-
.LnB
titán
LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga-ról tud valaki érdemi infót, hogy lesz e benne co-op?! Semmi, erre utaló információt nem találok. Csak felvetéseket, hogy vélhetően nem lesz benne.
Ettől függ, hogy melyik konzolra vennénk. -
belan
addikt
Ez egy nagyon komoly dex blood katana build aki teheti nézze meg jó lenne egy ilyet össze rántani elden ringbe. [link]
-
HaZsolt
őstag
válasz
Sundesz #103126 üzenetére
És akkor egy még 1 kérdés azzal aki már játszott vele. Sok kocsit szeretnék vezetni. Van olyan játékmód ahol mindegyiket el tudom érni a játék elején? Mindenképpen össze kell-e grindelnem egy csomó kreditet, hogy vezetni tudjam? Project cars 2-ben imádtam a time trialt, ott minden kocsit ki tudtam próbálni. Itt is van ilyen lehetőség?
-
HaZsolt
őstag
Ez a változat upgradelhető ps5-ösre?
-
2018
senior tag
válasz
BusinessGuy #103123 üzenetére
Ok hogy allitom fixre ps ipjet?
-
BusinessGuy
őstag
Telekomos netem és routerem van és semmi baja.
Esetleg portforward a ps ip-jéhez. Nálam is be van lőve COD miatt amit a Vanguardhoz ajánlottak hogy open legyen a NAT TYPE.
TCP: 1935, 3478-3480
UDP: 3074-3079, 3478-3479Ja és a ps-nek célszerű ip-t rögzíteni a routerben mert forwardot ip-hez kötöd viszont ha ki bekapcsolod ps-t akkor válthat ip-t.
-
2018
senior tag
Nagyon tré a gt 7. Egész nap elment vele. Az összes portot kinyitottam dns címet is átírtam mert a sony support ezt írta: IP cím beállítása - Automatikus 2. DHCP gazda neve - Nincs megadás 3. DNS beállítások - Kézi Elsodleges DNS: 8.8.8.8 Másodlagos DNS: 8.8.4.4 4.MTU beállítások - Automatikus 5. Proxykiszolgáló - Ne használd Ha a hiba továbbra is fenn áll le kell ellenorizni, hogy a routeren az útválasztó portok nyitva vannak-e. Ebben az internetszolgáltatója fog tudni segíteni. Az alábbi portokat kell megnyitni: • TCP: 80, 443, 465, 993, 3478, 3479, 3480, 5223, 8080 • UDP: 3478, 3479
Nem működik a telekomos routerrel sem a xiaomi routerrel. Kábellel összekötve a ps5-el akkor sem. De a telekomos mobil net vezeték nélküli kula routerükkel egyből megy a gt7 multi!
-
válasz
FuRiONight #103118 üzenetére
?? 😁
-
Peat76
őstag
Ha megvan a GTA 5 PS4 lemezes verzióban akkor március 15-én tudom frissíteni a nextgen PS5 verzióra?
-
gboorka91
csendes tag
Kezdek türelmetlen lenni hogy 25óta semmi Update konzol érkezés ügyben.. talán a konfliktus miatt nem érkezik meg japánból időben? Ha egyáltalán ott gyártják... 😬
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Milyen processzort vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Steam deck OLED 1tb
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest