Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #70596 üzenetére
Hát akkor hol itt baj? Elmegyek érte, és jónapot!
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
Jó kis ára van skacok, azt hiszem ez kimarad
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #70570 üzenetére
Rendeltem tőlük egyet, nemrég hívtak, hogy pénteken mehetek érte. Semmit nem kértek előre.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
-
ImACeltic
őstag
[STAR WARS™ JEDI: FALLEN ORDER | NEXT-GEN RELEASE DETAILS]
Azért ettől a nextgen patch-től már elvártam volna a 4K60-at...
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
opr
nagyúr
Egyetertek, valami gyonyoru az egesz. Tenyleg olyan szintu mar a grafika, mint valami pixar meseben. Ami tetszik, hogy az iranyitast meg a bugyuta humort megtartottak, bar meg a legelejen jarok, nekem nagyon tetszik.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
gorgocska
tag
válasz joeyoung007 #70578 üzenetére
a gép miatt már Xmam forumtárs be jelentkezett !legalább neki tudtam segíteni.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
ImACeltic
őstag
Elvileg szép csendben felkerült a Jedi Fallen Order natív nextgen verziója a store-ba.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
gorgocska
tag
Srácok most kaptam e-mailt a konzol Studiotól hogy jött gép mert előrendeltem de csak ezek a változatok.
PlayStation 5 gépcsomag + Extra Sony DualSense Controller: 209.980 Ft
PlayStation 5 gépcsomag + Marvel's Spider-Man Miles Morales: 202.980 Ft
időközbe már szereztem ugyhogy nem tartok rá igényt,de ha valakinek kell jelezze és valahogy össze hozzuk hogy az ővé legyen a gép,szombat 12 óráig kell irnom nekik.Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
KKaresz45
senior tag
Én tegnap a FF VII remake-et próbáltam meg 60 FPS-ről 30-ra visszaváltani és egyszerűen le voltam döbbenve, nem hittem a szememnek. Én ezt a játékot kétszer végigvittem PS4-en, 100+ órám van benne, de nem emlékeztem hogy ilyen fos lett volna. Komolyan, mintha rontottak volna a PS4-hez képest a 30 FPS-en, levették a motion blurt vagy nem tudom... kockáról kockára ugrált, kimondottan bántotta a szememet. kb. 20 másodperc kellett hogy magamhoz térjek és ment vissza 60-ra.
-
veterán
-
Frod
addikt
válasz N.YCityBoy #70570 üzenetére
Azért amiket idén már láttunk/hallottunk ebben a témában, én simán el tudom képzelni, hogy a most beérkező X csomag bizonyos %-a át lett dobozolva recsítes skinbe, és aki ilyet kér inkább az előzi a több hónapja várakozókat. Meg sem lepődnék
Viszont ha csak alapdoboz + külön játék, akkor meg a webshopban megtévesztő a termékfotó (oké, csak egy doboz... kit érdekel?), de valahogy olyan béna, hogy így hirdetik, de nem is ilyen.Do you see the white shadow?
-
veterán
Nem is így kapod! Most beszéltem az ügyfélszolgálatos nővel, sima lemezes változat+Ratchet játékot adják mellé👍 Elvileg jövő héten kapnak gépeket,de kizárólag a teljes összeg előre utalása esetén fogják küldeni, persze ha kapnak 🙄 Amúgy árában adják, tehát akinek nincs gépe, és bevállal egy ilyen utalást, simán megéri...mondjuk halkan jegyzem meg, engem már 2x tettek hintába, tehát AVland-tól nekem egy doboz gyufa sem kell😜
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz axlfsi #70528 üzenetére
Én a sims-el voltam így. Adták ingyen PS+hoz, de le sem töltöttem. Pedig én eddig az összes bekerülő játékot hozzáadtam a könyvtáramhoz. Szerintem minden embernél van olyan cím vagy stílus amivel soha az életben nem játszana.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Death Stranding - Director's Cut
Won't support free PS5 upgrade for PS4 owners. Anyone who wants to play it on PS5 has to pay for the upgrade to the Director's Cut Edition.
This version is going to include:
- Competitive leaderboard system
- Extra content: guns, vehicles, enemies, missions, mini games
- New extended area
- Social Strand System
- Support for Haptic Feedback, Adaptive Triggers, 3D Audio and fast loading times
- Two Display Modes: Performance (4K and up to 60fps)/Fidelity (native 4K) with widescreen and HDR support (for both)Live-Die-Respawn
-
Raga
senior tag
Sok sikert
[link] -
Frod
addikt
válasz Szabi® #70554 üzenetére
Én egyébként úgy tudtam ez egy one-man-project, de most látom, hogy a Mundfish-nek a LinkedIn szerint 40 alkalmazottja. De amennyire próbálok utána keresni jelenleg az sem tudható mekkora a csapat létszáma.
(lehet amiatt emlékeztem rosszul, amit ez a cikk is kiemel: "Everything that people like about the game (art, design, concept) is made by one person - Artyom Galeev, who has been nurturing the concept of the game for many years.")
Do you see the white shadow?
-
Snike
aktív tag
válasz Lackooo84 #70543 üzenetére
Most toltam végig az 1-et, vagyis...
chapterből enged új játékot indítani, ami egy ágyban fekvő kisgyerekkel kezdődik
Tervezem a 2. részt beszerezni. Amennyiben nem szaggat, akkor engem nem fog zavarni a 30fps.Amúgy több játék már dobott ki hibakóddal (little nightmares 1 is)
[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
CptAdamica
veterán
Szkeptikus vagyok, TLoU2-nél is azt mondtátok, hogy felesleges volt a 60 fps mód. De majd hamarosan szerintem úgy is megveszem, nem fogom kibírni.77
Apropó 3L1T3:
Van hír az új kontrollerekről? Elvileg jövőhéten lesz a megjelenés, ebből jön megfelelő mennyiség? A rendelésemhez majd hozzá akarom csapni a Ratchetet.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Frod
addikt
válasz Szabi® #70546 üzenetére
'17-ben?
Akkor te nem láttad a tavaly nyári videót?Do you see the white shadow?
-
őstag
Elkezdtem a Ratchetet. Performance és Performance RT módban nagyon csúnya és kontrasztos a kép. Ezt más is tapasztalta?
Mindig a teljesítményt helyeztem előtérbe, de jelenleg inkább játszom a 30 fps móddal. -
Rogiii
aktív tag
Ps plust szeretnék vásárolni, de pont lecsúsztam a stroreban a 13500ft-os akcióról.
Szerintetek fogják még akciózni, van értelme várni rá?
Vagy vegyem meg teljes áron.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Bilux
veterán
köszönöm akkor be kell szereznem egy PS pluszt
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Lackooo84
nagyúr
Little Nightmares 2 30 fps (sőt, ahogy látom sokszor még annyi se) ez ugye csak valami vicc?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Bilux
veterán
Sziasztok
Mint új ps5 tulaj kérdezem hogy jutok hozzá ahhoz a 17 ingyen játékhoz amit elvileg promócióban adtak a géphez?
KöszönömNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
#gab_
őstag
válasz CptAdamica #70533 üzenetére
Haha. Nagyon nem Insomniac 30fps más kategória.
-
bandi0000
nagyúr
Más tapasztalt már olya ta kontival, vagy a ps4-es-el, hogy
Nem tudom normálisan leírni Szóval jobb-ra ballra-mozgatom az analógot, és olyan mintha 1 pontos megakadna/ugrana/kattanna egyet, thát a mozdítása nem síma, de csak az egyik ilyen, mondjuk az Ms kontival is ugyan ez van, csak ott más irányba kell, de engem speciel zavar
Xbox One: bandymnc
-
RangerFox
Topikgazda
Ez a Ratchet tényleg elképesztő! Félelmetes belegondolni, pár éven belül milyen játékokat fogunk látni, ha már most ezt tudják kihozni a hardverből. És ezután bátran odaállítom az Insomniac csapatát a Naughty Dog/Santa Monica superior stúdiók mellé, rászolgáltak.
-
veterán
-
axlfsi
veterán
Izlesek es pofonok, az egyszer biztos! En, ha ingyenes lenne, akkor sem jatszanek vele. Mindenkinek mas jon be, meg ha a csapbol is folynak a 10-es ertekelesek es az ev jatekanak szavazzak meg, ... attol meg nem lehet mindenki kedvence. En teljesen mas stilusu jatekokkal jatszom. Ez van.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Peat76
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
Azért annyira nem vagyok nyomi h ilyennel visszavigyem, de ha később leválik a gumi vagy vmi akkor visszaviszem.
- Fú gyerekek mi van a PSN-nel megint?? Semmit nem lehet letölteni csak gyökkettővel' meg megszakad a kapcsolat (ilyen még nem is volt).
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
-
munky
őstag
Lehet jól kitoltam magammal, amikor a Konzolvilágnál előrendelt Ratchet ávételére egy Posta Pontot jelöltem meg.
A bolt tegnap délelőtt már jelzett, hogy átadták az MPL-nek, de a posta felől azóta sem jött semmi értesítés. A premiernapról lecsúszok úgy néz ki.
-
Lackooo84
nagyúr
Az analóg karok tetejét óvatosan ha megnyomkodom érzem mintha levegős lenne a gumi alatt vagy nemtom, kicsit be lehet nyomni, másnál is ilyen? Pedig nem sokat használtam még de elég gagyi... DS4-nél sosem éreztem ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
válasz Bencus88 #70510 üzenetére
Nemsokára folytatom, de az első 2 óra alatt percenként nyomtam be photo modet kb. Legszebb játék jelenleg nem vitás és nem csak a graf szép, hanem nagyon jó a gameplay, irányítás, dualsense használat meg a hangok is. Maradtam 30 fps mellett, mert insomniac motion blurrel "smooth" viszont ahogy kinéz a 4k OLEDen az leírhatatlan.
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Aszpik
tag
Most vettem át a csomagot és még soha nem rendeltem még elő semmit első napon, de most a Ratchet-et az első trailer után megrendeltem a konzolvilágtól és tudom apró kis figyelmesség de emelem kalapom a csomag mellé mellékelt kis ajándékért
"Most is ugyan olyan jó az éden, Ugyanolyan sz@r, mint régen" ;)
-
Bencus88
nagyúr
válasz hombre[EU] #70507 üzenetére
Én se értem miért jó ha kínzom magam, de mikor meghal egy boss elképesztő öröm van bennem Főleg ha lesz jó coop, az az igazi
Elderath: ennyire jó lett? Tegnap vr srácok tolták, de nem akarok spoilerezni
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
-
Moby
addikt
válasz Jackie_Chan #70501 üzenetére
Volt egy időszak, amikor hetekig OoK-t segítettem legyőzni random embereknek. Az istentudja hány emberrel coopoltam. Az egész onnan jött, hogy valaki a BB topikban kért segítséget hozzá, de sokszor nem tudott jönni más elfoglaltság miatt, én meg ott álltam a bejáratnál, és ha már ott voltam, gondoltam elütöm az időt "hasznosan"
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
-
Jackie_Chan
senior tag
Én egy havernak csengettem és ott is termett fél percen belül. Nioht is így vittem.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest