Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
beverly #127196 üzenetére
wireless nem fogod tudni megoldani, vmelyikbe mindenképpen kábelezni kell, de pl ha van audió kábel a fejhallgatóhoz (arctis 7), akkor azt a kontrollerbe dugod, és a wireless usb sticket meg a boxba.
ps. arra kevés esélyt látok, hogy pl egy dual wireless fejhallgató bluetooth-ja kompatibilis legyen a boxal (ps-el biztos, hogy nem az egyik sem), de kölcsön kell kérni vkitől, aztán kipróbálni.
-
Zeki
nagyúr
Üdv! Ez kapható lemezesen a Mediamarkt -ban. Ez csak egy Update a játékhoz,vagy a játék updatettel?
eFootball PES 2021 Season Update (PlayStation 4) -
beverly
tag
Melyik fejhallgatók kompatibilisek ps-re és xbox-ra egyben?
-
válasz
Woodslave #127186 üzenetére
Először deaktiváld a jelenlegi SMS-alapút:
Account Settings > Security > 2-Step Verification > Edit > DeactivateMajd aktiváld újra, de az SMS helyett válaszd a hitelesítő alkalmazást. Amit tudsz használni hozzá, pl. a Google Hitelesítő app.
-
Woodslave
félisten
Be van állítva a két lépcsős azonosítás de valamiért nem akar smst küldeni csak azokkal a másodlagos kódokkal tudtam belépni. Vmi rajtam kívül álló probléma vagy vmi elàllítódott?
-
Atomgeszi
nagyúr
Resident Evil 7
~2800 Ft-ért megérős? -
NomAd_82
aktív tag
válasz
TrishtanAG #127173 üzenetére
Én pl. akárhogyan próbálom, nekem a fullos árat adja be, pedig pár napja beadta az 50%-ot csak nem volt a kártyámon pénz. Nem is értem hogyan.
-
Gaben360
senior tag
Csak nem bírtam magammal, behúztam egy Ragnarök kódot innen az apróról karácsonyra....de elkezdeni mikor fogom, azt nem tudom.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Szilágyi84 #127172 üzenetére
Mindig annyit von le, amennyit éppen ír. Ha nem jelenik meg a kedvezmény, akkor ha PS-en nézted, próbáld meg PC-n böngészőből vagy a mobil appból, hátha azok közül valamelyikben beadja.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok
Ami van most még ma utolsó nap 25% kedvezmény a Ps+ ra az mindegyik kategóriában érvényes a Prémiumra is és a 12 hónapra is ? 36 ezret ír ,de gondolom rányomva vonja le a kedvezményt ? Köszönöm -
ovics
aktív tag
Sziasztok, viszonylag új vagyok a ps világában ezért ks segítséget szeretnék kérni. Ps5-nél van olyan felszerelés, amivel együtt a tv előtt, mondhatni kicsit átmozgatva magunkat tudunk akár sportolós, akár táncolós, akármilyen játékot nyomni ketten (pl tenisz)? Nem VR-ra gondolok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Afterimage - Release Date Trailer | PS5 & PS4 Games
(ha valaki szereti a metroidvanai játékokat, annak érdemes lehet ránéznie a játékra) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
doddencs #127161 üzenetére
PS5-ön nincs semmi teendő. A PS4-en bejelentkezel a profillal, majd aktiválod a Beállítások > Fiókkezelés > Aktiválás elsődleges PS4-ként > Aktiválás opcióval, és akkor élni fog a megosztás, akár offline is. A letöltött játékok osztódnak, ami azt jelenti, hogy a konzolon bejelentkezett más account-ok alatt is futtathatóak. Viszont a letöltés elindításához át kell jelentkezni az eredeti fiókba, ami igen, ezen kívül csak ott pihen a konzolon.
-
doddencs
senior tag
válasz
Kendek #127147 üzenetére
Azt jol ertem, hogy a “fo” gepen (ps5) nincs semmi teendo ilyenkor, hanem az en esetemben peldaul ps4-en kell bejelentkeznem, es ott aktivalni ezt a megosztas opciot?
Es akkor ps4-en a profilom alatt letoltheto a jatek, es offline jatszhato lesz? Es a letoltesen kivul ott csak pihen a profilom?
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Sirandrish #127154 üzenetére
Lavór legyen a közelben.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #127129 üzenetére
Én most belekezdtem, kb 1 óra után azt mondom hogy ilyen kis chilles, hangulatos, nem túl nehéz játék, aztán majd kiderül. Jó kis kiegészítője a Ragnaröknek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest