Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Már iPhone-on és iPad-en is játszható a Resident Evil 3
- PlayStation 5
- Május végén jön a Deliver At All Costs
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BütyökLiza #210 üzenetére
Sokmindent kilőttem, ezt nem, had szekáljon csak, erre pont jó a nyaggatás
.
-
-
Croft-21
őstag
Azt tudja valaki hogyan lehet beállítani, hogy kevesebb értesítést küldjön? Ma reggel 9-ig 3 értesítést is küldött:
-
Croft-21
őstag
válasz
BütyökLiza #202 üzenetére
Már egy ideje úgy van (androidon), hogy csak 1 szívecskéig engedi a gyakorlás életekért. Utána már nem, csak ha azt az 1 szivecskét elveszíted, akkor megint engedi a gyakorlást 1 szívecskéig.
-
Telefon, igen, ezek vannak, a gyakorlás igen sokszor ki van szürkítve. Ha adja is, akkor csak egy gyakorlási kört enged 1db szívre.
#202: lehet átállok PC-re
#201: még nem vettem rá magam, de lehet befizetünk rá. Egyelőre elvagyok az ingyenessel (leteszem a telót és csinálok mást, ha épp reklámot nyom). -
-
válasz
BütyökLiza #196 üzenetére
Ez az egyik, a másik meg, hogy egyre erőszakosan nyomatja a fizetős változatot a "szivecske" rendszerrel:
-
BütyökLiza
újonc
Üdv!
Kicsit pang a téma úgy látom...
Kb 2 hete álltam neki az angolnak, de már kezd elegem lenni abból, hogy fordítsd le:
Hindi, Mexikó, Párizs, Tokió...
És amikor kiírja, hogy "Most próbálkozz nehezebb feladatokkal!", és le kell fordítani, hogy "Szia Anna!"Jól megcsinálták, mert tényleg odaköti az embert a pontozással, de még nagyon sok apróság van, ami zavaró...
-
Essejó
veterán
Nálatok is eltünt az éjszakai bagjok és a reggeli pacsirták ládája?
-
vtechun
veterán
Hello, valaki tudja, hogy nekem miért nincs angolból csak 1. és 2. modul? Majd utána személyre szabott gyakorlatok és Napi ismétlés? Elvileg kellene 3. és 4. modulnak is lenni
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Ha bárkinél lenne elfekvőben családi csomag hely, írjon légyszi, 1 hellyel beszállnék.
-
kisninja
őstag
Én jönnék
-
Essejó
veterán
válasz
headhunter #184 üzenetére
Tán írjuk bele, hogy még 1 hely kiadó.
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #178 üzenetére
Up.
-
Essejó
veterán
válasz
headhunter #181 üzenetére
Ment privát.
-
headhunter
addikt
válasz
Up
-
Essejó
veterán
válasz
headhunter #179 üzenetére
Up
-
headhunter
addikt
válasz
Up.
-
headhunter
addikt
-
Essejó
veterán
válasz
headhunter #175 üzenetére
Engem igen.
-
headhunter
addikt
Duolingo előfizetés érdekelne valakit?
(Családi csomag 1év megosztva, 2-6 részre)
-
headhunter
addikt
Duolingon, mikor érhető el a villámforduló?
Elvégzett lecke szám függő? (pl.: több nyelvtanulásnál, egyiknél engedi a másiknál nem)
-
tm5
tag
Elég elhagyott topic, de hátha visszatalál ide 1-2 régi duolingo-s
Nemrég kezdtem el használni, és nem teljesen értem, hogy 1-2 dolog mit jelent. Pl. Mit jelent az ha egy téma ikonja törött, így azt sem tudoom, hogy az jót vagy rosszat jelent és kell vele valamit csinálni.
Valaki tudna írni erről 1-2 gondolatot, please. -
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Dr. Mózes #168 üzenetére
Helyzetjelentés. 2 éve megvan a középfokú angol nyelvizsgám (TELC), pár hónapja megkaptam az angol szakmairól is az oklevelet (BGE). Ezen felbuzdulva újra neki kezdtem a duolingónak immár német nyelven. Sok minden változott időközben. Sajnos elég durván fizetős lett az új frissítéssel, de szerencsére az angol kurzus alatt összeszedett lingotokból egy jó ideig még bőven kitartok, aztán meglátom hogy érdemes-e fizetősön is tovább folytatnom, vagy nyelvtanárhoz fordulok.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
most megint elővettem, de valamit nem találok. Régen volt benne olyan, hogy szövegeket lehetett fordítani angolról vagy értékelni mások fordítását esetleg belejavítani. Ez a lehetőség nincs már? Sehol nem találom.
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Nem tudom van e olyan aki még csinálja a duolingót, ha igen akkor nyugodtan vegyen fel barátnak. Nick nevem: csiben Egy kis egészséges verseny nem árthat a tanulásban ! -
DopeBob
addikt
Sziasztok,
azoktól kérdezném, amikor már végeztek az angollal, mennyire fognak ismétlődni a kérdések, ha tovább csinálom? Annak már túl sok értelmét nem látom, ha 2 hét múlva semmi gondolkodást nem igényel a dolog, mert tudom, hogy van kategóriánként 10 mondat, és hello
-
Red_Bull
aktív tag
Vegyetek fel engem is nyugodtan, mate555 néven vagyok
-
eddie17
addikt
Kapsz egy "you're winner" feliratot!
-
Jofi81
őstag
Most értem el az utolsó ellenőrzőpontot. Ha vége, akkor utána mi van? Ennyi volt?
-
csiben1
tag
Üdv! Most kezdtem el, kicsit fejleszteni a tudásom ezzel. Ha van valaki kezdő itt a csapatban aki szép lassan halad az alapoktól az vegyen fel nyugodtan, egy kis verseny nem ártana...
csiben a nick nevem -
-
Traxx
őstag
-
eddie17
addikt
10 nap, 7-es szint. Tetszik, bár sokszor elírások, lehagyott névelők miatt szívok... De elfogadom, hogy még erős béta.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #150 üzenetére
gyors konklúzió:
nem hagy egyszerre 8 szintet lépni, apró "elfordítások" miatt, amik gyakorlatilag így is, úgy is jók
a cucc rendszeréből adódóan kicsit kötött(ahogy nézem elég nagy a fent lévő anyag, szóval ez belefér), illetve nem az általam olyan szeretett igénytelen US angolt beszéli, ami néha okoz kellemetlen füleléseket
de meglepően jó ez a honlap, pláne, hogy nem láttam még ilyet. köszi Frankó!
-
hoffman_
nagyúr
némmá, csak most látom ezt. tényleg jópofa. az a rádiós én vagyok, vegyél megfele, kíváncsi vagyok, hogy mit tudok a dulingó szerint
-
Huma
addikt
Elértem a nyolcas szintet. Hamarosan saját nyelviskolát alapítok.
-
Huma
addikt
Amúgy kicsit perverz ez a nyelvoktató program. Folyton ilyen üzeneteket küld: "szerezz örömet a bagolynak!"
Újra divat lett a szodómia (pontosabban zoofília)? -
Huma
addikt
Elkezdtem Spanyolul is tanulni. Elég durván nyomom. Már egy leckét megcsináltam.
Van valami hülye N-jük. Ñ
Hogy lehet valakiknek olyan hülye nyelve, hogy mindenféle ékezetek vannak rajta. Csak bonyolítják nekem a nyelvtanulást -
Huma
addikt
Már harmadjára frissítem az egyik gyakorlatot, de csak nem akar aranyra váltani. Ez mitől lehet? Bug vagy valami egyéb oka lehet?
-
eddie17
addikt
Haladok, 4-es szint már megvan.
Nem mondom, összeszedtem az idők során egy alapot, főleg szöveghallgatásból (meg külföldi szerencsepróbából), általában meg is értem a hallott szöveget de a nyelvtan az homály, így a beszédkészség elég alacsony...
Most legalább a nyelvtant is gyakorlom. Kíváncsi leszek ha a végére érek mennyit fejlődök.
Ha valaki fel akar venni: Fera1988 -
eddie17
addikt
Ez nagyon jó, most találtam rá a bejegyzésre.
-
Jofi81
őstag
Sokra úgysem mész vele. Én is csak két széria-befagyasztót vettem belőle, hogy ha szombaton nem tudom csinálni, ne nullázódjon. De akkor sem történne tragédia, ha újraindulna a sorozat.
Életek nekem is szoktak elveszni, általában névelő vagy valami apró figyelmetlenség miatt.
-
Jofi81
őstag
Mitől függ, hogy megmaradnak-e a "frisseségjelző sávok"? Eddig nem találtam benne logikát: volt, hogy a legutóbb megcsináltnál hiányzott, volt, hogy egy régebbi, de volt, hogy kettőnél is egyszerre. Ezeket csak úgy tudom frissíteni, ha az adott témakörnél választom ki a gyakorlást, vagy pedig úgy is, ha oldalt választom az ismeretek felfrissítését? Illetve ha az ismeretek felfrissítését rendszeresen, mondjuk naponta megcsinálnám, megmaradnának a frisseségjelző sávok?
Huma:
Mi az a lingot?
A Duolingo virtuális valutája a lingot. Minél többet tanulsz a Duolingón, annál több lingot üti a markodat, és annál többet használhatsz fel a boltban is! Az alábbiakkal szerezhetsz be ilyet:
Lépés a következő szintre 1 lingot a jutalmad (annyiszor, ahányadik szintre lépsz).
Ismeretanyag lezárása 2 lingot vár rád, ha elsajátítasz egy új ismeretanyagot.
Életek hiánytalan megőrzése 1 lingot jár, ha a lecke során az összes életed megmarad.
10 napos szériák 1 lingotot nyersz minden 10 napos széria után (10 nap után 1-et, 20 után 2-t stb.).
Barátok meghívása Hívd meg egy barátod a Duolingóra, és ha elfogadja, mindketten 1-1 lingotot kaptok.
Szöveg feltöltése Tölts fel egy szöveget a Megmártózáshoz, és kapj 1 lingotot az anyagod minden feljebb szavazása után!
Megjegyzés: olyankor nem jár lingot, ha a tudásfán lévő útrövidítéssel jutsz el a következő szintre vagy végzel el egy ismeretanyagot.
Nekem most éppen 113 van, 20-at elköltöttem már.
-
Huma
addikt
Nektek mennyi lingot van az accotokon? Mitől függ hogy mikor és mennyit kapunk?
-
napocska2
senior tag
Bejelöltelek.
Tegnap kicsit megidegesedtem az "It rains cats and dogs"-nál, de ahogy olvastam másoknál is kiverte a biztosítékot az "Esik mintha dézsából öntenék." fordítás. Nem hiszem, hogy alapigék gyakorlásánál pont egy ilyen példamondatot kellene felhozni. Viszont az biztos, hogy megjegyeztem egy életre.
-
D4nte
csendes tag
Kezdeti nagyobb lendület után napi egy leckés tempóra lelassulva én is tolom. Kis verseny mindig jó, ezért én is beszállnék. Plaslo néven.
-
EczkE
veterán
Level 8 fakk ye.
-
erikke17
őstag
Üdv.
Tud magyarról németre "tanítani"?
Érettségi vizsga előtt egy kis gyakorlás nem jönne rosszul -
fesii
aktív tag
Ha esetleg van hozzám hasonló akinek nehezen fogadja be az agya a szavakat akkor katt ide egy kicsit nekem segít el lehet bohóckodni vele egy darabig
-
DeFranco
nagyúr
ruházat kész
-
napocska2
senior tag
Hajrá-hajrá mindenkinek! Csak lelkesen!
Ó de el tudnám viselni, ha meló közben hagynának csak egy kicsit kibontakozni a zöld bagolynál. Biztosan nem az ötödik szinten poroszkálnék...
Ma kampányoltam a kollégáim körében duolingo ügyben, kíváncsi vagyok mennyire sikerült fellelkesíteni őket. Annyira örültem, mikor kiderült egyikükről, hogy már csatlakozott is egy hete. Végre valaki tudta, hogy miről magyarázok. -
DeFranco
nagyúr
Névmások tárgyesete
Eczke belehúzott...
-
c12v
csendes tag
ruházat kész
-
Traxx
őstag
Színek pipa
-
DeFranco
nagyúr
birtokos pipa
-
DeFranco
nagyúr
Többes szám, pipa.
-
c12v
csendes tag
Elkezdtem én is szép lassú tempóval
Tremi77 néven vagyok megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Kicsit felkészületlenül írom ezt a bejegyzést, mert a címben szereplő oldalt még csak most ismertem meg, de...
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- World of Tanks - OFF topic
- Steam Deck
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gamer Gép - Gigabyte H510, Intel i5 10400F, 16GB DDR4, RX 5600 XT 6GB, 256GB M.2 SSD, 2TB HDD
- AMD Ryzen 5 3600X Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Eladó!
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest