Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz l.skywalker #4197 üzenetére
Ez se rossz de bejelenhetnének már egy Legacy Of Kain-t végre, azzal szívesebben ugrálnék várfalakon...
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ImACeltic
őstag
válasz l.skywalker #4197 üzenetére
Warrior Within az egyik all-time kedvenc játékom.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
l.skywalker
félisten
Prince of Persia következő része? [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Digitális EA Play Június 12-én, 01:00-kor (Magyar idő szerint)
Live-Die-Respawn
-
VTom
veterán
válasz hombre[EU] #4191 üzenetére
De Frodóról, csak itt már sokat hordta a gyűrűt
Biztos raytracing, azért kell neki a b@szó hardware.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #4191 üzenetére
Frodó és Samu a meleg mezitlábas falánk törpék kategória nálam.
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #4186 üzenetére
Mindig a LotR univerzum leggyöpösebb karakterével akartam átélni egy kalandot. Ja, nem.
-
l.skywalker
félisten
-
rumkola
nagyúr
válasz hombre[EU] #4186 üzenetére
uhhh, ez nem valami szép
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #4183 üzenetére
Nincsenek itt hagyományok, csak elcseszett és kozmetikázandó negyedévek.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #4180 üzenetére
De egyébként igen, az MS szakított a hagyománnyal ezzel a decemberi bemutatással.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Igen max egy konzol kinézettel.
Nem mintha nagyon szàmítana.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Pedig az Xbox logó később jelent meg
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #4178 üzenetére
Teljesen érthető ha a generàcióvàltàs évében nem a PS4-re kivàncsiak függetlenül attól hogy a Sony még az utolsó cseppeket is kipréselné a generàcióból.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #4176 üzenetére
Igen, és?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
d@vee
őstag
válasz #42308056 #4170 üzenetére
"De itt mindig az ment hogy legyen minél drágább."
Hát te se nagyon értelmezted ezeket a kijelentéseket. Nem tudom minek vagy itt ennyire felháborodva.
A drágább árat minek is írták? Azért, hogy inkább legyen drága, de cserébe erős, ne úgy mint a PS4. Ami ugyebár egyesek szerint már megjelenéskor elavult volt, cserébe viszont olcsó.
Senki sem akar 700 eurót kicsapni érte, de a szar forint és a drága hardver miatt megértjük, hogy nem 130 ezer huf-on fog nyitni.[ Szerkesztve ]
Ja
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #4171 üzenetére
Pedig ez lesz.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #4167 üzenetére
Jót fogok majd röhögni,ha felrobban a cloudgaming és hirtelen tényleg rácuppannak az emberek. Lesz majd pofáraesés,ha majd ki kell osztani ~10millió concurrent playernek fejenként egy PS5 teljesítményt
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #4167 üzenetére
Semmi értelme ennek a cikknek.
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
Az elején, mikor úgyis korlátozott lesz a darabszám belefér, hogy drága lesz a gép az ügueskedők miatt.
-
l.skywalker
félisten
Ez sem rossz:
Sony VR Patent Suggests the Company’s Toying With Facial Feature Tracking for Realistic ExperiencesNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
válasz batai15 #4161 üzenetére
Ezt én is remélem, de már annyiféle pletyka volt, hogy drága lesz, olcsó lesz, hogy amíg nem mondják meg mennyi az annyi, addig senki sem fogja biztosra tudni. Nem elképzelhetetlen, hogy agresszív árpolitika lesz a Sony stratégiája, de könnyen lehet, hogy inkább minimális haszonnal szeretnék értékesíteni. Bizonyára sok múlik azon is, hogy a piaci ellenfél miként gondolja ezt a dolgot. Mindenesetre a világjárvány azért erősen betett, szóval az esélyesebbnek tűnik, hogy inkább drágább lesz mint olcsóbb.
-
MODERÁTOR
válasz batai15 #4153 üzenetére
Még nincs hivatalos ára, és a jelen körülmények között kicsit nehéz megsaccolni is. De kb. 150 és 250 ezer forint közé tenném. Kb. akkor érdemes várni ha kiadás után minimum egy-két évet még ráér. A hírek szerint a Sony viszonylag kisebb raktárkészlettel készül, ami előrevetíti, hogy egy darabig hiánytermék is lehet majd.
-
wolf13
őstag
válasz Carlos Padre #4155 üzenetére
Rossz link.
-
Carlos Padre
veterán
PS5 gets spoiler-blocking technology to dodge Last Of Us Part 2-style leaks
Egyre érdekesebb ez a rendszer.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
batai15
félisten
Hali látom van ilyen topik. Be köszönök már.
Várom a megjelenést , illetve az ac valhallát .
Szerintetek kb mennyi lesz a ps5 nyitó ára kb ?
Érdemes várni a megjelenés után, hibák stb miatt ?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
Nem tudom mi a politika mögötte, valószínū azok a játékok amelyek xboxon megkapják a nextgen patchet azok a PSnél is+saját játékok (ekkora hülyeséget nem csinálnak), de szerintem ez csak ilyen crossgen parasztvakítás. 2-3 év múlva pl. a Borderlands3 Rermastered-et már biztosan teljes áron fogja árulni a Gearbox annak is aki most megvette
Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
válasz kicsako #4143 üzenetére
Mert, mire lehet számítani egy natív porttól? Kicsit feltuningolják a grafikát, meg esetleg az atomstabil 30 fps-t 60-ra lock-olják. Emiatt nem éri meg egy már végigjátszott és bármikor újra végigjátszható játékért még egyszer kifizetni a teljes árát. Legalábbis én így gondolom, de szerintem a Sony is valami barátibb megoldással készül.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #4147 üzenetére
Mótvá.
-
EczkE
veterán
-
Carlos Padre
veterán
Többször említettem, hogy a ps now nagyszerű alap lenne, hogy a store-ban minden játékot ki tudj próbálni mielőtt megvennéd és nem kell demókkal foglalkozni. Úgy néz ki lehet igazam lesz. [link]
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #4144 üzenetére
Az első két órát lehetne ingyen nyomni. Vagy valami ilyesmi. Ingyen játék 5 percenként Notino hirdetéssel megszakítva.
-
Wesder
félisten
válasz kicsako #4143 üzenetére
Mit kellene tanulniuk? Függetlenül attól hogy a PS3->PS4 BC megoldhatatlan volt, az sem lenne probléma ha a PS5 nem lenne visszakopatibilis. Ha majd a mostani exek PS5 vàltozatait is meg kell majd venni abból sem lesz semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz #42308056 #4141 üzenetére
Mivel instantly akkor csak stream lehet...de errōl már a PS4 elején volt szó csak nem lett belōle semmi.
Igazából csak akkor mūködne,ha minden játékhoz külön demot készítenének a stúdiók (spoiler: nem fognak),mert a játék elsō félórájából semmi sem derül ki (tutorial), pl. Kojimatól csak cutscene-t kapsz alap infók nélkül (controls,skills stb) pedig nem dobhatnak bele az akcióba,mert több a kár,mint a haszonLife, Uh, Finds A Way
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha volt már, bocsi. [link]
Érdekes.Lesz minden játékhoz korlátozott hozzáférés?
Vagy hogyan gondolják ezt?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez így van, kedves gesztus lett volna, de azért a kettő nem teljesen ugyanaz a szitu. Mivel a PS3-ra megvett játékok döntő többségénél a teljes áron való újra megvásárlás az egyetlen lehetőség, és az is csak akkor ha elérhetővé tették az adott címet. Most viszont nehéz nem figyelembe venni azt, hogy külön ráfizetés nélkül fognak futni a PS4-es játékok is, ráadásul jobb teljesítménnyel. Ergo ha a régebbi játékok teljes áron való újra eladása lenne a cél, akkor már eleve nem tervezték volna bele a visszafele kompatibilitást.
-
Wesder
félisten
Màr PS3-nàl is megvolt ez az opció, mégis meg kellett venned a PS4-re a jàtékokat. Legalàbb a Sony az ex címeket odaadhatta volna annak, aki màr PS3-ra megvette mondjuk a TLoU-t vagy GoW 3-at.
-
-
VTom
veterán
válasz hombre[EU] #4095 üzenetére
Megjött a Witcher 3 hangulatú AC?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Carlos Padre
veterán
-
NyMRooD
őstag
np, ez azért elég erősen várható volt, főleg, hogy az igazi nagy sikereket a fia érték el ha jól tudom.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #4122 üzenetére
miért ne lettek volna? Azt írtam, hogy ezen ment a lázadás.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #4120 üzenetére
Ha ninja skin van rajta,ninja skillek,ninja item,ninja weap. akkor elég nindzsás a game
Ja, az igazi ninja game-> csendben bejutsz, ellopod a lootot, aztán vissza a quest-giverhez mert a ninja fōleg kémkedett,nem harcolt/gyilkoltSzóval miért gondolod,hogy egy új AC errōl szólna?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
KRoy19
őstag
válasz Carlos Padre #4121 üzenetére
Bocs srácok, eszembe sem jutott, hogy ez még valakinek spoiler lehet.
Ne haragudjatok.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #4094 üzenetére
De ügye feltűnt, hogy attól, hogy ninja skinben játszottál a játék maradt az, ami?
-
gyuromoj
veterán
Az biztos, hogy már dolgoznak rajta. Mert BF2 és BFV utolsó DLC-i kész vannak, már csak ki kell adni őket.
Én örülnék neki, ha már csak nextgen-re lenne a komolyabb címek fejlesztése. Legalább váltásra sarkallna sokakat szerintem.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuromoj #4115 üzenetére
Igen olvastam/láttam. De ez csak a GS, továbbra sem látok sehol arról infót a DICE-tól vagy az EA-től hogy csak nextgenre jön az új BF. Lesznek olyan feature-ök amikhez kell új gép az biztosan, de több millió lehetséges kurrens gen felhasználót kizárt, hogy offolnának.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
_drk
addikt
válasz hombre[EU] #4098 üzenetére
Ha az odessey grafikát megkapjuk északi környezetben, nekem már jó.
Szerintem teljesen jól működik a játék ps4en. Persze rohadt sokat tölt, még ha ugyan arra a pontra is töltünk vissza, de azt majd ps5 ssd megoldja.
Viszont rohadt jól néz ki! Nem akadozik, nem veszek észre nagy droppokat, framerate is stabil.Arra leszek kíváncsi hogy promózzák majd a különbséget.
-
Def26
félisten
"Battlefield V-ből kiindulva, sokkal kisebb lesz a potenciális vásárlóbázis. "
BFV szerintem nem igazi BF játék. A szar eladások a robotkezű szupernő, négerek WWII -ben, stb miatt kialakult tömeges lázadás miatt lett. Erre még rápakolt az élhetetlen játékmenet multiplayer módokban és az átláthatatlan menürendszer.
Reméljük a következő játékkal vissza,ennek a bf3/4 idejére és elfelejtek ezt az új vonalat egy ekkora klasszikus címnél.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
MODERÁTOR
Nem ezt vonom kétségbe, mert nyilvánvalóan így van. Csak a mostani helyzetben, meg a Battlefield V-ből kiindulva, sokkal kisebb lesz a potenciális vásárlóbázis. Valószínűleg egy darabig hiány is lesz az újgenerációs konzolokból, de bőven nem lesz annyi felhasználónál mint PS4.
Persze én örülök neki, mert így tudnak fejlődni a játékok, csak kicsit furcsállom. Szerintem a kisebb stúdiók még egy darabig figyelembe fogják venni a jelen generációt is. -
NyMRooD
őstag
Rohadt sok ideje akarom behozni a lemaradást, erre itt futok spoilerbe, köszi . Nem lehetne ilyenkor a spoiler taget használni?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
gyuromoj
veterán
Innen van az infó:
A következő Battlefield játékot már ne várjátok a jelenlegi konzolokraPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MODERÁTOR
válasz gyuromoj #4102 üzenetére
Ők tudják, de valamiért most kétlem, hogy majd pont az új Battlefield fogja megdobni a PS5 eladásokat. Szerintem ez egy ilyen játéknál még nagyon korai lépés. Mármint tény, hogy technikailag így sokkal jobb lesz, csak általában nem szokták eltolni maguktól a pénzt. Márpedig százmilliós tábort hagynak majd figyelmen kívül a töredékéért.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #4095 üzenetére
Csak a generációt nem mondták...(és kétlem, hogy a sony és az ms előtt a ubi közzétehetne nextgen screenshotokat).
-
gyuromoj
veterán
A jövőre érkező új Battlefield játék, már csak nextgen-re készül.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest