Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirDan
aktív tag
Sziasztok! A lemezes/digitális kiadásban gondolom ugyanazt a HDMI kábelt csomagolták.
Ezek a kábelek megbízhatóak? Avagy javallott venni egy minőségi 2.1 kábelt?PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
törölt tag
Sziasztok!
Ps5 digitális játék esetében hol lehet refund-ot kezdeményezni? Magyar telefonos ügyfélszolgálatnál vagy valami weboldalon?
Tegnap vettem meg a Demon's Soulst, letöltöttem, rányomtam és nem indult el a játek, többször próbàltam. Ps5 újraindítás után 3 órát játszottam gond nélkül.
De ma reggel ugyanez. Rákerestem és elég sok fórum meg cikk is van erről. Minden alkalommal tuti nem fogom újraindítani a gépet. Az összes többi játékom azonnal indul ha rányomok.
Köszönet
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz ImACeltic #70887 üzenetére
Nekem is 160+ órám van a Valhallában.Volt,hogy csak bámészkodtam barangoltam jobbra-balra és gyönyörködtem a tájban.Akkor kezdtem unni mikor már toltam egyfolytában 8 órát,de akkor letettem és másnap megint örömmel neki álltam. Most Demons Soulst tolom,de megvettem az AC-hoz a DLC-t és azt is örömmel fogom végigtolni.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
RangerFox
Topikgazda
válasz hombre[EU] #70892 üzenetére
A trailerben volt járöröző lovas meg szekeret húzó nagy dögök is az úton. Szerintem hasonló encounterek lesznek. De amit írsz, az jól hangzik. De mindegy is, úgyis pre order.
-
hombre[EU]
veterán
válasz RangerFox #70886 üzenetére
amit a trailerben láttam az alapján az ow része nem igazán a mob irtásról fog szólni, arra ott lesznek a dungeonök.
én is úgy képzeltem el,hogy lesznek nagyobb hubok amelyekbōl nyílnak a dungeonök és az ow részét pedig "titkokkal" vagy puzzlevel töltik meg. vaati is említi a "harangozóherés mozgó szigetet" aminek egy épület van a tetején...ilyen és hasonló dolgokra számítok[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ImACeltic
őstag
"Olyan brutál vagy benne, mint még sok százezer másik aki megszerezte"
Szerintem sokaknak beletört a bicskája a 3 boss-ba, akiktől meg kell szerezni a Thor páncél darabokat. De nyilván nem csak én szereztem meg, viszont ettől még érezhetem magam OP-nak, nem?Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
d@vee
őstag
válasz ImACeltic #70887 üzenetére
Olyan brutál vagy benne, mint még sok százezer másik aki megszerezte
Tényleg hoznak egy kötelező minimumot, de engem ez az ugyanazt kell csinálni évek óta dolog miatt tántorít el, hiába a körítésen változtatnak.
Az Originnel még elvoltam, tényleg újult egy kicsit, de az ezt követő részek olyan meh.Ja
-
ImACeltic
őstag
válasz N.YCityBoy #70883 üzenetére
Azt nem mondom, hogy nem tud unalmas lenni, mert tud. A fő sztori küldetései nem túl változatosak, de maga a történet, a látvány, a soundtrack, a gameplay, a mellékküldetések/tevékenységek elég jók. Engem vitt előre, hogy mit hoznak ki a sztoriból, valamint hogy megszerezzek és felfejlesszek fasza armor szetteket és fegyvereket. Olyan brutál vagyok a Thor szettel, hogy öröm nézni.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz hombre[EU] #70882 üzenetére
Kicsit vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Nekem az ow játékokban mindig az tetszett, hogy hagytak elmerülni a világban, hagytak felfedezni azt, magam oszthattam be a tempót is. De egy olyan világban, ahol minden veszélyt jelent rám, nem szívesen barangolok. És ezután az ow jelleg kimerül abban, hogy A-ból B-be eljussak. Egyébként a Days Gone is hasonlított ilyen téren erre, ott is mindig megtámadott valami, rajtaütés volt meg ilyenek.
Nyilván meg se merem említeni a BoTW-t, ahol az ow világnak funkciója is volt, hisz ahhoz hasonlót max a folytatásában látunk majd...
-
.LnB
titán
válasz Neoteric #70884 üzenetére
Hallod, most rendesen el kellett gondolkodnom, hogy mikor vettem utoljára Ubi játékot. De max 3000ft-ért vettem évekkel ezelőtt az Unity-t (1 órát ha játszottam vele), The Crew 2-t (több 100 óra belement), és a R6Siege-et (szintén több száz óra, sőt PC-n is megvettem még anno). Mai napig a Siege az Ubi legminőségibb játéka)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Neoteric
addikt
Ez igaz, és tökre jogos is, de attól, hogy õk €70-ért árulják, még neked nem kell feltétlen annyiért megvenni. Aprón már €30-ért utánad dobják a lemezt, és €20-ért mostanában bármikor, de még talán €30-ért is tovább tudod adni. Innen nézve meg elég olcsó az a gameplay / óradíja.
PSN: ne0teric_sAN
-
veterán
-
hombre[EU]
veterán
ha már ubisoft és openworld...ITT Vaati spekulál milyen openworld megoldások lehetnek az Elden Ringben. én is sokat várok tōle, jó lenne egy dinamikus eventekkel teli világ
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Mirage
tag
Lassan...?
Gyakorlatilag a Far Cry 3 óta kb ugyanúgy játszik a legtöbb játékuk.
Mutatniuk sem kell gameplay videót róla, mert már előre ellehet képzelni a core játékmenetet, és a side missionöket is.
Néha dobtak 1-1 érdekesebb skint erre a “jól bevált” alapra (pl Blood Dragon), de ennyi.Bennem volt egy kis naivitás azzal kapcsolatban hogy talán a next gen és a Legion megjelenésével mernek valami újat alkotni, de nem, persze oké, szépnek szép grafikát hoztak össze, de ezt sok más studio is tudja, csak adnak mellé még érdekes játékmenetet ami nem olyan érzés mintha direkt az időd húzására lenne kitalálva.
Régebbben a bugok miatt, azóta meg emiatt a kreativitás hiányában szenvedő, lélektelen “futószalagon gyártott”, mikrotranzakcióktól hemzsegő katyvaszaik miatt érdemlik ki hogy gyakorlatilag meme kategóriában vannak.
-
totalwarrior
tag
válasz Neoteric #70875 üzenetére
Hát nem tudom, én most járok a Valhalla vége felé sztoriban (legalábbis remélem), és már szörnyen várom a végét. 60-70 óra és nagy része teljesen érdektelen. Ráadásul igen, tele van bugokkal, nem deal breakerek de bosszantóak. AI meg olyan buta, hogy egyszerűen nem lehet komolyan venni. Fene a rossz szokásomba, hogy szeretem befejezni azt, amit elkezdtem
-
.LnB
titán
válasz Neoteric #70875 üzenetére
Akkor előbb nekik kellene helyén kezelni magukat. Mert a 60-70€-s játékok ligájában akarnak játszani. De valahogy a játékaik nem illenek oda. Mert amíg egy TLOU2, GoW esetében elhiszem, hogy sok pénz volt a fejlesztés. Addig az Ubi játékainál, (a COD-oknál) valahogy ez nem látszik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ImACeltic
őstag
Neoteric-hez csatlakozva, helyén kell kezelni őket. Valamint VR Pisti szokta még nagyon jogosan azt mondani, hogy a Ubisoft játékok mindig hozzák a kötelezőt, egy jó játékot, se többet, se kevesebbet. Nem buknak el, mint pl az Anthem, de nem is fognak RDR2 vagy Horizon szintű játékot kihozni. Én nagyon jól elvagyok az AC játékokkal, kb 140 órám van már a Valhalla-ban és várom a DLC-ket.
-
Neoteric
addikt
Helyén kell kezelni õket. Én pl tökre élveztem Valhallát, imádtam a középkori Angliás hangulatot, és ja, valóban voltak benne bugok, fõleg megjelenéskor, de egyik sem volt deal breaker. Nem egy RDR2, de ezek a futószalagon gyártott játékok soha nem is lesznek olyanok.
PSN: ne0teric_sAN
-
.LnB
titán
Az Ubisoft lassan már tényleg önmaga paródiája. Belekerültek egy spirálba, ami mintha mindig visszatérne ugyan oda. Ugyan azokkal a játékokkal, ugyan azokkal a hibákkal. Elfogytak, ötlettelenek. Ez a FC6, meg Valhalla dolog.. Azt mondja a csajszi, hogy ez az első AC amit évekig fognak támogatni. Hát ahogy hallom, az inkább az lesz, hogy befejezik a játékot, mert állítólag nagyon bugos még mindig.
Én ahogy néztem a bemutatót, arra gondoltam, hogy mint befektető, nem érezném a pénzemet biztonságban náluk.És ebből a negatív spirálból, ötlettelenségből, próbálnak kitörni olyan franchise-okkal mint az Avatar, Star Wars. Bele se merek gondolni, hogy mennyi pénz mehetett el a jogokra. Ráadásul hiába kezdték rég az Avatar fejlesztését, valószínűleg Cameron miatt nem mutathattak belőle semmit. Mert az öreg is még forgatja azt a 800 részt..
Szóval lehetne belőle még valami. De Ubisoft + Massive. Mit várunk/vártok?! De tényleg. Open world lesz, lesznek benne tornyok, crafting. Én tippre azt mondom, Far Cry Pandora edition. Ha már FPS lesz.
Lehet álmodozni, hogy na majd most az Ubisoft odateszi magát. De nem fogja. Évek óta bizonyítják, hogy meglévő dolgokat, sablonokat adnak el, így-úgy kicsit módosítva. Nekik ez a receptjük, ettől nem fognak eltérni. És az a vicc, hogy SW fronton még ezzel is majd jobban járunk, mint az EA-val.Ja és az egész bemutató alatt, az volt a gondolatom. Hogy ha nincs bemutatni valód, akkor minek erőlködsz bemutatóval?!
[ Szerkesztve ]
-
tarti19
senior tag
válasz KaitouP #70864 üzenetére
Semmi olyat nem tapasztaltam a GodFall esetén, amiért ne futna az előző generáción.
Csodálkoztam is, hogy az alapkoncepció és a stílus alapján miért sikerült ilyen sekélyes alkotást kiadni. Ráadásul még online matchmaking is csak most jön bele. . . Nem tudnék mondani semmi olyat, amiért bátran ajánható lenne. Még a harcrendszer, a játék lelke is kótyavetyélt. Tipikusan az iparos munka minimum szinjét ütötték meg.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
saelin
veterán
Ezen most én is jót röhögtem. Akkor most mivan?
Szerk:
Most próbáltam elgondolni hogy hogy néz majd ki a játék prev-genen. Van egy sejtésem hogy valami nagyon rossz végeredményt fogunk kapni, aztán jön a cikk hogy rosszul mentek a PS4-re az eladások és utána be is zár a stúdió. Jó, lehet túlzás, de na...[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
marquuard
veterán
Ha annyi PS5 felhasználó lenne mint ahányan előfizetünk vezetékes vízre és elektromos áramra, a Godfall-on ez sem segítene. Egyszer majd biztosan PS+ cím lesz.
PSN ID: marquuard
-
KaitouP
nagyúr
válasz Lackooo84 #70863 üzenetére
Tudom én, persze, egyértelmű, ezt ecseteltem én is. De valamiért arra alapoznak, hogy népesebb player szám = több eladás. Lehet annyit csak összeszednek, hogy a fejlesztési költségeket visszahozza.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz Lackooo84 #70860 üzenetére
Nem ment jól a játék PS5-ön, ezért megpróbálják PS4-en is az eladást, nyilván arra alapozva, hogy utóbbi platformon még több játékos van mint előbbin. Kérdés hogy legalább egy jól futó portot készítenek, vagy csak korrekt lesz, esetleg űberszar. De bárhogy is, ha unalmas az alapanyag (márpedig annak bizonyult) akkor tökmindegy.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalosan bejelentve a Godfall PS4-es változata. (PS5 tulajok ingyen upgrade-elhetik a játékot PS5 verzióra)
Live-Die-Respawn
-
marquuard
veterán
PSA
-
marquuard
veterán
Devolver egy állat, a CEO egy ökör de imádom.
-
veterán
válasz totalwarrior #70844 üzenetére
Vagy egy TCL, azok is nagyon jók👍
-
veterán
-
ImACeltic
őstag
FPS lesz az Avatar.....ennek annyira nem örülök.
-
Anti-Hero
aktív tag
18 óràs szórakozàs. Kàr, hogy vége.
De azért minden pénzt megért.
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
BusinessGuy
őstag
válasz N.YCityBoy #70794 üzenetére
Nem a kv és hasonlóknál van a durva felár. Hanem amit pl notebook.hu, edigital, emag és hasonlók művelnek.
Azt hogy már az általam említettek is így adják nem tudtam de 207k teljesen normal, én a 230+ ezres eddigi csodás csomagokról beszéltem.Lackooo84: ok nem tudtam, eddig opcionális volt náluk. Viszont ez nem hiszem hogy gond max annak aki nem akar 2 controllert, az ár ettől függetlenül normál.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Azt félve kérdezem csak meg, hogy most épp van hangja a lónak a valhallában? Vagy az is jön majd dlc-ben? Mert szép dolog ez a sok-sok csodás játék, de nem kéne befejezeni azokat, amiket eddig kiadtak? Mármint megcsinálni működőre úgyértem.
-
veterán
-
Scholes9
nagyúr
válasz Hzoltan969 #70653 üzenetére
Én is abban játszom a játékot. Megnéztem a többi módot is, de maradtam a teljesítmény RT-nél
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Moby
addikt
Ez így youtubeon a vége utáni pillanatokban tök jól fogyasztható kivonatolva. Kb 3 perc alatt lepörgettem az egészet. A Mario+Rabbids jöhet, az előző része után ez kérdés sem volt, a többi tőlem mehet a darálóba. Az avatar játéknál kicsit felröhögtem, hogy alegfontosabb információ már megvan, hogy milyen motor hajtja, de hogy a játék egyáltalán mi lesz, az annyira nem érdekes. Így viszont, hogy snowdrop hajtja (ami hát eléggé sokkoló mindfuck, én tényleg sokmindenre gondoltam, de ezt álmomban nem mertem volna remélni), már nyomom is a preorder gombot. A UBI megint nagyon érzi mi kell a játékosoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
FCt már csak a villain miatt is fogom tolni. Úgy látszik itt több szerepet is kap a villain mint a korábbi FC játékokba szerencsére
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
marquuard
veterán
Legalább nem annyira sótlan, mint a Koch Primetime.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz keIdor #70817 üzenetére
Giancarlo a Totál Szívásból.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Lackooo84
nagyúr
Nesztek márió lol.
The Truth is out there...
-
3L1T3
addikt
válasz RangerFox #70815 üzenetére
Tuti jobban jársz. És pont , hogy itt kezdődik a baj. A Ratchet is annyival minőségibb mint a többi megjelenő játék 95%-a, hogy arra szavak nincsenek. És nem tanul a többi kiadó, fejlesztő csapat ebből.
Majdnem hogy az összes 2014 óta megjelent SONY First Party játékot kötelező olvasmánnyá és tanulmányozássá tenném.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
RangerFox
Topikgazda
-
3L1T3
addikt
válasz keIdor #70813 üzenetére
Hát Sony és MS miatt volt értelme csak nézni már az elmúlt években is. De az hogy próbálják megtölteni híg fossal az időt felesleges. Inkább tartson mindenki külön külön amikor jónak látja. De ez a kötelezően össze kell dobnunk egy prezentációt , mert hát E3 van. Ez inkább kínos, és értékelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
Nálam minden évben ezek a napok az egyik legjobban vártak. A másik kb az F1-es start.
De kimondom... 2016 óta nincs létjogosultsága az E3-nak.
Bye Bye E3
ui.: még se a Sony a hülye, hogy elengedte a kezét az E3-nak. Bár az MS is amióta a saját Microsoft Theaterbe tartotta és nem az expo helyszínén. Már 18-19-ben is csak a showfloor miatt volt értelme, de ez kuka. Egyszerűbb lenne ha mindenki átálna keynote-ra. Aztán csókolom.
AC DLC.. nézd meg aranyban járkáló Viking. Beszarok.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Itt is lesz valami nagy durranás a vegén, vagy ilyen fos lesz az egész?
-
3L1T3
addikt
válasz RangerFox #70808 üzenetére
De legalább az R6 kap PS-X crossplayt. Ha már úgy is túlságosan érzékennyé vált a világ akkor ez igazán lehetne kötelező. Mert ez is egyfajta diszkrimináció ha egy játék multiplatform.
Szerencsére idén se kell UbiSoft játékkal játszanom.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
Már én érzem magam kellemetlenül, ahogy a Rainbow Six Extraction bemutatóját nézem. Ennyire fantáziátlan copy paste csúnyácska játékot rég láttam már. Hogy van ekkora bőr az arcukon ilyen formában felpumpálni egy jól sikerült R6S eventet...
-
Moby
addikt
válasz Renwick #70800 üzenetére
Valódi HDR csak a felsőházban van, de az mamár a minimum 55-ös méret. Kihalóban vannak a kisebb méretek, illetve ott már inkább csak a belépőszint, meg kicsivel felette van, papíron létező (igaziból meg nem) HDR-rel, meg komolytalan elektronikákkal. Az LG ezt a lyukat tömte be a 48-as oleddel, de az is most nagyon akciósan 370-ért láttam, inkább 400 felett megyeget.
2 méterről ezen nem sok előnye lesz a 4K-nak, inkább csak az általánosan jobb képminőség+HDR lesz a nyereség. Azt már neked kell tudni, hogy ez megér-e ennyit, vagy erre van-e egyáltalán igény. Én meggondolnám, ha a mostanival amúgy elégedett vagy.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Renwick #70800 üzenetére
Csak annyit értett gondolom, hogy 50" alatt nem igazán van olyan tévé amiben elfogadható HDR-t pakoltak volna, de ezt én is adom👍
Moby-mondtam, hogy nem néztem, hogy 50" a határ, csak már utólag...és igen én is azt mondom, hogy 50" vagy alatta nem igazán van értelme a 4K-nak csak ha nagyon közelről nézi, de ettől függetlenül ha le akarja cserélni, egy mostani azért már modernebb és jobb mint egy 8 éves,ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #70799 üzenetére
Az egyik hülyeséget tromfolod a másikkal. Szerencsétlen egy egyszerű kérdést tett fel.
Ilyen méretben csak közelről van értelme a 4K-nak. HDR-re, meg alapvetően jobb kéminőségre lehet gyúrni, de zsebbenyúlós lesz, mert ez az a méret, ahova már alig gyártanat tényleg jó tévéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest