Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #4995 üzenetére
Nézd meg a magyar "szaksajtót" csodát várnak a jövőhéten, szvsz egy tök átlagos bemutató lesz, ha lesz, nem akkor fog nagyot robbantani a Sony és tele lesznek sírva a topikok, mert mindenki hypolnak felfelé, én csak szóltam, hogy ne legyen csalódás. Ugyan ez igaz az MS júliusban tartandó bemutatójára is. Ha olyasmi lesz amitől leesnek majd az álak, azt mind a két cég megmondja majd előre.
U. I. Baromi idegesítő a sok clickbait cím, csak azokra reagáltam.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #4995 üzenetére
Jó kérdés. Sony-nàl csak köhintenek és "felrobban" a zinternet.
-
NyMRooD
őstag
Milyen sírás lesz a neten a jövőhéten ha nem lesz Sony bemutató vagy ha a korábbi pletykák lesznek igazak és a design leleplezés és first-party AAA címek helyett csak az egyéb vagy már korábban bemutatott címekről lesz szó. Szvsz a Sony okkal nem kommunikál, szóval vagy nem lesz semmi vagy nem ez lesz még a nagy áll leejtős pillanat a cég szerint sem. Persze a "szaksajtó" úgy terjeszti a pletykákat, hogy a negatívakról hallgat vagy elsunnyogja őket. Balhé lesz mint a spec reveal vagy az MS third-party reveal után
-
lol, sonynál azt se tudod hogy néz ki a gép, vagy hogy mikor fogod tudni, hogy milyen a gép
speckók, visszakompatibilitás, játékok ... minden MS után, nagynehezen.... ha itt valaki sunnyog, az a sony (bár sajnos most nem tudták utólag megtolni egy kicsit a speckókat, mint a ps4 idején - kár
)
-
NyMRooD
őstag
Szerintem ez a Sony-t vagy az MS-t nem fogja érdekelni, USA-ban ha átlépnék a lélektani határt akkor ott simán benyelnék azt az összeget mert az egyéb bevételek visszahoznák, Magyarországon meg nem, szóval szvsz ha gyengül a forint és 500$ lesz valamelyik új konzol, az bizony itthon simán átlépheti a 200k-s lélektani határt (ne legyen így, mert nálam is akörül van)
-
NyMRooD
őstag
válasz
#42308056 #4985 üzenetére
Igen, már láttam, hogy olyankor is ment tőled ilyen komment, azt sem értettem, megtippelik az árát, amiben számítani fog az euró árfolyam is, meg a világbajnok áfánk, nem értem, hogy mivel jobb homokba dugni a fejed és mantrázni, hogy úgy is olcsó lesz, amikor ha pl 500$ lesz => 500 euró => 178 ezer Ft * 1.09 (német-magyar áfakülönbözet) => 194 ezer Ft és ebben még nincs benne pl az üres hordozó díj, a kis készletes nyitás, vagy a folyamatosan gyengülő forint, mert ha azokat is beszámoljuk akkor simán mehet 200 fölé (és ugye az is kérdés, hogy az ár megáll-e 500$-nál). Ettől függetlenül mindenki szeretné ha 100 ezer Ft környékén lenne, de sajnos az nem reális, de ha valamilyen csoda folytán a Sony vagy az Ms hajlandó benyelni egy nagy veszteséget, akkor majd örülni fogunk, viszont ha 200k lesz, nem fogunk sírni, hogy a rohadékok...
-
hombre[EU]
veterán
The virtual event could be held June 3, though some people also cautioned that plans have been in flux and that the date may change. Other PlayStation 5 events may follow in the coming weeks and months, and Sony is not expected to reveal every essential detail on the console during its first presentation
-
NyMRooD
őstag
300 alatt lesz, ebben biztos vagyok
(#4977) erahurka: Ne haragudj, de nem értem, hogy mire jó ez, senki sem akar drága konzolt, csak próbálják megtippelni a kiszivárgott infók alapján, hogy majd kb mennyi lehet, reálisan. Egyébként nyilván mindenki ingyen vagy 100 ezer ft alatt szeretné majd megkapni, szóval a 300-400 dolláros tipped is drágának számít, nem értem, hogy te miért akarsz drága konzolt.
(300 ezer ft alatt) -
Carlos Padre
veterán
£500
-
Def26
félisten
válasz
hombre[EU] #4970 üzenetére
fogadjunk valamiben, hogy az enyém közelebb lesz.
-
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #4970 üzenetére
500-nàl több úgy sem lehet majd.
A PS3-nak sem tett jót. -
ImACeltic
őstag
Na most már Június 3.-ra várják a PS eventet.
-
Def26
félisten
válasz
hombre[EU] #4966 üzenetére
400€, november 9. Tippem mindenre!
MS -től megint kuss van, ott mikor lesz ár vagy valami?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #4966 üzenetére
Minél hamarabb, annál jobb.
-
hombre[EU]
veterán
A mai állás szerint június 2, azaz kedd a PS5 event [link]
-
hombre[EU]
veterán
Ha valakit érdekel az a Playstation magazin akkor ITT elolvashatja
-
zkxdn
őstag
válasz
kriszpontaz #4960 üzenetére
Köszi szépen
Nem sok de be kell érni ennyivel, reméljük jövőhéten okosabbak leszünk -
törölt tag
Passz, a magyar oldalt néztem csak. Ugye eddig holiday seasonről volt szó, azért gondoltam újdonságnak. De akkor csak a magyar Sony nem tud angolul. Amúgy van egy olyan érzésem hogy a hazai PS dolgokat a csehek viszik, legalábbis a Days of Play promóképeken lévő "Cseh felirattal" logók alapján a játékok mellett
-
Kicsimix
őstag
Néhány lényegtelen infóval bővült a hivatalos oldal.. Ideje lenne lassan azt is beröccenteniük : )
-
hombre[EU]
veterán
Guerilla Games - CREATIVE/VIDEO PRODUCTION INTERN
- You’re available for at least 5 months, starting in September.Hmm...2021 tavasz lehet a HZD2?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elsőként elvileg PC-re jön, utána nextgen konzolokra.
Posztapokaliptikus kalandjáték(Sétaszimulátor talán?), amelyben tart még a II. Világháború, a nácik atomot dobtak lengyelekre. Itt irányíthatunk egy 12 éves gyereket aki talál egy rejtélyes náci bunkert.
-
válasz
hombre[EU] #4917 üzenetére
sajnos Evo nem tudott bizonyítani CM-nél sem, az Onrush nagyot hasalt, úgytudom szélnek is eresztették a csapatot (vagy csak egy részét?)
Így nem lesz se motorsotm, se driveclub, se hasonló
szerk: jah, látom moby már leírta
(#4933) erahurka forzában van "szokásos" pénzgyűjtős karrier... kicsit már unalmas, sajnos, de van
(=tehát pécén van karrieres autósjáték)
és amugy szvsz a pcars féle karrier sem rossz megoldás! (bárcsak az assetto kapna/kapott volna hasonlót) - a mostani ACC is sima bajnokság lesz, semmi "érdekes"
(#4923) Oppenheimer de miért, mi akkora szám a gtsport multijában? szerintem tisztességesen meg van csinálva, jó a rating (a semminél, ami máshol van...), látod a virtuális pilótát progresszét, a szervezett eventek... de amugy ugyanugy kilöknek, laggolnak, nemazapályamegyamitakarsz, stb stb stb - mint "máshol"
-
válasz
hombre[EU] #4905 üzenetére
Szerintem nem volt borzasztó látvány, tehát max neked a butitott GT se tetszett volna, mert neked ez nem szinvonal - más ettől még élvezte volna. (a "rift + ac" nem ez az árkategória, játékként meg megint nagyon nem... ráadásul ez csak IQ, az ac olyan puritán, hogy nem érdemes egy lapon emlegetni még a dc vr verziójával sem. igen, játszottam ac-t, riftel is
)
youtube videokon 10 (vagy több) kocsi látszik...
ráadásul GT-ben a dróton huzott kocsisor maitt ennyi sosincs szinte együtt.... (nem csoda, hogy kellett az online, amennyire sótlan/ostoba AI-t "képes" programozni a poliphony)
(#4906) Carlos Padre a régi gt sem volt különösebben árkád, ha a grafikát nem látnám, meg nem mondanám, hogy a gts-el megyek vagy a gt6al... (és a gts pont annyira etalon, amennyire a gt6 volt - semennyire, ha a komoly/szimulátor fizikáról beszélünk (lásd még: assetto corsa / project cars2))
értem én, hogy zabálod a gts-t, de mivel neked minden jó ami pées, majd örülhetsz a gt7nek is (bármilyen is legyen, etalon lesz!
)
-
kicsako
őstag
válasz
Carlos Padre #4937 üzenetére
shhhhh, töröld mielőtt meglátja a sok fanboi
-
Carlos Padre
veterán
Hátőőő... ciki.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #4932 üzenetére
P.T.-re én is kivàncsi lettem volna, mert érdekelne hogy ha horrort kell "rendeznie" Kojima-nak akkor mennyire lenne elborult az egész.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #4929 üzenetére
Mentél már online a játékban? Meggyilkolnak sokszor a pályán. De én nem azt mondom hogy rossz, hanem hogy én szeretnék egy jó karrier módot mert senki se csinál se PC-re, se konzolra.
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #4930 üzenetére
Én elhiszem hogy a SH-nek nagy kultusza van, és biztos jó is. Nem véletlen vàrjàk oly sokan, ez is biztos.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
#42308056 #4924 üzenetére
Nőljetek fel gyerekek, Michelisz esete óta tudjuk, hogy ez belefér a kemény versenyzés fogalmába.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #4927 üzenetére
Jöhetne hogy a 9. generàció is biztosan egyoldalú legyen megint.
-
hombre[EU]
veterán
PS5 - Silent Hill Rumor
megint a túl szép,hogy igaz legyen kategória : ) -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #4925 üzenetére
Az rendes karrier mód volt. Bár én nem játszottam vele.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #4923 üzenetére
Jó az online ha épp nem löknek ki, de azért a GT7-ben lesz egy jó kis karrier mód. Nem ilyen ligák mint amit a Sportba erőltettek később mert az semmire nem jó.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Carlos Padre #4908 üzenetére
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #4917 üzenetére
"Bizonyítottak" az onrush-al
A bizonyítás hatására egy részük már onnan is menesztve lett.
-
Carlos Padre
veterán
Megvan annak az oka miért eresztette szélnek a Sony azt a kutyaütő csapatot. Nyitó cím lett volna, ehhez képest mikor jelent meg és milyen állapotban. A tartalomra is sokat kellett várni, bár a végére elég szép mennyiséget összelapátoltak. A mai napig képes úgy kifagyasztani az audio alrendszert, hogy csak a konzol újraindítása segít. Kár érte, mert még ma is igen szép játék.
-
hombre[EU]
veterán
Ja, az rajta maradt még a kilencvenes évekbōl
[link] ma már nem állja mrg a helyét
A Sony vs Evolutionról nem sok mindent tudunk,csak annyit hogy egyikük sem volt a helyzet magaslatán...ott vannak a Codemastersnél most bizonyíthatnakNayrobi az életet nem lehet szimulálni...ahhoz képest minden gagyi, de meg lehet próbálni bizonyos részeit, minél komplexebb/mélyebb annál szimulátorosabb
KIMI-nek a gyári Ferrari sim is béna
pedig az lehet,hogy a világ legjobbja
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU] #4914 üzenetére
Persze, jogos amit írsz. De a "The Real Driving Simulator" elnevezés önmagában nevetséges. Ettől függetlenül bízom benne, hogy PS5 kapni fog valami könnyedebb kevésbé "japán" autós játékot is. Driveclub és a teljes csapat menesztéséért mai napig hatalmas kár... bőven lett volna abba az irányba potenciál.
-
Nayrobi
őstag
válasz
hombre[EU] #4914 üzenetére
Fene tudja mi a szimulátor és mi nem, az indycarosok az iracingben futják a szezonjukat és több pilóta is azt mondta streamben, hogy a fizikának nem sok köze van a valósághoz, szóval én abban is kételkedek, hogy létezik egyáltalán egy olyan, a pórnép számára is elérhető játék, ami tényleg szimulátor.
A gts se tökéletes, viszont az tény, hogy például ott van Fraga, akinek beindította a karrierjét a játék, pár hónapja megnyerte a toyota racing seriest amit előtte norris vagy stroll is, most pedig az f3-ban fog indulni, mint a red bull junior academy tagja. Tehát lehet hogy csak simcade, de jó ugródeszka lehet a valódi versenyzés világába, mert ehhez hasonló átfogó programja nincs másik játéknak, mint amit a gts tud nyújtani.
-
hombre[EU]
veterán
Mihez képest nevetséges? A valósághoz? Vagy egy iRacinghez? Nem mindegy : )
Közel sem olyan komplex szimulációkról van itt szó,mint a hardcore szimulátoroknál, de ez egy pöppet nagyobb közönséghez szól, ill. van egy minōség amit elvárnak ebben a mezōnyben (pl.látványban) és a Sport (konzol erejéhez képest) azért a legtöbbet lepipálja. Soft core sim-nek csúfolják ezeket (mint pl. a FMotorsport), de a nevetségestōl messze van. Gondolom egyikük sem nemzetközi GT versenyzō, neadjisten futamgyōztes...mert ōk kicsit másképp vélekednek a játékról, a helyén kell kezelni. Ez nem az a szimulátor,amellyel a gyárban felkészülnek a következō hetekre/hónapokra -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #4909 üzenetére
Mióta bemutatták a gépet, azóta a fejlesztők csak dicsérik a sonyt a ps5 kapcsán.
Jó ezt olvasni, már-már napi szinten. -
3L1T3
addikt
válasz
Carlos Padre #4908 üzenetére
Jó nyugi!
Hidd el nem bántani akar senki.
-
hombre[EU]
veterán
Megszólalt a nagy öreg is
PS5 SSD Setup Is ‘A Big Deal,’ Says Oculus VR’s John Carmack -
Carlos Padre
veterán
Az a nevetséges, hogy én végig versenyjátékról beszélek, ti meg úgy adjátok elő, mintha szimulátorokról lenne szó, csak hogy le tudjátok húzni. Értitek egyáltalán a különbséget a kettő között? Nem. Nektek a R6 Siege is szimulátor? A Dota, a Starcraft, a CS, az Overwatch? Először fogjátok már fel miről van szó mielőtt eszetlenül vitatkozni kezdetek, faszom.
És most jöhet a ban innen is. Középsőujjmutatósszmájli -
3L1T3
addikt
válasz
Carlos Padre #4906 üzenetére
Azért ne lohold bele magad, hogy a mostani GT annyira szimulátor!
Alsó hangon 10 olyan magyar autóversenyzőt feltudok sorolni akik most ismerkednek a GT-vel, és nevetségesnek tartják ők is a fizikáját!
-
Carlos Padre
veterán
Értem én, hogy neked a régi árkád GT-k tetszettek és egy újabb részt vártál volna tőlük, és nem tudod feldolgozni, hogy tovább léptek arról a szintről, de tudomásul kell venni, hogy az az egykori magas GT szint mára elég közép minden téren, míg a GTS kvázi etalon lett. Márpedig a GT erről volt ismert régebben. Majd a GT7 megint újít ebben, te meg szidhatod azt is, mert nem olyan lesz, mint a régiek.
-
hombre[EU]
veterán
Hát nem tudom, szerintem borzasztó látvány volt (rift-ac után pláne,ami a minimum egy ilyen játékhoz), nem hiszem,hogy sokan vagytok akik ezt kívánják
kigugliztam, 7darab autót tudott. Igen,megcsinálhatták volna PD-nél is...valahogy(mert a jelenlegi az nulla), de jól biztosan nem, fōleg hogy valami fizikát is számol,nem mint a Driveclub.
Ok, neked kellett volna, de nem volt,mert elbaltázta a Sony (is?). Mehetünk tovább -
válasz
hombre[EU] #4901 üzenetére
de jó lenne ,ha így lenne. örülnék neki. Nagyon szerettem a régi részeket.
-
válasz
Carlos Padre #4895 üzenetére
tehát korábbi állításoddal ellentétben nem a korábbiakhoz képest fejlődött, hanem más irányt vett....
ettől még megjelenéskor egy csőd volt, egész egyszerűen nem volt kész.
(#4896) hombre[EU] nemhogy néztem, de összesaranycsillagra végig is nyomtam, szvsz a legkorrektebb VR cím (eddig/számomra)
sajnos a sonynak nem volt elég pénze az online szervereket tovább üzemeltetni, így platinázni nem tudom
... és természetesen vissza van véve a grafika a játékban, de:
- egy nagyon szép, de 30fps címből kellett kiindulni (=vr-hez nyilvánvalóan alkalmatlan alapok)
- pro patch sose lett hozzá, plusz eleve egy korai vr címet látsz
- mindezek ellenére az átlag vr címhez képest rendben van, időnként szép is, AMÍG(!!!) nem teszed mellé a nem-vr verziót
- minimális erőforrása volt rá a csapatnak, akiket utána jól ki is rúgott a sony
- 10 vagy 12 kocsi biztosan van a versenyenergo ehez képest amit a gtsport vr-ben tud, nevetséges/szánalmas
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU] #4901 üzenetére
Én is így vélem, a GTs eléggé kiforrodt online téren, felesleges lenne a 7-nél erre külön energiát fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Steam deck OLED 1tb
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest