Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
-
Jakesz
addikt
Látom, hogy sokan elkezdtek dilemmázni a PS5 Pro árát és játákkínálatát látva, hogy inkább PC-t vegyenek/fejlesszenek. De miért? Arra sem jelenik meg több játék (eltekintek az olyan kis indie címek tömkelegétől, amik egy böngészőben elfutnának). Árban meg hiába jön ki egy 7700 XT vga, amit a PS5 Pro is kapni fog, de az optimalizáltság miatt nem kérdés, hogy PS-en jobban futnak a játékok azonos hardver mellett is.
-
F-ECT$
titán
Én évi 10-12 játékot tudok jelenleg végigjátszani. Ebbe nem fér bele, hogy újrázzak régieket, mert azért ennyi jó játék bőven megjelenik minden évben.
A Max Payne 1-2 volt az, ami többször is lement, meg a HL2, de egyébként tényleg nem jellemző, hogy előveszek régi játékokat.
Dive ever, work never.
-
lo_jo
senior tag
válasz mcwolf79 #174567 üzenetére
De én nem a Sony PC feletti kontrolljáról beszélek. Az nincs, ahogy senki másnak sincs, mert nincs monopol helyzet a platformon. A PC piacra is ráférne valami hasonló, mondjuk az, hogy a minimum és ajánlott gépigények esetén legyen megadva, hogy az milyen beállításon milyen fps-t produkál. Persze ez is jóval bonyolultabb ennél, mert van millió tényező hw és sw oldalon is, ami befolyásol. Bőven vannak már kiadók, akik így csinálják, viszont továbbra sem standard és nincs következménye, ha mégsem úgy fut.
Na a Sonynak ezzel pont nem kéne törődni, fix hw, fix sw, amik felett 100% kontrollja van, ahogy a platformra bejutó külső sw felett is. Simán megtehetnék, hogy a platform gatekeepinget így egy fokkal a felhasználók javára fordítják, és minimum quality gate-et állítanak fel a stabil, játék bármely pontján kötelező 30 és 60 fps tartással. Azt, hogy ezt felskálázással, dinamikus felbontással, bizonyos helyzetekben levett látótávolság/növényzet/részecske rendereléssel teszik, az mindegy. Ez lenne a minimum. Ha a fejlesztő/kiadó spórolni akar, akkor mást nem tesz bele, ha ér neki annyit, akkor meg optimalizál mellé 1-24-40-120-240 fps módokat, olyan fps ingadozással, ahogy kedve/pénztárcája engedi.
-
kecsu10
aktív tag
válasz F-ECT$ #174588 üzenetére
Én erre a generációra megvettem a konzolokat is a pc mellé az exkluzívok miatt. A Nintendo nem is hagyott cserben, a Zelda Egy csoda, pedig érzésre néhol 20 fps lehet. Ellenben a Sony nem tud már meggyőzni. Normális és nagyszámú exkluzív nem jött, nem tudom jön e még egyáltalán. Én nem játszok semmilyen Marvel még szuperhős játékot, egyszerűen nem érdekelnek sajnos. Ragnarok se volt olyan jó mint az előző, Last of us lehet nem is lesz. A kis 6800xt-n jobban lehet játszani mint konzolon, és minden jött vagy jönni fog rá PS oldalról is. Mivel konfig van, ha a pro gép árát rakölteném egy új vga-ra, azzal olyan minőségi ugrást lépnék meg, amit a konzol nem tudna. De, ha azt mondanák, hogy itt egy új, minőségi exkluzív, ami csak konzolon lesz elérhető, akkor nem sajnálnám rá a pénzt. De így, játékok nélkül egyszerűen nem éri meg számomra.
-
Atesz40
junior tag
válasz Bigemperor #174583 üzenetére
Biztos árak csak akkor lesznek.
De kiindulási alapnak tökéletes a slim euróban megadott fogyasztói ára.Azt,ha felszorzod 400 al megkapod a slim árát.
315-325 közé várom
Én az Alza árait figyelem.Ök szoktak a legjobb árakkal jönni. -
F-ECT$
titán
válasz Wesder #174578 üzenetére
Engem mondjuk ez pont nem zavar. Amit megveszek, azt általában el is kezdem játszani (van backlogom, de az inkább kívánság lista, nem megvásárolt játékok), és ha valamit végigjátszottam, akkor 99%-ban nem veszem elő újra. A trófea lista hiánya se fog zavarni.
@nesh_019: ebbe már beleszámoltak 1 év PS+ előfizetést, és így is csak 16 GB ram fért bele. De egyébként sajnos igaz, a Pro árából már valóban lehet egész jó gépet építeni.
Dive ever, work never.
-
polonic
félisten
Miért izgat annyira? Kurvasok lesz és kész.
-
Wesder
félisten
válasz tboy93 #174581 üzenetére
Az FPS Boost-tal sok munkája volt az MS-nek, és abba is hagyták mert nem tudták univerzálisra megoldani.
Bármi ilyet várni a Sony-tól, szerintem teljesen felesleges.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TBT
addikt
Igen. Stay tuned. Szeptember 26. már nincs messze!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
GEIL
addikt
válasz ldave #174580 üzenetére
Nálam egy mini vékonyka itx PC van betéve a nappali bútor mögé és az van rákötve a TV-re és az erősítőre. Vezeték nélküli bill. és egér.
filmezés (youtube, netflix, hbo max), fotók, videók nézegetése, online rádiók + zene hallgatás...Tv-n live wallpaperek évszaknak megfelelően...stb.
kis öreg Core 2 Quad proci, 16 Gb DDR2 és egy nVidia Quadro fx1800...win10 és SSD....hangtalanul szolgál évek óta.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Bigemperor
senior tag
Srácok, a PS5 Pro magyar ára valószínűleg csak az előrendelés elindulásakor derül ki?
-
nagyúr
válasz bandi0000 #174579 üzenetére
aki kényelmet akar, az konzolt vesz
Szerintem is. Én idén szinte 100%, hogy nem ugrok bele a Pro-ba (és lehetséges hogy PS6-ig nem is váltok a FAT-ről) de nem is az ár miatt első sorban, hanem mert szimplán nem győzött meg a prezentáció. Tehát az, hogy ezt a feature pack-et ennyiért akarják adni. Semmi beharangozott új IP vagy spinoff vagy folytatás vagy BÁRMI nem jön, ami miatt elkapott volna a must have érzés. Arról nem beszélve, hogy én titkon reménykedtem benne, hátha kapunk egy olyasmi funkciót mint a box-nál, hogy a régi nem patchelt játékokat is tudja 60 fps-el futtatni. Mert ez így a szarnak egy pofon, ha várni kell a pro patchekre. Most is a DA Inqusitionnel játszom, 1080p 30 fps. Szinte fix, hogy az ilyen régebbi címek nem kapnak majd patchet, tehát az 1000 eur pro-n ugyan úgy fog futni kb mint a PS3-on
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz nesh_019 #174577 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy aki kényelmet akar, az konzolt vesz, én magam példájából tanultam, hogy mire ráerőltettem a TV-re a képet, + a kontrollert, közben 6-szor kellett kikelnem az ágyból, hogy elindítsam a játékot, addigra elment az egésztől a kedvem és nem játszottam
Xbox One: bandymnc
-
-
nesh_019
senior tag
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
seredy
tag
Sziasztok, nemrég vettem egy Xbox Series S-t, ez a legelső konzolom, és pár hét alatt behúzott ez a világ, és mivel nagyon érdekelnek a PS-exkluzív játékok, előbb-utóbb nem fogom tudni elkerülni a sorsom és muszáj leszek beszerezni egy PS5-öt mellé / helyette.
A kérdésem csak annyi, hogy a tévém viszont elég régi, de gondolom, ha egy Series S-t simán rá tudok kötni, akkor a PS5-tel se lenne gondja? Vagy van valami paramétere, amire figyelnem kellene? PS4-et úgy olvasom, nem nagyon éri meg venni, az újabb játékok nem jönnek ki arra. Szóval inkább egy használt PS5-ben gondolkodom. (Bár mivel 15 éves lemaradásom van a játékok terén, az is idő lesz, mire az újakhoz eljutok. Aztán hogy lemezes vagy digital, az még ugyanúgy kérdés lesz).[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
-
pr0bi
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz bandi0000 #174569 üzenetére
Ez lehet nagyon jó, vagy bődületesen rossz játék is, de a radaromon rajta van, szeretem az ilyen elborult hülyeségeket. (És akkor is ajánlom is a Satnley Parable-t, amiről meglepően kevés szó esik ebben a topicban.)
Szerintem $30 körül fog nyitni, az olyan 12k HUF szokott nálunk lenni, de ebben azért nagy a bizonytalanság még.Dive ever, work never.
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek ezért mennyit fognak elkérni? [Baby Steps] egyáltalán van aki kipróbálná rajtam kívül ?
-
mcwolf79
veterán
válasz lo_jo #174566 üzenetére
Igen , a Last of us 1 PC-s portja is megmutatta, mekkora kontrollt gyakorol a Sony a PC-s cuccok felett. Igazi Sony minőség ugye ?
Beleszarik az a PC-be. Jön onnan pár zseton ,minden más le van szarva .F-ECT$:
Igen , ez a nagyobb gàz. De még mindig jobb a helyzet ,mint a zöld oldalon.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
lo_jo
senior tag
válasz F-ECT$ #174563 üzenetére
Meg a Sonynak a PC-hez képest van egy óriási előnye: rajtuk megy át minden. Csak úgy jelenhet meg játék, hogy a Sony azt elfogadta.
Ha kicsit keményebben lépnének fel, megtehetnék, hogy azt mondják, minden játékban van 2 kötelező opció. Stabil 60 fps, ha kell, akkor butított grafika és erősebb felskálázás mellett, meg 30 fps, jobb grafikával, felbontással, akármivel, de mindkét mód esetén ez minimumot (vagy 1% low-t) jelent, nem azt, amikor az eget vagy a földet nézed és semmi más nem látszik.
Mellette meg lehetne tőlem akárhány mód, "ereszd el a hajam" RT+4k+12fps framegennel duplázva "cinematic experience" néven, 480p 240 fps "esport mód" is, nem érdekel, de 2024-ben igazán elvárható lenne ennyi kontroll a platform felett.
-
addikt
Sziasztok.
Erről van valami fejlemény vagy teljessen el lett engedve ?
Tudom UK accrók működik de magyar érdekelne.
"Please note, PC streaming for PlayStation Plus Premium members is currently not available in Hungary and will be supported in a future update."
-
F-ECT$
titán
válasz lo_jo #174561 üzenetére
No igen. Egy főgenerációs géppel 7-8 évig elvagy, egy félgenerációssal meg kevesebbet. Ha megnézi az ember, egy PS4 Pro-val nem vagy most előrébb, mint egy sima PS4-gyel, ami az utóbbira nem jön, az már az előbbire se fog.
Persze aki eladja a régit, és vesz újat, annak megérheti 3-4 évente gépet cserélni, főleg ha mindig az elérhető maximumot szeretné a konzolos hardverből birtokolni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Jim74 #174560 üzenetére
Amíg nincsenek konkrét mérések a géppel, addig csak találgatni lehet.
A bejelentések alapján valószínűleg a Pro gép több játéknál fogja tudni tartani a 60 fps-t, mint a sima, szóval akár meg is érheti a váltás, de előtte jó lenne látni, hogy valójában mit is tud a gép.
Dive ever, work never.
-
lo_jo
senior tag
válasz Atesz40 #174541 üzenetére
Pont az a baj, hogy semmi nem garantálja, hogy a jövőnek érkezik a pro. Ahogy most a sima küzd néha, ugyanúgy küzdhet a pro is 1-2 év múlva. A Sony még a pro patch esetén sem követeli meg, hogy legyen garantált 60 fps (csak a nem túl sokat mondó enhanced megy, ami jelenthet bármit) nemhogy a jövőben érkező megjelenéseknél. És ezért nagy baj az ár. Önmagában a 800 euro nem vészes, főleg figyelembe véve minden drágulását, de ha ugyanaz kezdődik, csak kicsit szebben, de nem folyamatosabban/simábban, akkor baszhatjuk.
-
nagyúr
Sziasztok!
A TV-m sajnos nem tudja a VRR-t, viszont a 60Hz-et 4k-ban igen. Új TV-t nem szeretnék venni. Ebben az esetben érdemes lehet Fat gépről Pro-ra váltani?
Köszönöm a segítséget. -
GEIL
addikt
válasz Eclips21 #174553 üzenetére
A GTA6 megjelenése 2026 tavaszára átcsúszott....szóval laza 1,5 év még tuti van addig mire kijön az aktuális ( PS5 / Xbox series X (S?) ) konzolokra....a PC verzió pedig további 12-18 hónap lesz....ami leghamarabb is 2027 tavasza
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Atesz40 #174542 üzenetére
Azért néhány dollármilliárdos multi tette már taccsra magát egy-egy elhibázott lépésével.
A piac kereslet-kínálat alapú. Ha egyetlen PS5 user se venne egyetlen játékot sem egy évig, hidd el, rögtön csökkenne a játékok ára. Persze, teoretikus, mert ilyen soha nem lesz, de a fogyasztó mindig a pénztácájával szavaz.
W | W | H | W | W | W | H
-
Jakesz
addikt
Panaszkodhatunk a Pro árazására, húzhatjuk az időt a vásárlással ideig-óráig, de ahogy beindul a GTA VI hype, akkor kegyetlenül be fognak indulni az eladások, és közülünk is sokan vesznek, akik most egyébként szidják és azt állítják, hogy nem kell.
-
mcwolf79
veterán
válasz bandi0000 #174529 üzenetére
Aki most Pro -t vesz az nem az a réteg , aki a PS6 megjelenésekor nem cserél azonnal az új gépre . Aki elvan 8 évig egy géppel az nem fog most cserélni a Pro-ra , az jól el lesz a sima PS5-tel a nextgen-ig.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
spleenszuru
őstag
válasz Elderath #174073 üzenetére
Nem kicsit várom ezt is. Outlawsban sem csalódtam, remekül elvagyok vele, 20+ óra, és még mindig az első bolygón vagyok. Ubi openworld szempontból nekem úgymond fejlődés, nem olyan hatalmas már a világ, nem kell tornyokat mászni (amivel amúgy nekem nincs bajom), ill. a speederrel gyorsan is lehet haladni.
Rengeteg dologgal lehet foglalkozni is fő küldetés mellett.
Shadowsnál csak annyi a kérdés, érdemes lesz-e konzolra venni, mert amúgy azt arra szeretném.
#174463Rigormortiis
Igen, a java az. Pontosabban, sokszor dönthetsz, hogy hangosan mész, vagy megoldod lopakodva, de a hangosnak ára van.Ún. hírnév az egyes bandáknál, amit szerintem nem érdemes negatívban tartani.
A hangos ellen még az is szól, hogy a checkpoint rendszer szigorú, akár 30-45 perces haladást is elbukhatsz, ha meghalsz egy csatában, és sajnos semmit nem ment el eközben, azt sem, amit felszedsz. Ellenfelek is respawnolnak.
Bevallom idegesítő tud lenni, de 20 óra alatt rájöttem, ebben a játékban nem szabad sietni, szépen, türelmesen kell a lehetőségeid kiaknázni.
Azt is bevallom, hogy az ellenfél nehézségét easyre raktam emiatt, nem szeretem az "elcseszett" játékidőt a semmire.Malaka!
-
GEIL
addikt
válasz Atesz40 #174541 üzenetére
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy "nem a jelennek" érkezik a pro.
Nem vagyok a Sony ellen, sőt a pro árazása sem zavar mert ha kellene akkor megvenném....fiam amúgy is tervez egy saját PS5-öt, szóval az én full csendes, hibátlan alig 1 éves fat gépemet lehetséges hogy nekiadom és veszek egy pro-t ha lesz rá valami jó év végi (vagy tavaszi ?) akció.
-
Atesz40
junior tag
válasz bandi0000 #174540 üzenetére
Tökéletesen egyet értek.
Imádom ezt a minek jön a pro nincs hozzá játék mentalitást.
A topik nagy része várta.Nem a konzollal van a baj hanem az árával.
És elkezdenek bele magyarázni mindent,hogy valójában szar,minek jön, nincs is érdemi előre lépés.
Illetve a legszebb,hogy próbálnak bele kezdeni egy fajta forradalomba.Hogy na majd ők megmutatják a sonynak..
Egy maroknyi ph,youtube, Reddit felhasználó illetve a sajtónak nevezett propaganda édes kevés ehhez.
Egy dollár milliárdos multit sarokba szorîtani nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
Atesz40
junior tag
Nem feltétlenül a jelennek érkezik a Pro.A magam részéről nem is a jelen cîmei miatt vásárolom.
Szemmel látható,hogy az új cîmeknél ilyen vagy olyan módon már küszködik a sima PS5.Főként a 60 FPS és a látvány arányáról legyen szó.És ez a helyzet csak romlani fog.
Hiszem azt,hogy a generáció végéig a pro val nem lesz ezzel probléma. -
bandi0000
nagyúr
Hát ezt senki nem vette be nyilván, már a 4 pro-nál se jött be az, hogy majd a PC-ről átülnek és nekik ugye újdonság lett volna egy csomó játék, pesze mivel rendre megjelennek oda is, így már az is érdektelenné vált...
Jövőbe kell látni, azért az sztem elfogadható érv, hogy majd az éra végéig érkező 5-10? játék majd jobban fog futni, és azért vesz valaki ilyet
-
GEIL
addikt
válasz bandi0000 #174527 üzenetére
A bosszantó az a PS5 pro-ban, hogy hiába varázsolt a skálázott felbontásos (nem 4 k) módban 60 fps-sel, mindezt tette erős 4 és 6 éves címeknél .
Azért a PS4-es "Last of us 2" meg a "Ratchet" " "páókembőr" már százszor kijátszott "régi címek"....kétlem hogy a 60 fps miatt bárki is újrajátszaná vagy ez miatt megint kedvet kapna rájuk.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
bandi0000
nagyúr
válasz F-ECT$ #174534 üzenetére
De akkor meg jövőre nem jött volna nagyon semmi, én sem azt mondom, hogy jelenleg megérheti megvenni a gépet, de a jövőre érkező játékok már biztosan profitálnak belőle...
Ha pedig a GOD, Wukong, GT7, HD2 kap patchet és valszeg fog , akkor részemről megvagyunk idénre
-
-
S e t h
nagyúr
Bár megjelenne holnap ez a fosh.
Ezt a vergődést hónapokon keresztül.....This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Wesder
félisten
válasz zozika84 #174525 üzenetére
Nextgen még kb 4 év. Az biztos hogy drágább lesz, mint a PS5 volt megjelenéskor. Hogy ez 600-700-800€ lesz, nem tudjuk.
Négy év alatt össze lehet spórolni az árát, és akkor nem lesz drága.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bandi0000
nagyúr
válasz zozika84 #174525 üzenetére
Minden drágul, 10 év alatt egy felső kategóriás telefon 6x drágább lett, biztos drágulni fog, de kétlem, hogy ennyire, a pro nem a casual játékosoknak készült, hanem azoknak akik szeretnének 60 fps-t, még ha ez kétséges is, hogy meglesz-e, ez egy prémium konzol prémium áron
Ők se hülyêk, nem fogják átlépni a határt, amikor már ténylegesen olcsóbb lesz pc t építeni
-
kecsu10
aktív tag
válasz Wesder #174524 üzenetére
Aha köszönöm, akkor saját motor hajtja. Ma is néztem, szerintem nem is szebb mint a Last of us 2, max picit, és az egy PS4 játék. Nem azt mondom, hogy mindenkinek van annyi erőforrása és ideje, mint erre volt a Naughty Dognak, de meg lehet csinálni ha akarják. (PS3 topik elejét tanulságos volt olvasni amúgy, kb ugyanaz a nóta ment szűk 20 éve is: nem drága, drága, a pc még drágább emiatt már most halott, kb semmi sem változott).
-
zozika84
őstag
válasz bandi0000 #174523 üzenetére
Majd kivancsian varom a kommented, amikor megjelenik a PS6....
Vagy szerinted az eladott Ps5 Pro darabszám nem lesz arkepzo hatassal a Ps6 ra? Ha sikeres lesz a Pro, akkor nem lesz pofatlanul draga a nextgen?
Ezt te sem gondoltad komolyan...PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
bandi0000
nagyúr
válasz zozika84 #174520 üzenetére
Elrg szubjektív, hogy kinek mi a drága, a hobbi az mindig is drága lesz, számomra az drága ha valaki napi 1 doboz cigit elszív, persze az ő dolga
Szerinted, ha most nem veszik meg, akkor a ps6 majd 100k lesz? Ps4 pro is drágább volt, megenném a kalapom, ha 4-500k lenne a ps6, max 300
kecsu10: Ugyanmár, úgy csinálsz mintha nem jönnének a jàtékok, való igaz sokkal lassabban, de egyre komolexebbek, egyre több időt vesz igénybe, tegyétek a szívetekre a kezeteket, ha 2 új címmel lett volna promózva, az változtatott volna valamit? Itt a töbség sztem 5-10 jàtékot várna idén
[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
válasz ProEvoFan #174515 üzenetére
Kíváncsiságból belenéztem a PS3 topik elejére, 2006-7-ben 130-160 volt a konzol, az akkor még drágább is volt mint ma a 320. Szerintem sem az ára a vészes. Sokkal inkább az, hogy normális játékok nincsenek. Phelant hallgattam, azon a véleményen van, hogy az UE5 miatt volt szükséges az erősebb konzol, mert a sima nem tudja rendesen futtatni. Nem tudom az Alan Wake 2 az UE 5, vagy az saját motorral fut? A Sony rossz irányba ment. Ott akart aratni ahol nem vetett: live service játékok területén. Nem ért hozzá, nem mozog otthonosan benne. Kinyitotta gyakorlatilag a teljes játéktárat, exkluzív nem maradt mára már. A pc tábor kivárja az 1-3 évet, és mindent jobb minőségben játszhat majd, emiatt nem fog konzolt venni a nagy többség. Közben elmentek az évek, nem készültek azok a játékok amiben a Sony erős: sztori alapú egyszemélyes játékok. A tábor viszont, teljes joggal ezt, ezeket várná. Most majd lehet szépen visszakozni, és tolni ki a jó kis megszokott játékokat. Palik után szabadon: "Adják vissza az én kis Last of us-omat"😁
-
Wesder
félisten
válasz Major Lion #174509 üzenetére
Kb ilyen 15-20 millió ha elmegy belőle, az már adhat okot a Sonynak hogy 2028-ban 800€ legyen a PS6. Már csak azért is mert nincs vetélytárs, lényegében úgy áraznak ahogy nekik tetszik.
-
mSchumi87
senior tag
Ezeket a pályakat hanyadszorra mentétek át? idegbaj már
[link]Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
BoJa1974
csendes tag
Üdv BoJa
-
-
Új hozzászólás Aktív témák