Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Wesder #176584 üzenetére
Na de akkor lenne a formája is "limited" vagy valami. Jó tudom az oldal lapok textúrája is más, de... A sima kontrollert is láttam 70-ért külön árulva. A Hall szenzoros cucc ami nálam van sem került annyiba
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
-
-=Jam=-
őstag
válasz Rigormortiis #176587 üzenetére
De ez egy standard játék volt, nem volt más alternatíva. Az, hogy nem maradnak le semmiről, arra értette, aki sima PS5-t vesz a limited helyett.
De amúgy a poént adom TBT-vel kapcsolatban
-
TBT
addikt
válasz Rigormortiis #176587 üzenetére
Az egy különleges kiadású és drága valami volt, amihez csak egy adott ideig lehetett hozzájutni? Tudom, magas labda volt.
Ha jól látom, van még belőle most is a boltokban szép számmal.
(Én nem bánom, hogy anno beleugrottam, mert sokkal jobb volt a végeredmény, mint amire számítottam. Most már csak a PC-s verziót várom a picivel szebb grafika/több fps miatt.)[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Rigormortiis
veterán
Hát azért te is nagyon rá voltál cuppanva valamire tavasz környékén, és így végigjátszva azt mondom, hogy semmiről nem maradsz le, ha kimarad
No offense haver de nem bírtam kihagyni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
TBT
addikt
válasz Xaels #176582 üzenetére
A mai "modern" fogyasztói társadalom már csak ilyen. Mindenre rácuppannak, ami "különleges" és "egyedi", mert ettől érzik többnek magukat... Pedig nem maradnak ki semmiből sem és ráadásul ugyanaz a korosodó hardver dübörög ebben is, mint a sima gépben.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
Egyébként mi olyan nagyszám ezen a 30. évfordulós gépen? Kb. 5perc alatt bárki át tudná ilyen rondává operálni a sima gépet csak meg kell várnia, hogy normális minőségben legyártsa valamelyik kínai...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
modflow
veterán
válasz Stingray88 #176578 üzenetére
Mert ki kellett fizetni előre?
Én nem fizettem ki. 🤣
Ha mégse kell, minek fizessek, márpedig gyanús, hogy nem lesz rá szükség játék híján.....[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Bocs srácok, igazatok van. PS5 és PS5 Pro-ból is van 30. évfordulós, csak nem tudtam.
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #176572 üzenetére
Igen, van Slim és Pro is, de itthon csak előbbi volt. Plusz utóbbiban van Edge is.
-
VTom
veterán
A KV PS5 bundle, az 1100€ meg PS5 Pro bundle.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
dan83
tag
Szerintem azok a sima PS5-ök, nem a Pro verziók.
-
senior tag
Van Slim és Pro verziós bundle is.
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként ez a PS5-ös 30. évfordulós bundle dolgot nem értem. Ebből most kétféle van?
KV-n 206.990 Ft (volt) és nincs benne pl az edge kontroller, amit külön árul hozzá. Most meg látom, hogy írogattok ilyen 1100 euro(?) áron futó bundlet, amiben van Edge is. Hogy van ez?
-
MODERÁTOR
Sracok engedjuk el a scalper temat.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz zozika84 #176554 üzenetére
Ebbe szerintem ne menjünk bele, mert a scalpereknek se menne, ha nem lennének olyan felnőtt emberek, akik úgy remegnek egy ps8 megjelenése előtt, mint óvodás korunkban karácsonykor, ajándéknyitogatás előtt. Nekem ez fura. Másnak meg az, amilyen én vagy te vagyunk. Nincs ezzel baj, csak ne törjünk pálcát senki felett.
A nav- os felvetés más tészta, de azzal számoljanak el ők, ha annyit nyerészkedtek, hogy adózni kelljen utána.
Én is vettem már scalpertől ezt-azt, ha lemaradtam egy komolyabb akcióról, de ő még így is olcsóbban adta, mint bármi más, persze számlával, mindennel.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mcwolf79
veterán
válasz Wesder #176556 üzenetére
Pontosan.
És aki ezt nem bírja felfogni, azzal vannak gondok. Ezt lehet csűrni-csavarni, de ez gyakorlatilag a másik átbaxása (nem kicsit). Közben meg itt jópofizik a fórumon. És a végén van a lényeg: nem zavarja, ha emiatt utálják és elítélik.
VTom:
4-5 PS5 feláras eladása után nem kizárt, hogy megütötte ezt a szintet.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
3L1T3
addikt
válasz LeventeV #176525 üzenetére
Mindvégig valós készletből megy! Vagy hogy fogalmazzak visszaigazolt SONY készletről. Nem fizettet ki és nem vesz fel több rendelést mint amennyit kap a SONY-tól!
Viszont ha nem fizeti ki valaki, addig neki a rendelése nem érvényes.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
bordi10
senior tag
válasz ProEvoFan #176545 üzenetére
Ha meg esetleg csapsz rá egy Disc Drive-ot, annak a dobozában van 1 pár "magasított" vízszintes álvány, hogy azzal se billegjen.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
ForRedGlory
félisten
Szerintem nincs gond a "csengesd ki előre haver" a vételárat, abban az esetben, HA ennek az lesz az eredménye, hogy GARANTÁLTAN megkapja a rendelését a megjelenés napján és nem csak arra fizet be, hogy bekerüjön a szerencsét próbálók közé, akik megjelenéskor fogdosni szeretnék a konzolt.
Azt a Konzolvilágnak kell tudnia, hogy mennyi az annyi vagy mekkora készletre számítanak és utána szépen lecsapni az előrefizetéses előrendelést, illetve visszaállítani a normál utánvétes előrendelést. Akkor legalább tudja az egyszeri emberke, hogy kb jövő tavasszal lesz csak konzolja.
-
Mephike
őstag
A talpat majd Kínából kell beszerezni .
-
RazoR
veterán
válasz lo_jo #176543 üzenetére
Ebben nem értünk egyet, de ahogy visszaolvasom a topikot nem vagy egyedül ezzel a szemléletmóddal.
Oké persze lehet mondani, hogy köcsög scalper, meg rohadjon rá az összes, de ha el tudja felárasan adni akkor miért ne? Nekem ezzel nincs semmi problémám, őszinte leszek (bár lehet meg fogom bánni) én is ugyanezt csináltam a PS5-el, volt 6-7 darab. Berendeltem mindehonnan ahol csak lehetett, mert ugye készlethiány, stb. az első helyről ahonnan tudtam megvettem magamnak, a többi meg ahogy átvehető lett eladtam, a nagy részét felárral, de volt amit árába. Lehet utálni nyugodtan ezért, nem igazán érdekel, bárkinek adott volt ugyenrre a lehetőség akkoriban..... -
undercover
őstag
Úgy nézz ki a Sony szerint jobb lesz ez fektetve
Bár régen a Fat Ps5-nél is néhány ember állította, hogy fektetve kell használni különben megadja magát.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
ProEvoFan
nagyúr
Aha. Köszi mindenkinek.
Szerencsére fektetve tartom. -
lo_jo
senior tag
válasz RazoR #176519 üzenetére
Szerintem meg pont az etikához van köze. Legális, az nem is kérdés, jogilag rendben van (az esetleges adócsalás már kérdés, attól az adás-vétel még nem lesz illegális). Ha a régiókorláttól eltekintünk, akkor egy bárki számára ugyanúgy elérhető, kiskereskedelmi forgalomba kerülő termékkel teszi ezt, bármilyen hozzáadott érték nélkül, kihasználva, hogy szerencséje (vagy jó szkriptje) volt.
Kicsit nyakatekert példa következik. Ha valaki nyit egy ázsiai boltot, ahol speckó ázsiai, EU-ban nem forgalmazott szószokat árul, akkor akár etikusnak is nevezhető, hogy felárat kér érte. Be kell szerezni, importálni, engedélyeztetni, stb. ráadásul mindezt egy rendes üzlethelységben Ha meg azt látom, hogy valaki az Aldi parkolóban az Aldi saját márkás wok szószt árulja raklapról 3x annyiért, miközben bent már egy sincs, mert felvásárolta nyitáskor, akkor szerintem nevezhető etikátlannak.
És persze mondhatjuk, hogy hülye, aki megveszi, meg kereslet-kínálat, de a kínálat nem természetesen, a piac által szabályozva alakult így, hanem a láncba hozzáadott érték nélkül beépülő szereplők miatt.
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Konzolvilágnál ezt írják a pro alatt:
2 darab vízszintes állványtalp.
Most akkor jár hozzá talp, mint a digitális ps5höz?
Vagy ez nem a topik által telesírt talp, amit külön megkell venni ha fektetve akarom tárolni?
Vagy én nézek be valamit.... -
bandi0000
nagyúr
válasz -=Jam=- #176533 üzenetére
Talán a másik oldalt hallottam, hogy ha cserélik, akkor kaptak egy stock példányt
Én gariztattam a CP boxot, elküdltem én hülye az eredeti csomagolásba és visszakaptam egy standard/kartondobozban már nem emlékszem, jó mérges is voltam... Persze az én hibám, de na
Xbox One: bandymnc
-
-=Jam=-
őstag
Amúgy ha valakinek egy ilyen limitált kiadás megy tönkre és gariztatni kell, akkor mit csinál vele a Sony? Ad egy simát, és megkapod a réginek az oldallapját?
-
NyMRooD
őstag
válasz LeventeV #176525 üzenetére
Már fentebb megerősítette, aki a konzolvilágtól tud rendelni az biztos kap megjelenéskor (ha a Sony nem varriál valamit).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
LeventeV
senior tag
@3L1T3 ha esetleg erre jársz, meg tudod esetleg erősíteni, hogy a mostani Konzolvilágos PS5 Pro rendelések még mindig valós készletből mennek?
-
LÁZ
addikt
válasz F-ECT$ #176520 üzenetére
hol kapni még 1100ért?
@bandi0000: az ok, de ez megint nem volt egyértelmű a sonytól, csak kb odairtak vmit konkrétumok nélkül (melyik mennyiért lesz kapható), ha itthon is lett volna a pro bundleből, akkor elgondolkozom rajta.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
F-ECT$
titán
Egyébként ebből a PS5 Pro 30th-ból miért nem csináltak többet / miért nem adták drágábban?
A csomagban van a konzol €800, egy Edge controller €240, egy 30th sima kontroller, ami €10-20-szal drágább mint a sima kontroller, a disc drive €120, a stand €30, (plusz pár apróság) és ahol kapni ott €1100-1200 körül látom, tehát semmivel sem drágább, mint a nem 30th edition cuccokból összepakolt csomag.
Dive ever, work never.
-
LÁZ
addikt
válasz bandi0000 #176502 üzenetére
magyarból nem lehet, mivel nálunk nincs direct shop, legközelebb ausztria, meg kb minden más eu-s ország nyugatabbra, szóval valszeg németből,osztrákból vette meg, vagy otthonról, kinti cimmel, de ez kb mind1 is, az a 2k eur több mint baráti az ebayhez képest .
ha képes és hajlandó lett volna a sony közzétenni, hogy 9től már online buli van, akkor én is keritettem volna egy kinti ismerőst a bulira és rendelek sajátba, de fél10re már csak a sorbanállás volt online is...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
F-ECT$
titán
-
lo_jo
senior tag
válasz Fox Mulder #176506 üzenetére
Leírták már többen is, az Alza a PS5 (és nagyon sok más termék) esetén is a várható készlettől függetlenül engedte az előrendelést. Náluk sajnos semmit nem jelent, hogy valami "van még".
-
-=Jam=-
őstag
Az Alzánál nincsen valós készlet a rendelés mögött, lehet csak hónapok múlva kapod meg.
-
undercover
őstag
Jah én rendeltem egyet az alzától Ha nem lesz akkor igy jártam.
-
senior tag
-
dan83
tag
Na végül sikerült, kifizettem Énis kvnál, gondolom akkor így majd 8-án hozza a GLS, mert bolti átvételi lehetőség sajnos nem volt.
-
Imilenni
addikt
válasz undercover #176501 üzenetére
Itt látszik meg a valós kereslet szerintem, mégsem fogy úgy ahogy az előző
Press "F" to pay respects.
-
undercover
őstag
Az a durva, hogy még mindig van készleten a KV-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest