Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoceeHunt
őstag
válasz formula01 #81097 üzenetére
Futár gondom nincs szerencsére, mind személyesen ismerem őket, naponta jönnek a munkahelyemre melós rendelések miatt, mindig ide is kérem a pakkot. Remélem megjön . Ha már eladtam a gamer széket meg a logi kormányt, annak az árából lesz a plusz masina, a 4-et megkapja asszony a hálóba , néha szereti ő is nyomkodni
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
formula01
senior tag
válasz JoceeHunt #81093 üzenetére
MM-nél szerintem nem lesz gond a kiszállítással. Ugyanígy húztam a számat, mikor augusztus elején szintén csak előre utalással lehetett megvenni, de az akkor csütörtök este megrendelt gép már a kezemben volt hétfő délután.
Én előreutalásnál jobban tartok a lelkes futároktól, akik odanyomják a lépcsőházban az első szembejövő kezébe, hogy majd adja oda nekem, ha abban a fél percben mikor csenget épp nem tudok ajtót nyitni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
JoceeHunt
őstag
válasz #72042496 #81095 üzenetére
2-3 napot várok aztán max lemondom a Konzolvilágos rendelést vagy tartom valakinek ha kell majd de ott még semmi infó bár hétfő óta nem csodálom.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
JoceeHunt
őstag
válasz ambushka #81092 üzenetére
Hát én betoltam egyet kártyás fizetéssel és remélem meg is jön 2-3 napon belül és nem csak finanszíroztatni szeretnék magukat a kis pénzemen 2-3 hónapig .
Bár konzolvilágba is leadtam egy rendelést a hét elején azzal most nem tudom mit kezdjek, nem merem lemondani ha ez nem akar majd megjönnijoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
-
MODERÁTOR
válasz Capeta #81077 üzenetére
Hiába jártas is bárki is a témában, ebben a kérdésben itt senki sem kompetens. Ami bizonyos, hogy jelenleg nincs rá lehetőség, és semmi olyat nem nyilatkozott a Sony, hogy bármikor is terveznének vele.
Ha engem kérdezel, akkor bőven bírni fogják azok az SSD chipek amiket használ a Sony. Nincs ok az aggodalomra, hogy az elhasználódás miatt akár tíz éven belül tönkremenne. Az meg jó kérdés, hogy forrasztással cserélhetőek-e a NAND chipek. Technikailag igen, de valószínűleg az eredeti tartalom nélkül nem indulna el a konzol. -
Nova96
őstag
Befejeztem a GoW-ot elképesztő élmény volt kb. semmi spoiler nem tudtam így még jobb volt. Aki még nem próbálta az egyik legjobb játékélményt hagyja ki amit nyújthat egy játék.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Lackooo84 #81054 üzenetére
"Oké, de ez esetben megsúgom, hogy a hűvösebb kiáramló levegő maximum csak annak jobb aki szereti méricskélni és ha alacsonyabb számot lát akkor boldoggá teszi, meg a szobádnak nyáron, de a chipnek nem, mert nincs ugyanaz a hőmennyiség elvezetve róla... Ugyanannyi hőt termel maga a chip mindkét verzióban, ha nem jön ki belőle, szerintem adja magát, hogy hová lesz a többi hő... "
En sem akarok vitazni, de szerintem felreerted. Amikor a kulonbozo alkaterszek homersekleteit merik es jelen esetben osszehasonlitjak, akkor nyilvan nem a kihajtott homersekletnel teszik mindezt es ott "allapitjak meg, hogy az most eppen CPU, API, memoria, stb", hanem mar konrketan az adott chip kozvetlen feluleten, mas szoval: amikor alacsonyabbat mernek, az a jobb(!), hiszen hatekonyabban van elvezetve rola a ho (ettol tud az adott elem huvosebb lenni), amibol kovetkezik, hogy a kiaramlo homerseklet pedig nyilvan magasabb.... de ha Te is igy ertetted, akkor ok
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Griff55
senior tag
GoW battle royale uramatyám de szörnyű lenne... ilyennel még csak ne is vicceljünk.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Sanyi.mTs
addikt
MM-ben újra van PS5.
Én rendeltem is egyet. -
Capeta
csendes tag
Gyanítom erre még nincs válasz, de rákérdezek, hátha valaki jártasabb a témában. Mivel az SSD forrasztott PS5-nél, így nyilván ha az meghibásodna, akkor az nem cserélhető (?). Kérdés hogy a rendszer feltelepíthető lesz-e az M2 SSD-re, ami jelenleg ugye csak tárhely bővítésre lesz használható. Mert azért nem mindegy hogy kuka a gép, netán esetleg javítják vagy csak szimplán megoldható lenne az M2-re telepíteni a rendszert.
-
ImACeltic
őstag
Mekkora lenne így a Matrix 4 előzetese után a Sony bejelentene este egy Matrix játékot.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
MODERÁTOR
Voltak ilyen feltételezések meg infók, tekintve, hogy ránézésre ez olcsósítás, és a Digital Edition konzol gyártása nem hozott úgy nyereséget mint a lemezesé.
Ugyanakkor a két konzol tökre ugyanaz belülről, vagyis az optikai meghajtón felül csak pár apróbb alkatrész jelenléte a különbség. Szóval ha átállították a gyártósort, akkor eléggé adja magát, hogy utána már nem fogják tovább gyártani a 10xx revíziót. -
oriic
HÁZIGAZDA
MechWarrior 5: Mercenaries Szeptember 23.
Live-Die-Respawn
-
Szabi®
addikt
válasz N.YCityBoy #81063 üzenetére
Hát igen, 18ezer Birodalmi Huf, és amit hiányoltam/vagy nem találtam, hogy milyen hosszú lesz a játék.
[ Szerkesztve ]
-
kevike576
senior tag
Azért az kemény, hogy lassan másfél órája van PS5 stock a médiában.
Úgy néz ki most telítődött a piac a mi kis hazánkban ! -
veterán
válasz Szabi® #81062 üzenetére
Jó lesz ez, csak nem teljes áron...ahhoz képest,hogy az első két részt indie játék áron adták(az is volt), ezt most jól "megtolták" árban Azért ez nem egy triplaA-s GOW vagy Horizon...gondolom látták milyen sikeres volt az első kettő, aztán mondták oké akkor fizessetek parasztok😂
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
-
senior tag
-
Szabi®
addikt
Figyelj, nekem tavaly "jó" volt, mert durván háromnegyed évig konzolhoz sem jutottam.(költözés usába, új melóhely, új élettárs, stb. stb. )
Aztán leültem gépezni, és csak kapkodtam a fejem, hogy -ez is megjelent, -az is kijött, -jé van ilyen is. Úgyhogy nekem minden újdonság volt kb.#81054 Lackooo84 Majd látjuk mit bír a vas. Úgy is lesz itt is már valakiknek újabb gépe (vagy van is), és tud róla nyilatkozni 1-2 év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Szabi® #81046 üzenetére
Akkor miért CPU-t írnak, ha nem azt mérik, (már itt komolytalan az egész, néztem is, hogy ketyeghet ez a ZEN2 50 fokon)...
Oké, de ez esetben megsúgom, hogy a hűvösebb kiáramló levegő maximum csak annak jobb aki szereti méricskélni és ha alacsonyabb számot lát akkor boldoggá teszi, meg a szobádnak nyáron, de a chipnek nem, mert nincs ugyanaz a hőmennyiség elvezetve róla... Ugyanannyi hőt termel maga a chip mindkét verzióban, ha nem jön ki belőle, szerintem adja magát, hogy hová lesz a többi hő...
Na mindegy én erről nem akarok vitázni senkivel, de szerintem tök logikus az egész.
Kisebb hatékonyságú a hűtés = kevesebb leadott hő = hűvösebb kiáramló levegő.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Szabi® #81046 üzenetére
De mi hűvösebb, az APU mag, vagy a levegő ami kijön? Mert nagyon nem mindegy. Ezért írtam, hogy az APU ugyanaz, az eleve nem lehet hűvösebb, ha pedig a gép/ kiáramló levegő hűvösebb, az azt jelenti, hogy nem elég hatékony a hűtés, és az APU által termelt hőből kevesebbet tud elvezetni, ergo ha most mérnének egy APU hőmérsékletet, akkor az magasabb lenne tuti. De hát ezen kár vitázni, adja magát, hogy kisebb az egész hűtés, alig van benne réz, sehogy nem lehet az hatékonyabb/jobb, mint a régi...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Szabi®
addikt
-
S@c@
őstag
Bocsánat,ha buta kérdés, de friss ps5 tulajként a ps plus collection-t megkapom a ps plus előfizetésért?
-=Jam=-
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Tényként kell elkönyvelni,hogy az összes PS5 lemezes játék kivétel nélkül Ultra HD kiadású lesz?
Ami gondolom min. 68Gb feletti adatot fog tartalmazni. -
adam1991
tag
válasz Szabi® #81037 üzenetére
ami szerintem gond, hogy a memóriachip viszont melegebb az újban nem kevéssel és az érzékenyebb rá mint az APU szerintem. Az APU-nak meg kb nem édesmindegy hogy 40 vagy 50 fok? tudom,tudom más technológia de 5800g ami ugyanúgy APU 95 fokig az AMD szerint okkés
#nagyonoff
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Tud valaki Debrecenben olyan helyet ahol ki lehetne próbálni a topkik-eszközt?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MODERÁTOR
1. Jobb felső sarokban avatarod > Profil > Profil szerkesztése (ceruza) > Nyelvek, itt állítsd át. Beállítások > Rendszer > Nyelv > Konzol nyelve, itt állítsd át, meg a Beviteli nyelvnél is.
2. Mindenképpen kell egy PSN profil a gyereknek, mert azon fogja tárolni a játékállás mentéseit. Hogy miért lett egyből bannolva ami account-ot létrehoztál, azt nem tudom.
3. Ha erre gondolsz; Account Settings > Family Management, akkor nem lehet törölni a felvett családtagokat, csak hozzáadni. Állítani pedig annyit lehet amennyit látsz, ha belemész valamelyik profilba. Gondolom majd felnőttként (18. életévét betöltve) fog teljes értékűvé válni az account, és akkor ki fog kerülni a listáról.
-
ProEvoFan
nagyúr
[kép]
Ma még úgy sem volt szó arról, hogy szar az újabb kiadású ps5...vagy mégsem? -
Sanyex84
csendes tag
Ha valakit esetleg érdekel. MM-nál van PS5 standard.
-
S@c@
őstag
A ps4-es Last of us 2 az ingyenesen frissíthető ps5-re?
Csak, mert ebben a listában nincs benne: [link] -
arn
félisten
segitsetek sracok, mert kivagom a ps5ot az ablakon...
1. ausztriaban elek, nemetre allitotta a logint, a playstationt meg angolra kertem. atallitottam a logint is angolra, de ettol fuggetlenul folyamatosan nemetul irogat. weben meg cifrabb, elkezdi magyarul, folytatja angolul majd atvalt nemetre. wtf?
2. offline accountot hozza tudok adni a gyereknek, de online eleve mi a retkes fenenek kell egy email a 7 eves fiamnak. de ok, csinaltam neki kettot is, hozzaadtam a parental controlnal. eddig franko, de ha be akarok lepni, akkor azt irja, hogy bannolva van a frissen letrehozott gyerek accountom.
3. hogy lehet a parental controlbol letorolni a hozzaadott emaileket?
nem tudom mit csinalok rosszul, de nekem nagyon nem intuitiv ez a resze.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
KaitouP
nagyúr
válasz Griff55 #81021 üzenetére
Az említett 6 címből (fél évre 6, 1 hónapra jutó 1, vagy 2 játék) 2 volt csak remaster, és jóval több havi megjelenés volt, én minden hónapból csak kiragadtam egy-egy komolyabbat.
Ne is fossák a játékokat. Akkor fossák csak őket, ha azok úgy tudnak megjelenni, hogy day one patika állapotban kerülnek ki. De ilyen nem lesz, szóval ha lassabban is, de inkább minden készüljön el rendesen.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Szabi®
addikt
válasz KaitouP #81018 üzenetére
Sztem is tök jó címek voltak, én ráadásul a Miles Morales-t már Ps5-ön kezdtem, és az állam leesett sokszor, a Demon's Souls szintén egy nagyon jó játék volt számomra, és a Village is.
Mass Effect Legendary-t most kezdem majd, és hátra van még a Ratchet és a Sackboy, amit az Ac Valhalla fog követni.#81020 Moby Azért az "AAA"-s játékok eddig sem kéthetente jöttek. Sőt sztem felkészülhetünk ebben a generációbban is arra, hogy egy-egy nagyobb címből kb jön egy rész és füst. Pl. Uncharted, God of War stb.A másik oldalon is kb lesz most egy-egy kiugróan magas minőségű játék és ott is a multiplat fogja vinni generációt.
[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
válasz KaitouP #81018 üzenetére
Szubjektív, de ezek közül egyedül a Resident Evil Village jelntett nekem valamit
Illetve én új címekre gondoltam, nem remaster meg remake-ekre.
AAA kategóriában gyenge év volt. Talán most az év végén kicsit megtolják a nagy címek.[ Szerkesztve ]
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
KaitouP
nagyúr
válasz Griff55 #81002 üzenetére
Ilyen kijelentések olvasása során azért mindig kicsit vakarom a fejem. Azért az lehet, hogy az elmúlt évek közül nem ez volt játékfelhozatalból az erősebb, aminek egy része érthető okokból következik. De ha végignézek az idei megjelenéseken, akkor azért azt messze nem lehet mondani hogy ramaty volt a kínálat. Kezdtünk januárban egy The Mediummal, februárban Persona 5 Strikers, márciusban Crash Bandicoot 4, áprilisban Nier Replicant (oké, ez PS3-mas remaster, de eléggé várt cucc), májusban Resident Evil Village, és a rajongók örömére Mass Effect Legendary Edition... Nem is folytatom.
Ha azt állítjuk, hogy kevés volt a friss, új AAA cím, az még valahogy megállja a helyét. De aki játszani akart eddig is, és elég széles az érdeklődése, az bőven talált magának minden hónapra szórakozást. Nekem ebben az évben is csak backlogom keletkezett, de nem panaszkodom, inkább mindig legyen a tarsolyban valami, mint semmi.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
-
saelin
veterán
válasz RangerFox #80960 üzenetére
Cross gen is, de hagyjuk a témát mert látom majdnem flame lett belőle... Várom az esti show-t! Hátha mutatnak valami szaftos új IP-t, folytatást vagy valami király indie címet. Én biztos nem fogok csalódni, mert semmi elvárásom nincs a show-ra nézve.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
penge111
addikt
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest