Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
stilo18 #70392 üzenetére
Hát....most tuti velem van a baj, de én nem veszek észre drasztikus változást.
Akkor is mocskosul tetszett már a grafika, most...mintha ugyanaz lenne. (Persze 5 perc játék után írom csak ezt, lehet később a problémásabb helyeken észrevehetőbb -elnagyolt textúrák néhol, stb...)
-
stilo18
addikt
válasz
N.YCityBoy #70375 üzenetére
Éjj, de jó ezt olvasni...
Hazaérek, ránézek én is. -
ProEvoFan
nagyúr
Érdeklődnék, hogy a Borderlands 3 + első szezonbérlet egyelőre elég a teljes Borderlands egyjátékos élményhez?
A második szezonbérlet mintha nagyon karcsú lenne egyjátékos szemmel nézve.
Nagyon úgy érzem hogy a Super Deluxe Edition nekem elég lenne.
Vélemény? -
Nescafé
őstag
válasz
Akinek akkor megvan a FF7 remake , akkor az frissíti ps5 re?
nincs fenn a game, még ps4 pro-ra vettem meg mikor kijött. -
Szabi®
addikt
válasz
CptAdamica #70381 üzenetére
Én ilyet használok, és ez puhább , nem az a kemény/műanyagszerű, mint az olcsóbb fajták.
-
Mirage
tag
válasz
Farkassacred #70371 üzenetére
Én is telefonáltam, és ugyanezt mondták.
"Néhány hét" a lemez verzió.
Bediktáltam a nevem/telefonszámom aztán kíváncsi leszek mikor fognak keresni ha fognak egyáltalán -
CptAdamica
veterán
Joystick emelőt honnan érdemes venni, vagy milyet? Igazából totál kezdő vagyok a témában és szeretném kipróbálni, tudnátok ajánlani pár fajtát?
-
-
Peace
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #70378 üzenetére
Ráérek.
-
-
Peace
nagyúr
válasz
Majd ha jól kiadják a 3 epizódot egyben! Akkor tuti rámegyek majd.
-
FF7remake Ps5 változata brutális lett...😳
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Elderath
őstag
Ratchet letöltve, éjjel indulhat a móka RT performance modeba. Néztem videót a 3 moderól. Semmi értelme a másik kettőnek
-
polonic
félisten
Új rendszerfrissítés elérhető. És a kontrollerhez is van új firmware.
Van esetleg valami info a részletekről? -
Moby
veterán
Ezt most lőttem Sackboyban
-
Mirage
tag
válasz
Renwick #70353 üzenetére
Na ezt nem tudtam, hogy így is vesznek fel rendelést, köszi a tippet egy próbát megér!
#70352 Szabi®
Igazad van egyébként, valószínűleg megérné azt a kis extrát az idővel szemben.
Egyelőre azért hezitálok miatta, mert van egyéb kiadásom is (autó), illetve már egyébként a konkurencia next gen konzolja megvan úgyhogy arról azért nincs szó hogy nincs mivel játszanom... csakhát na, a ps volt az első konzolom úgyhogy ahhoz húz vissza a szívem -
Elderath
őstag
válasz
hombre[EU] #70354 üzenetére
Szerintem ratchet launch trailer lesz semmi más
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #70354 üzenetére
De csak mint partner/támogató lehet ezen a listán nem ? Nem mint résztvevő.
-
Moby
veterán
válasz
balázs1991 #70345 üzenetére
Nem lesz ott, nem tudom ezt honnan veszed. Ma a megnyitó lesz, egyébként meg ez a menetrend:
June 10, 11am PT / 7pm BST: Summer Game Fest Kickoff Live
June 11, 12pm PT / 8pm BST: Koch Primetime
June 11, 1pm PT / 9pm BST: IGN Expo
June 12, 8am PT / 4pm BST: Guerrilla Collective Part 2
June 12, 10am PT / 6pm BST: Wholesome Direct
June 12, 12pm PT / 8pm BST: Ubisoft Forward
June 12, 1.30pm PT / 9.30pm BST: Devolver Digital
June 12, 2pm PT / 10pm BST: Gearbox Entertainment
June 12, 3pm PT / 11pm BST: UploadVR
June 13, 10am PT / 6pm BST: Xbox and Bethesda Games Showcase
June 13, 12.15pm PT / 8.15pm BST: Square Enix Presents
June 13, 2pm PT / 10pm BST: Warner Bros. Back 4 Blood presentation
June 13, 2.30pm PT / 10.30pm BST: PC Gaming Show
June 13, 4pm PT / 12am BST: Future Games Show
June 14, 10.15am PT / 6.15pm BST: Take Two panel
June 14, 1pm PT / 9pm BST: Limited Run Games
June 14, 2.30pm PT / 10.30pm BST: Capcom Showcase
June 14, 3pm PT / 11pm BST: Razer E3 Keynote
June 15, 9am PT / 5pm BST: Nintendo Direct
June 15, 2.25pm PT / 10.25pm BST: Bandai Namco -
Renwick
őstag
válasz
Farkassacred #70346 üzenetére
Valószínűleg a) a kutya nem rendel náluk és b) mindenki lemezes változatot vesz. Esetleg c) szimplán csak jó időben voltam jó helyen. :)
-
balázs1991
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Summer Game Fest az ugye 2021.06.10. 20:00kor kezdődik, azaz ma? Mert egy cikkben ez az időpont van megjelölve magyar idő szerint.
Illetve ti milyen bejelentésekre vártok? Ugyanis a Playstation is ott van a résztvevők között.
Előre is köszi.Üdv.
-
tudom, régi hozzászólás, de.... ez vajon magyar accounton volt? és magyar feliratos játékkal?
tehát 2021-ben is az van, hogy a magyaroknak nem jár "egy csomó" store tartalom VAGY Dr X belefutott a sony régiós szemétkedésébe?hogy ne kelljen visszanézni, Dr X írta:
"Sima Miles Morales t vettem dobozosan és a játékban megakartam venni a Spiderman remasteredet, de amikor rámegyek az ultimate kiadásra bővítésre, akkor az alábbi hibaüzenetet írja ki (content not found). Találkozott már vele valaki?" -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Fox Mulder #70336 üzenetére
Igen
-
A kontollerek minősége miatt kérdezném, hogy a mostanában várható két új színvariáns vajon ugyanezzel a belsővel érkezik mint az eddigiek?
-
folyqa
csendes tag
-
Moby
veterán
válasz
Toncsi92 #70331 üzenetére
Volt erről már szó itt. Nem igazolják vissza a rendelésed amíg oda nem ér az előrendelés sor hozzád, ott megnézik, hogy egyáltalán kiszolgálnak-e (vettél-e már tőlük korábban ps5-öt pl.), és ha igen, akkor igazolják vissza a rendelést. Addig előrendelt állapotban marad.
-
Toncsi92
tag
válasz
Fox Mulder #70328 üzenetére
Igen tudok erről köszi a választ
-
-
Toncsi92
tag
Üdv mindenkinek lenne egy olyan kérdésem felétek előrendeltem a ps5öt a konzolvilág oldalán na most kaptam egy automata visszaigazoló emailt hogy megkapták a rendelésemet ezután pár óra elteltével már a státusz fülnél nyers helyett Előrendelt-et ír na most elvileg az emailben írták hogy az ügyintézőtől is kell kapjak majd egy megerősítő emailt eltelt már a rendelés óta 2 hét és még mindig semmit nemkaptam spam mappákat is meg a többit is átnéztem de még semmi azon gondolkozok hogy lehet írok nekik nehogy a végén úgy járjak hogy, csak várok várok és nem érkezik meg a ps5 mert nemvették észre hogy leadtam a rendelést vagy várjak még vele hátha kapok még emailt tőlük? Elvileg úgytudom hogy a véglegesített státusz jelenti azt hogy megkapták a rendelésemet de javítsatok ki ha tévednék előre is köszi a választ és hogy végigolvastátok
-
Toncsi92
tag
Tsushimat nemrég toltam ki nagyon jó kis játék
-
the_mad
aktív tag
Elkezdtem a Tsushimát. Ez a játék valami elképesztő. A helyszínek, a színek, gyönyörűek. Van bőven jobb grafikájú játék, de összességében ilyen szép nincs még egy. Harcrendszere is kimondottan tetszik, baromi élvezetesek a harcok. Imádom.
-
Frod
addikt
válasz
saelin #70283 üzenetére
Kivételesen meg tudom érteni az előrendeléseket, akik szeretik a BF szériát, de esetleg a világháborús setting nem jön be nekik, ők 8 éve kaptak utoljára játékot.
Meg azért ez nem is jön évente, mint a CoD, talán ebből a szempontból is jobb vétel.Addigra meglesz a Ps5 (remélhetőleg) így én is elgondolkozok egy lemezes vételen.
Startból sosem szoktam multi címeket venni, de én is éhezem valami hasonló élményre már. -
Eliott
tag
válasz
Lazika #70315 üzenetére
"Fejlődésben tartunk! Köszönjük, hogy velünk vagy! Most eMAG rendelésed meglepetést ér!" című emailben jött a kupon. Nézd meg esetleg a spamben, vagy Gmail esetében a Promóciók kategóriában.
@#70317 syler123
Valaki azt írta korábban, hogy ha több kuponod van, akkor össze tudod vonni őket.
Több kupon = több felhasználói fiókról rendeltél Emagról --> több alkalommal kaptál kupont
-
polonic
félisten
Pulse 3D elérhető a platinumshopban és a bestbyteban, ha valakikt érdekel.
-
Kicsit lemaradva, de most olvasom, hogy nem lesz egyjatekos mod az uj Battlefieldben
Ezt azert sajnalom, osszerakhattak volna egy jo kampanyt, mint a Bad Company 2-ben vagy BF3-ban...
-
Lackooo84
nagyúr
Ez jó biznic volt...
-
KRoy19
őstag
"Ezt bírom talán ő jobban meg tervezte volna a gépet .
"
Ettől végem van. Ha valaki letesztel egy terméket és rámutat a gyengeségeire, rögtön jön egy réteg aki azt szajkózza, hogy akkor "csinájjá jobbat, ha ekkora szakértő vagy".
Ennyi erővel az emberek 99,9%-a nem mondhat rosszat semmilyen termékröl, mert ő maga nem tudja létrehozni azt jobb formában.
-
Lackooo84
nagyúr
MIndenki nyugodjon le a csába... a CMOS elem úgyis előbb merül le, minthogy a memória meghalna...
-
válasz
keIdor #70300 üzenetére
Amit használtak folyékony fémet és puddy-t, ezeket nem szükséges cserélni. Sőt, erősen ellenjavallott az alaplapi takarólemezek szétszedése. Takarítás céljából az összes hűtőborda felszabadítható (de ez is garanciavesztéssel jár, mert a belső műanyag burkolaton az összes csavart el kell távolítani), de a hővezetők nem cserések.
-
.LnB
titán
válasz
saelin #70283 üzenetére
Biztos fogok vele játszani. Mindegyik résszel játszottam a hangulatuk miatt. A BF mindig az a játék volt, ami bemutatta, hogy technikailag, hogyan nézhet ki egy játék az adott időben. Viszont mindig csak CS mellett játszottam vele. Ha kellett valami kikapcsolódás a CS mellé. Én nem tudtam hosszú távon elviselni a BF káoszát. Azt, hogy rengeteg dologra nincs ráhatásom, és rajtam kívülálló dolgokba halok bele. Rám zuhan egy repülő, elüt egy tank stb stb.
Hangulatban viszont verhetetlen szerintem. Ezért szinte mindig csak Medic-ezek, segítek másoknak.
Legutoljára BF amire komolyan ráfeküdtem a BC2-volt azt hiszem.
Konzolon most ha valami komoly multiplayerhez lenne kedvem, akkor R6:Siege-eznék. Ezt meg ismét csak a hangulata miatt fogom játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest