Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
.
FollowTheORI: igen igen, csak olyan kicsibe írja alíg lehet látni[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
vm93hun
aktív tag
Last Chance to Play (november közepe)
- GTA San Andreas Definitive Edition (PS5)
- Red Dead Redemption 2
- The Sims 4 - City Living (DLC)
- Dragon's Dogma - Dark Arisen
- Mobile Suit Gundam Extreme vs. Maxiboost on
- Superliminal
- Eiyuden Chronicle: Rising
- Klonoa: Phantasy Reverie Series
- Teardown
- Kingdom Hearts HD 1.5/2.5 Remix
- Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
- Kingdom Hearts 3
- Kingdom Hearts Melody of Memory
- Chorus
- What Remains of Edith Finch
- Overcooked 2
- Blasphemous
- Moving OutNekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
MrHurricane9
csendes tag
Az Alan Wake 2 lemezes kiadásról lehet már valahonnan tudni, hogy a lemez feljogosít-e a két sztori DLC-re, vagy azok külön egyszer használatos letöltőkód formájában lesznek mellékelve? Sajnos hiába nézem például a Konzolvilágon a termékoldalt, nagyon sok játéknál nem hívják fel a figyelmet arra, hogy a DLC kódos. Azt tudom, hogy a lemez maga nem fogja tartalmazni a 2. DLC-t (Lake House talán?), mivel még jóval annak megjelenése előtt kerül boltokba. Azt látom, hogy az AW1 remastered-nél kiemelik a digitális mivoltát, de az engem nem is érdekel, csak a 2. rész két sztori DLC-je szempont.
Vannak olyan játékok, ahol a DLC-ket tartalmazza a lemez (pl Witcher 3 Complete, vagy Horizon FW Complete kiadások), míg másoknál csak kód a DLC, lemez alapjátékos (Cyberpunk 2077 Ultimate pl).
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Na, ennek a Welcome résznek a menüben aztán semmi értelme nincs, ahogy nézem.
A Slime draws near! Command?
-
Bogyi007
veterán
válasz melega #178688 üzenetére
Mondjuk a Ps5 Pro vásárlók igazán kaphatnának ajándék jegyet...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bad Pritt
félisten
Én is megvettem a koncertjegyet, várós nagyon. Drága ez a mai nap, The Offspring elővét is délelőtt indult, szemvillanás alatt elment egy ötvenes a jövő évi kultúrára.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
krx21
nagyúr
válasz Farkassacred #178654 üzenetére
“Ami eléggé meglepett az az, hogy Gta 5 pl. biztosan nem”
Ezt honnan lehet tudni? -
hyggelig
senior tag
mi az elővételi kód?
-
Bogyi007
veterán
válasz KaitouP #178662 üzenetére
Hivatalosan még nincs írva hogy lesz harmadik, de mivel idén többen voltak mint tavaly így szinte biztosra vehető hogy lesz.
A Playstation The Concert oldalán meg annyi változott hogy holnapután menjen vissza a kedves érdeklődő az oldalra...
Ez olyan tipikus Sony feeling...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Clair Obscur: Expedition 33 | Cast Reveal
Gustave (voiced by Charlie Cox)
Maelle (voiced by Jennifer English)
Lune (voiced by Kirsty Rider)
Sciel (voiced by Shala Nyx)
Renoir (voiced by Andy Serkis)
Verso (voiced by Ben Starr)
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz TrishtanAG #178669 üzenetére
Hát de ne már.
-
mattheus
őstag
válasz mattheus #178673 üzenetére
Meg is jött az automatikus válasz
"Ügyintézőnk előreláthatólag 5 munkanapon belül (de legkésőbb 30 napon belül) felveszi veled a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben."
Tegyük fel, hogy 5 munkanap múlva jelentkezik, akkor lecsúszok az utalás határidejéről Well done.
[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
válasz bordi10 #178671 üzenetére
Én is most kaptam meg ezt a levelet.
Először nem értettem, hogy miért, hiszen a konzolt kifizettem még a múlt héten, de kiderült, hogy a kontrollert is ki kell előre fizetnem. Ez mondjuk engem személy szerint meglepett, de hát akkor ez most már így működik......Mivel nincs Paypal opció, így én kértem az utalásos opciót emailben
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
Konzolvilágtól megjött a díjbekérő, olyan mintha weben fizetnék, módisítottak a folyamaton, nincs pluszköltsége a fizetésnek.
"Tisztelt Vásárlónk!
Köszönjük, hogy a Konzolvilágnál előrendelte a PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition terméket. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a limitált PS5 Anniversary termékeket és a PlayStation 5 Pro konzolt előre kell kifizetni.
Az előzetesen küldött tájékoztatással ellentétben rendelését online bankkártyával tudja kifizetni e hét vasárnap 23:00-ig az alábbi linkre kattintva"Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
nagyúr
Zseni ez a PS ios alkalmazás. Sikeresen megvettem úgy a korábban kosárba rakott UC4-et 17e Ft-ért, hogy fogalmam sem volt róla RE3 termékoldalán állva, ráböktem annak a megvásárlására és bármiféle kosár nézet nélkül megvettem mindkét játékot Most írhatok a supportnak refundért...
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok srácok. Van valakinek ötlete hogy honnan tudnék hozzájutni egy Knowledge is power játékhoz? Újonnan már nem lehet kapni jó ideje, használtban sem találok nagyon.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
KaitouP
nagyúr
válasz Bogyi007 #178645 üzenetére
Abból már a harmadikat rendezik, igaz? Húgomék csábítottak idén, de valahogy nem éreztük a vágyat hogy elmenjünk rá.
Az ilyen hétköznapi dátumokat meg nem is értem...
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
plejik
addikt
válasz Farkassacred #178654 üzenetére
GTA V -öt már fölösleg annak fényében, hogy jövőre elvileg jön a 6. Nem hiszem, hogy ebbe feccelnének energiát már. De elvileg azt írták, hogy attól függetlenül, hogy egy játék nem kap PS5 pro javítást vagy nevezzük is bárminek, attól még sok játék jobban fog futni így is. Persze ez majd a gyakorlatba kiderül. Minden esetre Én várom a gépet.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
S e t h
nagyúr
válasz -=Jam=- #178655 üzenetére
Azt írja, hogy nem teljesült a fizetés, ami nem igaz, mert átutaltam.
Egyébként a fizetés pillanatában azonnal jött is egy üzenet, hogy hiba történt, de hogy mi, passz.
Azóta jött egy automatikusan generált mail, hogy refund lesz, mert érzékelik, hogy volt átutalás kód meg nem érkezett.
Huszadik próbálkozásra(folyamatosan hitelesítési hibák) sikerült egy hibajegyet is nyitnom, de automatikusan azonnal le is záródott, hogy vissza fogják utalni, kíváncsi leszek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Farkassacred #178650 üzenetére
Most már engem is, tanulópénz, innentől nálam kerülendő.
-
Peat76
őstag
Szerintetek kap PS5 Pro támogatást a Black Myth Wukong??
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
S e t h
nagyúr
Csak hogy ne kizárólag a pozitív dolgok szerepeljenek az enebaval kapcsolatban.
Eneba küldött egy kedvezményes kódot emailban, aztán benyelte a pénzt, kód nem jött, hibajegyet nem enged nyitni, egyelőre ennyi.
-
ProEvoFan
nagyúr
Na végre. Kb 16 hónappal a megjelenés utan, most először akciós. Hátha nem csak engem érdekel.
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - Sororitas Class ps4/ps5. [kép] -
Bogyi007
veterán
válasz KaitouP #178642 üzenetére
Biztos fain lesz, de sanszosan lesz jövőre is Gamer Symphony, ott azért voltak emberi árak is.
Mindenesetre ma délután indul a jegyelővétel akkor már okosabbak leszünk.
A Május 13.-i időpont (kedd este) mondjuk nem a legszerencsésebb vidékiként, az kapásból 2 nap szabadság mínusz...
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Lement a Goku epizódja a Sparking Zero-ban. Great Ape Vegitaval szívtam a legtöbbet, bàr ott mèg az irányítást sem ismertem rendesen. Aztán egész gyorsan végigszaladtam ahhoz képest.
Na mindegy, a játék összességében baromira bejön.1-2 fight-ot hiányoltam a kaland során, de összességében tetszett. Gohan-t kezdtem el, ott meg élből Cell-hez dob be, pedig a Nameken is harcolt már. Sic Parvis Magna
-
KaitouP
nagyúr
válasz TrishtanAG #178640 üzenetére
Holy fu...
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz Wesder #178639 üzenetére
A nyári szezonban viszonylag sok koncertre járunk, de keressük az ingyenes alkalmakat, mert amit ketten ott tudunk hagyni egy szimpla Budapest Parkos koncerten, az egy vagyon... és nagyon sok előadó felé érdeklődünk.
De ja, kicsit alálőttem a mai árakat tekintve. Végülis is, ha egy grandiózus koncert lesz, audiovizuális gyönyör, akkor az egy olyan élmény, amire megéri megspórolni (hacsak nem zsebpénz egyeseknek az összeg). Kíváncsian várom mindenesetre az eseményt.
-
-=Jam=-
őstag
Én ezzel vitatkoznék, szerintem meg mindig érdemes egyből beváltani az 500 pontot. Az a 2000 Ft onnantól a számládon van, senki el nem veheti. De bármikor eljöhet az, hogy holnaptól már 1000 pont lesz 2000 Ft pl. Vagy leáll hónapokra megint a Stars, vagy egyszer csak megszűnik...
Az számomra amúgy is rejély, hogy a 2000 pont miért nem mondjuk 10000 Ft, mert így semmi értelme gyűjtögetni. Az meg végképp egy baromság, hogy van olyan játék, ami 17500 pont. Az 70e ha pénzre váltod, ki az a madár, aki arra váltja be, nem a pénzre majd megveszi belőle azt a játékot és marad cirka 40e-re?
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz SzalaiÁdám95 #178633 üzenetére
A lemezek 99,99%-ban az adott játék félig-meddig működő, 1.00-s verzióját tartalmazzák, mivel ez egy 100 GB-os adathordozó.
Viszont sajnos ma már ott tartunk, hogy sok esetben patch nélkül szinte, vagy egyáltalán nem játszhatóak a játékok. -
-
SzalaiÁdám95
tag
Sziasztok!
Új konzolosként lenne pár kérdésem.
Honnan tudom hogy egy játéknak a lemezén maga a játék van vagy csak egy indító kulcs úgy mond a letöltéshez? (Szeretnék pár játékot eltenni/venni hogy később is lehessen vele játszani hiába nem elérhető már a store-ban.)
Válaszokat előre is köszönöm! -
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wesder
félisten
Call of Duty: Black Ops 6 pre-load will be available starting on October 20th on PlayStation.
PS5:
Campaign Pack 1: 16.443 GB
Campaign Pack 2: 20.998 GB
MP Pack: TBDPS4:
Campaign Pack 1: 1.5GB
Campaign Pack 2: 15.9GB
MP Pack: 12.1GBI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
TBT
addikt
válasz Elderath #178623 üzenetére
Működhet a dolog, ha minden más is rendben van - de az előjelek szerint ez nagyon nincs így. Ellenben én az Origins-ra gondolok. Abból szívesen megnéznék egy tényleges folytatást, az minden szempontból egy nagyon jó játék volt. Ettől függetlenül kívánom, hogy legyen jó az új Dragon Age is. Majd meglátjuk - bár a BioWare utóbbi 2 nagy játéka után én nagy bravúrra már nem számítok.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Elderath #178618 üzenetére
Vártam, de ez már nem dark fantasy, inkább langyi fantasy. Nembináris és üres karakterek, "kiherélt" Qunari karakterek, nincsenek pókok sem, illetve ijesztő/groteszk lények, ráadásul a Blood Magic sem lesz már benne az új részben, sőt a gore-t is lejjebb tekerték. Még csak nem is spooky a játék, ha már Halloween-ra kidobják.
Ahogy karaktereket sem válthatsz már (tisztára mint valami fapados mobiljátékban), csak a képességeiket választhatod ki. Kár érte, nagyon olcsón majd megnézem talán, de teljes áron biztosan nem. Én egy ízig-vérig klasszikus Dragon Age-t szeretnék, nem ilyen buta, színes matinéfesztivált.
De persze jó publikus bétatesztelést kívánok azoknak a játékosoknak, akik hajlandóak megvenni teljes áron![ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
LÁZ
addikt
válasz LeventeV #178605 üzenetére
a kedvezmény a store-os kedvezményre vonatkozott, a starsban vannak 2k-s kuponok 500 pont után, meg 8k-s 2000 pontért, meg adott játékok pontokért, de azoknak kb semmi köze a valósághoz, annyira sok pontot kérnek érte hivatalosan, de mint mondottam...ingyen van, miért nem regelsz minden fiókodra
ps. aktiv plus még kell hozzá, de az alap is elég, hogy a store-os vásárlások után pontokat kapjál.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
fausto
addikt
válasz LeventeV #178616 üzenetére
Plus-t fizetsz valahol? Ott lenne érdemes. Sokat nem kell vele tökölni, havi 1-2 olyan küldetés van, ami ad 50-100 pontot. A vásárlásoknál nekem is max az éves plus miatt esik több pont, de ez az évi 10-20 GBP is fájt a sony-nak, mert jövőre a plus vásárlásra már nem ad pontot, csak a játékokra.
-
Elderath
őstag
Új Dragon Aget veszi valaki? Tudom milyen az új bioware meg az utolsó 2 játékuk nem volt valami nagy siker, de ha csak nem lesz katasztrófa ez is, én tolni fogom. DA játékokat szerettem és nagyon tolnék valami fantasy RPGt most amúgy is. Trailereken felemás a játék, van amikor jól néz ki, de van amikor elég eh. Az új art dizájnal még mindig nem békültem mondjuk ki. Meglátjuk, 2 hét és itt van
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
LeventeV
senior tag
válasz fausto #178609 üzenetére
Aham, azokat láttam én is, de annyi szabadidőm nincs, hogy kifarmoljak egy játékot pontokból. Akkor inkább megveszem azt a játékot és a szabadidőmben azt játszom.
UK accounttal indultam, mert anno csak olyat tudtam létrehozni. Ezen csak játszom és nem vásárolok.
US accountot készítettem mikortól elkezdtem digitálisan is vásárolni. Ezen is elkezdtem játszani, mert ezt idő közben megosztottam. Azokat a játékokat játszom itt amiket én vettem meg, amiket a társam vesz azt az UK accon tolom.
HU accountot pedig akkor hoztam létre mikor megjlenet a PSN Magyarországon. Ha egy játék érdekel, de a felező társamat nem, akkor azt inkább lemezesen veszem meg, de ha van hozzá DLC, akkor azt a magyar accounton. Ugyanígy ha van játék ami a társamat nem érdekli, de itt olcsóbb, akkor azt is itt veszem meg.Belekeveredtem egy ilyen ördögi körbe
-
zozika84
őstag
válasz Beegabor81 #178604 üzenetére
Pontosan. Azzal sok melo lett volna
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
itroh
tag
válasz Wesder #178608 üzenetére
hát tudom én persze nem ezen múlik, de a remény ott van, minden ilyen kis nyomot, jelnek veszek. Így is tökély sokunk számára, simán nekiállnék újra egy kicsit élesítve a képen lásd xbox one x verzió, nekem még a 60fps nem is szükséges, ez pont az a fajta játék ami nálam elbírja az alacsonyabb képfrissítést.
-
itroh
tag
Na, ki is veszik a RDR2-t az extrából --->remaster pls.
-
Beegabor81
tag
válasz pr0bi #178603 üzenetére
Grafikailag igen, felhúzták arra a szintre, de játékmenet maradt ugyanaz sajnos. A pályarészeket, ellenfeleket kicsit meg kellett volna variálni, bővíteni, hogy kiszolgálja azt a harcrendszert, ami a Part 2-ben van. Azzal kicsit több meló lett volna , amihez már lusták voltak
-
pr0bi
senior tag
válasz TrishtanAG #178602 üzenetére
Alapvetően nem a Part 2 szintjére húzták fel az első részt (Part 1)? Most tekintsünk el a 2 remastertől.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz bence188 #178601 üzenetére
A Part 1 egy 11 éves játék grafikai remake-je, így a Part 2 játékmenete minden szempontból kifinomultabb és összetettebb. Grafikában meg a Ps4-en is már szép volt, és azt hiszem, hogy Ps5-ön 60 FPS-el fut, csak gondolom kisebb felbontásban, mint a remaster kiadás.
www.adventuregames.hu
-
bence188
tag
Sziasztok, most játszok a last of us part 1-gyel és az lenne a kérdésem, hogy mennyire lenne visszalépés grafikailag és játékmenetileg a part 2, mivel az 2 évvel korábban készült. A part 2 remastered verziót drágállom kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest