Új hozzászólás Aktív témák

  • ncc1701

    veterán

    válasz katokacaj #67378 üzenetére

    Engedd el. Tipikusan tényleg ez az az autó, aminek csak tulaja volt, gazdája nem. És tök mindegy, h lustaságból, vagy egyéb okból nem költöttél rá, a végeredmény a fontos. A jövőre nézve egy jó tanács: csak olyan autót végy, amit fenn is tudsz tartani, ez most nálad nem jött össze. És a következő: ne várd meg, míg egy A4 oldalnyi hibalista összejön, mert ilyenkor már automatikusan az lesz, h ennyit már nem éri meg rákölteni. Ha valami gond van, azt kb mindig azonnal meg kell csináltatni. Ha nem megy, akkor BKV bérlet. Nem szégyen az sem, hidd el, és nem bántásból mondom.
    És igen, a kasztni, lakatos drága. Ami mákod van, h populáris az autó, bontóból jó eséllyel tudsz venni ép elemeket a saját szinedben. Mert fényeztetni, lakatoltatni horror.
    Ahhoz. h értelmes áron el tudd adni, esztétikailag kell rendben lennie, mert először a szem lakik jól. Egy láthatóan rosz állapotban levő autót én meg sem nézek, mert ha a tulaj trehány volt erre költeni, akkor a láthatatlan dolgokra még inkább nem szoktak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák