Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Lehet valahol PS5-t venni normál áron? Vagy ez is olyan, amit csak scalperektől lehet beszerezni felárral?
Ratchet&Clanket szeretném végigjátszani rajta és adnám is el utána.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #71192 üzenetére
Valamit csak csináltak már, ha nem, akkor abból 5 év még mire játék lesz (Tes6) ...
-
RangerFox
Topikgazda
A Royal (többek között) azért is a kedvenc jrpg-m, mert ott tényleg nem kell grindolni. A sztori végigjátszáshoz biztosan nem, de a 100%-hoz se, hisz Morgana átgázol a kis szintű enemyken a mementoes-ban.
Igazából én is elgondolkodtam, hogy abbahagyom a Yakuzát, de jó, hogy nem tettem meg, igazi fanservice az utolsó néhány chapter.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #71190 üzenetére
Érdekes módon a Persona5-ben nem kellett grindolnom egyszer sem. Vagy nem éreztem kényszerűnek sose.
Az a baj. És ezt tudom előre, hogy baromira érdekel. De teljesen más az, hogy ha megveszem, vagy ha GP-be van benne. Simán el fogom engedni, ha felcsesz, és nem ragad magával emellett. Kíváncsi leszek. Nem szeretem ha egy játék direkt szívat. Ma letöltöm, de nem tudom, hogy mikor fogok nekiállni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RangerFox
Topikgazda
A Yakuzát a múlt héten játszottam végig. Ha nem vagy gyökér, hogy elveszítesz 12 órányi állást (mint én, sűrűn ments!), akkor 45 órányi szórakozás vár. Tipikus Yakuza sztori, nagyon szórakoztató melléktevékenységekkel és vicces mellékküldetésekkel. Viszont nem hibátlan, a játék több ponton is rákényszerít a grindra, ami a JRPG-k rákfenéje, ez a része egyáltalán nem szórakoztató. Illetve van néhány rosszul átgondolt játékelem benne (pl. vannak enemyk, akik 1 hitelik a főhőst, ilyenkor pedig game over, kezdheted a legutóbbi mentési ponttól). Egyébiránt meglepően jól funkcionál körökre osztott rpg-ként, nem gondoltam volna, hogy ez a recept működni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #71182 üzenetére
Jó nincs harmadik része, 3 része van, abból az a néger nős már annyira nem volt jó (tesztek szerint se)
Tudom hogy ugyanaz készíti, csak már nem tudtam szerkeszteni, lemaradt az , hogy 9 éve csinálják (ha csinálják). És sztem minőségibb lesz, tekintve hogy az The Elder Scrolls V már elég minőségi volt 10 éve. A Strafiled meg passz. Elválik ...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz saelin #71184 üzenetére
Ne fájjon czimbi, mert a A Plague Tale nem exkluzív!
A sisakos már linkelte skubizzad!: [link]"Majd megnézem YouTube-on vagy valami."
Most így elképzeltem, ahogy odamész wesder mellé, és megkérdezed, hogy bocsi, foglalt ez a hely?!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
Nekem a Plague Tale másik platformon történő exkluzívitása nagyon fáj, ahogy a Hellblade-é is. Utálom amikor egy játék folytatása másik platformon folytatódik... Majd megnézem YouTube-on vagy valami.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
.LnB
titán
Tényleg.. Megvettem a TLOU2-t újra a 60fps patch miatt. De eskü nem veszek észre különbséget (nyugi átállítottam menüben ). Egyszerűen olyan jó volt ez a game 30fps-sel is, hogy fel se tűnt annyira. Szóval biztos jobb most 60-nal, de én nem érzek különbséget.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz keIdor #71179 üzenetére
Abszolút. Sőt, ezt lehet nem itt kellene megbeszélnünk. De most azok után, hogy rosszul voltam már az NBA 2K21-től, annyit játszottam vele, gondoltam (pálya)autóznék néha valami játékkal. És letöltöttem a GT Sport-ot. De annyira nem fogott meg megint, hogy inkább folytatom a Forza 7 career-t. Szebb, lazább, valahogy jobban élvezem. Még ha önmagában egy fos is az a kampány. Mert sótlan az egész. De most a TLOU2 újrajátszás mellett, a Forza 7-tel játszogatok.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #71173 üzenetére
Szélsőségesek sokan. Én most, tőlem szokatlan, meglepő módon tudom tökre objektíven, és visszafogottan értékelni a dolgokat. Mint már írtam, kellemesen meglepett az MS tegnap. Már a Stalker, Atomic Hearth GP-s bejelentésnél azt mondtam, hogy rendben vagyunk. De még indie címeket is amiket mutattak, tökre tetszettek. Sőt, az én teljes listám, ami érdekelni fog, szerintem igen impozáns:
Stalker 2
Yakuza: Like a Dragon (ma töltöm is le)
Twelve Minutes
Atomic Hearth
Somerville
A Plague Tale: Requiem
Replaced
The Ascent
Flight Simulator
Forza Horizon 5Végignézek a listán, és egyik sem egy PS ex minőség. De azért na, el lehet majd ezekkel szórakozni. És mindezt úgy, hogy azt nem mondhatom, hogy ne játszogattam volna eddig SX-en mióta megvan, és ne nyertem volna a GP-n eddig, de egyáltalán nem voltam elájulva tőle. És tényleg úgy voltam vele, hogy azért tartom meg, mert idővel megtérülhet. Most a Microsoft kezdi is ezt talán bizonyítani. De ez nem azt jelenti, hogy most jajj de rossz mostantól PS tulajnak lenni. Nem.
Az Xbox-osokból meg most kijön a hurrá optimizmus elég erőteljesen. Ha már egy generáción át böjtöltek.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Szabi®
addikt
válasz RangerFox #71173 üzenetére
Én sem értem, annó lett itt is emlegetve a Nintendotól is minőségi játékok, és nagyon jól meglehetett beszélni azt is, hogy pl. Ps mellett mit jelentett valakinek a Zelda, vagy a Donkey Kong (vagy bármi más).Hisz ezek is konzol játékok, és nem is jöttek más gépre, mégsem volt belőle kárörvendés, és nem jöttek ide a Nintendo topik lakók, hogy "bibi ti nem kapjátok meg" alapon.Az eladási listák/statisztikák ugyanúgy hozzátartoznak a Ps5-höz, mint bármely más hírek.Az összes mediaorgánum közöl adatokat, nem is értettem itt miért ne lehetne
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Szabi® #71168 üzenetére
Nem értem, hogy a topiklakók miért hiperérzékenyek erre a témára. Annak valóban nincs értelme, hogy a másik konzolt sz*rozzuk, de ilyen hsz nem is született (vagy ha igen, akkor töröltük). De ettől függetlenül miért ne lehetne véleményt nyilvánítani egy videojáték konferenciáról? Miért ne lehetne szót ejteni az ott látott játékokról? Egyrészt sok meg fog jelenni PS-re is, másrészt hogy lehetne elvárásokat felállítani pl. a Gran Turismoval szemben, ha nem ejtünk szót a tegnap látott Forzáról? Miért ne lehetne beszélni a gaming jövőjéről (amihez ugye meg kell említeni az MS-t is)? Miért ne lehetne szóvá tenni, hogy igenis hiányolják az emberek a GamePass vetélytársát a PlayStation oldaláról?
Miért kell ennyire befásult csőlátásúnak lenni? De komolyan... Az meg, hogy át kellene menni egy másik topikba ehhez... Egyrészt kényelmetlen megoldás, másrészt az off topikba ennél offosabb témák kerülnek/halott maga a topik, az a konzolkibeszélős topik meg (számomra legalábbis) azért nem opció, mert egyrészt nem akarok a topikba járók felének utánanézni, hogy milyen ízlésük/álláspontjuk van, másrészt ebbe a topikba járnak azok a tagok, akiknek a véleménye érdekel, vagy bizalmat szavazok nekik. Végtére is ez egyfajta közösség vagy mi. És pont emiatt nem látom értelmét szétválasztani/törölni ezeket a hozzászólásokat.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Most csak így elgondolkodtam:
Az Ubisoft ha már ilyen erős, és sokoldalú cég, miért nem ad ki saját konzolt? Ha meglépnék, ők annyira kreatívak, hogy tuti az lenne a neve Ubistation Series X5.
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #71169 üzenetére
Én inkább a Tes6-ra tenném a voksom, minőség terén. Biztos nem lesznek rossz játékok, sőt.
De azért néha a Bethesda is mellé nyúlt. Annó évekig promózták a Rage-játékot, csepegtettek belőle néha, gamestar hetente hozta a kedvcsinálokat, aztán a végeredmény egy 4-6 órás gameplay lett. A Rage 2 meg már bőven lejjebb csúszott színvonalban. Dishonored ugyanez, erősebb első rész, gyengébb második rész, a harmadik meg abszolút felejthető produktum volt. Fallout 4/76
A Bethesda mindig is kettősséget mutatott a minőség terén, de így hogy a microsoft állja a cehhet, ez lehet változott. -
@rglaaf
veterán
Dualsense nem produkál semmilyen rezgést TLOU II alatt pedig be van kapcsolva ps menüben valami ötlet?köszi
PSN:BiZzare_0 ️
-
hombre[EU]
veterán
nem kell parázni a fanboyoknak, az egész show-n a Stalker volt az egyetlen nagy durranás, az meg multiplatform
majd jön a Starfield gameplay aztán lehet sírniLife, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
válasz tboy93 #71148 üzenetére
Én is így érzem, a DualSense haptikus rezgése miatt gyengébb mint a régi megoldás. De a többi dolog kárpótol.
A szándékos konzol szapulás sokáig lesz még téma? Csak, hogy meddig ne olvassam kedvenc lapcsaládomat. NoConsoleWar
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
folyqa
csendes tag
válasz CptAdamica #71160 üzenetére
Ezt nem érti a sok konzolfanatikus, hogy ameddig kompetens a verseny a két-három nagy techóriás között, addig a játékosok járnak jól. Persze tökre érthető, hogy ha az ember vesz majd' 200e forintért egy konzolt akkor elhivatottan fogja védeni azt, de örülni kell a versenynek. Vesz az xbox divízió minden szirszar studiot is? Akkor valszeg a Sony is be fog ruházni és vesz több stúdiót.
-
balazs025
senior tag
-
-
.LnB
titán
Egy generációnyi böjt után, azért érthető az Xbox-os tábor reakciója. Még ha ketten, hárman túl is tolják, szokás szerint.
-
Elderath
őstag
Így van. Jó végre látni egy normális MSt a sony mellett
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Szabi® #71157 üzenetére
Mivel megkaptam utana privatban hogy milyen jogon szolok hozza igy a temahoz mert sem TG sem moderator nem vagyok itt, azt csinaltok amit akartok, majd az illetekesek intezik, en tobbe nem hozom fel dolgot. (No offense, nem ellened szol)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
stilo18
addikt
Érdekes most ez az xbox téma.
Letoltak egy jó show-t, aztán....?
A Sony-nál kB minden év ilyen, mindig kapunk minőségi, frankó játékokat.Miért kellene "félni" most nekünk, PS usereknek? Nem kapunk több király játékot? Dehogynem...ugyanúgy érkeznek továbbra is az exkluzív játékok. Nincs itt semmi hiba.
Én a PS5 eddigi kínálatával is teljes mértékben elégedett vagyok, had ne kelljen felsorolni mik jelentek meg exkluzív címek ebben a közel 1 évben mióta a gép piacon van.
Nevetséges részemről, hogy a Sony bármilyen formában is bajban lenne.
Azért a Forza ultra király volt tegnap
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Szabi®
addikt
Nem tudom ilyenkor hol van oriic, nagyon önérzetesen nekem rontott (itt a ps topikba) hogy mit képzelek én, hogy eladási statisztikákat rakok közzé...Asszem valami olyat is írt, hogy lehet örülni úgy is hogy a "konkurens" konzolt nem emlegetjük.
Kell neki írni, fáradjon ide, és tegyen rendet ... Nincs ebből gond. -
RangerFox
Topikgazda
válasz Mirage #71151 üzenetére
Magyar kártyát nem fogad el, feltöltőkártyát kell venni (pl. Amazonon). Accountot nem lehet átmigrálni. De ha egy játékot megvettél US fiókra, akkor utána azzal tudsz játszani a mostani profilodon is (feltéve, ha a "Konzolmegosztás és offline játék" opció be van kapcsolva). Volt erről szó korábban, keress vissza.
-
balazs025
senior tag
válasz Mirage #71151 üzenetére
Magyar bankkártya közvetlenül nem jó. Talán usa paypal-lal lehet vásárolni, vagy gift cardot lehet venni. Én ez utóbbi módszert használom. De amúgy, ha nincs megosztva a fiókod, akkor érdemes lehet a magyar mellé csinálni usa account-ot is, és az ott vásárolt játékokat is eléred a magyar profiloddal.
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz Rage47 #71144 üzenetére
Ha nem kapott ilyen updatet, akkor mint egy sima ds4. Én pár napja kezdtem el a Warframe játékot, mert kifogytam a címekből (bár pár nap és jön a Returnal), a lényeg itt pl meglepve tapasztaltam, hogy a joy funkciót kihasználja, de ehhez jött is ps5 upgrade, lehet az Apexhez is van?!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Mirage
tag
válasz RangerFox #71141 üzenetére
Hoppá, hát ez így elég csábítón hangzik. És nem hisztizik a magyar bankkártya miatt meg ilyesmi?
Vagy valami van bohóckodás kell neki?Kár hogy a játékidőm 90%-át kitevő játék már be van regisztrálva erre a magyar ps fiókomra úgyhogy nem hiszem hogy ennek már nekiindulnék, tudtommal utólag nem lehet már régiót váltani
-
pzstm
titán
-
Rage47
veterán
A DualSense controller úgy viselkedik olyan játékokban, ahol nem használják ki a tulajdonságait, mint a régi DualShock controller? Pl. egy multiplatform játékban, mondjuk Apex Legends-ben van különbség érzésre?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Mirage #71139 üzenetére
USA accounton a 27500Ft-os Sony exeket megkapod átszámítva 21k forintért. Plusz ha van egy megbízható ismerősöd, akivel felesben tudsz játékokat venni, akkor csak 10500Ft-ba fog kerülni egy játék. Meg persze minden játék olcsóbb ott, nem csak a Sony exek.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz ProEvoFan #71079 üzenetére
Ezzel a modellel kapcsolatban azért nekem is vannak kérdéseim. Különösen annak fényében, hogy a Netflix zömében középszerű sorozatokat, filmeket gyárt. Ha tetszik, ott is meg van pár húzócím, ledarálod, és utána esténként pörgeted a listát, hogy mit nézz. Tartalom van dögivel, de mennyiség ugye nem egyenlő a minőséggel. Aki már most temeti a Sony-t, az véleményem szerint nagyon vakon van, ill. túl könnyen kezeli a billentyűzetet. Egyrészt az MS bejelentett címeinek többsége 2022-ben jön, másrészt egyelőre tetszetős videókat láttunk, még bármi lehet. Vagyis nehezen elképzelhető, hogy a "kék oldalon" (micsoda butaság ez az oldalazás), a sarokban szűkölve, agyilag leblokkolva tervezik a jövőt. Persze itt, kis hazán fontos fórumán ilyen egyszerű elképzelés is létezik arról, hogy működik egy iparág.
A lényeget már korábban, és most is írta valaki, tök jó a verseny, mert ezzel mi nyerhettünk. Aki meg csak abban tud gondolkodni, hogy az általa favorizált egyetlen platform a mindent vivő Jézuskrisztus konzol (vagy szolgáltatás ), az sírná először tele a fórumot, ha a szerelme egyedül maradna a piacon, és csak és kizárólag azt csinálna, amit a befektetői szeretnének. -
Mirage
tag
válasz N.YCityBoy #71134 üzenetére
Gyanítom hogy nem nekem kell majd dönteni, hiszen azt mondják hogy a lemezesből jön szinte csak, abból is alig
Bár abban is igazad van hogy viszonylag sok akció van, amúgy az én személyes megfigyelésem eddig az volt hogy a boxosnál egy fokkal jobb árak szoktak lenni akciósan is, de ezek főleg pár éves játékok.
Az újak viszont lemezesben 2-3 ezerrel olcsóbak, az is pénz és aztán el is lehetne adni...
Ezt az USA account dolgot szívesen meghallgatom, nem hallottam még róla szóval nem vágom mi a lényeg, persze szigorúan csak akkor ha legális -
Raga
senior tag
A nagy büdös helyzet az az hogy vagy 10 éves kb de ha több esetleg akkor az agyad állt meg azon a szinten.PS5-re vágytál de nem volt türelmed kivárni ezért vettél egy Series x-et és eddig nem kaptál semmit sem és meg is bántad a döntésed…tegnap sem kaptál semmit csak ígéretet és reményt és most ide jöttél feleslegesen fröcsögni lerágott csontot ezredszer is szádba venni és kiköpni keresve az önigazolást hogy jól döntöttél.
Köszönöm a mosolyt amit az arcomra csaltál😊 -
saelin
veterán
válasz ProEvoFan #71113 üzenetére
Sweet Jesus! Nyomok is rá a gombra mindjárt. Ennyiért ajándék kb és ahogy nézem a Store-ban a drágább Edition-höz Diablo 3-at is adnak. Már akinek még nincs meg.
Szerk:
Typo[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
balazs025
senior tag
válasz Mirage #71133 üzenetére
Ha viszonylag fontosabb, hogy mennyit költesz játékokra, akkor mindenképp érdemesebb a lemezes ps5-öt venni. Kb két játéknál már visszajöhet a többletráfordítás. És sajnos úgy néz ki, hogy nem csak a kezdeti árak emelkedtek, hanem az akciók is sokkal gyengébbek lettek (legalábbis az új ps exkluzívok esetében). Bár ez utóbbi talán javulni fog, ha már nagyobb felhasználóbázis lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Én talán 7-8 játékot vettem store alapon, többi mind lemezes. Nekem szimpatikusabb így, meg voltak olyan játékok amiket haver áthozott, mert day1 megvette és már ki is játszotta, és nekem már nem kellett pénzt adnom érte, ugye ha digit a gép, akkor ez az opció ugrott.És amiket store alapon megveszel és nem tetszenek, már nem tudsz mit kezdeni velük.
Lemezest mindig tovább tudod görgetni[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ezt neked kell eldönteni, viszont a storen rengeteg akció van folyamatosan, tehát lehet, hogy a lemezes változatnál a lemezt el tudod adni némi bukóval, de a storen meg "ropiért" kapsz már olyan címeket amik lemezesen még mindig duplája azoknak👍 Plusz ha csinálsz egy USA accountot, annak az előnyeit had ne részletezzem, mert itt azt nem szeretik😁
-
Mirage
tag
válasz Szabi® #71125 üzenetére
Én emiatt is vagyok bajban, mert a digital ps5 ára jobban tetszik, de hosszútávon lehet a használt és hamarabb árcsökkenő lemezes játékokkal (és azok eladásával) lehet többet spórolnék a normál ps5-el, mégha a gép ára először magasabb is. (Már ha arra számítunk hogy 2 év után nem megy tönkre a lemez olvasója, mint a ps4emen )
A digital meg, hat olcsóbb és kényelmesebb, de nincs resell csak kitettség a Sony árainak és kegyének hogy épp mit áraznak le.
-
Szabi®
addikt
válasz N.YCityBoy #71129 üzenetére
"""Másik oldalról jövök no offense""""
Én is ezen a tagon szakadok, megláttak pár normális trailert, és a Sony el is veszett
Az nem zavarja őket, hogy a sony oldalon eddig is minőségi munkák voltak....[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz hadam98 #71123 üzenetére
Bírom az ilyen néha betévedő embereket, nyálcsorgatva nézitek a Sony excímeket, közben meg önigazolásként, mert Ps5 nem jutott "csak viccbox" ezért a Sony bajban van, meg sokkal jobb gép a viccbox stb...hagyjuk már tényleg ezt az ökörséget! Mindkét gépnek megvan az előnye hátránya, de aki bajban van az biztos, hogy nem a Sony😂 Sok sikert a boxhoz, majd pár év múlva gyere vissza+akkor ha lesz össze hasonlítási alapod tehát kipróbáltad már a bajban lévő Sony gépét is👍
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz hadam98 #71123 üzenetére
Ahha marha nagy bajban van a sony tényleg, nah majd bilibe lóg a kezed ...
Addig is a sony már ezeket lerakta, és lefogja a ps5-re is(csak egy részlet)
Concrete Genie
Uncharted 4: A Thief's End
Uncharted: The Lost Legacy
God of War
Gran Turismo Sport
Gravity Rush 2
Bloodborne
The Order: 1886
Infamous First Light
Infamous Second Son
Killzone Shadow Fall
Knack
Knack II
MediEvil
MLB The Show 17
MLB The Show 18
MLB The Show 19
MLB The Show 20
Monster of the Deep: Final Fantasy XV
Ghost of Tsushima
Horizon Zero Dawn
The Last Guardian
The Last of Us Part II
Ratchet and Clank[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
hadam98
senior tag
válasz Szabi® #71118 üzenetére
Azért van több mert az előző gen le lett tojva. Ez most változik és egyre több felhasználó lesz. Lehet nem látjátok de a Playstation jelenleg bajban van, ahogy korábban is írtak. A Microsoft nagyon rá állt erre a játék témára és jelenleg bármit megtesz azért, hogy ő legyen az Apple a piacon. Lesznek még felvásárlások meg áll leejtős dealek nem fog számítani nekik a pénz elhiteti akárki.
-
Nayrobi
őstag
Nem lehetne ezt a vonalat most így ejteni? Mindenki látta tegnap a konfot és mindenki el tudja dönteni hogy mi volt számára érdekes és mi nem, felesleges átjönni ebbe a topikba és megpróbálni meggyőzni az embereket hogy mennyire rohadt jó most xbox tulajnak lenni, valaki ezt veszi, valaki azt, valaki mindkettőt, lépjünk már túl ezen, mert csak ugyanazokat a köröket futja mindkét tábor.
-
Frod
addikt
válasz RangerFox #71114 üzenetére
De, nyilván.
Csak nem mindegy, hogy itt megvesszük a multiplatform címet 25-ért, vagy belőjük day-1 a katalógusból. És inkább most a jövőről beszélek, most gyakori érv, hogy "már minden megvolt onnan", na de amikor majd oda jutunk, hogy itt 25-27k lemez/Store, ott meg kattintok egy letöltést...
Áhh, tényleg távol álljon tőlem, meg nem akarok flame-et kezdeni, de én, mint átlagpénzű játékkedvelő most megint nem tudom mit tegyek.
Tényleg igaza van #71083-as kollégának, bárcsak futná mindkettőre a tévé alá.Do you see the white shadow?
-
Zoleee83
addikt
-
hadam98
senior tag
válasz RangerFox #71110 üzenetére
Másik oldalról jövök no offense de amit írtál az semmi az Xbox-hoz képest. Xbox oldalon is vannak ekkora címek és jóval több, jóval szélesebb műfajjal hiszen itt a szerepjátéktól az autós játékokig minden jön. Ez mind szinte ingyen valamint készül még nagyobb projekt is náluk mind amiket írtál plusz arról ne beszéljünk, hogy havonta rengeteg minden jön ezek mellett GP-be.
A leírtad alapján jóval komolyabb paletta kellene, hogy az Xbox oldalt megmozgassa jelenleg… -
RangerFox
Topikgazda
A 4 hétvége között nem szabad multiplatform címekkel játszani? Ilyen megközelítésből a GP jelenlegi felhozatalának 85%-át 1 óra alatt le tudnám darálni, hiszen vagy érdektelenek, vagy már játszottam velük. A maradékát meg kényelmesen be tudnám osztani 4 hétvégére. Jelen állás szerint.
-
Szabi®
addikt
-
RangerFox
Topikgazda
Horizon: Forbidden West
Gran Turismo 7
új God of War
új Spider-Man
The Last of Us remake
új (pletykák szerint multis) Naughty Dog cím
Bend Studio új IP-n dolgozik
Sucker Punch is dolgozik valamin
Jade Raymond új stúdiót alapított nemrég a PlayStation kötelékében
PixelOpusról is pletykáltak, hogy új címen dolgoznakBtw jön az új PSVR, arra is fejlesztenek címeket. Ezek mind csak arra várnak, hogy leleplezzék őket.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Nincs a Sonynak jelenleg semmilye, ez a nagy büdös helyzet.
-
Szabi®
addikt
"""Meg a Gears, meg Halo, meg regi cimekbol ott a Fable akar….
de kinek mi. Az, meg hogy exkluziv meg nem exkluziv az egy kulon topik
A masik dolog amit elfelejtenek, hogy az MS mennyivel nagyobb penz teren es mennyivel tobb belyrol tudna akar keresztfinanszirozni ugymond az xboxot. Nekik a teljes uzlet csak egy kisebb darabja az Xbox. Sony eseteben azert teljesen mas van. De evbe ne menjunk bele szerintem jobban itt"""
Azért aludjunk még egyet erre, az xbox 10 évig sehogy nem volt finanszirozva, volt gp, voltak indie címek és ennyi. Most a nextgenben lefutott pár trailer amik bíztatóak, de azért azt várjuk még ki, hogy ez a 8-10 cím mennyi időre lesz kiosztva, mert az ugye nagyon nem mindegy,lehet ennyi játékot 6 év alatt csepegetetnek ki.(Indiana Jones,Tes6,Starfield)
És sony részről még nem láttuk a palettát -
Mirage
tag
válasz Televan74 #71097 üzenetére
"Nem a magyar átlaghoz állapítják meg az árakat. És mivel EU tagállam vagyunk, ahhoz is sorolnak mikor áraznak. Bár itt csak egy pár százalék éri el az uniós jövedelem szintet."
Tudom, és sajnos ez is a baj.
A régiós árazás felülbírálása nagyon fogyasztóbarát lenne, mert hatalmas a különbség Európa egyes térségei közt is (Leegyszerűsítve nyugat-kelet közt), úgyhogy ez nem csak nekünk lenne jó, hanem a szomszédainknak is, csakhát nem érdeke a cégeknek az ilyesmi
Úgyhogy jobb híján várhatjuk hogy a jövedelmeink nőjenek... tudod, majd 2040-re utolérjük az osztrákokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest