Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
MMbe is megérkeztek a kontrollerek.
-
BusinessGuy
őstag
A tutorialban is nézted ahol kiteszi a controllert és látod mit nyomsz? Nálam rohadtul szembetűnő... Majd levideózom. Persze benne van a pakliban hogy szart fogtam ki, a gomb beragadás sem érint sokakat.
Azt is furcsállom hogy van akinél a DS jack fejhallgatózásra az a megállapítása hogy sokkal hangosabb és jobb mint a dualshock-é, van aki meg arra panaszkodik hogy ugyan úgy halk. -
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Mirage
tag
válasz VirDan #71501 üzenetére
Igen, Ps5-re. Konkrétan azt mondtam amelyik verzióból lesz hamarabb az jó lesz nekem
Telefonon adtam le a rendelést (ahogy azt írtam is), nem tudom hogy lehet-e emailben.
#71500 Zoleee83
Na király, jó játékot neki is Én is azt a bundlet kapom... el se akartam hinni, mondták hogy gyorsak de hogy ennyire -
Szabi®
addikt
válasz BusinessGuy #71503 üzenetére
Nekem az életben még nem ragadt be gomb controlleren, 80-as évekbeli konzoljaimhoz való karok is mai napig jók, az összes gameboyom tökéletesen működik, pedig nem tavalayi cuccok... A Dualshock 4-es karom is azért halt meg, mert egy picit felhúzott a játék, de még akarattal sem volt könnyű eltörni .
Ha meg abból indulunk ki, hogy neked az is probléma volt hogy koszosodik .... -
proly01
őstag
Az tudjátok vagy volt róla szó,hogy a hivatalos forgalmazó megemelte a konzolok árát?
Már nem 184.990 a PS5 és nem is lesz annyi.....Pr:)ly....
-
törölt tag
3LIT3 Uram!
Fekete dualsense lesz nálatok úgy is, ha holnap csak úgy besétálok? Vagy csak az előrendelőknek jut?
Köszönet
-
gyuromoj
veterán
válasz totalwarrior #71476 üzenetére
Játékra van TV, így elég volna a legolcsóbb megoldás amivel már okés lenne a 1080/120.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Az egyik Szolnoki üzletben van készleten több is, persze 250-ért, de láttam, hogy egy Monori konzolbolt is annyiért adja.
Egyébként legális egy hivatalos konzolboltnak ennyiért adni?[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Na, akkor ennyi elég is volt, szálljunk le a hirdetős témáról. A többség az üzlet mivoltára volt kíváncsi, de sárdobálásra tényleg semmi szükség, mindenki annyiért hirdet, amennyiért akar.
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest