Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis #176587 üzenetére
Ott nem volt limitálva semmi... sőt
-
-=Jam=-
őstag
válasz
De ez egy standard játék volt, nem volt más alternatíva. Az, hogy nem maradnak le semmiről, arra értette, aki sima PS5-t vesz a limited helyett.
De amúgy a poént adom TBT-vel kapcsolatban
-
TBT
addikt
válasz
Az egy különleges kiadású és drága valami volt, amihez csak egy adott ideig lehetett hozzájutni? Tudom, magas labda volt.
Ha jól látom, van még belőle most is a boltokban szép számmal.
(Én nem bánom, hogy anno beleugrottam, mert sokkal jobb volt a végeredmény, mint amire számítottam. Most már csak a PC-s verziót várom a picivel szebb grafika/több fps miatt.) -
-
Xaels
félisten
Egyébként mi olyan nagyszám ezen a 30. évfordulós gépen? Kb. 5perc alatt bárki át tudná ilyen rondává operálni a sima gépet csak meg kell várnia, hogy normális minőségben legyártsa valamelyik kínai...
-
modflow
veterán
válasz
Stingray88 #176578 üzenetére
Mert ki kellett fizetni előre?
Én nem fizettem ki. 🤣
Ha mégse kell, minek fizessek, márpedig gyanús, hogy nem lesz rá szükség játék híján..... -
ForRedGlory
félisten
Bocs srácok, igazatok van. PS5 és PS5 Pro-ból is van 30. évfordulós, csak nem tudtam.
-
válasz
ForRedGlory #176572 üzenetére
Igen, van Slim és Pro is, de itthon csak előbbi volt. Plusz utóbbiban van Edge is.
-
VTom
veterán
válasz
A KV PS5 bundle, az 1100€ meg PS5 Pro bundle.
-
dan83
tag
válasz
Szerintem azok a sima PS5-ök, nem a Pro verziók.
-
válasz
Van Slim és Pro verziós bundle is.
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként ez a PS5-ös 30. évfordulós bundle dolgot nem értem. Ebből most kétféle van?
KV-n 206.990 Ft (volt) és nincs benne pl az edge kontroller, amit külön árul hozzá. Most meg látom, hogy írogattok ilyen 1100 euro(?) áron futó bundlet, amiben van Edge is. Hogy van ez?
-
Sracok engedjuk el a scalper temat.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
zozika84 #176554 üzenetére
Ebbe szerintem ne menjünk bele, mert a scalpereknek se menne, ha nem lennének olyan felnőtt emberek, akik úgy remegnek egy ps8 megjelenése előtt, mint óvodás korunkban karácsonykor, ajándéknyitogatás előtt. Nekem ez fura. Másnak meg az, amilyen én vagy te vagyunk. Nincs ezzel baj, csak ne törjünk pálcát senki felett.
A nav- os felvetés más tészta, de azzal számoljanak el ők, ha annyit nyerészkedtek, hogy adózni kelljen utána.
Én is vettem már scalpertől ezt-azt, ha lemaradtam egy komolyabb akcióról, de ő még így is olcsóbban adta, mint bármi más, persze számlával, mindennel.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Wesder #176556 üzenetére
Pontosan.
És aki ezt nem bírja felfogni, azzal vannak gondok. Ezt lehet csűrni-csavarni, de ez gyakorlatilag a másik átbaxása (nem kicsit). Közben meg itt jópofizik a fórumon. És a végén van a lényeg: nem zavarja, ha emiatt utálják és elítélik.
VTom:
4-5 PS5 feláras eladása után nem kizárt, hogy megütötte ezt a szintet. -
ForRedGlory
félisten
Szerintem nincs gond a "csengesd ki előre haver" a vételárat, abban az esetben, HA ennek az lesz az eredménye, hogy GARANTÁLTAN megkapja a rendelését a megjelenés napján és nem csak arra fizet be, hogy bekerüjön a szerencsét próbálók közé, akik megjelenéskor fogdosni szeretnék a konzolt.
Azt a Konzolvilágnak kell tudnia, hogy mennyi az annyi vagy mekkora készletre számítanak és utána szépen lecsapni az előrefizetéses előrendelést, illetve visszaállítani a normál utánvétes előrendelést. Akkor legalább tudja az egyszeri emberke, hogy kb jövő tavasszal lesz csak konzolja.
-
Mephike
őstag
A talpat majd Kínából kell beszerezni .
-
RazoR
veterán
válasz
lo_jo #176543 üzenetére
Ebben nem értünk egyet, de ahogy visszaolvasom a topikot nem vagy egyedül ezzel a szemléletmóddal.
Oké persze lehet mondani, hogy köcsög scalper, meg rohadjon rá az összes, de ha el tudja felárasan adni akkor miért ne? Nekem ezzel nincs semmi problémám, őszinte leszek (bár lehet meg fogom bánni) én is ugyanezt csináltam a PS5-el, volt 6-7 darab. Berendeltem mindehonnan ahol csak lehetett, mert ugye készlethiány, stb. az első helyről ahonnan tudtam megvettem magamnak, a többi meg ahogy átvehető lett eladtam, a nagy részét felárral, de volt amit árába. Lehet utálni nyugodtan ezért, nem igazán érdekel, bárkinek adott volt ugyenrre a lehetőség akkoriban..... -
undercover
őstag
Úgy nézz ki a Sony szerint jobb lesz ez fektetve
Bár régen a Fat Ps5-nél is néhány ember állította, hogy fektetve kell használni különben megadja magát.
-
ProEvoFan
nagyúr
Aha. Köszi mindenkinek.
Szerencsére fektetve tartom. -
lo_jo
senior tag
válasz
RazoR #176519 üzenetére
Szerintem meg pont az etikához van köze. Legális, az nem is kérdés, jogilag rendben van (az esetleges adócsalás már kérdés, attól az adás-vétel még nem lesz illegális). Ha a régiókorláttól eltekintünk, akkor egy bárki számára ugyanúgy elérhető, kiskereskedelmi forgalomba kerülő termékkel teszi ezt, bármilyen hozzáadott érték nélkül, kihasználva, hogy szerencséje (vagy jó szkriptje) volt.
Kicsit nyakatekert példa következik. Ha valaki nyit egy ázsiai boltot, ahol speckó ázsiai, EU-ban nem forgalmazott szószokat árul, akkor akár etikusnak is nevezhető, hogy felárat kér érte. Be kell szerezni, importálni, engedélyeztetni, stb. ráadásul mindezt egy rendes üzlethelységben Ha meg azt látom, hogy valaki az Aldi parkolóban az Aldi saját márkás wok szószt árulja raklapról 3x annyiért, miközben bent már egy sincs, mert felvásárolta nyitáskor, akkor szerintem nevezhető etikátlannak.
És persze mondhatjuk, hogy hülye, aki megveszi, meg kereslet-kínálat, de a kínálat nem természetesen, a piac által szabályozva alakult így, hanem a láncba hozzáadott érték nélkül beépülő szereplők miatt.
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Konzolvilágnál ezt írják a pro alatt:
2 darab vízszintes állványtalp.
Most akkor jár hozzá talp, mint a digitális ps5höz?
Vagy ez nem a topik által telesírt talp, amit külön megkell venni ha fektetve akarom tárolni?
Vagy én nézek be valamit.... -
bandi0000
nagyúr
-
-=Jam=-
őstag
Amúgy ha valakinek egy ilyen limitált kiadás megy tönkre és gariztatni kell, akkor mit csinál vele a Sony? Ad egy simát, és megkapod a réginek az oldallapját?
-
LeventeV
senior tag
@3L1T3 ha esetleg erre jársz, meg tudod esetleg erősíteni, hogy a mostani Konzolvilágos PS5 Pro rendelések még mindig valós készletből mennek?
-
F-ECT$
titán
Egyébként ebből a PS5 Pro 30th-ból miért nem csináltak többet / miért nem adták drágábban?
A csomagban van a konzol €800, egy Edge controller €240, egy 30th sima kontroller, ami €10-20-szal drágább mint a sima kontroller, a disc drive €120, a stand €30, (plusz pár apróság) és ahol kapni ott €1100-1200 körül látom, tehát semmivel sem drágább, mint a nem 30th edition cuccokból összepakolt csomag.
-
LÁZ
addikt
válasz
bandi0000 #176502 üzenetére
magyarból nem lehet, mivel nálunk nincs direct shop, legközelebb ausztria, meg kb minden más eu-s ország nyugatabbra, szóval valszeg németből,osztrákból vette meg, vagy otthonról, kinti cimmel, de ez kb mind1 is, az a 2k eur több mint baráti az ebayhez képest
.
ha képes és hajlandó lett volna a sony közzétenni, hogy 9től már online buli van, akkor én is keritettem volna egy kinti ismerőst a bulira és rendelek sajátba, de fél10re már csak a sorbanállás volt online is...
-
F-ECT$
titán
válasz
Fox Mulder #176506 üzenetére
Vagy ott nincs beállítva limit
-
lo_jo
senior tag
válasz
Leírták már többen is, az Alza a PS5 (és nagyon sok más termék) esetén is a várható készlettől függetlenül engedte az előrendelést. Náluk sajnos semmit nem jelent, hogy valami "van még".
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Az Alzánál nincsen valós készlet a rendelés mögött, lehet csak hónapok múlva kapod meg.
-
undercover
őstag
válasz
Jah én rendeltem egyet az alzától
Ha nem lesz akkor igy jártam.
-
válasz
undercover #176501 üzenetére
Alzánál is van még.
-
dan83
tag
Na végül sikerült, kifizettem Énis kvnál, gondolom akkor így majd 8-án hozza a GLS, mert bolti átvételi lehetőség sajnos nem volt.
-
Imilenni
addikt
válasz
undercover #176501 üzenetére
Itt látszik meg a valós kereslet szerintem, mégsem fogy úgy ahogy az előző
-
undercover
őstag
Az a durva, hogy még mindig van készleten a KV-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Mobil flották
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest