-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
válasz FireFox1996 #174398 üzenetére
Jol tetted. Szerintem 2024 legjobb jateka lett
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
FireFox1996
őstag
Nem bírtam várni, hogy az új Astro bot-ra legyen globális akció, így inkább vettem PSN ajándékkártyát 90k-ért 73k-t kellett fizetni. Így "akciósan" 17e ft-tal "olcsóbban" lehet megvenni az Astro botot A PSN előfizu megújjulása miatt úgyis kell lassan fizetni, jól jön ez az ajándékkártya
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
krx21
nagyúr
válasz polonic #174390 üzenetére
Én stop shop MM-ból hoztam el az utolsót. De megkérdeztem, hogy nézze már meg, van e egyéb boltban. Volt még pár helyen, de csak 1-1. Nem jegyeztem meg őket, be kell menni és a központi gépen meg tudják mondani pontosan… Vagy hívj fel egy boltot, de ne a webshop-ot.. (az amúgy is egy másik cég…)
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Aki szeretne lemezes PS5 PRO-t. Tipp: 3-4 Media Markt-ban (Bp.)van még 1-1 darab…
Be kell menni személyesen és tájékozódni. Én már felkészültem..
A MM webshop-ban ez nem látszik! Szóval hajrá…[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz markknight #174377 üzenetére
Management alatt nem a felsővezetést értem, csak nem jut eszembe a magyar szó. Tehát van egy project, X platform, idő, pénz, emberek, és ha ez nem jól van elosztva, akkor nem is lesz jó a végeredmény. Gondolom azt nem kell magyarázni hogy ha csak egy platform van, akkor ezek az erőforrások nem oszlanak meg.
A PsychOdyssey dokumentumsorozat után nincs az érv amivel be tudnád nekem mesélni hogy lustaság miatt olyan a játékok minősége, amilyen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S e t h
nagyúr
Három játékkal játszom felváltva.
Azt sem tudom melyiket toljam annyira elmerülök bennük.
Ehhez képest itt mindenről van szó, csak játékokról alig, mintha a bennetek élő játékos eltűnt volna és csak erről a nyomorult ps5 pro-ról lehetne polemizálni.
Lassan az lesz off, hogy mivel játszik éppen az ember és feleslegesnek érzi megosztani a tapasztalatait, mert mindenki egy hardver miatt remeg.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
markknight
veterán
válasz Wesder #174375 üzenetére
Hiába próbálod kasztokra lebontani. A fejlesztő = fejlesztő cég és annak minden dolgozója, belértve a marketinget és a managementet is Szóval ne John Doe-t képzeld el, aki reggel 8-ra bejár a melóhelyre és alapból mérgelődik a crunch, család meg a szar fizetés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Atesz40 #174324 üzenetére
Mindentől függetlenül ez már nem a 2000-es évek. Ugyanazon a kijelzőn lehet minden konzolt és PC-t használni, legyen az egy gamer monitor vagy egy LG C/G akárhány. Én ugyanazt a tévét használom a Ps-hez, a Pc-hez és egy Switchez is, miközben a fotelben ülök előtte. Hogy emeljem a tétet, mindegyiken ugyanazzal a DualSense controllerrel játszom (a Switchet persze mókolni kellett hozzá).
www.adventuregames.hu
-
Wesder
félisten
válasz markknight #174360 üzenetére
Nem tehetek róla hogy továbbra sem érted hogy ez nem lustaság, hanem management probléma.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
lo_jo
senior tag
-
nincsnév007
őstag
az ac mirageban a küldetések ott is szinthez vannak kötve, mint pl egy hogwarts legacyben?
-
Raga
senior tag
Meghallgatása mindenképp ajánlott.
Hátha helyre rak 1-2 dolgot.
Én örülök hogy meghallgattam kijelentem marad a PS5 nem kell a Pro. -
kwzatz
addikt
válasz Atesz40 #174365 üzenetére
Ezt most pont olyannak írod, aki már az 5-öt sem szerette (a befejezéseknél pl. kevés ostobábban megírtat látni a játéktörténelemben, gondolok itt a "canon endingre" is), meg úgy általában a szériáért nincs oda és aki az RDR2-t kb. 12-15 óra után félretette már hónapokkal ezelőtt, mert mocskosul unta western-kedvelőként is. Valahogy nem jön át a "suttyó, szar ember, gengszter vagyok" téma, amit valamiért rengetegen élveznek, ez van.
szerk.: Közben látom szerkesztetted a "GTA 6 mikor jön PC-re?" kommented.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
F-ECT$
titán
Amikor kijött a PS5, akkor mindenki azért sírt, mert a PS4 miatt nincs fejlődés. És tényleg alig van PS5 only játék.
Most hogy itt a Pro, hirtelen nem az lesz a cél. Ugyanúgy fontos marad a PS5, mint 4 éve a PS4 fontos maradt.
Persze a Pro majd hoz magasabb felbontást és/vagy nagyobb fps-t bizonyos helyzetekben. De ez nem azt jelenti, hogy a sima PS5 hirtelen nem tud majd 60 fpst performanceban.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
kwzatz
addikt
válasz Wesder #174359 üzenetére
"Egyedül a Rockstar képes multiplatfom fejlesztőként olyan minőséget összerakni"
Ez ugyanaz a Rockstar, aki az azóta is szuperül optimalizált GTA IV-et, a remek indulással büszkélkedő RDR2 PC portot (azóta már jó persze, mármint az optimalizáció) és az azóta is "egekig magasztalt" felújított GTA trilógiát hozta össze? Képesnek képes, de azért...[ Szerkesztve ]
-
válasz markknight #174325 üzenetére
a hsz második fele, már nekem is megfordult a fejemben
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
markknight
veterán
válasz Wesder #174359 üzenetére
Meg is válaszoltad magadnak, hogy azért szrnak bele, mert kell 8-10 év meg 2000+ ember, ergo költséges az egész. Nincs több kérdésem. Rockstarral meg felesleges példálózni. Ők bizonyítottak már, bizonyítani is fognak. Roi alapján pontosan kijön, hogy elkészítik a világ legdrágább játékát ami annyi odafigyelést kap mint 20 másik AAA-nak titulált szemét és már az első hónapokban visszahozza a pénzt. Csak a többiek meg pontosan vágják, hogy egy összetákolt valamit fognak lerakni, ezért nem is feszegetik a témát, így nem is mernek.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz markknight #174356 üzenetére
Csak mondod tovább...
A példáid egy konzolra készültek, míg a Cyberpunk meg 7 konzol + PC.Nem tudom miért ilyen nehéz megérteni.
Egyedül a Rockstar képes multiplatfom fejlesztőként olyan minőséget összerakni mint amit pl a Ragnarök képvisel, de ehez kell 8-10 év meg 2000+ ember részükröl.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #174355 üzenetére
Jajj már...most ne kezdjük el a megint az ue 4-5 ös játékok felsorolását, amik értékelhető grafikai/futásteljesítményt nyújtottak/nyújtanak.
A lusta fejlesztő/kiadó használ ue-t, azok meg gyakorlatilag egytől-egyik a kiszart hányás szintjén mozognak sok esetben ps5ön (ettől még lehetnek jó játékok). Ehhez kell majd a pro plusz ereje.
Én mondjuk pont magasról teszek erre, nem bánom, ha nem folyik ki a szemem, de attól még magasan a ff7r az év játéka a számomra attól, hogy úgy fut, ahogy.
Csak ne mentegessük a fejlesztőket (tisztelet a kivételnek, pl Remedy), és ne lepődjünk meg, hogy itt-ott lenyesnek az állományból.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kwzatz
addikt
válasz ldave #174341 üzenetére
Ennyi, ez pl. egy jó érv. Több nem is kell. Épp ezért fölösleges emlegetni azokat (exkluzív játékok, kényelem, ár-érték arány, stb.), amik már nem élnek.
Atesz40:
"Újra leîrom.Office,youtube ennyi."
Ez csak a fantáziád hiányáról árulkodik, a valóságtól meglehetősen távol áll. De mondtam már korábban, én még csak nem is hoztam fel érvként ezeket, mert nem lenne fair úgy, hogy nem is csak egyféle munkára használom a PC-t, vagy hogy szeretek régebbi játékokkal is játszani, illetve olyanokkal, ami konzolon nincs vagy éppen nem is volt soha."A te jelenlegi cuccaidra már nagy îvben tojni fog az Amd és NV is."
Mindig lesz "jelenlegi cuccom". Ráadásul a Pro 27-ben is kevés lesz pl. CPU terén már ahhoz is, ami most van. De megint csak, ezek irreleváns dolgok.markknight: Slusszpoén, hogy most a Black Mesa után (PC-exkluzív, Half-Life felújítás, itt lehet, hogy nem ismerik sokan) felraktam a Half-Life 2-t, és elég sokkoló volt látni, hogy a 20 éves játékban a víz/fizika/stb. jobb, mint a mai játékokban, mint pl. a Cyberpunk 2077-ben, vagy a lip-sync/mimika mennyivel jobb, mint az új AC-kben. Bizonyos területeken elképesztő, hogy milyen visszafelé haladás van AAA játékokban.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Wesder #174355 üzenetére
Egyértelműen a Cyberpunknál is az volt a baj, hogy megelőzte a korát a játék.. ne viccelj már! Nézz meg egy Ragnarököt vagy egy Horizon 2-t! Párja nincs nekik PS5-ön, pedig nem mai játékok. Mosottas, droppoló trágyatelepeket dobnak elénk sorra, tisztelet a kivételnek. Itt majd Pro-nál még annyira se kell odafigyelni mint eddig, közben a látvány meg marad ugyanaz mint 3 éve
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz markknight #174353 üzenetére
Az hogy egy játék nem megfelelően fut, nem lustaság. Felejtsük már el ezt a faszságot.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz Rigormortiis #174352 üzenetére
PS5-nél van 60-70 millió eladott darab, PRO-nál még semmi. Sőt szerintem ha belevesszük az Xboxokat és a PC-t, akkor is a PS5-nek kell lennie az elsődleges platformnak.
-
markknight
veterán
válasz Rigormortiis #174352 üzenetére
Lényegében most is a retek, lusta fejlesztők miatt kell a Pro, vannak olyan balf@szok már bocsánat, akik egy játékot nem tudnak kirakni a store-ba, meg hónapokig várják a választ a platform képviselőitől
-
Rigormortiis
veterán
válasz syler123 #174338 üzenetére
Dehogy fogják letojni. Sokkal szélesebb réteget érnek el vele, igazából a pro az, ami kevésbé lesz prió. Az majd erőből megoldja, amit tud.
Én emlékszem még, mennyire durván jól nézett ki a ps4 generáció végén a Csucsi és a Tlou2 a premierkori fat ps4emen, de még a Ragnaröknek sem volt szégyenkeznivalója (noha azt már bőven ps5ön játszottam).
Mondjuk igazad lehet abban, hogy ha meg nem lesznek exkluzív belsős Sony fejlesztések, akkor...de ez meg a retek, lusta fejlesztők hibája.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Hachiko95
aktív tag
válasz polonic #174346 üzenetére
Közben szerkeztettem, az "elsődleges" kulcsszó kimaradt. Biztos megkapták már a PRO-t korábban, de az másodlagos volt.
Kíváncsi leszek mennyire lesz kihasználva egyből a PSSR és a fejlettebb RayTracing.Egyébként szerintem a PS5-ben is lenne még, nekem úgy tűnik a PS4-en és a PS3-on is a hardver gyengesége ellenére nagyobbakat alkottak. A PS5-nek nem volt megjelenéskor relatív gyengesége az elérhető hardverekhez képest, a legújabbat kapta mindenből. Plusz fejleszteni is sokkal könnyebb rá mint egy PS3-ra.
-
Frod
addikt
Az első felével egyetértek, vagyis inkább úgy mondom, hogy én is ettől tartok.
Most is halljuk, hogy a Wukong, SM2 és az Outlaws is hát elfut ugyan, de inkább pcn érdemes, sajnos benne van hogy később ez a hozzáállás lesz, hogy ja kérem ha szépen kell akkor ott a Pro.Do you see the white shadow?
-
Atesz40
junior tag
válasz kwzatz #174332 üzenetére
Engedjük már el ezt.
Ti szeretitek hangoztatni mennyi mindenre jó a pc.
Újra leîrom.Office,youtube ennyi.
Streamet nézni Oled tv-n is tudok.
Persze majd akinek gamer gépe van mindenki munkára meg videó vágásra használja.Attila vagyok nem pali.
Nem tudom milyen platformról szórod az igét.De biztosra veszem,hogy 2027ben a Pro ra még lesznek optimalizálva a játékok.A te jelenlegi cuccaidra már nagy îvben tojni fog az Amd és NV is.
Prédikáltok itt.Az 500 ezres 1 milliós pc nem drága de a 300 ezres pro már hűha[ Szerkesztve ]
-
Atesz40
junior tag
válasz Kendek #174336 üzenetére
Igény lenne a PRO-ra.Mindenki azt várta,hogy max 250 ért lesz Ps5 Pro.
20-25 százalék felárért vártak az emberek 60 százalékos teljesîtmény ugrást.Ez az elképzelés nonszensz.
Nem kötelező váltani.Itt az a réteg lehet megcélozva aki pc ről jött át és igényli a magasabb FPS-t és hajlandó zsebbe nyúlni érte. -
Hachiko95
aktív tag
A most futó projekteknek, főleg amelyeknek 1 éven belül van a megjelenés biztos nem a PRO volt az elsődleges fejlesztési célhardver. De szerintem amelyik 2 évben belül jelenik meg annak sem.
Az hogy milyenek az UE5-ös játékok, azt a PRO nem fogja megoldani, csak egy tapasz a sebre. Ahogy azt sem, hogy milyen kiadói mentalitás és fejlesztői szenvedély van (vagy annak a hiánya). Azok a studiók akiktől nagyon jó játékokat kaptunk 10 éve és most rossz játékokat hoznak játékmenetileg, grafikailag, részletesség ügyileg, ott már rég nem azok az emberek dolgoznak akiknek szenvedélye is volt jót alkotni. Csak a stúdió neve ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz bandi0000 #174335 üzenetére
Novembertől is elindul a gép, csak utána magasról tojnak majd az alap Ps5-re, de ne legyen igazam. Az Unreal Engine 5-ös játékok már most is vállalhatatlanok PS5-ön, elmosott pixelhalmazok. Konktétan nem tartanak pisztolyt a fejemhez, de simán belekényszerítenének a váltásba, legyen az Ps5 pro vagy PC.
Na mind1 majd elválik, nyilván amíg nem jelenik meg csak találgatunk. -
MODERÁTOR
Srácok, azért azt ne felejtsük el, hogy a Pro az egyáltalán nem leváltja, hanem csak kiegészíti a sima PS5-öt. Az előző generáció eladásaiból kiindulva, a felhasználók negyedét sem érdekli egy ilyen erősebb, prémium kategóriás konzolvariáns.
A Pro árazása az olyan amilyen, nyilván nem ezzel akarják behúzni a tömegeket. Sejthetik, hogy nem ettől lesz majd sikeresnek mondható ez a generáció, szóval valószínűleg nem erre hajthatnak.
Hogy nincs most lemezmeghajtós csomag, az lehet amiatt is, mert az a jó tíz százalék akiket céloznak vele, javarészt nem is igényelné. -
bandi0000
nagyúr
válasz kwzatz #174330 üzenetére
Azért a nagyobb címekkel nem szokott gond lenne, mármint az exc-re gondolok itt, nyilván nem hibátlanok day1, de bőven játszható kategória
A nagyobb címek rendre 1-2 év mire odaérnek, és azok is megkérdőjelezhető minőségben
syler123:
Nem, 120 ért vennéd így is nem? Szóval akkor csak nem függ össze...
Azért erős túlzás, hogy nincs játék, elég nagy marék játék be van jelentve, meg gondolom van még 1-2 a tarsolyba, igen jelenleg nincs új game, ami miatt megérnéDe megint úgy beszélsz, mintha pisztolyt szorítanának a fejedhez, ha nincs játék, akkor mire kell az erősebb gép neked? Azt mondod, hogy a játékok miatt, de azok a sima PS-en is elfutnak, vagy novembertől nem indul el a gép?
Xbox One: bandymnc
-
syler123
veterán
válasz kwzatz #174332 üzenetére
+1
Itt van a PC fél méterre a Ps5-től és ugyanannyira a TV-től. Nekem olyan mind1 melyik van rákötve a tv-re. Szeretném ha a konzol jobb lenne, mint a PC, mert szeretem az egyszerűséget, egy játékáruház stb, de egyre kevesebbet mutat a Sony a játékfelhozatalban.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz Atesz40 #174324 üzenetére
"Én egy 30 pár colos monitor előtt görnyedni nem fogok.
Kanapé kontroller,nagy TV SZÁMOMRA sokkal jobb."Még mindig ragaszkodtok olyan érvekhez, ami már évek óta nem él. Fentebb is leírták már vagy sokszor, hogy ez mára egyfajta téveszme, semmi nem akadályoz ezekben PC-n.
-
syler123
veterán
válasz bandi0000 #174315 üzenetére
"Most téged az ára zavar, vagy hogy nincs játék?"
Most komolyan ekkora fogalomzavarban vagy? Nem gondolod hogy a kettő összefügg??? Játék nélkül vegyek pro konzolt 380eFt környékén lemezolvasóval? Miért veszek konzolt, ha nem a játékok miatt? Erről beszélek, hogy minden jön PC-re, akkor nincs ami eladja nekem a drága konzolt, eddig legalább olcsóbb volt mint egy PC, ha már ex játékok nem is voltak. Most már se ex gamek, se olcsó konzol, akkor mivel vesznek rá a vásárlásra?
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
"után 1-2 évvel, hát kösz de én nem várnék annyit, ha játszani akarok valamivel"
Érdekes dolgokat írtok. Sok játék egyáltalán ennyi idő után kerül hibátlanul játszható állapotba, meg ekkorra kerülnek bele a DLC-k, amikre vársz így is úgy is.
Pl. Horizon Forbidden Westnél emlegetik a 2 évet, de a Burning Shores gyakorlatilag a megjelenéstől számítva 10 hónap múlva volt játszható PC-n is.Mondjuk PC-n ilyen, hogy "várni" szerintem nem nagyon létezik, mert akár 30 év terméséből is lehet válogatni,. Ha így, hogy még a PS-exkluzívok 95%-a is kint van már rajta, az ember meg még mindig azt az 1-2-t (mostanában ez reális szám már ) akarja pont játszani, ami még nincs, az már egy kicsit inkább az ember érdekes választási szokásairól árul el sokat szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Attól,mert megveszem bîzok benne,hogy eladási szempontból bukni fog a PRO
Ez meg milyen dolog... Te megveszed, élvezed az előnyeit a többiek pedig kaparják ki nekem a gesztenyét, hogy next time neked is olcsóbb legyen, többet tudjon Minimum lenne, hogy Te IS hozzájárulsz a "bukáshoz". Nekem most pár hónapja elegem lett a Sony-ból és át is mentem Xboxra egy időre, ott verem el a játékra valót. A marketing kommunikáció, hozzáállás, refund, support, nekem fontosabb most jelenleg mint bármelyik ex és ezt a másik oldalnál most megkapom.
közvetlen rivális a fasorban sincs.
És ez meg egy nagyon szomorú történet, mert egy Series S-sel olyan olcsón meg tudod úszni ezt az egész next-gen dolgot ahol sehol másutt.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Ha bármilyen szempontból hatnánk a piacra, akkor nem 600k lenne egy high end telefon, vagy nem 250-300k lenne egy Nvidia 4070 (1070-et újonnan vettem 120 ért és nem OEM volt)
Persze lehet hőbörögni, telesírni a fúrumokat, de úgyis megveszik annyian, hogy a Sony-nak ne legyen belőle sérelme
-
addikt
A környezetvédelemnél, csak a most jövök a templomból kártya erősebb.
Go Gunners!
-
Atesz40
junior tag
Attól,mert megveszem bîzok benne,hogy eladási szempontból bukni fog a PRO.
Továbbra is fenntartom.A vásárlók tesztelése zajlik.
A generáció zsebben,a közvetlen rivális a fasorban sincs.Nincs veszteni valójuk.Ha nem fogy maximum vágnak az áron.Ha jól fog fogyni felköthetjük a gatyànkat a PS6 árához.
A lemezes játékoknak kezd egyre jobban leáldozni.Abból haszna nincs a Sonynak.És ez végső soron egy üzleti vállalkozás.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Atesz40 #174317 üzenetére
Ne csak az árban gondolkodj. Ez az egész azért az is komoly probléma, mert lespórolták a meghajtót meg azt a 3 ezer forintos állványt róla.. Tipikus olyan filléreskedés amit az Apple szokott alkalmazni. Ha a Macbook Pro-ból 100k-val olcsóbbat veszel (de amúgy kicsengetsz 800-900 ezret), akkor paraszt nem kapod meg azt a +1 USB-C csatit. És hiába mondja Ové Zoli, hogy PC-nél nem volt ekkora baj a meghajtó elhagyásából, csak azt marhára elfelejti, hogy egy DVD író/olvasó már akkor is gombokért ment, egy UHD bluray lejátszó olvasó, meg azért a mai napig nem olcsó. Szóval én azt gondolom, hogy nem CSAK az árral van probléma, hanem több olyan tényező is közrejátszik ami miatt indokolatlannak hat ez az ár.
És innentől már csak gurulunk lefelé a lejtőn. Azt is el tudom képzelni, hogy a PS6-hoz már controllert se adnak majd és úgy fogják kiadni, hogy külön tudod megvásárolni vagy használod a PS5 kontit. Esetleg behazudják, hogy védik a környezetet és ezért nem adják hozzá, mert már annyi PS-t adtak el, hogy biztos van mindenkinek otthon egy controller
[ Szerkesztve ]
-
Atesz40
junior tag
válasz bandi0000 #174319 üzenetére
Számomra kényelmesebb a konzol.Nem érdekel a pc piac.
Én egy 30 pár colos monitor előtt görnyedni nem fogok.
Kanapé kontroller,nagy TV SZÁMOMRA sokkal jobb.
Pláne mióta gyerekkel egyre többet játszunk együtt.
Nyîlván megvan a PC és konzol szépsége is.
Sajnálatos,hogy pár ember képtelen felfogni,hogy nem az ár vagy teljesîtmény miatt választja ki-ki az adott platformot.
Annyira eröltetik,hogy îgy meg úgy drága a pro ezért meg azért.Nekem ne akarja már senki megmondani mi éri meg nekem vagy mi nem.Akiknek nem telik rá hangosak és azzal nyugtatjàk magukat,hogy dehát vîrpista is azt mondta meg megîrta a lîtponthuvhogy drága.Jó hülye vagy,hogy megveszed stb -
IntelKiller7
veterán
Szóval németben 800€ olyan mint otthon 5k?
Szép is lenne.Nem csak itthon megy az óbégatás. Menj fel kicsit X(twitter)-re, érdemes megnézni a PS5 Pro posztok alatti kommenteket. Valszeg nem mind magyar komment, meg napi 1 dollárért dolgozó isten háta mögötti országban lakó.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bandi0000
nagyúr
Külföldön is ugyan ez megy, amit megértek én, de ezzel a sok sírással, meg a PC jobb választással max magukat nyugtatják, aki pro-t akar, az venni fog
Én csak azt nem értem, hogyha a teljesítmény kevés, és játék nincs, akkor nem az ár a probléma, mert ha bejelentettek volna 4 exc címet mellé, akkor is ez menne az ár miatt
-
Atesz40
junior tag
Keserűséget érzek sok fórumozó hangjából.
Magyar pénztárcának drága igen.
De egy német fizetéshez képest ez a konzol nem nagy pénz.
Unokatestvéremék németbe élnek.4-5000 eurót keresnek a párjával ketten.Észre sem vesznek egy 800 eurós kiadást.
Én sem vagyok gazdag,de tudatosan spóroltam a pro-ra és reálisan îtéltem meg árban hová jöhet.
Sajnos kis hazánkban divat a mindenért óbégatás,soha semmi nem jó.Én is kaptam beszólást mert elő merem rendelni. -
bandi0000
nagyúr
válasz syler123 #174306 üzenetére
Most téged az ára zavar, vagy hogy nincs játék? Ha nem lenne Pro, akkor semmi gondod nem lenne azzal, hogy "nincs játék"?
Őszintén, ha nem 320 körül lenne, hanem 200/250, az segítség lenne a magyar családoknak már?
Az hogy kiadják PC-re, igen, megjelenés után 1-2 évvel, hát kösz de én nem várnék annyit, ha játszani akarok valamivel
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudom hogy mindenki erre vágyott, szóval most megkapjuk végre.
Fate Trigger: The Novita - Announce Trailer (English)
Free-to-play anime stílusú, hero-shooter/battle royale.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz undercover #174311 üzenetére
Plusz disc drive, annak aki mondjuk lemezes fatrol valt.
-
undercover
őstag
válasz Kendek #174310 üzenetére
Ha tippelni akarunk az árral kapcsolatban...
Ha azt veszük, hogy a PS5 Slim(digitális) a német Playstation storeban 450 euro.
Pl. A konzolvilágnál ugyanez 185 ezer forint.
Ha veszük a 800 euros Playstation 5 Prot, lehet hülyeséget beszélek de...
Akkor ez alapján tippre olyan 330 ezer forintnak kéne lennie maximum.Ha igy átváltom akkor a Portal, a kontrollerek árak is stimmel ez a logika alapján.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
zozika84
őstag
Meg mindig draga a Ps5 Pro?
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
TBT
addikt
válasz krx21 #174307 üzenetére
Plusz még az állvány és a lemezmeghajtó egység, ha lemezes játékaid is vannak. Ez a kettő még 60-70 000 Ft, és akkor máris 400 000 Ft felett vagyunk, de ez még mindig csak egy PS5 konzol marad (és nem egy újgenerációs PS6). Nemsemmi. Brutálisak ezek az árak.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
krx21
nagyúr
válasz syler123 #174306 üzenetére
“350 - 400 eFt-ra teszi idehaza a pro konzolt, ami nevetséges.”
Ha hiszed, ha nem, én pont ide vártam az árát.. Most már csak az a kérdés, ki számolta el magát? Illetve merre volt a 2-3 évben…
Sajnos ez van, én sem örülök neki, hogy mi zajlik a világgazdaságban…[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz krx21 #174303 üzenetére
Ha ez a Playstation jövője, hogy mindent kiadunk PC-re és cserébe méregdrágán adjuk a konzolokat, akkor igen, 1-2 év és pontosan a PC fórumon leszek. Most mivel keveset játszok ezért marad az alap PS5 és itt mérgelődök. Aztán ha már öregnek érzem a PC-met, akkor veszek egy combosabbat és a játékot is az fogja kiváltani.
Milyen játékokkal is promózták a Ps5 pro-t? Olyanokkal, amiket már mindenki 1x, 2x végigjátszott. Semmi új cím. A konzolvilágos fazon, aki azért eladásokkal is sacc / kb tisztában van ilyen 350 - 400 eFt-ra teszi idehaza a pro konzolt, ami nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz frankdelgado #174296 üzenetére
Csak úgy pont leszarom a PCt.
Nem unjátok már ezt a felesleges összehasonlításokat?
Vegyetek PCt a sima ps5 mellé, és boldogság van, de pls ez egy konzol topik. -
hombre[EU]
veterán
válasz Xaels #174301 üzenetére
valahol igen, valahol meg a közelében sem lesz. pl. egy 4070-en ma natív 4K60-ban játszhatod a reddead2-t
az a baj ezzel az árazással,hogy eddig az volt az egyezség: eládják veszteséggel/kis haszonnal a hardware-t cserébe bezárnak a rendszerükbe (nincs steam, epic,gog, gamepass semmi) csak ps store és lemezek. na most ezen a pron "hatalmas" nyeresége van a sonynak és ugyanúgy bezárva tartanak.Life, Uh, Finds A Way
-
Xaels
félisten
válasz frankdelgado #174296 üzenetére
Egyesek szerint 4070-et fog reggelizni a PS5 Pro
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok