-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
válasz nincsnév007 #154199 üzenetére
Kingston FURY Renegade-et nézegettem éppen.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
nincsnév007
őstag
válasz undercover #154198 üzenetére
melyik ssd? én egy adata xpg 1 tb nézegetek folyton fekete péntek előtt 23k volt most tartósan 30k. Meg nézek egy samsungot az 40-39k között mozog.
-
undercover
őstag
Megint drágulnak az SSD-k? Nézegettem a PS5-höz ugyebár. Pár hete még 1 tb 28k huf volt most már 38k huf lett. Ha az ember bővíteni akar a PS5-höz úgy nézz ki nem szabad várni.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
LÁZ
addikt
válasz nincsnév007 #154187 üzenetére
elég csak a store-ban, hogy azt a gépen kattintod le, vagy az appban, az mindegy, ha regisztráltad magad a starba, akkor megkapod utána a pontokat
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
válasz markknight #154192 üzenetére
Lemondtam a megújulást, más nem tudtam tenni. Ameddig be van fizetve, addig használom.
Hosszabb volt a kérdőív, minden PS+os dologról lehetett nyilatkozni (multi, cloud save, classic games, trials, stb)[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
30z.Samu
félisten
Még egy kis Remote téma. Vsn Chromecast itthon, kíváncsiságból feltettem az appot. Párosítottam a cuccal wireless a controller-t. A kép fasza volt, viszont akkora a latency hogy öröm volt nézni. Számomra ez már a zavaró kategória.
Sic Parvis Magna
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
megjött a Pókember legyőző segéderő
[ Szerkesztve ]
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Nem tudom ki nézte, de én kaptam pár napja a Sonytól emailt, melyben egy PS+ kérdőívhez van link. Meg lehet írni nekik a véleményt a szolgáltatásról:
A Slime draws near! Command?
-
Xaels
félisten
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sliderxy
senior tag
válasz nincsnév007 #154177 üzenetére
Itt kapsz bővebb infót róla: Mi az a PlayStation Stars?
Engem ez eddig nem érdekelt, de nemrég téma volt itt és ránéztem, elindítottam.
PS appban lehet csekkolni egyszerűen az aktuális dolgokat.
Most kb két hét alatt lett nekem kb. 280 pont, de vettem kisebb indie címeket is.
Egy AAA premier játékért sok pontot ad viszonylag, legalábbis a többi kihíváshoz képest.
A havi játékok közül ha csak az egyiket elindítod már kapsz 50 pontot.
500 pontot be tudsz váltani 2000 forintra.
Amúgy tényleg nem nagy fáradtság néha ránézni, csak az appból külön el kell indítani mindent amire a pontot be szeretnéd majd húzni. -
Wesder
félisten
-
Zeki
nagyúr
-
30z.Samu
félisten
válasz ViktorHUN79 #154173 üzenetére
De most az megmarad a Wallet-ben vagy csak egy ideig?
Sic Parvis Magna
-
Sliderxy
senior tag
válasz 30z.Samu #154170 üzenetére
Nem feltétlen az idő számít. A "stars-ból jött össze" azért elég tág fogalom.
Pl van olyan játék amit ha megveszel elég sok pontot ad. Akkor az már nem mondható ingyen pontnak.
Olyan régóta meg szerintem nem megy ez, hogy csak az ingyenes pont gyűjtésből összejöjjön 10 k-nyi pont. -
republic666
tag
https://aqua.hu/alkatreszek/1tb-kingston-ssd-m2-nvme-kc3000-meghajto-skc3000s1024g-t1124864 -ez jó lehet??
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
vonSux
őstag
válasz ProEvoFan #154141 üzenetére
Ezt használom, merem ajánlani. Egy audiofil cucctól messze van, de játszani tökéletes. EQ finomhangolás lehetséges és szükséges (egyszerű a saját szoftverével).
-
plejik
addikt
Köszi az infot, be is rántom.
F-ECT$:
Szerintem 'általános' akció, mindenkinek. nálam is most az, nem rég járt le az előző, de aktív előfizuval nem tudtam az aolcsóbb extra akciós csomagot megvenni.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
F-ECT$
titán
A walletes pénz is ugyanolyan pénz, tehát 31.5k lesz így is (Esetleg ha oda olcsóbban töltöttél fel mint a névérték, akkor valamivel kevesebb.)
Egyébként írja, hogy mire fel ad most 30%-ot? Kérdés, hogy ez már az év végi kedvezmény, vagy az még odébb van.
Dive ever, work never.
-
Persie12
aktív tag
válasz markknight #154160 üzenetére
Ez kb ugyan az amit küldtél, 28.000 most eMAG-on [link]
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
LÁZ
addikt
12.18-ig nálam 30% off van az Extrára, így 31500.-
ps. nincs élő előfizum, eldurrantom a walletes pénzemet, így 21.5k-ba megáll nekem a sztori
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Persie12
aktív tag
válasz Gabesz87 #154158 üzenetére
Jól tetted, azért az a 175 GB sokat számít, mert ugye hiába 825 a fat, 6xx GB elérhető csak belőle, mert a rendszer lecsíp egy elég szép részt. Bár mondjuk hogy 160.000 Ft konzolvilágon a fat, veszel hozzá egy SSD-t és még jobban jársz tárhely szempontjából.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Persie12
aktív tag
válasz 30z.Samu #154155 üzenetére
Igen igen, veszel hozzá 25.000-30.000 forintért egy 1 TB-s SSD-t és már tárhelyben is jobban jössz ki. Oké, kicsit így drágább mint a slim, de már jobban megéri szerintem.
-
Gabesz87
veterán
válasz #42308056 #154147 üzenetére
Persze, tudom, hogy HW terén u.a. Nincs szükségem rá, nem hiszem, hogy akarnék lemezekkel "bajlódni". De ha valami oknál fogva a jövőben mégis, és Slimet veszek (márpedig eléggé hajlok rá) akkor meglesz a lehetősége az utólagos bővítésnek. Valószínűleg külföldi oldalak, mint pl. a Kleinanzeigung dugig lesznek vele.
-
LÁZ
addikt
válasz ProEvoFan #154141 üzenetére
olyat tuti nem fogsz találni, ami mind3 eszközt kezeli, mert vmit mindenképpen dugdosni kell majd, ha dual wireless, és a pc-n van bluetooth, akkor az usb adaptert kell dugdosni a box és a ps5 között.
szóval ha mind3 eszköz a kritérium, akkor marad a dugdosás marad, vagy egy STEELSERIES ARCTIS 1 wireless (igaz ez nem dual wireless), mert ahhoz van audio kábel, szóval a kontrollerre direktbe lehet dugni, annyi kábel azért nem para sztem.
másik opció a razer barracuda x, az már dual wireless (bluetooth+usb), de itt marad az usb stick dugdosása adott esetben.
Az arctis 1 90eur a steelseriesnél
A barracuda pedig 96 a razernélinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Lacielvtárs #154116 üzenetére
Chiaki vagy Psplay a megoldás erre. Amelyik van rá.
www.adventuregames.hu
-
Gabesz87
veterán
GamerTech megbízható bolt? Rohadtul vívódom hogy Slimet vagy a régi gépet vegyem. 25e lenne a kül. amit fordíthatnék egy plusz controller-re, PS+ előfizura, vagy játékra, de másrészt meg nekem tetszik az, hogy kisebb, kompatkabb az új gép SZóval dilemmázom rendesen.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz spleenszuru #154144 üzenetére
Az ár max 31k.
Többet jelenleg nem adnék érte. -
tl-x
őstag
válasz Lacielvtárs #154140 üzenetére
Írj rám ha nem megy, nekem se ment elsőre.
-
-
tl-x
őstag
válasz Lacielvtárs #154125 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Snike
aktív tag
Valaki játszott a Wizard with Gun-al?
Jól látom nincs 2 játékos mod benne? Csak online multiplayer?PS5, mert az jó! :)
-
30z.Samu
félisten
válasz Bad Pritt #154131 üzenetére
Igen, és volt, ahol bosszantott, hogy ott vagyok a story szerint, de nem tudom kinyitni a ládát, mert nincs meg az a képesség és "rákényszeríti" a játékost, hogy menjen még vissza miután végezett a story-val, addigra meglesz. De most a végigjátszás után vagy érdektelenné válik az ember a további felfedezés után (ahogy általában én is), vagy elfelejti hogy hol volt és azért nem megy utána vissza.
Most hogy megvan a dárda, azzal is kaptam egy képességet és tudom hogy korábban találkoztam többször azzal a bigyóval amit a dárdával lehet feloldani. De őszintén szólva fingom nincs már hol találtam ezeket. Sic Parvis Magna
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #154133 üzenetére
Ha most a gyűjtögethető cuccokra gondolsz akkor lehet.
De mellék küldetéseket, főleg a törpöknél simán megcsinálod a felét, pl bálna és kohók.
Mikor először vagy a hegyen oda amúgy is vissza kell menni.
Meg Freyaval is simán lemész az esküvő helyszínéhez és oda talán vissza se kell menni.
Midgard kacifántosabb, de ott is sok mindent meglehet csinálni.Ami amúgy kell is szerintem a fejlesztések miatt, mert 2-3 boss harc is nagyon kemény a lándzsa után.
-
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #154131 üzenetére
Törpöknél és Vanaheim alsó része mikor lehet menni akkor kell menni. Nagyjából az az erősség is. Maximum 1-2 kioldható dolog marad, de azért még a végén érdemes még egyszer oda menni mert sok helyen újra teremnek nagyobb szintű ellenségek.
Például a bálnát simán kiszabadítod és a kardot is össze szeded Freya-nak.
De Midgardban is lehet menni egy kört, mert a végén mar túl könnyű is lesz a 4es szintű ellenfél. -
Bad Pritt
félisten
Nem tudod a fősztori mellé beosztani, mert csomó képesség nem nyílik meg időben és a területek nehézsége is úgy van belőve, hogy inkább sztori után menj vissza több helyre. A mellékküldetések viszont tök jók, azokkal remekül végig lehet gyalulni az összes térképet.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Lacielvtárs #154120 üzenetére
Jaja, szerettem, most is azt mondom hogy egy tök jó konzol. De egyrészt mindent kipróbáltam rajta amit akartam, másrészt pedig a mobilitás részét már nem igen használtam ki. Javarészt TV-n játszottam vele a vége fele, így arra jutottam hogy akkor legyen helyette egy asztali konzol.
Sic Parvis Magna
-
-
tl-x
őstag
válasz markknight #154123 üzenetére
Elég csak a burkolatot levenni vagy jobban szétkaptad?
-
markknight
veterán
Lehet, hogy a konzol rusnya mint a bűn, de azért jár a pirospont a Sony-nak, hogy egyszerű szétkapni, kipucolni.
-
addikt
válasz spleenszuru #154111 üzenetére
Az rtings szerint Q80C -nél van HDMI Forum VRR. Bár nem tudom mennyire tér el attól az európai verzió. 50 colos méretnél nincs, de úgy láttam neked 55 colos van.
A PS -en a beállítások menüben mit látsz a VRR -nál?
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
LÁZ
addikt
AURORA EVERWILD AVATAR 93XP-BG5A-4TQR
-
-
tl-x
őstag
válasz spleenszuru #154117 üzenetére
Nekem a Hdmi beállításoknál portonként kellett beállítani, hogy VRR vagy Dolvy Vision stb.
Lacielvtárs SteamDecken jól megy a Remote play.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Lacielvtárs #154116 üzenetére
Nálam igazából így is okafogyott, hogy működik laptopon is, bár azért kicsit sajnálom hogy eladtam a Steam Deck-et, mert az picivel mobilisabb.
Sic Parvis Magna
-
spleenszuru
őstag
-
Srácok, erről a mobil remote app-ról jut eszembe ahogy beszélgettek.
Van esetleg valaki aki próbálta a Rog Ally-n életre kelteni ezt az appot?
én próbáltam és müködik is de a gyári kontroller nem irányítja a játékokat
persze BT vagy kábel ha rádugok egy PS kontrollert akkor megy, de ha volna megoldás arra hogy a PS játékok menjenek az Ally kontrollereivel, az mekkora királyság lenne már
erre volna valakinek ötlete, vagy esélytelen mert ugye ha ez menne gyárilag akkor számomra máris oka fogyottá válna a PS Portal[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tl-x
őstag
válasz spleenszuru #154111 üzenetére
Nálam a VRR-t a tv-n kellett engedélyezni ahhoz hogy PS5-n be tudjam kapcsolni.
-
MODERÁTOR
válasz spleenszuru #154109 üzenetére
A VRR esetén nem mindegy, hogy HDMI VRR, vagy FreeSync. Csak az előbbit támogatja a konzol.
-
MODERÁTOR
válasz spleenszuru #154105 üzenetére
A kábelek nincsenek verziószámozva. Amit gyárilag mellékelnek, az megfelel arra a sávszélességre, amit a konzol tud.
-
tl-x
őstag
válasz spleenszuru #154105 üzenetére
Az, most.azzal használom az Apple Tv-t.
-
spleenszuru
őstag
Lehet valahonnan tudni, hogy a gyárilag, PS5 Standardhoz adott HDMI kábel 2.1-e?
Nem látni rajta ilyen feliratot.Malaka!
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #154098 üzenetére
"Normal" módban tolom. De egyébként így is van 1-2 olyan enemy ládáknál hogy csap kettőt és die...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma