Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz Kendek #107995 üzenetére
Weben probaltam, attol tartok, hogyha nem fizetek, akkor siman ugy veszik, hogy nem fizettem, es megprobaljak behajtani.
A ps5bol oszinten szolva egyedul a kontroller hianyzik, az jobb, mint a konkurencia.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Eladom a ps5ot, mar kirezeteltem. Elofizetesem meg van oktoberig, a paypalt letoroltem, de nem engedi kikapcsolni az elofizetes meghosszabitast. Csak annyit ir, hogy probaljam ujra.
Mi a fenet lehet csinalni vele?
A sony account kezelese vmi katasztrofalis (fiam accountjat pl azonnal letiltotta letrehozas utan meg hasonlo). Xboxon vhogy minden mukodik kezdettol fogva
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
segitsetek sracok, mert kivagom a ps5ot az ablakon...
1. ausztriaban elek, nemetre allitotta a logint, a playstationt meg angolra kertem. atallitottam a logint is angolra, de ettol fuggetlenul folyamatosan nemetul irogat. weben meg cifrabb, elkezdi magyarul, folytatja angolul majd atvalt nemetre. wtf?
2. offline accountot hozza tudok adni a gyereknek, de online eleve mi a retkes fenenek kell egy email a 7 eves fiamnak. de ok, csinaltam neki kettot is, hozzaadtam a parental controlnal. eddig franko, de ha be akarok lepni, akkor azt irja, hogy bannolva van a frissen letrehozott gyerek accountom.
3. hogy lehet a parental controlbol letorolni a hozzaadott emaileket?
nem tudom mit csinalok rosszul, de nekem nagyon nem intuitiv ez a resze.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz tboy93 #79211 üzenetére
A remake hangulatban nemileg gyengebb, meg par dolog ki van benne herelve, de azert jol sikerult. Meg persze nehez megerteni, hogy miert volt ez nagyszeru 20 eve, mert ma mar rengeteg dolog altalanos, ami akkor nem volt az.
-
arn
félisten
1016a, aug 9en hoztam el (becs, libro)
-
arn
félisten
Megint egy yt paprikajancsi… oszinten szolva nagyobb elteresre szamitottam, ez a 4-5 fok semmi, foleg, hogy halkabb is nemileg. Egy konzolusernek ez utobbi fontosabb. Tul van fujva a dolog, de mar megnezem, hogy nekem melyik verzio van
-
arn
félisten
Ket eset lehetseges… hangosabb, vagy melegebb. Igazabol ez a masodik opcio a user szempontjabol mindegy, amig mukodik a gep.
En egy honapja vettem kb (de legalabb hivatalos aron), meg sem neztem melyik modell.
-
arn
félisten
válasz Boti80 #57600 üzenetére
en optikan akarhanyszor probaltam, mindig szarabb volt, mint a coax vagy az usb. de rakeresve a ps tamogatja az usbs dacokat.
a masik megoldas vmi hdmi extractor lenne... egyszeruen baromi idegesito, hogy a jo hangu sztereo es a hazimozi kozott nincs egy normalis atjarhatosag
-
arn
félisten
Ps5re (vagy akar a ps4prora) ra lehet kotni usbs dacot? Smsl m500 lenne aktiv dobozokkal, xmos usb reciever van benne.
de esetleg hdmi - aktiv doboz tippeket varok, tudtommal nem nagyon van hdmis elofok normalis arban xlr kimenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest