Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz RangerFox #71173 üzenetére

    Szélsőségesek sokan. Én most, tőlem szokatlan, meglepő módon tudom tökre objektíven, és visszafogottan értékelni a dolgokat. Mint már írtam, kellemesen meglepett az MS tegnap. Már a Stalker, Atomic Hearth GP-s bejelentésnél azt mondtam, hogy rendben vagyunk. De még indie címeket is amiket mutattak, tökre tetszettek. Sőt, az én teljes listám, ami érdekelni fog, szerintem igen impozáns:

    Stalker 2
    Yakuza: Like a Dragon (ma töltöm is le)
    Twelve Minutes
    Atomic Hearth
    Somerville
    A Plague Tale: Requiem
    Replaced
    The Ascent
    Flight Simulator
    Forza Horizon 5

    Végignézek a listán, és egyik sem egy PS ex minőség. De azért na, el lehet majd ezekkel szórakozni. És mindezt úgy, hogy azt nem mondhatom, hogy ne játszogattam volna eddig SX-en mióta megvan, és ne nyertem volna a GP-n eddig, de egyáltalán nem voltam elájulva tőle. És tényleg úgy voltam vele, hogy azért tartom meg, mert idővel megtérülhet. Most a Microsoft kezdi is ezt talán bizonyítani. De ez nem azt jelenti, hogy most jajj de rossz mostantól PS tulajnak lenni. Nem.
    Az Xbox-osokból meg most kijön a hurrá optimizmus elég erőteljesen. Ha már egy generáción át böjtöltek.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák