Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz hombre[EU] #71949 üzenetére
Na, erre nagyon kíváncsi leszek, a jelenlegi verziót nagyon nem tudom befogadni.
Megyen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
SoulsHunt leak? FF Originnel betrafált, szóval...
Live-Die-Respawn
-
válasz balazs025 #71948 üzenetére
Igen, borzalmas a grafikaja szegenynek, azt hittem, hogy a kiemelt, egybefuggo, vastag sarga csik a 2022-t jelenti, de nem, hanem csak valamiert onnantol kezdve mas a design, mint elotte. De ugy, hogy amugy ertelme nem sok van, max annyi, hogy ami vekonnyal van szedve, ott biztosra tudjak, hogy valoszinu talan van ra esely, hogy ugy lesz. Mindegy, jo, hogy szoltal, kulonben sose jovok ra, hogy hulye vagyok.
Amugy az eredeti tippem nagyon nem jott be, iszonyatosan optimista voltam ugy latszik.
Az eredeti tippem az volt, hogy ~egy evvel a megjelenes utan, iden karacsonykor mar egy fasza, megfeleloen patch-elt, nextgen konzolos jatek lesz, jo aron. Ugy erzem, most ez minimum jovo karacsonyra tolodik."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
VirDan
aktív tag
Javítottak CP 2077-ben a pénz szerzésen valamit?
Még Ps4 Pro-n kezdtem el, egyúttal platinázni is.
De a közel egy milla grindolásába belefáradtam. Bugokat nem használtam ki. Pedig már csak az összes kocsi begyűjtése kell a platinához..The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
sp8787
addikt
No way!!!
Akkor ebbol nem lesz ER vetel egy ideig.Pont mostanaban tervezgettem ,hogy mit kellene csinalni az ER elott.
Mar elterveztem ,hogy vmikor visszamegyek a Destiny 2 -be osz kozepeig.
Utana kitorlok 7-8 BB karaktert es megcsinalom oket ujra az ER-ig.
Eleve mar kitoroltem 6-ot es ujracsinaltam ,ugyhogy csucs lett volna 16+8 BB karakter.loller -
válasz ProEvoFan #71836 üzenetére
A helyzet az, hogy élhetőbb lett a gunplay. Maxra húzott érzékenységgel már lehet valamit kezdeni de még úgy is nagypapis nekem. A játék meg nem nagyon tud behúzni, elég gyengék/erőltetettek a karakteranimációk, a párbeszédek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Elderath
őstag
CPt nem tudom minek rakták vissza amíg nem jön nextgen patch. Ismerve őket el lesz halasztva jövő évre az is
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
proly01
őstag
Ennél a Metro exodusnál... betettem a lemezt ps5 be. feltelepítette frisítette 1.07-re. és ennyi. Akkor most ez azt jelenti hogy ezt a max beállításokkal fog futni ray tracingel stb?! Nekem hiányzik a PS4-es update screen.Ahol látom mi változott.
....Pr:)ly....
-
kona005
senior tag
válasz proly01 #71962 üzenetére
Szerintem kulon le kell szedni a PS5 upgradet storebol, alapbol a 4et teszi fel lemezerol, amugy meg a storge tarhelynel latod hogy PS4 vagy Ps5 vagy milyen verzio van fent
Amugy meg alapbol megy minden PS5 nel legalabbis en lattam beallitasok kozott hogy lehetne barmit us kapcsolgatni
de meg mindig nem megy az a retek hajo semerre egyikse[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Van itt olyan akinek PS5 mellett van Xbox Series S is? Az dobjon már rám egy privátot.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
proly01
őstag
válasz kona005 #71967 üzenetére
Jaaaaa....ahhhaaa...köszi megvan. Hát ez kettőnk közt szólva kicsit "bonyolult". Ha már PS5 nem egyszerűbb ha rögtön a patch-et is telepíti a frissitesekkel?!
Na de mind1... értem én. Szóval akkor eddig PS4 es "szinten" játszottam. Hozzateszem az is nagyon komoly volt.... ,de most akkor majd a 70 giga után kivancsian várom a különbséget.
Ps.
Bar egyenlőre "csak" 23gb tölt valamiért.[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz proly01 #71969 üzenetére
Alapbol a PS4 et rakja fel mindig , aztan az upgradet neked kell kulon mindog jobb oldalt szokta feldobni, 23gb az a PS4 verzio en ki is töröltem a csak a 70et szedtem le, amugy ha ranyomsz a jatekra ki is tudod valasztani melyiket inditod , meg a beallitasoknal a tarhelynel ki is tudod torolni a PS4es verziot ha nem kell a mentes nem tudom hogy van a ket verzio kozott.
most pihentetem egyszeruen a volga mission nel minden csonak csak egyhelyben evez nem ertem [ Szerkesztve ]
-
-
KRoy19
őstag
válasz proly01 #71969 üzenetére
Én fél óra után ráhagytam a játékot ray tracing ide vagy oda.
Mint ahogy előttem is írták, nagyon buták a karateranimációk meg a párbeszédek és ez számomra olyan illúzióromboló, hogy egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy folytassam.Inkább vettem 1300-ért egy hónap EA Playt és elkezdtem a Fallen Order-t, hamár kapott PS5 patchet.
-
marquuard
veterán
Nálam sokszor olyan, mintha a patchek teljesen más szerverről jönnének le mint az alapjáték+data. Értem ez alatt azt, hogy a patchek kb. 2x annyi időt vesznek igénybe. Használok custom DNS-t (Cloudflare) de ez nem befolyásolhatja. Elvileg.
PSN ID: marquuard
-
EczkE
veterán
-
kona005
senior tag
-
proly01
őstag
És azt miért csinálja hogy a fő menüben kiirja hogy minden ok majd lent a ps gomb menyomasa utan írja a letolteseknel hogy meg pl. 23 gb 8 perc szükséges a jatek inditasahoz....
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Nem hiszem hogy valaha, bármilyen Witcher játék feledtetné a gaming community-vel ezt az ocsmány foltot a CDPR történetében. Olyan hype vonatot vitt be a peronra a CDPR sok-sok évvel ezelőtt, annyira húzták a jónépet egy olyan cyberpunk világgal, ahol "mindent megtehetsz", hogy arra még az is felült aki nem akart. És amikor jött volna a csúcspont, a gamerek "közös orgazmusa", akkor másodpercek alatt lankadt le... az érdeklődés. Csúf bukás ez, lehet innen-onnan szépíteni, de nem érdemes.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
Marky18
aktív tag
válasz KaitouP #71981 üzenetére
Mar most se erdekel senkit ez a jatek a kemenymagon kivul. Aki akarta vegigszenvedte a sztorit, de azon kivul nem ad semmi olyat, amit ne lattunk volna mondjuk a GTA 4-ben.
Szerintem nem lesz itt semmilyen DLC vagy nextgen verzio, szepen huzzak az idot, amig mindenki elfelejti ezt a hulladekot. Hogy lesz -e Witcher 4? Jelen allas szerint csoda lenne, ha ossze tudnak hozni. -
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #71959 üzenetére
Csusztattak azok vha vmit is?
Amugy ok vegyuk ugy ,hogy lesz BB remaster de valojaban kik csinaltak?
-
proly01
őstag
Aham gondolom ez a PS5 verzió mert elinditasnal oldalt az mellett volt pipa plussz minden csillog mint a salamon tőke és sokkal világosabb a játék mint 2 órával ezelőtt mikor elinditottam.
Nekem személy szerint a "sötétebb " PS4 verzió sokkal jobban adja. Illetve azt sem tudom miért ilyen bonyolult ez és ergo kell magam hülyének nézetni,mikor pl. Egy TLOU part 2 nél a játék opciónál ott van hogy legutobbi frissítés ... ez és ennyi verzió a 30fps PS5 ön 60 fps re változott. Ennyi.🤔🤫....Pr:)ly....
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz proly01 #71987 üzenetére
Esetlenül van megoldva, de nem bonyolult.
Ha csak patch érkezett a játékhoz, akkor le kell tölteni, és a játékot elindítva megkapod a feature-öket. Ha létezik belőle dedikált PS5 verzió, akkor azt kell letölteni, és azt is kell elindítani. Efelől úgy lehet meggyőződni, hogy a főmenüben a 3 pöttyre kattintva feldobja az elérhető verziókat, itt kell ellenőrizni, hogy a PS5 verziót akarod-e elindítani. Az meg, hogy melyik játékhoz tartozik natív PS5 verzió, meg melyikhez van patch... Olvass utána, de egyszerűbb, ha itt kérdezed meg.
Az pedig picit szomorú, hogy számodra a GI kimerül annyiban, hogy így világosabb a játék, de ez már lényegtelen.
-
.LnB
titán
Nagy kép sorry. Érdemes nagyítani. Elég (NAGYON) gyanús, hogy ez az Abadoned, ez az új Silent Hill játék lesz.
A kedvencem: "a stúdiót vezető Hasan Kahraman vezetékneve törökről japánra fordítva Hideót jelent"
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
proly01
őstag
Köszönöm az infókat.
Hát nézd.... LG oled CX en játszom az rthings es beállítások alapján kb ennyi ja.... világosabb mint a ps4 verzió volt. Legalábbis eddig 1 óra után. Az átvezető videók meg mintha PS3 asok lennének. Ennyi.
Nem tudom mit ajultak itt ennyire itt ettől.hogy percekig a fényt állítottak annyira orazmus... meg stb miket irkaltak de mind1 várok még,Hátha.....Pr:)ly....
-
ProEvoFan
nagyúr
A Sony fejese jó hírrel szolgált a crossplayjel kapcsolatban[link] Sony megint kamuzik. Borderlands 3...jah, egyedül a Playstation nem engedi a crossplayt.
Kimondhatja nyugottan.Amelyik kiadó nem fizet, annak nincs crossplay. -
kona005
senior tag
válasz hombre[EU] #71989 üzenetére
Nem
EczkE #71992: Nem vettem eszre, mindegy ezt beneztem -
RangerFox
Topikgazda
válasz proly01 #71994 üzenetére
Persze, én már semmin nem lepődök meg, hallottam már olyat is, hogy az RT csak marketing, és valójában csak kontrasztosabb lesz tőle a kép... Én nem akarok senkit győzködni a GI fontosságáról, tegye meg helyettem a DF csapata, illetve a 4AGames.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest