Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
nincsnév007 #177597 üzenetére
Még én is, de ez az idei évtől változott és nagy eséllyel ez már így is fog maradni.
-
-
chris0000
őstag
akár már egy 4-esből meg is lehet venni, jah talp sincs benne, a külső bohockódás meghajtó meg biztos van vagy 50ezer. üdv.
-
TBT
addikt
Internet Explorer 2024-ben? WTF
-
raveinT
tag
válasz
chris0000 #177583 üzenetére
Itt a Remake machine Pro 5 - hogy az elmúlt évtized már kijátszott játékait kicsit élesebben, kicsit magasabb fps mellett játszhasd újra! (figyelem: side by side összehasonlítás videókon túl nem biztos, hogy ebből észlelni is fogsz bármit is, de sebaj, a tudat, hogy elvileg jobb, megéri a felárat).
-
chris0000
őstag
Konzolvilágnál!
November 7-én megérkezik a PlayStation 5 Pro, a szupererős PS5 konzol!
Élvezd a játékokat a legjobb minőségben a 45%-kal erősebb grafikus kártyának és a forradalmi PlayStation Spectral Super Resolution technológiának köszönhetően! Kedvenc játékaid még szebbek és még jobban futnak a PS5 Pro extra erejével, a 2 TB-os háttértárral pedig még több játékot telepíthetsz egyszerre.
Vigyázat, már 45%-kal erősebb! -
F-ECT$
titán
válasz
mályva #177580 üzenetére
Az Essential főleg az online játékra jó, plusz havonta 3 megadott játékot tudsz letölteni vele, és addig tudsz ezekkel játszani, amíg él az előfizetésed.
Az Extra előfizetéssel hozzáférsz egy folyton változó könyvtárhoz is, amiben van kb ~400 játék.
A Premiumban meg még ~300 régi játékhoz férsz hozzá.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
nincsnév007 #177575 üzenetére
Sajnos több más playlinkes játékkal együtt lekerültek a storeból
Ha kell akkor lemezen még megveheted.
(Szerintem brutál mod alul értékelt lett ez a game) -
F-ECT$
titán
válasz
mályva #177576 üzenetére
Ez csak feltöltő kártya.
Ami Neked kell az a PS Plus előfizetés. Ebből 3 szint van, az online játékhoz elég az Essential. Ez 1 évre 25600 Ft, de lehet kevesebb időre is venni, csak akkor a havi ára arányaiban magasabb (pl 1 hónap 3200 Ft). Néha van erre is akció, de elég ritkán.
Feltöltő kártyát pl az eneba-ról érdemes venni, ott lehet fogni 10-20%-ot az árához képest, és akkor abból tudod fizetni az előfizetést.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék diablo-t játszani egy ismerősömmel online, és ahhot kell vennem ps előfizut..most gondolkodok benne, hogy lenne a legolcsóbb nekem
Látom vannak ilyenek is
https://jatek-elofizetes-feltoltokartya.arukereso.hu/sony/playstation-network-card-6000-huf-p159395693/Nem tudjátok, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni?
itt mondjuk nem írja hogy ez hány hónapra jó..nem is értem
Köszönöm -
nincsnév007
addikt
hidden angenda már nincsen fent az áruházba?
-
lo_jo
senior tag
Az így nagyon nem igaz, hogy nincs ötlet. Tele van jobbnál jobb ötletekkel egy csomó indie játék. AAA-ben is biztos van ötlet, valószínűleg tele a fiók jobbnál jobb történetekkel, csak hát azok megvalósításához sok pénz kell, a sok pénzt meg kockázatelemzés után adják, az meg valószínűleg azt hozza ki, hogy meh. A nagy költségvetésű játék kiadása önmaga farkába harapó kígyó lett, de ez minden ilyen mértékű növekedésen áteső szegmensben így van. A piac majd korrigálja önmagát, lesznek nagy bukták, fájni fog, de megoldódik.
-
Ryoo
senior tag
válasz
kecsu10 #177549 üzenetére
Nem értek veled egyet! Jó lenne elfelejteni ezt az elővesszük az összes régi játékot és felújítjuk, 0 befektetett energiával maximalizálni a profitot. Nincs már semmi új ötlet, a régi játékok a saját idejükben nagyszerűek voltak, de nem mindegyik ültethető át a mai kornak megfelelően. Igenis izzadjanak meg és folytassák a legendás címeket, vagy találjanak ki új IP-kat, mert ez így nekem csak szánalmas.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Rigormortiis #177509 üzenetére
Én a Dead Space-t kétszer játszottam végig egymás után
. A TLOU Part 1 viszont már nem kötött le harmadik alkalommal.
-
Scholes9
nagyúr
Silent Hill 2 tesztek ma mikor jönnek?
-
vm93hun
aktív tag
Hogyan tudom rávenni a rendszert, hogy az EA Play előfizetésem díját a kártyámról szedje le, ne a Wallet összegből? A kártya van beállítva alapértelmezett fizetési módnak.
-
itldj
aktív tag
válasz
mályva #177555 üzenetére
Nincs családi csomag. Megosztani tudod 2 gépen, idézet a téma összefoglalóból.
Konzolmegosztás és offline játék
Háztartáson belül közösen használt konzol esetén a digitális játékokat és DLC-ket elég csak egyszer megvásárolni. Minden account-ra beaktiválható egy-egy PS5, ahol a konzolra bejelentkezett többi fiók alól is futtathatóak lesznek a letöltött játékai.
A Plus szolgáltatás előnyeinek egy része is megosztódik, tehát például az online többrésztvevős játékmódhoz is elég csak egy élő előfizetés.
A megosztás beállításához be kell jelentkezni állandóra (vagyis nem vendégként) az adott PS5 konzolon, és a Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb alatt aktiválni kell a Konzolmegosztás és offline játék opciót.
A megosztás akár két konzol esetén is kihasználható. Az egyik PS5-öt beaktiváljuk, így azon a többi fiók alól is játszhatnak, a másikat pedig saját account alól használjuk.
Ha van egy társunk, akkor akár keresztbe is be lehet aktiválni egymás konzolját, így futtathatjuk a másik fél által megvásárolt játékokat is.
Amit érdemes tudni, hogy másodlagos bejelentkezés esetén (ha nem aktív a konzolmegosztás és offline játék opció) állandó internet- és szerverkapcsolatra van szükség a digitális licencek ellenőrzéséhez.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok
Hogyan lehet a ps + két konzolon egy időben? Olyat szeretnék venni, hogy családi csomag, elvileg ha van ilyen. Lehetne? ps plus vétel hogy ketten felezzük az árat
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Beegabor81 #177551 üzenetére
Filmszerű élményt akartak, sikerült.
-
krx21
nagyúr
Gyerekek, használ valaki extra markolatot?
Szerintem nagyon jó, kényelmes. Sajnos nagyon kevés a jó, de ez nagyon…
Ha valakit érdekel Google: YHPF014 -
kecsu10
aktív tag
válasz
raziel01 #177545 üzenetére
Early access miatt én Deluxeot veszem majd. Nagyon várom, hogy holnap feloldják a teszteket. Nagyon sok horrort játszottam, de valahogyan a régiek sokkal magasabb szinten vannak. Resi 2, Sh, annyira ki vannak találva, hogy alig hiszi el az ember. Az elmúlt években a Last of us 2 volt még ilyen, bár az nem kimondottan horror ugye, de nagyon hasonló. Jó oké, az Alan Wake 2 most jó lett, a sztori nagyon erős, a combat meg hát... Az van, maradjunk annyiban. Nagyon várom a régi-új Silent Hillt! Remélem jól sikerült és sokan veszik majd, hátha felújítják az összes régi jó kis játékot.
-
Elderath
addikt
Until Dawn remakeről vannak kint videók. Letterboxolt és kb 25 fpsel fut így is lol. Aki akarja tolni inkább játsszon a régivel, az 60 fps és még mindig jól néz ki
-
raziel01
veterán
válasz
Elderath #177544 üzenetére
Szerintem az emberek nagy részét nem érdekli. Akinek van rá plusz pénze az meg nyugodtan vegye meg. Én nem érzem akkora gáznak.
Plusz extrák is vannak hozzá:
Digital Artbook
Digital Soundtrack
Pyramid Head Mask(pizza box)
Robbie the Rabbit Mask
Mira the Dog Mask
48-hour Early Access10 dollár nem sok érte, bár én se költenék rá. Soundtrack amúgy jó.
Remélem jól sikerül és érdemes lesz beszerezni az alapváltozatot. -
Elderath
addikt
Látom SH2nél is csinálják az early accesst több pénzért
-
raziel01
veterán
válasz
oriic #177540 üzenetére
Nekem a fél perces új ending semmi extra az biztos. Eleve nem is értem mit akar jelenteni. Teljes árat semmiképp nem éri meg. Ha mondjuk 18 ezer körül jönne akkor azt mondom korrekt.
30z.Samu: több végigjátszás is már fent van. Amúgyis pár órán belül van a hivatalos megjelenés.
-
raziel01
veterán
Ez gyors volt. Aki belenézne vagy anno PS4-en már végigvitte és úgy se venné meg annak itt van a teljes végigjátszás. Én nem estem hanyatt a grafikától. PS4-es sem volt mondjuk nagyon csúnya, picit javult csak.
[link] UNTIL DAWN REMAKE Gameplay Walkthrough FULL GAME (4K 60FPS) No Commentary BEST ENDING
So changes are: -
New scenes for Prologue -
Final epilogue scene of Sam -
The graphics ofc - Some new lines in some interactions -
Fix some lines that don't fit scenarios in the original game
Hunger Totems -
Soundtracks (downgrade imo)
Different ways of looking at a totem -
Some new explorable area
Josh also gets a new ending where he is alive and not infected -
New Settings/Options for gameplay. Like in this vid, the person turn off the don't move segment (I think). Meaning you do not have to do it if you don't want to. -
_drk
addikt
Már jó ideje szenvedek a hang beállítással.
Semmi 5.1 vagy 3d audio nincs bekapcsolva de teljesen olyan mintha be lenne.
Most is TLoU közben ha nem arra nézek ahonnan jön a beszéd akkor vagy nem is hallom, vagy halk, vagy doboz hang.
Sokszor onnan tudom, hogy beszélnek hogy be van kapcsolva a felirat.
Sima jack-el van bedugva egy sztereó hangfal a tv-be, már próbáltam minden beállítást lassan de semmi nem működik... -
fausto
addikt
Még a PS3-as érában futottam bele ebay-en, hogy trófeákat lehetett "venni"
Volt egy lista, külöböző árakkal és meg kellett adni a PSN adatokat, gondolom az eladó meg belépett, szinkronizálta a mentést és pittyent a platina. Mindenre van kereslet -
VTom
veterán
válasz
Rigormortiis #177529 üzenetére
Nem hinném, ha jól tudom autóval nem lehet menni benne, így nagyon elakadni sem, hogy menteni kelljen.
-
Peat76
őstag
Alza-tól rendeltem elő elsők között a PlayStation 5 Pro-t.
Ugyanúgy lesz nekik a megjelenés napján?
Valakinek régebbi tapasztalat erről? -
Rigormortiis
veterán
DS Remake-ben van automentés?
-
Elderath
addikt
válasz
Rigormortiis #177509 üzenetére
Pont pár napja írtam hogy tlou remake az egyik legszebb ps5ös játék
-
polonic
félisten
válasz
Lacielvtárs #177523 üzenetére
Minden viccnek a fele igaz.
Komolyan mondjam? -
polonic
félisten
válasz
Lacielvtárs #177521 üzenetére
A horgászósat én vállalom.
Árak ugyanazok, mint fentebb. -
F-ECT$
titán
ÚJ szolgáltatás!
Sackboy trófea teljesítés:
2000 Ft / trófea.
5 trófea után kedvezmény.
A Fűzd össze trófea 5000 Ft!
Hívjon most, ha kell viszek konzolt is, ami további 5000 Ft-ba kerül.
Csak Budapest, kiszállási díj 10000 Ft
Az ajánlat visszavonásig érvényes!
-
ribizly
veterán
válasz
lo_jo #177489 üzenetére
Próbáltam ironikus lenni (amennyire írásban az lehetséges).
Biztosan sokkal többen, mint szükséges lett volna.Az a durva, hogy ez simán lehetett volna sikeres, ha kb. úgy állnak hozzá, hogy legyen egy Black Flag DLC event-ekkel és COOP lehetőséggel. De akármelyik későbbi részt is fel lehetett volna pumpálni ezzel, ha valakinek az újabb harcrendszer és grafika annyit számít. De nem...
-
polonic
félisten
A quiet place-ről vélemény? Érdeklődik valaki iránta?
-
mSchumi87
senior tag
Sackboy-ba a Capitalist Trophy-t hogy lehet megszerezni?
-
TBT
addikt
Tudtok most olyan boltról, ahol elérhető a PS5 Pro utánvétes rendeléssel?
(Nem nekem lenne, csak segíteni szeretnék egy "offline" munkatársamnak a vásárlásban.) -
Rigormortiis
veterán
Azért elképesztő, ahogy kinéz a tlou part 1 és a dead space remake is. Szerintem végig is viszem őket, amíg van még plus-om (hosszabbítani amúgy sem tervezek).
-
GEIL
addikt
válasz
F-ECT$ #177503 üzenetére
Kollegám az enyémet még mindig megvenné 170 körül, de csak azért mert első tulaj vagyok és még 2 év gari van rá.
189 ért vettem tavaly júliusban, de még nem is igazán akarom eladni.
Ha váltanék PRO-ra, akkor maximum 120-at dobnék rá erre.....de annyiból az alapgép sem jönne ki, nemhogy még pluszban a meghajtó és talp is....áhhh..horror lehúzás.... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Eladó - Használt PS5 - (CR - 1116A) - FAT
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest