-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FREEDOM WARS REMASTERED — Announcement Trailer
Eléggé sikeres Monster Hunter-szerű játék volt PS Vitán.A Slime draws near! Command?
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok! A végére értem a Death Stranding-nek, legalábbis azt hiszem. A kérdésem az lenne hogy:
lezártam a 14. fejezetet. Ez után visszamegy az idő 2 héttel korábbra és kezdődik a 15. fejezet. Van ennek a 15. fejezetnek valami történetet előremozdító része még, vagy ez már csak azért van, hogy szabadon lehessen kóborolni és csomagokat kézbesíteni stb stb a platinázáshoz? iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Rigormortiis
veterán
Mit kell beállítani, hogy kapjak pl évösszegző emaileket a sony-tól? Még soha nem kaptam tőlük semmit a számlákon kívül.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
raveinT
tag
válasz F-ECT$ #174878 üzenetére
Beszippantani beszippantott, csak mikor alig van ideje az embernek játékra, és mikor végre leül hogy na nyomjuk, aztán rendre meghal kb azoknál a kardozóy formáknál, egy idő után benne van , hogy más, több sikerélményt kínáló játék felé néz
De majd még próbálkozom vele
-
balazs025
senior tag
válasz F-ECT$ #174821 üzenetére
Nekem még régebben a Spider-Man 2-nél küldött ilyen baromságokat.
,,Lenyűgöző módon 0 óra alatt ügyesen hasznosítottad a Spider-fickók erejét, és legyőzted a gonoszt. Marvel New York Cityje fellélegezhet.." Itt a a Spider-fickók fordítása külön zseniális.
,,Különleges hős vagy Csak 99.9% kaparintotta meg a „Gyógyítsd meg a világot” trófeát. Ezzel aztán lehet dicsekedni!"
,,Legendás állapot: feloldva Gyorsabban megszerezted a platina trófeát, mint világszerte a játékosok 100.0%-a" -
F-ECT$
titán
válasz raveinT #174858 üzenetére
Az eleje nehéz. Aztán megkapsz pár maradandó buffot/eszközt, utána már könnyebb lesz. Viszont ha túljutsz az első nehézségeken, akkor rendesen be tud szívni, mert elkezded élvezni a játékot.
Az ACT2-t a játékosok 13.6%-a teljesítette, ez tekinthető kb a minimális végigjátszásnak. (Egy Spider Man-nél ugyanez pl 49%-on áll.)Dive ever, work never.
-
LÁZ
addikt
1117 Budapest, Fehérvári út 23. Alza Buda, 09.20-22 ps5 slim lemezes 189k insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
Szoke1982
senior tag
Szedhető az új ps+ extra játékok! De nem is ezért írok , nem is tudtam ,hogy magyar felirattal van a Under the Waves ! Kis meglepetés volt így!
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Elderath
őstag
Ez a Plucky Squire kijöhetett volna hamarabb. Itt unatkozom egész nap
Még 1 óra mire kijön
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #174856 üzenetére
F#ck. Ezt benéztem. Tényleg.
Gyors Google szerint kb 830.000 ment el belőle első hónap. Tényleg nem egy magas léc, ezt legalább eltaláltam.Azért mondhatnának egy számot a Sonynál, mert ha valami megérdemli hogy fogyjon, az az Astro.
Még én is megvettem digitbe a Deluxe-ot, pedig gép csak hónap végén lesz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #174848 üzenetére
Az rendben, de így nem mond sokat hogy mennyi mehetett el az Astroból.
Psy kb 2 millióban fogyott, igaz nem az első hónapban, a Crash meg 5 millió az első hónapban, és ezek szerint akkor ennél jobban teljesít időarányosan.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Rathrol #174843 üzenetére
60fps a cél, nem a 120, szal nem is értem mi az agymenés... Én 4k tv-n játszok, igaz 120hz-es de mivel max a 60 fps-t támogatja a játékok 90%-a, így én ahogy megjelenik a pre order gomb már nyomok is rá, sőt szabadságot veszek ki aznapra mikor hozza a futár
Xbox One: bandymnc
-
Farkassacred
őstag
válasz hombre[EU] #174842 üzenetére
Az már 8k képes gép nem?
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Frod
addikt
Uff
PS5 Pro only plays Alan Wake 2 at 864p / 60 fps despite updated hardware(bocs, ha volt már)
Do you see the white shadow?
-
Rathrol
senior tag
Azért kíváncsi leszek hogy lesz e olyan "user" aki max 60Hz 4K Tv-vel játszik a PS5-el, aztán rohan fejvesztve a boltba mikor megjelenik PS5 pro (vagy éppen a futárt várja) hogy ugyan csak 60Hz 4K Tv-vel tolja tovább!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Astro Bot is the fastest-selling original platformer IP outside of Mario in the last decade"
Az utolsó két nagy platformer a Crash 4 meg a Psychonauts 2 volt. Nem egy magas léc, de legalább jól teljesít.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Awaken - Astral Blade - Release Date Trailer | PS5 Games
Október 22. Dark fantasy metroidvania.
Live-Die-Respawn
-
Farkassacred
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #174830 üzenetére
320-ért ez a digi ps5-el van versenyben, már ha nem adják itt nálunk még ennél is drágábban persze. Ennyit azért szerintem nem romlott a forint azóta..
-
Frod
addikt
válasz F-ECT$ #174821 üzenetére
"Egyébként mikor jön már eladási adat róla?"
Egyelőre még nincs. Amit tudni lehet, hogy a japán piacon elég szarul nyitott (12.700 db).
UK-ban pedig 21%-kal jobban, mint a Rift Apart (amiről viszont megint csak nem tudjuk, hogy pontosan mennyi ) + szintén angol vonatkozás: "Astro Bot is the fastest-selling original platformer IP outside of Mario in the last decade"Do you see the white shadow?
-
vg
addikt
Ezektől a df dolgokat nem kellene már komolyan venni. Amióta átmentek magamutogató infuenszerkedésbe és inkább a fizetős Patreon-ra töltik fel a videóikat (aminek nagy részében beszélnek a kamerába) azóta nem lehet őket komolyan venni (igaz régen se nagyon). Ha meglátom azt a sárga rothadó fogút beszélni azonnal hányingerem lesz.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Farkassacred #174819 üzenetére
Rosszul számolsz, az a baj. Vedd a PlayStation 5 megejelenéskori árát, számítsd ki a jövőértékét a PS Pro megjelenési dátumára, és ezt az összeget vond ki mondjuk a 320 ezres árból.
A kérdés, hogy az a pár tízezer forintnyi különbség megéri-e neked.
W | W | H | W | W | W | H
-
Snike
aktív tag
PS5, mert az jó! :)
-
monster95
tag
Sziasztok
Mit ajánlotok inkább?Ps5 slim vagy pro? -
GEIL
addikt
válasz ProEvoFan #174777 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
F-ECT$
titán
válasz Farkassacred #174820 üzenetére
Legjobbat nehezen mondanék, de amit szívesen ajánlanék másnak:
Astro Bot (és Playroom)
Demon's Souls remake
Rift Apart
Spider Man 2
Returnal
Ragnarök (de ez ugye nem PS5 only)[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #174741 üzenetére
Ahogy a sima végigjátszásról, úgy a platináról is megjött a levél a Sonytól az Astro Bot kapcsán. A gond vele az, hogy 3 adat van benne, és mindhárom hülyeség:
6 órába telt, mire megszerezted a platinatrófeát. Lenyűgöző!
22 órába telt, de a végigjátszástól számítva is 12-be, nem 6-ba.Megmentettél 301 robotot
305-öt mentettem meg.A világ ASTRO BOT játékosainak 99.9%-ánál gyorsabban szerezted meg platinatrófeádat.
Ezt meg csak simán nem hiszem elEgyébként mikor jön már eladási adat róla? Vagy legalább egy "elértük az x millió játékost" bejelentés?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Farkassacred
őstag
válasz Farkassacred #174819 üzenetére
Szerkeszteni már nem tudtam, így magammal beszélgetek.
Azon agyalok én is, hogy vajon melyik ps5 játék tetszett eddig a legjobban. A Forbidden West-et a sztori és a harcrendszer miatt nem tenném az első helyre, pedig szerettem azt a játékot. Talán a Spider-man 2-t mondanám, ha a Ragnarök nem számít ide.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Farkassacred
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #174809 üzenetére
Értem én ezt, de azért valamit csak kellett volna még villantani emellé a borsos árhoz.. Ha valamit 2x olyan drágán veszek, akkor érje is meg az árát..
-
-
-
VTom
veterán
válasz spleenszuru #174801 üzenetére
Én a Ubisof tjátékokat is szeretem, meg Pro-t is veszek, na erre varrjatok gombot!
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
balintka
addikt
Én One X-en vittem végig, 140 óra körül, az Atlantis kiegészítőből van még vissza. PS5-ön Kassandraval kezdtem el az elejétől, pár órám van benne, másodikra hamarabb is meg lehet csinálni szerintem már.
Origins ha jól emlékszem 92 óra volt DLC-vel együtt 100%-ra.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Farkassacred #174792 üzenetére
Oh boy.
Mióta lineáris az ára egy műszaki cikknek a teljesítményével? Akkor egy mobiltelefon, amibe négyszer annyi számítási kapacitású processzor van, az kerüljön négyszer annyiba?
W | W | H | W | W | W | H
-
GEIL
addikt
válasz polonic #174806 üzenetére
A szereplők, a helyszinek meg az egész szerintem csak "úgy fog átjönni", ha ismered legalább a filmeket és eseményeket.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
polonic
félisten
A hogwarts legacy-ról mi a vélemény? Mint játék egyébként jó? Ha nem vagyok nagy HP rajongó, akkor mint játék ajánlott? Jól el lehet lenni vele? 9 ezerért elgondolkodtam a vételén.
-
Mezcal
addikt
Kassandrával vittem végig (a dlc--ket is) de new game+ még nem kezdtem, mert maradt még mellékes.
egy kicsit sok szaladt bele a ps szerintPlaystation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Bad Pritt
félisten
Pont ez jutott nekem is eszembe. Azért a Sonynál sem könnyű dönteni, egy éven belül volt egy gigasiker és egy gigabukás multijuk. Hunt 1896 30 euróért megy, ha annyira lőnék be a Marathont is és egy minőségi, alacsony skill floor, magas skill ceiling játékot raknak össze akkor nem lesz ezzel nagyobb gond.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Frod
addikt
válasz zozika84 #174796 üzenetére
Hát, ez legalább nem egy telített piacra érkezik, mivel extraction shooter kb a Hunt: Showdown van konzolon és füst. Bár teszem hozzá, maga a zsáner nagyon réteg, egyáltalán nem a nagy tömegre lő, mert hát az nincs mögötte.
(Itt akár indokolt is lehet az árazás - esetleg 30-ért -, a Concordnál csak a hülye nem látta mi fog történni)Do you see the white shadow?
-
_drk
addikt
válasz F-ECT$ #174795 üzenetére
Érdekes kérdés, hogy mennyinek kéne lennie egy konzolnak.
Ha azt nézem, hogy ez egy mass marketre szánt csak játékra való cél eszköz akkor még az alap PS5 is drága.
Főleg, hogy előző genhez képest nagy ugrás azért nem volt.
De ez a fejlődési diagram is kezd egyre laposabb lenni.Amúgy az 50+ millió eladás se sok, másik oldalon a fele aminek nagy része XSS, azért sok mindent elárul.
Most nyilván akinek van pénze, vagy ez a hobbija megéri, mert kihasználja. De aki csak hébe-hoba játszik annak már nem nagyon.
Na erre ráduplázni nagyon kemény és szerintem nem is lesz meg a különbség ami indolja majd a dupla árazást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest