-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Az Ubisoft lassan már tényleg önmaga paródiája. Belekerültek egy spirálba, ami mintha mindig visszatérne ugyan oda. Ugyan azokkal a játékokkal, ugyan azokkal a hibákkal. Elfogytak, ötlettelenek. Ez a FC6, meg Valhalla dolog.. Azt mondja a csajszi, hogy ez az első AC amit évekig fognak támogatni. Hát ahogy hallom, az inkább az lesz, hogy befejezik a játékot, mert állítólag nagyon bugos még mindig.
Én ahogy néztem a bemutatót, arra gondoltam, hogy mint befektető, nem érezném a pénzemet biztonságban náluk.És ebből a negatív spirálból, ötlettelenségből, próbálnak kitörni olyan franchise-okkal mint az Avatar, Star Wars. Bele se merek gondolni, hogy mennyi pénz mehetett el a jogokra. Ráadásul hiába kezdték rég az Avatar fejlesztését, valószínűleg Cameron miatt nem mutathattak belőle semmit. Mert az öreg is még forgatja azt a 800 részt..
Szóval lehetne belőle még valami. De Ubisoft + Massive. Mit várunk/vártok?! De tényleg. Open world lesz, lesznek benne tornyok, crafting. Én tippre azt mondom, Far Cry Pandora edition. Ha már FPS lesz.
Lehet álmodozni, hogy na majd most az Ubisoft odateszi magát. De nem fogja. Évek óta bizonyítják, hogy meglévő dolgokat, sablonokat adnak el, így-úgy kicsit módosítva. Nekik ez a receptjük, ettől nem fognak eltérni. És az a vicc, hogy SW fronton még ezzel is majd jobban járunk, mint az EA-val.Ja és az egész bemutató alatt, az volt a gondolatom. Hogy ha nincs bemutatni valód, akkor minek erőlködsz bemutatóval?!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel