-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1sama
újonc
Sziasztok! Bocsi, hogy nem idevág a kérdésem, de az offtopic halottnak tűnik.
Olyan gondom, bajom van, hogy mióta be lett rakva Telekomék által két okos wifi, azóta a ps5-ön a menü csak részben tölt be, van hogy kiírja, hogy net probléma van, újra kell tesztelni a kapcsolatot és akkor van hogy helyre jön. A chat is ugyanígy viselkedik. Mint a kutyavacsorája.
Próbáltam kábelen, wifin mind a két GHz-en. Telefonról hostolva nincs ez. Valaki járt már hasonló cipőben? Mi lehet a megoldás? Bocsi az offért és köszi a választ! -
KaitouP
nagyúr
Jeeeeee! Szeretném megköszönni szüleimnek hogy megcsináltak, a csajomnak hogy mellette is nyugodtan fórumozhatok, Jimbo bácsinak a balfaszkodásért, a remastered közösségnek a folyton folyvást megújulni vágyásért, és a Sony-ban csalódottaknak, hogy tele már a tökük velük, és ez a mém megszülethetett.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Hiei555
aktív tag
válasz NyMRooD #175986 üzenetére
De pont ezaz amit írtál hogy nem kell és eddig sem akartak meg nem is mondták hogy teljesen hiteles egyik Ac sem, fikció az egész nem történelem hamisítás . Erre ki vannak akadva pedig ott van egy japán lány is Yasuke mellett de az nem számít gondolom. A Ghostnál meg egyáltalán nem gond a női karakter Jhin le lett zárva tiszta lappal azt találhattak ki amit jónak gondoltak. Az már más ha ilyen bináris v mi dolgokat belevesznek de sajnos ilyen világot élünk ez az elvárás csak sajnos nem játékos részről...
[ Szerkesztve ]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz NyMRooD #175996 üzenetére
Mivel 2024-et írunk, nem olyan nagy dolog megalkotni egy férfi és egy női karaktert, ami közül a játékos választhat. Számos játék tudja már ezt.
Ha manapság van lehetőség lábprotézist, nemi szervet, transz identitást, lila szemgolyót, férfinek női hangot és fordítva választani, akkor ez miért olyan nagy dolog?
W | W | H | W | W | W | H
-
NyMRooD
őstag
válasz F-ECT$ #175969 üzenetére
Teljesen más, a TR sorozat Lara Croft-ra van felhúzva, a Ghost of sorozat úgy látszik inkább olyan lesz mint az AC, minden rész más korban játszódik, más főszereplővel, most egy másik történelmi eseményt fognak feldolgozni, talán majd lesz harmadik rész egy harmadik eseménnyel és karakterrel (aki talán megint férfi lesz).
Persze azt megértem, hogy Jin-t várta mindenki a folytatásba, de a GoY ~400 évvel később játszódik, szóval az eredeti karakter nem maradhatott, ha meg új jön akkor nem mind1?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Blazin
csendes tag
Direkt szarul nem fogják megcsinálni. De az simán benne van, hogy a PS5-ön is egyre több lesz a 30 fps-re limitált játék vagy olyan frame gennel felhúzott megoldás, mint a Wukong esetében. A 1st party miatt kevésbé kell aggódni, de a Próval megnő az esélye, hogy nem szarakodnak majd a külsős stúdiók a 60 fps-es performance móddal.
-
.LnB
titán
[link] Megfejtettem. Szóval, akkor egy darab, 2K skála to 4K @ 60fps mód lenne a végső megoldás.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
TBT
addikt
válasz Blazin #175988 üzenetére
Stellar Blade tud 4K-t az alap konzolon is, fix 30 FPS-sel, illetve ott a Balanced mód, ami 2K-t skáláz fel 4K-ra, 40 fpssel. Most ez lett picit megtolva. A két kapcsoló ugyanúgy megmarad náluk. Jön a 4K-s akár 50 fps-es grafikai mód, illetve a balanced mód, ami akár 80 FPS-t is tud (a felbontás mindkét esetben ugyanaz lesz, mint az alap verzió esetében).
+ PSSR upscale módban a játék szemcsézettsége és részletgazdagsága is javulni fog, szóval némileg szebb is lesz. Ez amúgy tetszene (ahogy az FF7 Rebirth is), de most - főként az ünnepi szezon miatt nem állok úgy anyagilag, hogy csak úgy simán kirántsak 380 000 Ft-ot a zsebemből (a gép mellett nekem lemezmeghajtó is kellene), szóval majd csak valamikor jövőre lehet először váltás nálam.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
.LnB
titán
válasz Blazin #175988 üzenetére
Nem biztos, hogy ez a Naughty Dog hibája. Ha igazak a pletykák, ott is egy multiplayer live-service cím készült. Csak kukázták(?).
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Blazin
csendes tag
A PS Blogon van egy fejlesztői interjúcsokor, hogy ki mire használja majd az extra lóerőt a Prón. Sajnos jobbára csak a már meglévő játékokról beszélnek. [link]
Az mondjuk érdekes, hogy a Stellar Blade-re 4K 50 fps-t terveznek, illetve egy 80 fps-es high framerate módot. Most akkor nem az a lényeg, hogy eltöröljék a választás kényszerét?
Az meg csak szimplán szomorú, hogy a Naughty Dog mindössze a két Last of Us Remasterét képes tovább turbózni. Azért 5 év alatt többet várnék a PS Studios zászlóshajójától, bár az én szememben ez már nem az ND, sokkal inkább az Insomniac és a Santa Monica. Utóbbi még csak két éve fejezte be a Ragnarok-öt, gondolom, csak akkor álltak át full kapacitással Cory Barlog játékára, az Insomniac-et viszont sajnálatos módon visszavetette az a szivárgásos balhé. Régebben évente jöttek ki új címmel, most meg még DLC-t sem jelentettek be a Spider-Man 2-höz. Remélem, hogy nem kukázzak a Wolverine-t végül.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
Elvileg szabadon választhatsz majd, hogy mikor melyik karakterrel szeretnél játszani. Bármikor válthatsz a játék során.
Érdekes elképzelés amúgy, kíváncsi leszek. Nem tudom, hogy hogyan valósítják majd meg, váltanak egy pacsival, mint a pankrátorok...?Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
NyMRooD
őstag
(és Ctrl+Alt~Del) Engem nem nagyon érdekel, hogy ki szinkronizálja, Japánban egyébként is szokás, hogy nem az a nem szinkronizál egy karaktert mint amihez a karakter tartozik (Songokut, Luffyt és Narutot is nő szinkronizálja). A trailerben meg szó nincs róla, hogy ő szamuráj lenne, de egyébként simán lehet, mert elvileg voltak (de lehet akár Onna-musha vagy Kunoichi is).
Yasuke esete meg teljesen más, ott van történelem hamisítás is (nem mintha a korábbi AC-k nem lettek volna tele történelem hamisítással) és teljesen tájidegen, remélem erre majd figyelnek a készítők és nem lehet vele majd csak úgy elvegyülni a tömegben. Illetve a játékosok a japán AC-be japán karatert szerettek volna (a készítők meg csinálhatnának egy AC Karthago-t fekete főszereplővel, vagy inkább elfért volna az Origins-be egy fekete főszereplő ha szeretnének minden igényt kiszolgálni).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
TBT
addikt
PlayStation 5 Pro (PS5 Pro) - 329990 Ft
PlayStation 5 Pro (PS5 Pro) + Disc Drive (lemezmeghajtó) - 379990 Ft"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
F-ECT$
titán
válasz Black Dragon #175978 üzenetére
Őrület lesz, de ahogy írják nem éjféltől, hanem délelőtt 10-től. Szerintem 10-ből 4-5 előrendelés nem takar majd igazi szándékot, hanem "a majd még meggondolom, de nehogy elfogyjon" szándék fogja verzérelni. Persze ha le kell rakni egy kis pénzt is a rendelés mellé, akkor más lesz a helyzet.
Dive ever, work never.
-
bandi0000
nagyúr
Sztem senki nem tud semmi biztosat, a pro-tól nem félek, hogy nem lesz, inkább a limitált-ra csapnék le, az meg szinte biztos, hogy nem jut
De pl alza meg KV csinált gombot rá, szóval ott esetleg érdemes felíratkozni
Xbox One: bandymnc
-
TBT
addikt
Alza + Konzolvilág szerint délelőtt 10-től él az előrendelés.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Blazin
csendes tag
Délelőtt 10 órától.
-
Black Dragon
addikt
Sziasztok!
Nem volt időm nagyon visszatekerni a beszélgetéseket, így egyből a lényegre is térnék! Holnaptól rendelhető elő a PS5 Pro, ennek okán pedig kérdezném azokat akik esetleg többet tudnak erről a dologról, hogy pontosan mikortól indul? Ez is ilyen éjféli őrölet lesz, tehát ma éjféltől lehet megrendelni, ahol meg lehet vagy holnap nyitástól rendelhető elő az elérhető boltokban?
Köszi a segítséget!
-
.LnB
titán
válasz Atesz40 #175961 üzenetére
Jó, azért ilyen gyorsan nem kell ám normális fórumozóvá válnod. Én már vagy 10 éve feleszméltem, és próbálkozok. Aztán mégsem sikerül. Nem kell, hogy ilyen gyorsan beelőzzön egy újonc.
-
raaay
csendes tag
-
Blazin
csendes tag
Számomra a Horizon Remaster simán megéri azt a 4000 ft-ot és a Sony úgy néz ki, felkínálja ezt az opciót azoknak is, akik Covid idején a Play at Home Initiative keretében adták hozzá a Complete Editiont a könyvtárukhoz. Ami aztán P5 Digital Edition-nél jött különösen jól - gondoltam elsőre, de a Forbidden West után nagyon fapadosnak hat visszatérni az első részhez. A világ nagyon jól öregedett, de a karakterek, különösen néhány animáció, rendkívül darabosnak hat a Forbidden Westhez képest (az arcokról és a mimikákról nem is beszélve), ráadásul míg utóbbinál szinte minden párbeszédet mocapeltek, az elsőnél még nem így volt. A trailerben több, mint 10 órányi mocappel újra felvett dialógusról beszéltek, ami valószínűleg a küldetéseket adó NPC-khez készült. És mivel minden remaster kapott magyar feliratot mostanában, vélhetően ez is fog, ami sokaknál tényező szokott lenni, különösen, hogy a Horizon lore-ban gazdag számtalan gyűjthető adatponttal. Ennél sokkal lehúzósabb dolgokat is csinált már a Sony.
A Ghost-nál elég merész húzásnak érzem, hogy ilyen simán lecserélték Jint. Szerintem lett volna még a karakterben és a történet vége is úgy alakult, hogy kíváncsi lettem volna a folytatásra néhány szövetségessel. Így viszont, hogy új a főhős és a korszak is, nem nagyon sírhatnak azok, akik újdonságra vágynak szolgai folytatások helyett. Nyilván maradnak az alapmechanikák, de ebben az esetben legalább nem lesz az, ami a Horizonnál, hogy hiányzik, ha valami nincs a Tsushimában, ami a Yotei-ben igen, mert kerek egész marad az első rész (aminek az alapjátékát nagyon szerettem, de a DLC-t már kevésbé).
Atesz40-et és a dilemmázókat meg olyan értelmetlen cikizni. Annyira magyaros ez sajnos, nem kell irigykedni azokra, akik gondolkodás nélkül megengedhetnek maguknak egy 330 ezres kiadást, de cinkelni sem azokat, akik kétszer is meggondolják. Kívánom mindenkinek, hogy sose kerüljön olyan helyzetbe, hogy egyik napról a másikra számítson, hogy mennyi maradt a zsebben, de úgy általában jó lenne empatikusabban állni a másikhoz.
-
.LnB
titán
Inkább próbálok tekintettel lenni Bad Pritt-re. És erre nem is reagálok. Mert semmi keresnivalója nem lenne itt.
Mondjuk BP-nek az az ominózus kommentje eltűnt, amit a topik 2024-es állapotáról írt.
Yasuke a Shadows-ban engem is inkább zavar. De nem csak a bőrszín, és a hitelessége miatt. Hanem az is, hogy nem egy kimondottan kardos szamuráj karakter. Mert a csaj a Ninja, Yasuka meg egy benga tank. És mivel nem vagyok túl tapasztalt az AC-ben, nem tudom, hogy ott lehet választani fix karaktert? Vagy a sztori alapján váltakoznak, hogy éppen melyiket kell irányítani?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 30z.Samu #175965 üzenetére
Amúgy ezek az upgrade-k meddig élnek? A héten kerestem az Uncharted-hez ezt a lehetőséget, de nem találtam a store-ban. Pedig emlékszem hogy itt is volt 10$ upgrade lehetőség.
HZD remaster-t én fixen kihagyom, megvolt platinára PS4 Pro-n, helyette akkor már HFW-t kéne levennem a polcról ha már megvettem 2 éve
-
VTom
veterán
Komolyan félelmetes már, ahogy terjed a sötétség ebben a topikban.
Szerintetek mi éri meg nekik jobban, megcsinálni normálisan egy PS5 exkluzív húzócímet, és eladni belőle 13 milliót, mint a Tsushimából, vagy direkt szarul megcsinálni, hogy csak az a maximum 1-2 millió PS5 pro rétegtermék rétegjátékosa vegye meg, akit érdekel a feudális japán lore?
A PS4 játékok grafikáját visszafogta a Sony, mert megjelent a PS4 Pro? Nem.
Még mindig a PS5 a jelen generáció, a Pro változat csak egy félgenerációs rétegtermék, ami az alap konzol árának duplájáért szebb grafikát és magasabb képfrissítést kínál, mivel a Sony felmérte, hogy van erre igény (a játékosok 2/3-a választotta a performance módot a felméréseik szerint). Szerintem lapozzunk.
Amúgy részemről az alábbi játékok voltak érdekesek:
Hell is us
Archeage Chronicles
Towers of aghasba
HZD remastered (10 órányi átvezető videot vettek fel a HFW-ben használt mocap technológiával)
Ghost of YoteiHa veszek Pro-t, akkor ezek is:
HFW enhanced
Dragons Dogma II enhanced
LoU II Enhanced
Star Wars Jedi survivor enhanced
MGS Snake eater enhanced
AC Shadows enhanced
Spider mand 2 enhancedEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Phobion
őstag
válasz fausto #175952 üzenetére
Az első rész mindig is a -számomra- legjobb játékok közé fog tartozni, nagyon vártam a folytatást, de nem ilyet.
Megértem ha valakit zavar, hogy ott sem lehetett választani, és azt is megértem, hogy az elmúlt 20-30 akármennyi évben túlnyomó többségben férfi karakterek voltak főszerepben.
A gond itt az, hogy jó pár címnél nincs választási lehetőség, tehát ugyanazt a hibát követik el, mint régen, egy valamit vagy elfogadsz vagy kereshetsz más játékot, nem a legjobb út, szerintem.
-
F-ECT$
titán
válasz NyMRooD #175958 üzenetére
A szamurájok / harcosok 1-2%-a volt nő. Szóval egy szamurájos játékról joggal gondolhatod, hogy ott férfi lesz a főhős.
De kérdezhetném azt is, hogy ha a következő Tomb Raiderben hirtelen férfi lenne a főhős, akkor az hány embert zavara? Szerintem sokat
Dive ever, work never.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #175962 üzenetére
Nem.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
30z.Samu
félisten
Sikerült reggel megnézni a State of Play-t, hát elég vegyesek az érzéseim, ez a sok remaster....na mindegy, valaki biztos örül ezeknek. A Horizon Zero Dawn Remaster leak bejött, akinek megvan a game, annak 10 dodó az update, végül is az egész korrekt. Arra leszek kíváncsi mekkora lesz a változás, mert ha kijavították a fapofa karaktereket, akkor lehet nekifutok újra az update-el. Az elején a Midnight Walk meg a Hell is Us bejött.
Sic Parvis Magna
-
Mezcal
addikt
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
TBT
addikt
válasz fausto #175956 üzenetére
Igen, az alapjátékot még azon a konzolon játszottam végig, de akkor még más idők voltak. Új Sony konzol sem volt a kanyarban akkor még és a lemezes játékok sem számítottak "bűntettnek". Azóta eléggé változott a Sony is sok mindenben - már, ami az üzleti részt illeti.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Elképzelésem szerint a Sony ezentúl direkt vissza fogja fogni a PS5-ös játékok grafikáját, hogy sokkal szembetűnőbb legyen a különbség a PS5 Pro-hoz képest. Nem ez lenne az első ilyen alkalom tőlük. Plusz valahogy el kell adni azt az új (minden szempontból drágább) konzolt is. Ez csak üzlet.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Hát ez a nembináris erőltetése nem értem honnan jön. Az emberiség 0.5-1%-a vallja magát annak, erre egyre több helyen bukkan fel. Bár lehet az van mögötte, hogy az emberek 95%-át nem zavarja annyira, hogy ne vegye meg miatta a játékot és cserébe meg lehet lobogtatni, hogy "mennyire progresszív cég is vagyunk".
A Csucsi meg PS4-en is elfutogatott, PS5-ön meg teljesen jó volt, nem hiszem, hogy ez ne tudná majd a 60 fps módot. Persze, Pro-n majd biztos szebb lesz, de nem az lesz a célhardver, mert addigra pár millió Pro lesz még csak, és ha a simán nem futna jól, akkor azt megéreznék az eladások.Dive ever, work never.
-
zozika84
őstag
És továbbra is tartom: a Yotei jó lesz, szerintem.
Én megveszem.
NEM ELŐRENDELEM, de az első tesztek után megveszemPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
TBT
addikt
Ahogy X-en olvasgattam, a fő probléma nem a női karakter, sokkal inkább a karakter mögött lévő she/her nembináris színész"nő" jelenléte, illetve, hogy női szamurájról van szó... Ezt sokan olyan blamázsnak érzik, mint Yasukét az Ubi remekművében.
Engem annyira ez nem érint, ez a játék nem az én világom, bár kétségtelenül szép, amit eddig mutattak belőle + Japánt is szeretem, de gondolom ez már eléggé tré minőségben fog majd futni az alap PS5 konzolon.
Szóval, amíg PS5 Pro-ra /PS6-ra nem váltok, addig esélyesen felejtős ez a játék.[ Szerkesztve ]
-
-
Beretvás
veterán
válasz Kendek #175923 üzenetére
Nem lett jobb véleményem a magyar mentalitásról sajnos..
Engem kicsit sem zavart ,hogy ha valaki leírja 1x hogy neki kell, ha kell kell. Ha szükségem lenne én is venném de jó a FAT is. Az viszont ha napi 5x leírja ,hogy DE ő megveszi "akármennyi az ára" már nagyon kínos és unalmas volt. Aztán bejelentik az árát nem kevéssel az az összeg alá amire azt írogatta ,hogy annyiért is kell neki "350" és már jön is a mégsem kell mer ez meg az....
Most meg már ő lessz a kis gyámoltalan, ne bántsátok szegénykét "áldozat"?? Na ne csináljuk már.
Befejeztem
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Phobion #175924 üzenetére
Annyira szánalmas ezen ennyire kiborulni szerintem.
Régen ha jól emlékszem, volt a World of Warcraft-ról is statisztika, hogy mennyi a női karakter, és mennyi a női játékos. Köszönő viszonyban sem voltak az arányok. Most meg minden fiú/férfi azon hisztizik, ha női karakter van egy játékban.Nekem tetszik ez a Ghost of Yōtei. Szépek az ázsiai nők, nem esik nehezemre nézegetni őket. Szóval ez egy jó bejelentés volt. Számomra az egyetlen említésre érdemes a SoP-ről.
Eredményt hirdetnék:
A legjbb kiszivárgott SoP lineup díj mostani győztese: #175700KaitouP Mert abból se volt szinte semmi igaz, de legalább vicces vó't.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
TBT
addikt
"A Final Fantasy VII Rebirth az 1.050-es verzióval lesz PS5 Pro Enhanced, amely november 7-én jelenik meg. A PS5 Pro-n való játék során elérhetővé válik a Versatility Mode, amely lehetővé teszi a 60FPS sebességű játékot a meglévő Graphics Mode-nak megfelelő grafikai hűséggel."
Stellar Blade:
„A PS5 Pro segítségével a játékosok a Stellar Blade-et natív 4K felbontásban, akár 50fps vagy annál nagyobb sebességgel, simább játékmenet mellett élvezhetik, és a PSSR upscale módban a játék szemcsézettsége és részletgazdagsága is javulni fog.
A HFR (high framerate) opció is támogatott, így 80 fps sebességgel is élvezheted a gördülékeny játékélményt (120hz-es kijelző szükséges).” - Dongki Lee /Stellar Blade technikai igazgató, CTO / Shift Up[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
S vannak a "háttérben figyelők", akik ezen csak mosolyognak és szép csendben megveszik azt amire szükségük van....és akkor amikor ők akarják.
189-ért vettem a PS5-öt tavaly nyáron, de kollegám elképzelhető hogy átveszi most ősszel 170-ért (még majdnem 2 év garanciával)......és akkor 150 körül rádobva jöhetne a PS5 pro, de még azért alszok rá párat.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
kresz2
aktív tag
A horizon remastert simán megvenném,ha lenne magyar felirat.
De szerintem nem lesz.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Wesder #175907 üzenetére
Ghost of Yotei, Chroma DualSense és gép plate színek, Legacy of Kain remaster, Astro Bot frissítés 5 új speedrun pályával és 10 robottal, Alan Wake II DLC, meg egyéb apróságok... válogass.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Wesder
félisten
Volt valami érdemleges a SoP-en? Kicsit lemaradtam róla.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
Hell is us és Arceage igéretes. Új Csucsima azaz Yotei nagyon hidegen hagy.
De lesz most két jó játék a ps+ban. Last of us remaster amúgy is birizgált már.
Csütörtökön meg Death Stranding ne felejtsük.Amúgy csak a HZD remastert nem értem, hogy mi értelme.
-
KaitouP
nagyúr
Ghost of Yotei, wow. Az egyetlen cím, amire nem számítottam.
Az októberi PS+ felhozatal tetszik, pont nemrég mutogattam a páromnak, hogy a Doki Doki-t végig kellene játszani. A Dead Space is facca.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Politika
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest