Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Eladom a ps5ot, mar kirezeteltem. Elofizetesem meg van oktoberig, a paypalt letoroltem, de nem engedi kikapcsolni az elofizetes meghosszabitast. Csak annyit ir, hogy probaljam ujra.
Mi a fenet lehet csinalni vele?
A sony account kezelese vmi katasztrofalis (fiam accountjat pl azonnal letiltotta letrehozas utan meg hasonlo). Xboxon vhogy minden mukodik kezdettol fogva
-
arn
félisten
segitsetek sracok, mert kivagom a ps5ot az ablakon...
1. ausztriaban elek, nemetre allitotta a logint, a playstationt meg angolra kertem. atallitottam a logint is angolra, de ettol fuggetlenul folyamatosan nemetul irogat. weben meg cifrabb, elkezdi magyarul, folytatja angolul majd atvalt nemetre. wtf?
2. offline accountot hozza tudok adni a gyereknek, de online eleve mi a retkes fenenek kell egy email a 7 eves fiamnak. de ok, csinaltam neki kettot is, hozzaadtam a parental controlnal. eddig franko, de ha be akarok lepni, akkor azt irja, hogy bannolva van a frissen letrehozott gyerek accountom.
3. hogy lehet a parental controlbol letorolni a hozzaadott emaileket?
nem tudom mit csinalok rosszul, de nekem nagyon nem intuitiv ez a resze.
-
arn
félisten
1016a, aug 9en hoztam el (becs, libro)
-
arn
félisten
válasz
Boti80 #57600 üzenetére
en optikan akarhanyszor probaltam, mindig szarabb volt, mint a coax vagy az usb. de rakeresve a ps tamogatja az usbs dacokat.
a masik megoldas vmi hdmi extractor lenne... egyszeruen baromi idegesito, hogy a jo hangu sztereo es a hazimozi kozott nincs egy normalis atjarhatosag
-
arn
félisten
Ps5re (vagy akar a ps4prora) ra lehet kotni usbs dacot? Smsl m500 lenne aktiv dobozokkal, xmos usb reciever van benne.
de esetleg hdmi - aktiv doboz tippeket varok, tudtommal nem nagyon van hdmis elofok normalis arban xlr kimenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest