Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Már iPhone-on és iPad-en is játszható a Resident Evil 3
- Május végén jön a Deliver At All Costs
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
En is szeretem cyraxet mk9ben tobbszaz ora ment csak vele online, aztan mkxben elrontottak.
Az erdekelt a legkevesbe hogy milyen skint kapott. Verekedos jatekokban a mechanika sokkal fontosabb. Nalam az mk1 ezen hasalt el. Felolem lehetett volna egy sarga ponilo is.
Amugy anno semmi nem indokota, hogy cyrax egy robot legyen, sot az se, hogy emberkent kezdje az mk9ben.
Pont az mkban felhozni ezt mint hiba, kulon vicces amikor a lore onmagaban semmit nem er benne.
-
anulu
félisten
válasz
Döglött Róka #19 üzenetére
"Sosem volt politikai hátszél szóval ezt ne keverjük ide."
akkor miért változtat irányt számtalan cég az USA-ban?
alapvetően nem zavar, ha új IP-kat hoznak, és nem régieket akarnak "modernizálni". tbh, ami nálam kiverte a biztosítékot (addig kb "leben und leben lassen" állapotban voltam), az az, hogy hülye "multiverse" indokkal a kedvenc MK karakteremből (Cyrax) is nőt kellett csinálni, pedig az ég egy adta világon semmi nem indokolta (tudtommal).
illetve régi kedvenc RPG-m volt a Dragon Age. az meg, hogy mi lett belőle, nem kell bemutatni.
van mivel játszanom, ez nem kérdés. a bajom az, hogy régi nagy címeket olyan irányba visznek el "modernizálás" címén (Halo, Dragon Age, GTA majd kiderül), ami engem az új formában már marhára nem érdekel, így a pénztárcám is zárva marad.
"ha viszont elég ember lesz rajtad kivül"
ha. az elmúlt évek kiadói kudarc halmaza viszont mutatja, hogy nincs. az viszont fix eredmény, hogy nagy nevű stúdiók mennek a csatornába az elhibázott döntések miatt.
-
Döglött Róka
veterán
Sosem volt politikai hátszél szóval ezt ne keverjük ide. Fel kéne fogni, hogy itt pusztán a célközönség szélesítéséről van szó.
A pénztárcáddal szavazol, ha nem tetszik, nem veszed meg, ha viszont elég ember lesz rajtad kivül, akkor maradnak az ilyen címek is a te kedvenceid mellett.
A kérdés az hogy ez neked miért fáj? Nincs mivel játszanod?
-
anulu
félisten
válasz
Döglött Róka #16 üzenetére
tippre arra gondolt, hogy mivel
a) megszűnt a politikai hátszél
b) jó lenne valami pénzt is termelni)
ezért 180 fokos fordulat lesz, akár nemrég megjelent - de bukta - játékok atdesignolásával és újra kiadásával. -
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #16 üzenetére
Most már én is kíváncsi vagyok...
-
MageRG
addikt
válasz
Immolatiel #10 üzenetére
De. Csak van egy olyan pszichológiai jelenség, hogy ha ki vagy "hegyezve" valamire, akkor mindenhol észreveszed.
Ott is, ahol nincs.
A woke-dili is ilyen. Jól fel****a magát rajta az ember, aztán mindenhol azt keresi. Ott is, ahol nincs. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Immolatiel #10 üzenetére
Kerlek segits, mi var rank?
-
Viktor S
csendes tag
"egy fiatalkori incident"?
-
GodGamer5
addikt
Azt, hogy nem tudod mit jelentenek ezek a dolgok napjaink játékaiban, filmjeiben konkrétan nem az én bajom. Nem veszem magamra és nem is megyek bele a vitába, mert sokmindennek utána kellene nézned, meg mindenkinek, aki kételkedik benne, hogy ezek léteznek. Pedig ezek igencsak valós problémák...
Ajánlom figyelmetekbe a témában ZackyFPS youtube csatornáját. -
anulu
félisten
nem fogok azon dolgok miatt hisztizni, amiket leírtál, szimplán nem veszem meg a játékot, ha - szerintem! - egyszerűen fáj ránézni a karakterre.
az viszont zavar, hogy a fejlesztők meg pislognak, mint hal a szatyorban, meg elmondják a gamereket a mindennek, ha pocsékak az eladások. -
Silenzio
addikt
Szerintem azok, akik minduntalan woke-ot kiáltanak, ízlésficamos, felszínes és műveletlen emberek. Ld. az Intergalactic protagonistája. Mindenki nekiállt hisztizni, hogy leszbi, vagy transz, holott a 80-as és 90-es évek sci-fijeiben valósággal hemzsegtek az ilyen karakterek, pl. Vasquez az Aliensben. Tudjátok, mit jelentett akkoriban a woke? Aminek kb. 70 éve kitalálták: a fekete amerikaiak emberi jogainak védelmét. Mielőtt a populista altright kisajátította, hogy a tanulatlan néprétegek begyöpösödöttségére apelláljon. Nevetséges az egész. És nyugodtan vedd magadra, nem érdekel.
-
GodGamer5
addikt
Minden porcikájáról süt a játéknak, hogy woke/dei. Elrondított fiús karakterek, leszbiség, gonosz férfi karakter stb...
Nekem, a 90-es évek is csak részben jött át, pedig itt-ott túl is tolják.
A játék amúgy rémesen unalmas és a "végéig" SEMMI érdemleges nem történik benne.
A zenéje viszont mesésen jó. A Chromatics-os Ruth Radelet elképesztő zenéket alkotott (itt is). Kedvencem a The Wild Unknown és a Set Me Free. Stílszerűen ki is írtam CD-re az OST-t és azóta is hallgatom kb minden nap. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondanám, hogy az ő bajuk akik a TAG miatt skippelik. Eddig azon túl, hogy felnőtt korukra nem feltétlen pasiztak be a lányok, más kihatása nem volt ennek a játékra.
Az utolsó LiS játék volt olyan, ahol már az elején bele akart kényszeríteni a játék egy lány-lány kapcsolatba még úgy is, ha az alapjátékban Warren-el jöttél össze, azt ott teljesen ignorálták, mert csak... De azt a játékot Deck9 csinálta, nem a DN.
-
anulu
félisten
már az első Steam tag miatt sokan alapból elkerülik.
valszeg a fejlesztőknek "roló le" lesz rövidtávon. erre annyit tudok mondani, hogy ha olyan célcsoportnak csinálod a játékot, ahol ha pár ezren megveszik, már örülhetsz, akkor ne várd, hogy financiálisan sikeres legyen. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyetértek a leírtakkal, a DN csapata eléggé odatette magát. Ráadásul egyidős vagyok a szereplőkkel, így túlzás nélkül mondhatom, hogy stimmel is az amit láttunk a karakterek kapcsán.
PC-n egyébként nem volt teljesítmény probléma, de azért a videokártyát eléggé igénybe vette 1440P-ben.
Érdekes, hogy közben elég alacsonyak az eladások, ráadásul n+1 woker fanboy posztolja tele fasságokkal a Steam fórumát, nagy többségük még a trailert se feltétlen látta, nem h. a játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Life is Strange valódi szellemi utódja vár ránk a Lost Records: Bloom & Rage-dzsel, vagy a Don’t Nod csupán kezdeti sikereit hajszolja nosztalgikusan?
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Plus 256GB gyári független akku 88%
- Új, HP OMEN Citadel gamer szék
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gamer Gép - Gigabyte H510, Intel i5 10400F, 16GB DDR4, RX 5600 XT 6GB, 256GB M.2 SSD, 2TB HDD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest