Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
A következő genről, majd szólnak ha arról akarnak megosztani valami bomba hírt, szóval addig a pletykák miatt ne várjatok semmit.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #4995 üzenetére
Nézd meg a magyar "szaksajtót" csodát várnak a jövőhéten, szvsz egy tök átlagos bemutató lesz, ha lesz, nem akkor fog nagyot robbantani a Sony és tele lesznek sírva a topikok, mert mindenki hypolnak felfelé, én csak szóltam, hogy ne legyen csalódás. Ugyan ez igaz az MS júliusban tartandó bemutatójára is. Ha olyasmi lesz amitől leesnek majd az álak, azt mind a két cég megmondja majd előre.
U. I. Baromi idegesítő a sok clickbait cím, csak azokra reagáltam.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #4995 üzenetére
Jó kérdés. Sony-nàl csak köhintenek és "felrobban" a zinternet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
Milyen sírás lesz a neten a jövőhéten ha nem lesz Sony bemutató vagy ha a korábbi pletykák lesznek igazak és a design leleplezés és first-party AAA címek helyett csak az egyéb vagy már korábban bemutatott címekről lesz szó. Szvsz a Sony okkal nem kommunikál, szóval vagy nem lesz semmi vagy nem ez lesz még a nagy áll leejtős pillanat a cég szerint sem. Persze a "szaksajtó" úgy terjeszti a pletykákat, hogy a negatívakról hallgat vagy elsunnyogja őket. Balhé lesz mint a spec reveal vagy az MS third-party reveal után
-
arty
veterán
lol, sonynál azt se tudod hogy néz ki a gép, vagy hogy mikor fogod tudni, hogy milyen a gép
speckók, visszakompatibilitás, játékok ... minden MS után, nagynehezen.... ha itt valaki sunnyog, az a sony (bár sajnos most nem tudták utólag megtolni egy kicsit a speckókat, mint a ps4 idején - kár )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
NyMRooD
őstag
Szerintem ez a Sony-t vagy az MS-t nem fogja érdekelni, USA-ban ha átlépnék a lélektani határt akkor ott simán benyelnék azt az összeget mert az egyéb bevételek visszahoznák, Magyarországon meg nem, szóval szvsz ha gyengül a forint és 500$ lesz valamelyik új konzol, az bizony itthon simán átlépheti a 200k-s lélektani határt (ne legyen így, mert nálam is akörül van)
-
NyMRooD
őstag
válasz #42308056 #4985 üzenetére
Igen, már láttam, hogy olyankor is ment tőled ilyen komment, azt sem értettem, megtippelik az árát, amiben számítani fog az euró árfolyam is, meg a világbajnok áfánk, nem értem, hogy mivel jobb homokba dugni a fejed és mantrázni, hogy úgy is olcsó lesz, amikor ha pl 500$ lesz => 500 euró => 178 ezer Ft * 1.09 (német-magyar áfakülönbözet) => 194 ezer Ft és ebben még nincs benne pl az üres hordozó díj, a kis készletes nyitás, vagy a folyamatosan gyengülő forint, mert ha azokat is beszámoljuk akkor simán mehet 200 fölé (és ugye az is kérdés, hogy az ár megáll-e 500$-nál). Ettől függetlenül mindenki szeretné ha 100 ezer Ft környékén lenne, de sajnos az nem reális, de ha valamilyen csoda folytán a Sony vagy az Ms hajlandó benyelni egy nagy veszteséget, akkor majd örülni fogunk, viszont ha 200k lesz, nem fogunk sírni, hogy a rohadékok...
-
hombre[EU]
veterán
The virtual event could be held June 3, though some people also cautioned that plans have been in flux and that the date may change. Other PlayStation 5 events may follow in the coming weeks and months, and Sony is not expected to reveal every essential detail on the console during its first presentation
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
300 alatt lesz, ebben biztos vagyok
(#4977) erahurka: Ne haragudj, de nem értem, hogy mire jó ez, senki sem akar drága konzolt, csak próbálják megtippelni a kiszivárgott infók alapján, hogy majd kb mennyi lehet, reálisan. Egyébként nyilván mindenki ingyen vagy 100 ezer ft alatt szeretné majd megkapni, szóval a 300-400 dolláros tipped is drágának számít, nem értem, hogy te miért akarsz drága konzolt.
(300 ezer ft alatt) PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Carlos Padre
veterán
£500
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Def26
félisten
válasz hombre[EU] #4970 üzenetére
fogadjunk valamiben, hogy az enyém közelebb lesz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #4970 üzenetére
500-nàl több úgy sem lehet majd.
A PS3-nak sem tett jót.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ImACeltic
őstag
Na most már Június 3.-ra várják a PS eventet.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Def26
félisten
válasz hombre[EU] #4966 üzenetére
400€, november 9. Tippem mindenre!
MS -től megint kuss van, ott mikor lesz ár vagy valami?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #4966 üzenetére
Minél hamarabb, annál jobb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
A mai állás szerint június 2, azaz kedd a PS5 event [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Ha valakit érdekel az a Playstation magazin akkor ITT elolvashatja
Life, Uh, Finds A Way
-
zkxdn
őstag
válasz kriszpontaz #4960 üzenetére
Köszi szépen
Nem sok de be kell érni ennyivel, reméljük jövőhéten okosabbak leszünk -
.LnB
titán
Én is a szemem miatt, csak más okkból.
Nem akarom tudni, hogy hogyan csinálná. Én csak azt sajnálnám, hogy elvesztegetné az időt egy olyan játékra amivel én biztos nem játszanék.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Passz, a magyar oldalt néztem csak. Ugye eddig holiday seasonről volt szó, azért gondoltam újdonságnak. De akkor csak a magyar Sony nem tud angolul. Amúgy van egy olyan érzésem hogy a hazai PS dolgokat a csehek viszik, legalábbis a Days of Play promóképeken lévő "Cseh felirattal" logók alapján a játékok mellett
-
Wesder
félisten
-
.LnB
titán
Ha ő azt nyilatkozza (ami meg is történt), hogy olyan játékot szeretne csinálni, amitől a játékosok tényleg maguk alá csinálnak. Akkor azt sajnos érdemes szó szerint érteni. És úgye pedzegeti, hogy mindezt VR-ban képzeli el.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #4951 üzenetére
Tényleg karàcsony? Mert a holiday és karàcsony nem ugyan az.
Szerk.
Aha, a magyar fordítàs a hibàs.Szerk. 2
A német oldalon is karàcsonyt írnak, az egy elég késői megjelenés lenne.[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
Néhány lényegtelen infóval bővült a hivatalos oldal.. Ideje lenne lassan azt is beröccenteniük : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
hombre[EU]
veterán
Guerilla Games - CREATIVE/VIDEO PRODUCTION INTERN
- You’re available for at least 5 months, starting in September.Hmm...2021 tavasz lehet a HZD2?
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elsőként elvileg PC-re jön, utána nextgen konzolokra.
Posztapokaliptikus kalandjáték(Sétaszimulátor talán?), amelyben tart még a II. Világháború, a nácik atomot dobtak lengyelekre. Itt irányíthatunk egy 12 éves gyereket aki talál egy rejtélyes náci bunkert.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
arty
veterán
válasz hombre[EU] #4917 üzenetére
sajnos Evo nem tudott bizonyítani CM-nél sem, az Onrush nagyot hasalt, úgytudom szélnek is eresztették a csapatot (vagy csak egy részét?)
Így nem lesz se motorsotm, se driveclub, se hasonló
szerk: jah, látom moby már leírta
(#4933) erahurka forzában van "szokásos" pénzgyűjtős karrier... kicsit már unalmas, sajnos, de van (=tehát pécén van karrieres autósjáték)
és amugy szvsz a pcars féle karrier sem rossz megoldás! (bárcsak az assetto kapna/kapott volna hasonlót) - a mostani ACC is sima bajnokság lesz, semmi "érdekes"
(#4923) Oppenheimer de miért, mi akkora szám a gtsport multijában? szerintem tisztességesen meg van csinálva, jó a rating (a semminél, ami máshol van...), látod a virtuális pilótát progresszét, a szervezett eventek... de amugy ugyanugy kilöknek, laggolnak, nemazapályamegyamitakarsz, stb stb stb - mint "máshol"
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz hombre[EU] #4905 üzenetére
Szerintem nem volt borzasztó látvány, tehát max neked a butitott GT se tetszett volna, mert neked ez nem szinvonal - más ettől még élvezte volna. (a "rift + ac" nem ez az árkategória, játékként meg megint nagyon nem... ráadásul ez csak IQ, az ac olyan puritán, hogy nem érdemes egy lapon emlegetni még a dc vr verziójával sem. igen, játszottam ac-t, riftel is )
youtube videokon 10 (vagy több) kocsi látszik... ráadásul GT-ben a dróton huzott kocsisor maitt ennyi sosincs szinte együtt.... (nem csoda, hogy kellett az online, amennyire sótlan/ostoba AI-t "képes" programozni a poliphony)
(#4906) Carlos Padre a régi gt sem volt különösebben árkád, ha a grafikát nem látnám, meg nem mondanám, hogy a gts-el megyek vagy a gt6al... (és a gts pont annyira etalon, amennyire a gt6 volt - semennyire, ha a komoly/szimulátor fizikáról beszélünk (lásd még: assetto corsa / project cars2))
értem én, hogy zabálod a gts-t, de mivel neked minden jó ami pées, majd örülhetsz a gt7nek is (bármilyen is legyen, etalon lesz! )
-
kicsako
őstag
válasz Carlos Padre #4937 üzenetére
shhhhh, töröld mielőtt meglátja a sok fanboi
-
-
Carlos Padre
veterán
Hátőőő... ciki.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #4932 üzenetére
P.T.-re én is kivàncsi lettem volna, mert érdekelne hogy ha horrort kell "rendeznie" Kojima-nak akkor mennyire lenne elborult az egész.
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #4929 üzenetére
Mentél már online a játékban? Meggyilkolnak sokszor a pályán. De én nem azt mondom hogy rossz, hanem hogy én szeretnék egy jó karrier módot mert senki se csinál se PC-re, se konzolra.
-
hombre[EU]
veterán
Mondjuk az utolsó jó SilentHill az ~20éve jött ki, nem tudom mennyien várják lehet nagyobb a kultusza,mint az igény rá...de reneszánszát éli (fogja élni a RT miatt) a horror mūfaj és elképzelhetō jól fog fogyni.
U.i.: Rohadjon meg a Konami a P.T. miattLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #4930 üzenetére
Én elhiszem hogy a SH-nek nagy kultusza van, és biztos jó is. Nem véletlen vàrjàk oly sokan, ez is biztos.
-
Carlos Padre
veterán
válasz #42308056 #4924 üzenetére
Nőljetek fel gyerekek, Michelisz esete óta tudjuk, hogy ez belefér a kemény versenyzés fogalmába.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #4927 üzenetére
Jöhetne hogy a 9. generàció is biztosan egyoldalú legyen megint.
-
hombre[EU]
veterán
PS5 - Silent Hill Rumor
megint a túl szép,hogy igaz legyen kategória : )Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #4925 üzenetére
Az rendes karrier mód volt. Bár én nem játszottam vele.
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #4923 üzenetére
Jó az online ha épp nem löknek ki, de azért a GT7-ben lesz egy jó kis karrier mód. Nem ilyen ligák mint amit a Sportba erőltettek később mert az semmire nem jó.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Carlos Padre #4908 üzenetére
Ne aggódj, csak azok szidják akik nem is játszottak vele érdemben, csak olvasták a reviewkban, nInCs BeNnE sInGlEpLaYeR.
A multis élményt amit nyújt, nem ismerik. Olyat semmilyen más autós játék nem nyújt a tömegeknek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #4917 üzenetére
"Bizonyítottak" az onrush-al A bizonyítás hatására egy részük már onnan is menesztve lett.
-
Carlos Padre
veterán
Megvan annak az oka miért eresztette szélnek a Sony azt a kutyaütő csapatot. Nyitó cím lett volna, ehhez képest mikor jelent meg és milyen állapotban. A tartalomra is sokat kellett várni, bár a végére elég szép mennyiséget összelapátoltak. A mai napig képes úgy kifagyasztani az audio alrendszert, hogy csak a konzol újraindítása segít. Kár érte, mert még ma is igen szép játék.
-
hombre[EU]
veterán
Ja, az rajta maradt még a kilencvenes évekbōl [link] ma már nem állja mrg a helyét
A Sony vs Evolutionról nem sok mindent tudunk,csak annyit hogy egyikük sem volt a helyzet magaslatán...ott vannak a Codemastersnél most bizonyíthatnakNayrobi az életet nem lehet szimulálni...ahhoz képest minden gagyi, de meg lehet próbálni bizonyos részeit, minél komplexebb/mélyebb annál szimulátorosabb KIMI-nek a gyári Ferrari sim is béna pedig az lehet,hogy a világ legjobbja
Life, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #4914 üzenetére
Persze, jogos amit írsz. De a "The Real Driving Simulator" elnevezés önmagában nevetséges. Ettől függetlenül bízom benne, hogy PS5 kapni fog valami könnyedebb kevésbé "japán" autós játékot is. Driveclub és a teljes csapat menesztéséért mai napig hatalmas kár... bőven lett volna abba az irányba potenciál.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Nayrobi
őstag
válasz hombre[EU] #4914 üzenetére
Fene tudja mi a szimulátor és mi nem, az indycarosok az iracingben futják a szezonjukat és több pilóta is azt mondta streamben, hogy a fizikának nem sok köze van a valósághoz, szóval én abban is kételkedek, hogy létezik egyáltalán egy olyan, a pórnép számára is elérhető játék, ami tényleg szimulátor.
A gts se tökéletes, viszont az tény, hogy például ott van Fraga, akinek beindította a karrierjét a játék, pár hónapja megnyerte a toyota racing seriest amit előtte norris vagy stroll is, most pedig az f3-ban fog indulni, mint a red bull junior academy tagja. Tehát lehet hogy csak simcade, de jó ugródeszka lehet a valódi versenyzés világába, mert ehhez hasonló átfogó programja nincs másik játéknak, mint amit a gts tud nyújtani.
-
hombre[EU]
veterán
Mihez képest nevetséges? A valósághoz? Vagy egy iRacinghez? Nem mindegy : )
Közel sem olyan komplex szimulációkról van itt szó,mint a hardcore szimulátoroknál, de ez egy pöppet nagyobb közönséghez szól, ill. van egy minōség amit elvárnak ebben a mezōnyben (pl.látványban) és a Sport (konzol erejéhez képest) azért a legtöbbet lepipálja. Soft core sim-nek csúfolják ezeket (mint pl. a FMotorsport), de a nevetségestōl messze van. Gondolom egyikük sem nemzetközi GT versenyzō, neadjisten futamgyōztes...mert ōk kicsit másképp vélekednek a játékról, a helyén kell kezelni. Ez nem az a szimulátor,amellyel a gyárban felkészülnek a következō hetekre/hónapokraLife, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #4909 üzenetére
Mióta bemutatták a gépet, azóta a fejlesztők csak dicsérik a sonyt a ps5 kapcsán.
Jó ezt olvasni, már-már napi szinten. -
3L1T3
addikt
válasz Carlos Padre #4908 üzenetére
Jó nyugi! Hidd el nem bántani akar senki.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
hombre[EU]
veterán
Megszólalt a nagy öreg is
PS5 SSD Setup Is ‘A Big Deal,’ Says Oculus VR’s John CarmackLife, Uh, Finds A Way
-
Carlos Padre
veterán
Az a nevetséges, hogy én végig versenyjátékról beszélek, ti meg úgy adjátok elő, mintha szimulátorokról lenne szó, csak hogy le tudjátok húzni. Értitek egyáltalán a különbséget a kettő között? Nem. Nektek a R6 Siege is szimulátor? A Dota, a Starcraft, a CS, az Overwatch? Először fogjátok már fel miről van szó mielőtt eszetlenül vitatkozni kezdetek, faszom.
És most jöhet a ban innen is. KözépsőujjmutatósszmájliGenyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
3L1T3
addikt
válasz Carlos Padre #4906 üzenetére
Azért ne lohold bele magad, hogy a mostani GT annyira szimulátor! Alsó hangon 10 olyan magyar autóversenyzőt feltudok sorolni akik most ismerkednek a GT-vel, és nevetségesnek tartják ők is a fizikáját!
-
Carlos Padre
veterán
Értem én, hogy neked a régi árkád GT-k tetszettek és egy újabb részt vártál volna tőlük, és nem tudod feldolgozni, hogy tovább léptek arról a szintről, de tudomásul kell venni, hogy az az egykori magas GT szint mára elég közép minden téren, míg a GTS kvázi etalon lett. Márpedig a GT erről volt ismert régebben. Majd a GT7 megint újít ebben, te meg szidhatod azt is, mert nem olyan lesz, mint a régiek.
-
hombre[EU]
veterán
Hát nem tudom, szerintem borzasztó látvány volt (rift-ac után pláne,ami a minimum egy ilyen játékhoz), nem hiszem,hogy sokan vagytok akik ezt kívánják kigugliztam, 7darab autót tudott. Igen,megcsinálhatták volna PD-nél is...valahogy(mert a jelenlegi az nulla), de jól biztosan nem, fōleg hogy valami fizikát is számol,nem mint a Driveclub.
Ok, neked kellett volna, de nem volt,mert elbaltázta a Sony (is?). Mehetünk továbbLife, Uh, Finds A Way
-
félisten
válasz hombre[EU] #4901 üzenetére
de jó lenne ,ha így lenne. örülnék neki. Nagyon szerettem a régi részeket.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
arty
veterán
válasz Carlos Padre #4895 üzenetére
tehát korábbi állításoddal ellentétben nem a korábbiakhoz képest fejlődött, hanem más irányt vett.... ettől még megjelenéskor egy csőd volt, egész egyszerűen nem volt kész.
(#4896) hombre[EU] nemhogy néztem, de összesaranycsillagra végig is nyomtam, szvsz a legkorrektebb VR cím (eddig/számomra) sajnos a sonynak nem volt elég pénze az online szervereket tovább üzemeltetni, így platinázni nem tudom
... és természetesen vissza van véve a grafika a játékban, de:
- egy nagyon szép, de 30fps címből kellett kiindulni (=vr-hez nyilvánvalóan alkalmatlan alapok)
- pro patch sose lett hozzá, plusz eleve egy korai vr címet látsz
- mindezek ellenére az átlag vr címhez képest rendben van, időnként szép is, AMÍG(!!!) nem teszed mellé a nem-vr verziót
- minimális erőforrása volt rá a csapatnak, akiket utána jól ki is rúgott a sony
- 10 vagy 12 kocsi biztosan van a versenyenergo ehez képest amit a gtsport vr-ben tud, nevetséges/szánalmas
-
wolf13
őstag
válasz hombre[EU] #4901 üzenetére
Én is így vélem, a GTs eléggé kiforrodt online téren, felesleges lenne a 7-nél erre külön energiát fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest