Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szabi®
addikt
Ez nem csak xbox-on igaz,Ps4 Pro-n is van ami szarul fut,,,és vihetné sokkal-sokkal jobban,csak a sony is sajnos van annyira igénytelen hogy telibe lesz@rja mit adnak ki a konzoljára,és az hogyan is muzsikál.......
PL. Lords of Fallen.....csúnya,fakó,,és szó szerint szarul fut 19-25 fps (boost modeban is) . Úgyhogy le is tettem róla hogy ps-en kijátszam. -
Kicsimix
őstag
válasz Kicsimix #5590 üzenetére
Nem tudom amúgy, emlékeztek e még itt is volt róla cikk.
De igazából ennél is korábban nyílt titok volt már mivel kísérletezik a Sony.. Már talán 16-17-ben is szó volt róla.
Nem lep meg ha az MS is felkészült a helyzetre. Hasonlóra lehetnek képesek még ha lassabban is. Akkor jöhet ki a Sony előnye amikor nagyobb mennyiségű adatra van szükség hirtelen de azért valahol biztos megvannak a feldolgozás limitjei is..Nem tartok attól, hogy az SX viszonylag nagyobb lemaradásba kerül majd emiatt Ha nagyon nagyon akarják akkor akadhatnak kivételek...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
válasz Carlos Padre #5589 üzenetére
Sokmindenre lehet ezt fordítani.. Igazából ez már nem a töltési időkről szól.. Sőt azt mondogatják nem is nagyon kell betölteni semmit mert lényegében úgy ahogy van készenállnak a játékok a futtatásra. Nem közvetlen módon de a lehetséges sebességből adódóan képes lehet az SSD befolyásolni a megjelenítést is.. Igénybe lehet venni pl magasabb minőségű textúrákat mert nem lassitja be a folyamatot, nem kell mozgatni az adatokat folyamatossan ide oda, memóriában stb.. és így nem megy más kárára.. Ilyen értelemben lesz majd érdekes.. Ahogy mondták igazából a tárhely lesz a korlátozó tényező.. Ezzel azt is mondom amúgy, hogy semmi nem indokolja rövid időn belűl egy frissített konzol érkezését.. Szerintem 4K-ig ennyi volt... De ez már más téma. Kicsit még optimalizálgatnak pár évig de minden adott most elvileg remekművek készítéséhez.. Csak nagyokat kell képzelni és meg kell valósítani..
Más most kicsit ez az egész mint eddig.. Majd meglátjuk....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Wesder
félisten
Amint elhagyjuk a mostani generàciót a PC minimum specek is SSD-k lesznek. Ez kb olyan 2022 vége lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Kicsimix
őstag
Azért 1 dolgot érdemes szerintem tisztázni... Annál a sebességnél nem tud lassabb lenni egy játék töltés ideje mint amit a konzol maga tud. Mesterségesen ilyen értelemben nem lehet SSD-n egy játékot visszabutítani.
A sebesség amiről beszélnek az SSD és a GPU közvetlen kapcsolatából adódik. Hogy a GPU-t közvetlenül igen magas sebességgel tudja etetni. És azonnal GPU rendelkezésére áll minden adat.
Ezt gyakorlatban esetleg úgy látnád, hogy egy openworld játéknál a félszer lassabb SSD még nem töltötte be a 2km-re lévő objektumokat. Vagy akár mi mást.. De ez még nem feltétlenűl megy a játék rovására. Viszont látványos is lehet mondjuk magasabb minőségű textúráknál stb..
[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
keIdor
titán
Amúgy ebben a generációban az alap Xbox One esetében sem foglalkoztak azzal, hogy alacsonyabb felbontás mellett is 60 vagy éppen 30 alá esik az fps, mert mindenki a PS4-et vette alapul.
Fogták, visszavettek a felbontásból aztán ha még úgy is gyengébben futott, akkor is úgy hagyták. DigitalFoundry videókban látni.
Úgyhogy még bármi lehet, főleg 4-5 év múlva az Xbox SSD sebessége könnyen kevés lehet addigra.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Def26
félisten
Egy sima hdd to ssd cserénél is észrevenni a különbséget mindenféle programozói segítség nélkül. Hát akkor még, ha rásegítenek kicsit... Szerintem minden cím kamatoztatni fogja ezt a plusz ingyen sebességet.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Kicsimix #5577 üzenetére
Ja persze az összes 3rdparty majd megcsinàlja a PS5 szuper SSD-jére a jàtékot, majd azon malmoznak hogy a fele olyan gyors SSD-ken hogy lehetne megoldani hogy közel hasonló legyen a végeredmény.
Vagy inkàbb fognak egy àtlag SSD-t, vagy ami az SX-ben van és arra terveznek hogy minnél több jàtékost elérjenek, mivel a PS5 SSD tuja azt a sebességet amit az SX és PC-ben lévő àtlag SSD-k.Sony meg a Stúdiói meg majd kihasznàljàk a gépet ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kicsimix
őstag
Ez egyáltalán nem biztos...Ha a sony meghatározta miképpen kell kinéznie egy játék struktúrájának PS5-n. Márpedig biztos nem kerül akár mi a boltba..
Carlos..
Csak felszinesen nézik az emberek ezt az egészet.. Sokkal több van az egész mögött.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #5575 üzenetére
B+ szerinted a 3rdparty majd egyszerre fog 2 jàtékot fejleszteni, vagy a legnagyobb közös halmazra fog lőni?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #5573 üzenetére
Az SSD többletgyorsasàga még mindig csak abban a maroknyi ex címben fog megmutatkozni. Ami a Sony-nak jó lesz konzoleladàs szempontjàból.
-
KaitouP
nagyúr
Az, elég csúnyácska szegény, a PS4/PS4 Pro formájához visszalépés is lenne.
(#5563) keIdorNekem se...
Akkor ennyivel okosabb lettem.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
csab2
veterán
Az amerikai tüntetések miatt elhalasztották a Sony eseményt?
Mi köze a kettőnek egymáshoz???
Bocsánat, nem követem ezt a fórumot, csak azért néztem fel ide, mert úgy tudtam, hogy 5-én vagy 6-án lesz a Sony bejelentés. Erre ez a hír fogad....Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Szabi®
addikt
A CDPR soha nem alapozott a Pc-re,ha ott ilyen jól fogyna minden akkor nem lennének multi platform címek.Sok kiadó hogy örülne a pc-s milliós eladásoknak......
Kár ezt túl magyarázni,amikor eleve a CDPR pontosan tudja hogy mi a helyzet a pc-vel.....
Magát a készítőt meg blődség megkérdőjelezni.....[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Nem 2,2 millióan vették meg, hanem több mint 3 millióan a kép szerint. Egyszerű a magyarázat:
1. Egyre több és több ember ismerte meg, köszönhetően annak, hogy évről évre folyamatosan áradoztak róla kb. mindenhol, minden egyes open world játékot a W3-hoz viszonyítva.
2. GOTY ára lejjebb ment.
3. Kijött a sorozat (akármilyen tré is). Ha jól emlékszem a megjelenését követően Steamen pl. újra az eladási listák tetején volt a játék. Ennyire pörgött:
https://www.greenmangaming.com/newsroom/2019/12/30/the-witcher-3-is-more-popular-on-steam-now-than-on-its-launch-day/[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Wesder
félisten
Egyébként igaza van a CDPR-nek hogy a konzol a húzó, ha a konzololat egyként kezeljük, a diàn az is làtszik hogy minden évben több ment el PC-re mint a többi platformra, kivéve az első évben. Egyébként meg azért lett felhozva a W3 mert valaki írta hogy a PC ~10% körül hoz jàtékoknàl, és lett mondva egy kivétel.
-
törölt tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz Carlos Padre #5544 üzenetére
Akkor nyílt levélben kérek tőlük elnézést.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #5544 üzenetére
Van baj. A szerző làbon hordta ki az agyhalàlt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz KaitouP #5542 üzenetére
"A szabadalomban rögzített egység valószínűleg egy fejlesztői gép lehetett, ezért a végső verzió még különbözhet tőle, azonban gyökeres változásokra ne számítsunk. Lehet, hogy még itt-ott alakítgatnak a széleken, esetleg a ventilátorok nagyságán és elhelyezésein, viszont az alapkoncepció már adott."
Imádom
Aztán a végén még igaza lesz[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Carlos Padre #5539 üzenetére
Bannolni kéne a netről az ilyen weboldalakat mint ez.
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #5538 üzenetére
Na amit leírtál én pont olyan PS5 Eventet várok és akarok
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Carlos Padre
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Ja,ezeket a dolgokat random-kedden szoktak tweetelni vagy blogposztban megemlíteni
Szerintem a helyes formátum az lenne a PS5 eventre,hogy bemutatják milyen firstpartykkal készülnek launchra illetve a következō 1-2évben, + thirdparty (CoD és társai) és pár indie/AA projekt. Esetleg egy renderkép a géprōl
A késōbbiekben jöhet a konzol reveal, majd utána hosszabb in-depth gameplayek (mint a Tsushima-TLoU2 State of Play) a játékokról. 3darab 1órás epizódban ezt a történetet alaposan el lehet mesélni és launchig szem elōtt maradnakLife, Uh, Finds A Way
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #5535 üzenetére
A PS5 Eventen minden kiderül. Mert ugye azt mondták, hogy akkor lesz bejelentve ami nekem kicsit furcsa volt, egy PS5 Eventen egy PS4 exclusive game PCre portolásával miért kéne foglalkozni? Sok rinyagép csak arról beszélne, az új gamekről meg nem és gondolom a SOONy tudja (legalábbis remélem).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
I’ve Disappointed and Embarrassed Myself.
LinusTT videó PS5-ről, PCIE SSD-kről, satöbbiről."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
zkxdn
őstag
válasz Carlos Padre #5530 üzenetére
A szépséges Last of Us Part 2 elé?
-
zkxdn
őstag
Pont ezért érzem a Demon Souls Remaket furcsának. Annak System Seller címnek kéne lennie. Régebbi gameknél oké, gyűjt egy kis zsét a Sony meg lehet pár PS5 vevőt is. Bár senki se mondta hogy egy nap érkezik sőt a Sony még mondta, hogy lehet jön több cím PCre de olyat mint az MS soha nem fognak csinálni hogy egynap (day/day) jelennek meg az exclusiveok.
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
BTW az EA is lelépett Június 11ről mint a CDPR. Mostmár nagyon üres a 11/12. Lehet ez lesz a PS5 napja?
Horizont tudtuk, Bloodborne oké de a Demon Souls Remake az nagyon furcsa lenne. Bár lehet olyan lesz mint a Death Stranding, hogy 1 éves exclusivitása lesz a PS5nél. Mert ugye a pletyka gondolom nem tudja hogy mikor jönnek. Bár ahogy állunk gondolom 2020 már nem lesz
Alapvetően nagyon sokban fog függni, hogy milyen sikere lesz a HZDnak PCn.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Carlos Padre #5525 üzenetére
követeld h fizethess a feljavítós bw compatibilitásért! petíción nem gondolkodtál?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #5525 üzenetére
Persze hogy jó taktika, csak a hiszti ne lenne miatta.
-
Carlos Padre
veterán
Miért? Jó, lesz egy réteg ami hisztizik majd miatta, de valahol jó taktika, hogy a régebbi exluzivokat kiadják a következő rész megjelenése előtt, így akit érdekel az vesz egy ps5öt. Ha viszont szebben fog kinézni, mint ps4en és nem jön ps5re a feljavított verzió akkor basszák meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hajaj, pletyka.
"Bloodborne, Horizon Zero Dawn, and a Demon Souls remaster are now rumored to be coming to Steam, with more announcements to come at the upcoming #PS5 event."
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
Így járnak a mezei okostojások,ha nem figyelnek oda mit mondanak [link]
azért rendes tōleLife, Uh, Finds A Way
-
arty
veterán
válasz hombre[EU] #5508 üzenetére
amikor beáll 60ra, a pacing is jó a ps5ben szvsz lesz elég erő cpu/gpu fronton, hogy fixálódjon.... HA nem kárhoztatják a base_ps4_profilra (de odafogják, el kell adni a "remaztert" )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
KaitouP
nagyúr
-
Madoc
veterán
Ujabb halasztás?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #5508 üzenetére
És jobb Hunter animációk.....néha úgy néz ki a kari mozgás közben mintha 2d-s sprite lenne......
-
hombre[EU]
veterán
Ismerem, már egy ideje foglalkozik a játékkal...sajnos a BB-t öreg iskola szerint rakták össze, egy darab hw-re volt tervezve így nem igazán "skálázódik" jól. Bruteforce-szal elketyegne 60framen valamilyen felbontáson (nekem ez is elég lenne) a ps5-ön, de szerintem az a játék megérdemelne egy rendes remastert, szebb textúrák-dinamikus fények, konzisztens frame pacing stb...
Majd megnézzük meg a Demon'sSoulsRemake-et addig[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
arty
veterán
válasz hombre[EU] #5500 üzenetére
pedig már prón is "majdnemjó" tudott lenni (tört gépen áthekkelték), szóval ps5ön rendbe jöhetne(TALÁN), ha nem base ps4 módban futna majd... de nyilván inkább jön majd a fizetős patch, elvégre fromsoftware/japánok, ugyismegveszik, stb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg lesz ma új dátum az eventhez.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest