Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #3399 üzenetére
Nem kell!Elég volt. Új Silent Hill-t akarok
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
Resident Evil 4 remake 2022? [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3397 üzenetére
Jó hogy nem azt mondod, hogy a VR jàtékok nem mennek VR headset nélkül. Egyébként meg ki nem sz@rja le a Kinect-et? Beszàntottàk és el lett felejtve. Jobb is így.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
Csak arra gondoltam, hogy talán mégsem fog minden játék futni xboxon sem. De mindegy, nagyon messzire kanyarodtunk.
On:
Remember That PS5 Spider-Man Tech Demo? That Was Running on an Early, Low-Speed Devkit
Egyre érdekesebb ez az új gép. Már az a korai gép is álleejtős volt nekem.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3395 üzenetére
Pontosabban mire gondolsz?
Talàn 2015-ig vannak olyan jàtékok, ahol ad valami plusz funkciót. Konkrétan hangvezérlést. Pl a Tomb Raider Definitive-ben volt ilyen.
Tàrat cserélhettél vele. Nincs Kinect-em így nem tudom konkrétan. Amióta dobta az MS a Kinectet, szépen ki is halt mi den jàtékból. Nekem nem hiànyzik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #3392 üzenetére
Igen, de ha uncapped az fps és van VRR, akkor a két érték annyi lesz, amit a gép ki tud tolni magàból. Tehàt ez esetben a Wolfenstein II fix 4K-n 60fps-sel futna és nem esne be sehol mert bőven lel erőtöblet ami ezt lehetővé teszi. Egy HZD csak akkor lesz 4K@60 ha kap tapaszt, (biztos kapni fog) mert ott most mindkét érték lockolt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #3388 üzenetére
"a fix felbontást és fpst kívülről nem lehet egyszerűen feloldani"
Ez arra utal, hogy a fix felbontáshoz is kell valami mókolás a fejlesztők részéről.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3390 üzenetére
Utoljàra még 3000+ volt az az 1000+ de ez részletkérdés.
Nyílvàn mindkét gépen menni fog minden mostani generàciós jàték, emiatt nem kell aggódni. Nem véletlen àllt rà az MS 1.5 évvel az SX elött a BC-re. A Sony is nyilvànvalóan nem 2 hónapja kezdte. Cerny elég szerencsétlenül fogalmazott, de vàrható volt hogy minden PS4 jàtékot futtathatóvà akarnak tenni PS5-re. Meg el is vàrnànk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
válasz frankdelgado #3383 üzenetére
Nem emlékszem már mit alkotott akkor.
Amúgy ha valaki nem értené arra célzok, hogy anno a ps4-xbone megjelenéskor a Sony ügyesen tromfolt minden Microsoft hibát és bejelentést, és most a Microsoft próbálja másolni ezt és azonnal ráígérnek mindenre legyen a végeredmény bármekkora bullshit vagy nyilvánvaló kamu.
Most ugye az megy, hogy Cerny azt mondta, hogy a 100 legnépszerübb ps4 játék futni fog az új konzolon is induláskor, erre jött a válasz, hogy az xboxon 1000+ játék lesz bc-ben. Majd ezt pontosították, hogy reményeik szerint a 4000+ játék közül szinte mind futni fog az új gépen, de ezt egyébként kell tesztelni, mire jött a válasz hogy az új xboxon természetesen az összes megjelent játék futni fog. (ami nyilvánvaló csúsztatás, mivel a Microsoft is pont ugyanazzal a problémával találkozik, teljesen új architektúra, új oprendszer és DX12, szóval minden egyes játékot egyébként le kell tesztelniük és ha kell bele kell nyúlniuk ami régi játékoknál komoly probléma, szóval ezt így nem lehetne kijelenteni elore)
Most, hogy a Sony elhintette, hogy a játékok egy része "feljavítva" fut majd várható a bejelentés, hogy az új xboxon minden játék "feljavítva" fut majd és természetesen 4k60fps-ebb lesz, mint ps5-ön.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #3385 üzenetére
Dinamikus felbontás a konzol erejétől függően állítja magát, szóval azzal semmit sem kell csinálni.
-
Carlos Padre
veterán
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #3380 üzenetére
Xbox Series X will be able to run PS2, PS3, PS4 and even PS5 titles!*
*This feature will be limited to games which were released for Xbox, Xbox 360. Xbox One and Xbox Series X too.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #3380 üzenetére
2017-es E3 microsoft konferencia. Csak ennyit tudok mondani Phil-ről.
Visszaviszem az üres sörösüvegeket..összejön az...
Engem az új kontroller látványa kicsit feldobott ebben a témánban, látván, hogy a Sony is tudja, van hova fejlődnie. Arra kíváncsi leszek, hogyan fejlődik majd a hangzásvilág, mert ugye ezt is ígérték. Lesz-e optikai kimenete, lesz-e új dedikált fejhallgató, a kontiban lesz-e jó minőségű dac.. ezekkel még nem nagyon foglalkozott senki.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #3378 üzenetére
Én ezt a dolgot úgy értettem, hogy lesz PS4 és Pro legacy mód a PS5-ben, amivel majd ugyanúgy futnak a játékok mint most. De ezen felül lesz egyfajta teljesítményfokozó mód is, és emiatt kell egyenként letesztelni, hogy ez nem okoz-e az adott cím futtatásában anomáliát. Ilyenformán elvileg mindegyik futtatható lesz akár már azonnal is, de majd 4000 játékra engedélyezik a boost módot is.
De ez a magasabb felbontás és frame rate is olyan, hogy ezek csak esetlegesek. Mert nyilván pl. ami 30-ra le van korlátozva, ott bele kell nyúlni a kódba ahhoz, hogy az fel legyen oldva. Szóval itt inkább stabilabb futási teljesítményre kell számítani, és nem arra, hogy majd minden 60 fps lesz. Aztán vannak azok a játékok amik dinamikus felbontást használnak, és ezeknél lesz majd az, hogy jobban tartják a magasabb értéket. Tehát itt a potenciálisan szón van a hangsúly, ami az idézett mondatból erősen hiányzik. -
ProEvoFan
nagyúr
Jóóó, nagyon jóóó!
Már csak reménykedni kell, hogy sokunknak kaja mellett ps5re is futni fogja.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Jól beindult a nagyot mondási hullám. Kíváncsi vagyok Phil mivel rukkol még elő a témában.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
Mint egy PC. Jól hangzik.
-
hombre[EU]
veterán
PlayStation Magazine UK (May 2020) on PS5 Backward Compatibility:
"Almost 4,000 PS4 games will run on PS5 at launch, and they’ll feature higher resolutions and frame rates."via reddit
Life, Uh, Finds A Way
-
paprobert
őstag
válasz hombre[EU] #3367 üzenetére
Ez így feketében a nyerő nálam.
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
keIdor
titán
Na ez nagyon jól néz ki. Nem rossz a fekete-fehér, de nálam minden vagy fekete vagy szürke, az összes kütyü, meg a PC is, így ez full feketében volna az igazi.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #3371 üzenetére
Szerintem a Devkit-ek már másfél éve biztos a fejlesztőknél vannak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
félisten
Ha jól számolom ez launch cím kéne, hogy legyen nem? Vagy legalábbis valahogy a PS5 megjelenése körül jönne ki. Akkor már nagyon előrehaladott állapotban kell, hogy legyen.
Hacsak nem üt be itt is a logisztikai gond...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #3369 üzenetére
Én is egyre kíváncsibb vagyok rá, de mintha valahol azt olvastam volna, hogy 28 ember dolgozik rajta. Most vagy nagyon régóta hegesztik, vagy tényleg a PS5 Devkit ennyire fejlesztő barát.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
félisten
Goldfall-ban 5 birodalom lesz:
Water - Earth - Air - Fire - Spirit [link]Elképzelhető hogy a képességek "ütik" majd egymást. Ebből jóval összetettebb harc is kisülhet. Nekem egyre jobban tetszik.
-
Wesder
félisten
Adnàm. Akarom mondani venném. Jó ez a teli fekete szín.
-
-
Szabi®
addikt
Persze-persze én tudom,csak azt próbáltam vázolni hogy ezeknek a szavaknak ebben a formában amihez kapcsolodik (konzolok) nem lenne szabad hogy súlyuk legyen.Hanem metaforaként használatosak,részemről legalábbis.
Haverok is aképpen használják,és tudjuk miről van szó,nem esünk egymásnak hogy "de az vallási eredetű" lózungokkal.[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Senkinek a partján nem állok, de a megtérés szó nem ezt jelenti. A megtér szó vagy vallási jelentésű, vagy azt jelenti régies értelemben, hogy visszatér, megfordul.
Ha te PC-ről váltottál konzolra, akkor az a szó, amit te keresel, az az áttér. Ha már volt konzolod, majd lett pc-d és visszatértél konzolra, akkor még elmegy a megtér.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Wesder
félisten
Én is PC-ről jöttem, de nem megtértem, mint aki megvilàgosodott, hogy melyik istent kell imàdni. Az a baj hogy ezekkel a vallàsos megnyilvànulàsokkal nagyon ki tudnak akasztani.
Most is ez van, majd elmúlik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szabi®
addikt
Senki nem beszélt vallásról,ezt te erölteted,és a "megtérés " szó nyílván ebben az értelemben metafora alapú és súlytalan.Lásd. "Én pc-ről tértem meg" Használhatom így a kifejezést ? Persze minden további nélkül.Az hogy egyesek emögé egy keresztes hadjárat szintű dolgot sejtenek az ő bajuk
Nem szeretnék már reflektálni a továbbiakban.Olvasd végig a topikot.És ahogy már írták jónéhányszor ne csak olvass,érts is.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Amikor olyan fogalmakat hasznàltok hogy téríteni, meg megtért, kicsit fura mert még mindig nem egy vallàsról beszélünk, hanem egy kis sz@ros dobozról a TV-d alatt, vagy mellett. Nekem ezzel a 2 szóhasznàlattal volt bajom, nem azzal hogy a SAJÀT TOPIKJÀBAN a PLAYSTATION 5-ről van szó.
Az utolsó két mondatod nem értem. Melyik PS5-re megjelenő jàtékra mondtam hogy felesleges?
Egyenlőre a Godfall van bejelentve, ami nekem nem tetszik. és akkor mi van? Nem azért nem tetszik mert PC+PS5, hanem a koncepció nem adja. A Witcher 3 sem tetszik, mégsem mondom rà hogy sz@r, mert nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Én úgy "állitottam" be hogy rád szóltak,ami tény.Miért forgatsz ki hsz-eket ? És az a tag sem alaptalanul tette,mert már voltak gondok veled több helyen,aminek moderáció lett a vége.Azt meg nem értem miért veszed szív fájdalomnak hogy a ps-es topikba a ps a téma.
Jössz ilyen hülye dumákkal hogy "nem kell szektásodni" ....amikor meg valaki ír egy megjelenő játékot ps5 -re arra ennyit reflektálsz """Hàt ez aztàn nagyon kell.""
Ez miért jó neked ?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Nincs semmi bajom a Switch-csel. Végigvittem az Odyssey-azt elraktam a dobozàba.
Egy rossz szavam nem volt a topikjàban sem.
Az hogy beköszönök és letàmadnak nem egyenlő azzal hogy csinàlom ott a bulit, mert te így àllítottad be. Ràadàsul aki letàmadott is PS-es volt. Mondtam is neki hogy csak miatta fogom baszogatni a topikot, amiért ilyen bunkó parhaszt volt. (nem tettem)[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Neoteric #3350 üzenetére
Tökmindegy mi van a nevem alatt. Lehetne friss újonc is, az sem érdekelne.
Szabi89
Ja ràmszóltak... Beköszöntem, azt egyből ez volt a reakció.
Ha màr sarat akarsz ràm dobàlni azt ne valósàghajlítàssal csinàld...[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Azért az értő olvasás még mindig nem megy......ezt a hit dolgot te kevered bele...sokadszorra is...Ahhoz képest hogy kijelented hogy az xbox a prior,box topikban nem vagy ilyen aktív
"nincs érteleme" amit csinálsz annak van? Igazad van töröljük is a topik címét vagy írjuk bele az xboxot is,,,mi az hogy,,,,nehogy már....
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
saját topikjában miért lenne baj az ha valaki így kezeli?
Miért érzed azt, hogy minden hsz. -re reagálnod kell amire szemmel láthatóan kedved sincs és csak unott off -ot tudsz kierőltetni magadból? Hagyd ilyenkor a dolgot, mert csak belekeveredsz egy vitába és mint tudjuk te mész pihire.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #3330 üzenetére
“Both consoles seem very powerful and way beyond the capabilities needed for anything we will be making for the foreseeable future!”
Ez lesz a szitu az indieknél A legtöbbnek,kis túlzással, a komplett játék belefér a vrambaHa már memória, egyik fórumon (talán beyond3d) számolták a ps4 játékok alapján (Guerilla/SuckerPunch gdc talk memória használata),hogy míg most átlagosan 15-30mp.re elōre terveznek/töltik be az adatokat addig a legpesszimistább esetben is (10gb-nak a 70%-a cserés és 7GBps sebességel) 1 darab másodpercre fog csökkeni. Ugye Cerny is említette a játékdizájn szempontjából ez mit jelent, de a firstpartyknál csodák lesznek másodper enként ki tudják cserélni a világot
Life, Uh, Finds A Way
-
KRoy19
őstag
válasz Carlos Padre #3336 üzenetére
Én elolvastam és semmi olyat nem találtam benne ami új vagy érdemleges információ lenne, csupán a 942-edik cikk a témában.
-
Szabi®
addikt
Persze vannak szélsőséges figurák,én azt vallom mindenki annak örüljön amit épp tol hisz azt is ugye szabad akaratából teszi/és választotta.Mondjuk Ps-es topikban valóban nem nagy öröm xboxról olvasni (ilyen mennyiségben) ,Audi fórumban én sem szeretnék Fordokról témázni,de majd úgy is alakul ha megjelenik már a konzol.
Igen a HZD-t olvastam hogy kiverte a biztositékot a fanoknál,de stratégiailag nem volt hülyeség a sonytól,Ps fronton szerintem elég jól fogyott,és most amolyan kedvcsinálónak szánják pc fronton.Sztem a Ps5 első életciklusában jönni is fog a HZD 2, és lehet mégtöbb pécést téritenek konzol frontra. -
Wesder
félisten
Ugye tudod, amit kiemeltél, és amiért a büntit kaptam semmi köze egymàsnak? Hogy igazsàgtalannak éreztem? Igen. Megbeszéltem a megfelelő emberrel hogy miért és hogyan? Igen. Megértettem miért volt és túlléptem rajta.
Egyébként meg a konzoltulajdonosok egy része hiperérzékeny, ha nem olyan véleményt olvasnak a konzoljukról, ami nekik tetszik. Làsd az IGN komment szekciójàt, az "SX jobb gép lesz, mint a PS5" vagy ott van az a szerencsecsomag, aki a születésnapjàn szétverte az irodàjàt, mert a Sony bejelentette a HZD-t PC-re.
Lackooo84
Fontos lenne tudnom?
Mindenkinek megvan az elsődleges rendszere, nekem ez az Xbox, màsnak PS. Nincs ezzel semmi baj, míg nem csak elvakult fika megy a màsik oldal irànyàba a semmiért.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3336 üzenetére
Köszönöm.
-
Moby
addikt
Milyen matek nem jön ki?
Sony's solution is proprietary, 825GB is most optimal match for the 12-channel interface and there are other advantages too. In short, Sony had more freedom to adapt its design: 'We can look at the available NAND flash parts and construct something with optimal price performance. Someone constructing an M.2 drive presumably does not have that freedom, it would be difficult to market and sell if it were not one of those standard sizes,' Mark Cerny says.
-
Wesder
félisten
válasz Lackooo84 #3334 üzenetére
Jujj de felhúztad magad.
Én sem szeretem hogy hiperérzékenyek egynéhànyan, és még ha kicsit el is fajulnak a dolgok (de még mindig kultúràlt keretek közt) egyből hozzàk a seprüskocsit.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Sztem meg nyugodjál már le, amíg a hsz-nek bármi köze van a PS5-höz (is), addig mindenki azt ír, amit akar. Már miért ne lehetne hasonlítgatni?? Mi vagy te diktátor? Amúgy meg köztudottan XBOX fanboyként mi a sz*rt keresel te itt ráadásul topikgazdaként?? Menjél azt nyomjad a forzádat az való neked!
The Truth is out there...
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3330 üzenetére
Tudjuk hogy nem fog szàmítani az erőkülönbség. A sok erről szóló cikknek lassan màr mosdatàs szaga van.
-
Wesder
félisten
Odaàt a specben 1TB van megadva, a PS5-nél meg a 8xxGB.
A mostani generàcióban is 1TB van megadva mindkét gépgez, tehàt az a 8xxGB itt bizony azzal együtt ennyi, amennyit a rendszer még levesz belőle.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szabi®
addikt
válasz nincsnév007 #3327 üzenetére
Sztem de,máskülönben nem jön ki a matek...860 a szabadfelhasználású lesz.
Nem sok értelmét látom ezen sporolni,sőt új gen nyításakor már régen rossz ha sporolásról beszélünk....A sonynak nem kellene félnie az árazástól,eddig is megvették a konzoljaikat,ezután is megfogják...ahogy az extra kiegeket (vr) is veszik mint a cukrot.... -
Carlos Padre
veterán
PS5 And Xbox Series X GPU Difference Won’t Matter, Tempest Engine Is Awesome – Helheim Hassle Dev
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #3327 üzenetére
Nem.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #3318 üzenetére
Ez igaz
-
Moby
addikt
válasz Carlos Padre #3322 üzenetére
De, felülről kompatibilis, de a gond nem ez. A gond az, hogy a procibox amikor nincs használatban, át kell engednie a képet ahhoz, hogy ne kelljen a ps hátuljában dugdozni hol a tévét, hol a prociboxot. Ha nem ismeri a procibox az áthaladó jelet, akkor nem fog menni a passtrough. Ahogy most sem megy már a zvr1 esetén pro-val. Tehát nálam már most az van, hogy dugozni kell a kábelt, ha 2.0-ban akarom használni a tévét. Nem megy át a prociboxon a hdmi2.0. ZVR2 esetén várhatóan ugyanígy nem fog menni a HDMI2.1. Tehát semmilyen PSVR-el nem lehet majd használni a PS5-öt HDMI2.1-el. Nem dealbreaker (ahogy nálam sem volt az az első szériás PSVR-el), de ez is egy olyan dolog, amivel számolni kell majd a mostani PSVR-eseknek.
-
hombre[EU]
veterán
PC-n egy 500-assal el vagyok, nem kell ezt túl dramatizálni. Egy átlagos játék most 50-60gb (igen vannak extrém esetek) és több fér el,mint amennyivel egyszerre játszok. Egy éjjel alatt bármi lejön, ha pedig lassú a net ott a lemezes megoldás.
Akik csak multikat játszanak azoknak is min 4-5 óriási elfér rajta[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
MODERÁTOR
De ez miért kérdés? Régebbi HDMI szabványokkal is kompatibilis lesz a PS5, szóval itt nem lesz gond. Csak annyi mint most nálad, vagyis 2.1-es csatival szerelt tévéhez nem lesz ideális a ZVR2 sem.
Inkább az a kérdés, hogy a legacy játékok vajon el fognak-e futni majd az új VR hardverrel is? Mert ez nem olyan biztos, és akkor nem feltétlenül kell eldobni a jelenlegi szettet.
Van amúgy egy oyan elmélkedés ezzel kapcsolatban, hogy majd a headset-ben lesz a kamera, és azért ilyen a DualSense kontroller. Igazából ahhoz a Move és az Aim is jó lehet, plusz gondolom az előbbinek jön majd egy sokkal modernebb változata is. -
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #3305 üzenetére
Az az Xbox OFF topik. OFF topik. Az ON Topikban ott sem engedjük ezt.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #3314 üzenetére
Szerintem is a legvalószínűbb forgatókönyv. Ez csak egy helyen hibázik: az üzletekben egyszerre lehet majd ps5-öt és psvr-t venni. DS4 viszont egyik dobozban sem lesz...
-
Moby
addikt
válasz Carlos Padre #3309 üzenetére
Az is nagy kérdés, hogy a prociboxik mit kezdenek majd a ps5 hdmi2.1-ével. Mondjuk nekem ráadásul zvr1 van, ami már a 2.0-val sem tud semmit kezdeni :D
-
hombre[EU]
veterán
Elmondom szerintem hogyan gondolják 1-2évig tartsd meg a BC perifériád (psvr+ds4) ha játszani akarsz vele és az új headsettel majd mehet az egész a kukába,mert a psvr2 játékok nem fogják támogatni a régi szettet. Alternatíva: usb-c lightbar kiegészítō
Life, Uh, Finds A Way
-
-
keIdor
titán
Amennyiben €400-al indul a gép, úgy teljesen reális az eddig bejelentett 860GB-os gyári tárhely. (vagy mennyi volt)
Muszáj spórolniuk, ha ilyen árral akarnak indulni.
De simán el tudok képzelni később 1,6TB-os gépet, mondjuk az első néhány bundle gép kijöhet ennyivel, meg valami klassz festéssel €500-ért. Biztos lesz ilyen gép, de feláras lesz.Új PSVR lesz szerintem, emelnek a felbontáson.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Moby
addikt
-
Moby
addikt
válasz #42308056 #3304 üzenetére
Azêrt ez a PSVR dolog továbbra is nagy kérdés. A dualsense nem kompatibilis a psvr kamerájával. Viszont szint biztos, hogy a dualsense is trackelhető más szenzoros módon. Most vagy meg kell majd tartanom a DS4-eket (én amúgy is megtartom a prót, megkapják a gyerekeim), vagy valamilyen kiegészítő szenzort fog kelleni vásárolni. Utóbbit tartom kevésbé esélyesnek.
-
törölt tag
- Szerintem ugyanilyen lesz, csak PS5 logóval.
- 850 GB-ról volt szó a videóban, első körben szerintem csak ekkora érkezik. Bár lehet betolnak még 1-2 TB-ot az M.2-es slotba és úgy lesznek nagyobbak is.
- Szerintem lesz újracsomagolt PS5-ös PSVR esetleg minimális redizájnnal, aztán egy-két éven belül jön az igazi új generációs VR.
- Szerintem nem lesz külön bejelentve ajánlott típus, bár a Seagate és a WD tuti fog jönni kifejezetten Xboxhoz és PS-hez dedikált cuccal (avagy újracsomagolt consumer termékkel ), ha ebből valami már elég előrehaladott állapotban lesz, valszeg makognak róla valamit a jappók is.
- A felhasználói felület jó kérdés. Annyira sikeres a PS4, hogy szerintem nem fogják nagyon újragondolni.
A maradék kettőre ötletem sincs Viszont ami így a csevegés kapcsán beugrott, hogy jó lenne Discord integráció.
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #3301 üzenetére
Naná, hogy fontosak az új vásárlók ez nem kérdés! BC-ről annyit tudunk , hogy közel 4.000+ cím játszható lesz.
"UPDATE: A quick update on backward compatibility – With all of the amazing games in PS4’s catalog, we’ve devoted significant efforts to enable our fans to play their favorites on PS5. We believe that the overwhelming majority of the 4,000+ PS4 titles will be playable on PS5"
-
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #3294 üzenetére
ilyenkor mindig azt érzem, hogy drukkolok a ps -nek. Olyan hihetetlen módon undorodom ms -től (nem az xbox -tól), hogy nem érzek mást. xbox -ot se féltem, mert ott meg ms tömi pénzzel, még akkor is ha a csoport szart se tesz le az asztalra, ps -en meg tényleg özönlenek a jó játékok. Ettől függetlenül maradok ms -nél,
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
félisten
Én olyan viszonylatban vagyok itt, hogy lehet, hogy vennék PS5-öt is, így mivel PS szűz vagyok nincs összehasonlítási alapom a PS4 irányába, csak a "nem nevezzük nevén" konzol irányába. Engem leginkább a BC érdekel. Mi lesz, hogy lesz.
Szerintem fontosak az új vásárlók is, nem csak a meglévő PS tulajok.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest