Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz KaitouP #71300 üzenetére
Angol nyelvű cikk: How BioWare's Anthem Went Wrong.
Nem tudom hazai oldal feldolgozta-e a témát.A Slime draws near! Command?
-
Peace
nagyúr
Lemezesből mit vesztek PS4 vagy PS5? Én már 5-ösöket rendeltem elő. Nem tetszik ez a telepíti a 4-est majd rá az ötöst. Meg félek, hogy valamit benézek és a PS4-es változat megy fel, aztán azzal játszom. Lehet hogy pár 1000-essel drágább az 5-ös lemez, de talán kicsit nyugodtabb vagyok így.
-
.LnB
titán
Guardian of the Galaxy játék:
Az MCU-tól függetlenül, szerintem ennek a játéknak a dizájnját elég jól eltalálták. Hangulatos a cucc.A helyszínek, a karakterek. És mivel nem vagyok MCU fan, így könnyen el tudok vonatkoztatni tőle. Pl Gamora kifejezetten vagányabb. Szerintem.
Viszont a gameplay nem tetszik. Csak egy picivel tűnik értelmesebbnek, mint az Avengers játék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Srácok!
Az esztergomi Média Markt-ba jött 2db PS5. Felhívtak, hogy kell e. Lefoglaltam az egyiket, kb két órára, hátha kell itt valakinek.
221 ezer forint.
-3 év garanciával
- Ratchet & Clank: Rift Apart játékkalHa kell valakinek, írjon PM-et! És megbeszéljük a részleteket!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Rocket, Gamora meg Groot szerintem rendben van. Nekem Drax nem tetszik és Star-Lord már túl tenyérbe mászó, a sisak/maszk designja is valahogy szokatlan de ez még nem veszélyes. Nekem a játékmenet még kicsit kérdéses, elvileg csak Star-Lord lesz irányítható, viszont a többieket meg utasítgatni kell majd a harcban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Frod
addikt
Imádtam a glam-rockos Gamorra-t
Nem csak elvileg, tényleg csak Quill lesz irányítható, a többiek meg kvázi, mint képességek vannak jelen, használatuk után van kis cooldown, addig lehet a többieket utasítani, lásd pl.
Egyébként valóban nem volt egy nagy megfejtés a gameplay, viszont hangulatában végig vigyorogtam alatta, és ha már Avengers hasonlítgatás, itt legalább lesz egy rendes sztori, grind meg egyéb hülyeségek nélkül, mindenképp beszerzős, majd akciósan!(Ami inkább aggodalomra ad okot, hogy elég ramatyul futott/nézett ki, pedig öt hónap múlva megjelenés. Vagy már most tippeljünk csúszik-e?)
Do you see the white shadow?
-
Mike
veterán
ps5-ben a share gomb megnyomása után hol van az az opció, hogy videó mentése? csak indítást látok. kihagyták belőle? nem túl pozitív ha igen. előre honnét tudjam mi fog történni?
-
Láttam a gameplayt. A szövegek, poénok adták és a látvány is olyan amilyennek egy GotG játéktól elvárnám. A darabosság, akadozás az nekem is feltűnt. Nekem is listán van.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
3L1T3
addikt
Elmondták, hogy több korai verzióból van összevágva a gameplay. Az FPS dropp tuti javítva lesz megjelenésig. Az Avengers is lángolt az első bemutatón.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
válasz Lackooo84 #71317 üzenetére
Ha a játékot levonjuk, akkor +10k. Ebből a plusz gari legyen 3-5k?!
Mondjuk én az SX-et is 185 helyett, 190-ért vettem az MM-ben ha jól emlékszem.13:00-kor hívnom kell vissza a csajszit.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz Lackooo84 #71323 üzenetére
Rá is kérdeztem a csajszinál. Mondta, hogy igen, három. De már mindegy, beszéltem vele, hogy hívhatja a következő nevet a listán.
-
Elderath
őstag
Na pörög ratchet credits. Hatalmas taps insomniacnak. Szememben ők a top stúdió jelenleg. 15 óra volt kb, hogy mindent megcsináltam, tökéletes hossz. Rámegyek most platinára meg ng+ ökörködés cheatekkel
Minden pénzt megért
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Koszi, nagyon erdekes cikk volt!
Viszont a levont konkluzioddal nem teljesen ertek egyet, szerintem ebben boven benne volt az EA keze is, a tipikus hulyesegeivel, mint pl hogy kotelezo a Frostbite-ot hasznalni mindenkinek, mindenre.
"Akkor is a kalapaccsal csavarozod be a szoget, ha beledoglesz, mert a kalapacsot mar megvettuk, a csavarhuzo meg draga!" - Ez a fajta hozzaallas barmit tonkre tud tenni, es a cikk alapjan nekem az jott le, hogy balfaszkodas volt mindket oldalon, de ne csodalkozzunk azon, ha a vezetoseg nem tud donteni semmiben ugy, hogy egy proof of conceptre is heteket/honapokat kell varni minden egyes otletnel. Borzalmas lehet ez igy, hogy mire megnezheted, hogy mi van, addigra mar husz masik otletelesen tul vagy, a felere nem emlekszel, hogy megis mi a picsa volt az es miert. Emellett persze ott van a BioWare balfaszkodas es a toxikus ceges kultura, ha csak a fele igaz annak, ami itt le volt irva, akkor mindket cegnel borzalmas lehet dolgozni."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz hombre[EU] #71327 üzenetére
A cikkben a devek azt irjak, En arra reflektaltam. Plusz lehet, hogy "nem kotelezo, csak erosen ajanlott", amit tudjuk, mit jelent.
De igazabol mindegy, a devek azt mondjak, az volt a legnagyobb tokonrugas, En hiszek nekik.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ldave
félisten
-
-
-
hombre[EU]
veterán
úgy számoltak a költségekkel,hogy frostbite lett ingyé'
az ilyen anthem,cyberpunk játékoknál amelyeken 7évig ülnek és a végeredmémy egy vállalhatatlan valami egyértelmūen a stúdió vezeteōi (kreatívtól a projekt menedzsmentig) a hibásak. nem a kiadó és nem a melósok. és valamiért soha nem ezeket a neveket találják meg az emberek[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
Az Adventure Time Pirates of Enchiridion most nagyon olcsó. Valaki játszott már vele? Elvileg egy free roam rpg a jól ismert mese világában.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
válasz hombre[EU] #71334 üzenetére
Amugy igen, ebben teljesen egyetertunk. Itt is reszemrol csak azert es csak akkor merul fel az EA neve, ha tenyleg muszaj volt a FrostBite-ot hasznalni. Minden mas a BioWare vezetoseg sara.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
saelin
veterán
válasz saelin #71335 üzenetére
Uh, felejtős. Mikor megjelent egy borzalmasan bugos szoftver volt, amit azóta sem patch-eltek ki a zinternet szerint. Kár érte, mert még ha akar rövid is simán megérte volna azt a pár órát az AT karakterei miatt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
senior tag
Last Of Us 2 ha lemezesen van meg akkor is megkapja a 60fps upgradet PS5-re?
-
balazs025
senior tag
válasz Fox Mulder #71338 üzenetére
Igen, megkapja.
-
hombre[EU]
veterán
-
CptAdamica
veterán
-
saelin
veterán
Végül a Mount and Blade Warbands-ot vettem meg, mert ezzel anno játszottam pc-n vagy... 500 órát minimum. Kíváncsi vagyok konzolra hogy sikerült átültetni az irányítást, meg hogy modok nélkül mennyire lesz száraz az egész. Két ropit simán megért még így is. Pár nap/hét múlva lehet írok ide egy beszámolót róla, habár a gyenge grafika miatt kb senkit nem fog érdekelni. Btw jön a folytatása majd PS5-re valamikor!
-
Megy a Stranger Of Paradise trial ha minden igaz.
-
Elderath
őstag
CHAOS!
Na hol is kezdjem. Megnéztem a demot. A játék csupán 2 generációt késett csak. Grafika ps3 szint túlzás nélkül, writing meg angol VA borzalmas. Viszont a gameplay fun. Kaptunk egy nioht FF világban
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
válasz Elderath #71344 üzenetére
Szerintem nincs ez olyan nagyon lemaradva, sima Nioh PS4 szint grafikailag. Kicsit sok a film grain. A játékmenet meg nagyon messze van a Nioh-tól, ez egy sokkal lazább HnS inkább a DMC vonal felé. Nekem nagyon tetszik egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika