Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz stilo18 #70392 üzenetére
Hát....most tuti velem van a baj, de én nem veszek észre drasztikus változást.
Akkor is mocskosul tetszett már a grafika, most...mintha ugyanaz lenne. (Persze 5 perc játék után írom csak ezt, lehet később a problémásabb helyeken észrevehetőbb -elnagyolt textúrák néhol, stb...)
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Renwick
őstag
-
stilo18
addikt
válasz N.YCityBoy #70375 üzenetére
Éjj, de jó ezt olvasni...
Hazaérek, ránézek én is.#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
ProEvoFan
nagyúr
Érdeklődnék, hogy a Borderlands 3 + első szezonbérlet egyelőre elég a teljes Borderlands egyjátékos élményhez?
A második szezonbérlet mintha nagyon karcsú lenne egyjátékos szemmel nézve.
Nagyon úgy érzem hogy a Super Deluxe Edition nekem elég lenne.
Vélemény? -
Nescafé
őstag
Akinek akkor megvan a FF7 remake , akkor az frissíti ps5 re?
nincs fenn a game, még ps4 pro-ra vettem meg mikor kijött. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Szabi®
addikt
válasz CptAdamica #70381 üzenetére
Én ilyet használok, és ez puhább , nem az a kemény/műanyagszerű, mint az olcsóbb fajták.
[ Szerkesztve ]
-
Mirage
tag
válasz Farkassacred #70371 üzenetére
Én is telefonáltam, és ugyanezt mondták.
"Néhány hét" a lemez verzió.
Bediktáltam a nevem/telefonszámom aztán kíváncsi leszek mikor fognak keresni ha fognak egyáltalán -
CptAdamica
veterán
Joystick emelőt honnan érdemes venni, vagy milyet? Igazából totál kezdő vagyok a témában és szeretném kipróbálni, tudnátok ajánlani pár fajtát?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
veterán
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #70378 üzenetére
Ráérek.
-
veterán
-
Peace
nagyúr
Majd ha jól kiadják a 3 epizódot egyben! Akkor tuti rámegyek majd.
-
veterán
FF7remake Ps5 változata brutális lett...😳
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Elderath
őstag
Ratchet letöltve, éjjel indulhat a móka RT performance modeba. Néztem videót a 3 moderól. Semmi értelme a másik kettőnek
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
polonic
félisten
Új rendszerfrissítés elérhető. És a kontrollerhez is van új firmware.
Van esetleg valami info a részletekről?[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Ezt most lőttem Sackboyban
-
Mirage
tag
válasz Renwick #70353 üzenetére
Na ezt nem tudtam, hogy így is vesznek fel rendelést, köszi a tippet egy próbát megér!
#70352 Szabi®
Igazad van egyébként, valószínűleg megérné azt a kis extrát az idővel szemben.
Egyelőre azért hezitálok miatta, mert van egyéb kiadásom is (autó), illetve már egyébként a konkurencia next gen konzolja megvan úgyhogy arról azért nincs szó hogy nincs mivel játszanom... csakhát na, a ps volt az első konzolom úgyhogy ahhoz húz vissza a szívem -
Elderath
őstag
válasz hombre[EU] #70354 üzenetére
Szerintem ratchet launch trailer lesz semmi más
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #70354 üzenetére
De csak mint partner/támogató lehet ezen a listán nem ? Nem mint résztvevő.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
-
Moby
addikt
válasz balázs1991 #70345 üzenetére
Nem lesz ott, nem tudom ezt honnan veszed. Ma a megnyitó lesz, egyébként meg ez a menetrend:
June 10, 11am PT / 7pm BST: Summer Game Fest Kickoff Live
June 11, 12pm PT / 8pm BST: Koch Primetime
June 11, 1pm PT / 9pm BST: IGN Expo
June 12, 8am PT / 4pm BST: Guerrilla Collective Part 2
June 12, 10am PT / 6pm BST: Wholesome Direct
June 12, 12pm PT / 8pm BST: Ubisoft Forward
June 12, 1.30pm PT / 9.30pm BST: Devolver Digital
June 12, 2pm PT / 10pm BST: Gearbox Entertainment
June 12, 3pm PT / 11pm BST: UploadVR
June 13, 10am PT / 6pm BST: Xbox and Bethesda Games Showcase
June 13, 12.15pm PT / 8.15pm BST: Square Enix Presents
June 13, 2pm PT / 10pm BST: Warner Bros. Back 4 Blood presentation
June 13, 2.30pm PT / 10.30pm BST: PC Gaming Show
June 13, 4pm PT / 12am BST: Future Games Show
June 14, 10.15am PT / 6.15pm BST: Take Two panel
June 14, 1pm PT / 9pm BST: Limited Run Games
June 14, 2.30pm PT / 10.30pm BST: Capcom Showcase
June 14, 3pm PT / 11pm BST: Razer E3 Keynote
June 15, 9am PT / 5pm BST: Nintendo Direct
June 15, 2.25pm PT / 10.25pm BST: Bandai Namco -
Renwick
őstag
válasz Farkassacred #70346 üzenetére
Valószínűleg a) a kutya nem rendel náluk és b) mindenki lemezes változatot vesz. Esetleg c) szimplán csak jó időben voltam jó helyen. :)
I see you blaming each other -- And I love you still
-
balázs1991
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Summer Game Fest az ugye 2021.06.10. 20:00kor kezdődik, azaz ma? Mert egy cikkben ez az időpont van megjelölve magyar idő szerint.
Illetve ti milyen bejelentésekre vártok? Ugyanis a Playstation is ott van a résztvevők között.
Előre is köszi.Üdv.
-
arty
veterán
tudom, régi hozzászólás, de.... ez vajon magyar accounton volt? és magyar feliratos játékkal?
tehát 2021-ben is az van, hogy a magyaroknak nem jár "egy csomó" store tartalom VAGY Dr X belefutott a sony régiós szemétkedésébe?hogy ne kelljen visszanézni, Dr X írta:
"Sima Miles Morales t vettem dobozosan és a játékban megakartam venni a Spiderman remasteredet, de amikor rámegyek az ultimate kiadásra bővítésre, akkor az alábbi hibaüzenetet írja ki (content not found). Találkozott már vele valaki?""ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Fox Mulder #70336 üzenetére
Igen
-
senior tag
A kontollerek minősége miatt kérdezném, hogy a mostanában várható két új színvariáns vajon ugyanezzel a belsővel érkezik mint az eddigiek?
-
folyqa
csendes tag
-
Moby
addikt
válasz Toncsi92 #70331 üzenetére
Volt erről már szó itt. Nem igazolják vissza a rendelésed amíg oda nem ér az előrendelés sor hozzád, ott megnézik, hogy egyáltalán kiszolgálnak-e (vettél-e már tőlük korábban ps5-öt pl.), és ha igen, akkor igazolják vissza a rendelést. Addig előrendelt állapotban marad.
-
Toncsi92
tag
-
senior tag
-
Toncsi92
tag
Üdv mindenkinek lenne egy olyan kérdésem felétek előrendeltem a ps5öt a konzolvilág oldalán na most kaptam egy automata visszaigazoló emailt hogy megkapták a rendelésemet ezután pár óra elteltével már a státusz fülnél nyers helyett Előrendelt-et ír na most elvileg az emailben írták hogy az ügyintézőtől is kell kapjak majd egy megerősítő emailt eltelt már a rendelés óta 2 hét és még mindig semmit nemkaptam spam mappákat is meg a többit is átnéztem de még semmi azon gondolkozok hogy lehet írok nekik nehogy a végén úgy járjak hogy, csak várok várok és nem érkezik meg a ps5 mert nemvették észre hogy leadtam a rendelést vagy várjak még vele hátha kapok még emailt tőlük? Elvileg úgytudom hogy a véglegesített státusz jelenti azt hogy megkapták a rendelésemet de javítsatok ki ha tévednék előre is köszi a választ és hogy végigolvastátok
Üdv
-
Toncsi92
tag
Tsushimat nemrég toltam ki nagyon jó kis játék
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
the_mad
aktív tag
Elkezdtem a Tsushimát. Ez a játék valami elképesztő. A helyszínek, a színek, gyönyörűek. Van bőven jobb grafikájú játék, de összességében ilyen szép nincs még egy. Harcrendszere is kimondottan tetszik, baromi élvezetesek a harcok. Imádom.
[ Szerkesztve ]
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Frod
addikt
válasz saelin #70283 üzenetére
Kivételesen meg tudom érteni az előrendeléseket, akik szeretik a BF szériát, de esetleg a világháborús setting nem jön be nekik, ők 8 éve kaptak utoljára játékot.
Meg azért ez nem is jön évente, mint a CoD, talán ebből a szempontból is jobb vétel.Addigra meglesz a Ps5 (remélhetőleg) így én is elgondolkozok egy lemezes vételen.
Startból sosem szoktam multi címeket venni, de én is éhezem valami hasonló élményre már.Do you see the white shadow?
-
Eliott
tag
válasz Lazika #70315 üzenetére
"Fejlődésben tartunk! Köszönjük, hogy velünk vagy! Most eMAG rendelésed meglepetést ér!" című emailben jött a kupon. Nézd meg esetleg a spamben, vagy Gmail esetében a Promóciók kategóriában.
@#70317 syler123
Valaki azt írta korábban, hogy ha több kuponod van, akkor össze tudod vonni őket.
Több kupon = több felhasználói fiókról rendeltél Emagról --> több alkalommal kaptál kupont
[ Szerkesztve ]
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
polonic
félisten
Pulse 3D elérhető a platinumshopban és a bestbyteban, ha valakikt érdekel.
-
nagyúr
Kicsit lemaradva, de most olvasom, hogy nem lesz egyjatekos mod az uj Battlefieldben Ezt azert sajnalom, osszerakhattak volna egy jo kampanyt, mint a Bad Company 2-ben vagy BF3-ban...
-
.LnB
titán
Emag büntetés -> kuponok. Ez csak egy cikk róla, nem kupon: [link] (telex.hu)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lackooo84
nagyúr
Ez jó biznic volt...
The Truth is out there...
-
KRoy19
őstag
"Ezt bírom talán ő jobban meg tervezte volna a gépet . "
Ettől végem van. Ha valaki letesztel egy terméket és rámutat a gyengeségeire, rögtön jön egy réteg aki azt szajkózza, hogy akkor "csinájjá jobbat, ha ekkora szakértő vagy".
Ennyi erővel az emberek 99,9%-a nem mondhat rosszat semmilyen termékröl, mert ő maga nem tudja létrehozni azt jobb formában.
-
Lackooo84
nagyúr
MIndenki nyugodjon le a csába... a CMOS elem úgyis előbb merül le, minthogy a memória meghalna...
The Truth is out there...
-
MODERÁTOR
válasz keIdor #70300 üzenetére
Amit használtak folyékony fémet és puddy-t, ezeket nem szükséges cserélni. Sőt, erősen ellenjavallott az alaplapi takarólemezek szétszedése. Takarítás céljából az összes hűtőborda felszabadítható (de ez is garanciavesztéssel jár, mert a belső műanyag burkolaton az összes csavart el kell távolítani), de a hővezetők nem cserések.
-
belan
addikt
válasz KRoy19 #70299 üzenetére
Minden gép felgyullad majd nem .🤣 Jön egy újabb széria amin javítanak valamit majd de amúgy se nyomom nyáron 40 fokba egésznap a gépet . Ezt bírom talán ő jobban meg tervezte volna a gépet .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
.LnB
titán
válasz saelin #70283 üzenetére
Biztos fogok vele játszani. Mindegyik résszel játszottam a hangulatuk miatt. A BF mindig az a játék volt, ami bemutatta, hogy technikailag, hogyan nézhet ki egy játék az adott időben. Viszont mindig csak CS mellett játszottam vele. Ha kellett valami kikapcsolódás a CS mellé. Én nem tudtam hosszú távon elviselni a BF káoszát. Azt, hogy rengeteg dologra nincs ráhatásom, és rajtam kívülálló dolgokba halok bele. Rám zuhan egy repülő, elüt egy tank stb stb.
Hangulatban viszont verhetetlen szerintem. Ezért szinte mindig csak Medic-ezek, segítek másoknak. Legutoljára BF amire komolyan ráfeküdtem a BC2-volt azt hiszem.
Konzolon most ha valami komoly multiplayerhez lenne kedvem, akkor R6:Siege-eznék. Ezt meg ismét csak a hangulata miatt fogom játszani.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest