-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz RangerFox #154297 üzenetére
mivel a német playstation hirdette ezt az adventi kalendáriumot, sztem eu, én még 2-3.án beváltottam 1et, de utána különösebben nem érdekelt, lehet, hogy accounthoz van kötve , akkor sry
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
Blitzknight avatar CGJM-3EKH-TPN4
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
RangerFox
Topikgazda
válasz spleenszuru #154289 üzenetére
Elég
-
-
30z.Samu
félisten
válasz tboy93 #154275 üzenetére
Nekem is célpont az a játék, de még hosszú a lista...
Remote Play kérdés, vagyis kettő. Az egyik hogy PS4 controller-el működik normálisan a PS5 távoli játéka? A második hogy csak a gyárival működik vagy játszik nem Sony által gyártott controller is?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Omateee
tag
válasz bod101 #154223 üzenetére
PC-n a ház hűtőt a házon kívülre teszed? Semmi értelme egyébként összehasonlítani hűtés szempontjából egy PC-vel a PS-t. Inkább azt csekkold le mennyire szabadon szellőzik a konzol környéke. A szétszedés kitakarítás mit takart nálad? Ha csak az oldalát szedted le, akkor még a venti + hűtőborda tele lehet porral.
-
San398
őstag
Azoktól kérnék segítséget akik használnak SSD-t a bővítő foglalatban.
Visszaolvasgatva ezt találtam Apacer AS2280Q4U 1 TB
Ki milyet használ?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
-
törölt tag
válasz markknight #154282 üzenetére
PS Plus Extrában elvileg benn van.
-
GEIL
addikt
Persze...megy PC-n is...meg cloud stb....de ez nekem egy "jó indok" , mert Xbox One (S/X) konzolokra már nem fog kijönni...
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #154273 üzenetére
ejj...én meg jövőre fogok venni Series X-et....Forza Horizon 6 miatt muszáj lesz.... mennyibe ment el ha nem titok ? garival ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
nagyúr
Lepörgött a Ratchet and Clank Rift Apart. Tudom kicsit későn Itt allt a polcon mar legalább fél éve. Jo hulye vagyok hogy ezzel eddig vartam. Alig birtam letenni, annyira bejött. Eszméletlen szép quality modban. A 4k tv elott 10 centire terdeltem es neztem a reszleteket Brutal. Mint egy mozifilm. A gameplay meg ezzel a folyamatos akcioval nem enged. Mindig ott van a meg egy kicsit jatszok vele erzes. Nem tul hosszu, de ennek en örültem is, nincs feleslegesen elnyujtva. A mapok pont eleg nagyok, mire osszegyujtod rajta a cuccokat addigra pont rakivansz a kovetkezore. Nekem ugy, hogy mindent is osszeszedtem (összes csavar, ruha stb.), plusz platinaztam, ugy lett 13.5 ora normál nehézségi fokozaton. Ezt ki ne hagyjatok!
-
-
Bad Pritt
félisten
Most tűnt csak fel, jelen állás szerint Rise of the Ronin és Dragon's Dogma 2 is március 22-én jelenik meg. Az egy nehéz döntés lesz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz spleenszuru #154246 üzenetére
Ajándékozd el a konzolt és nem lesz több dilemma. Mondjuk nekem
-
Sliderxy
senior tag
válasz 30z.Samu #154262 üzenetére
Pár hete mikor rendeltem a Cosmic Red kontrollert meg egy játékot én is meglepődtem, mert volt a csomagban egy papír, sárga fekete szegéllyel amiben felhívták a figyelmemet arra, hogy az üzletben felbontották a játékot biztonsági okokra hivatkozva (lemez lopás, stb.), ezért nincs rajta a gyári csomagolás. És valóban csak be volt zsugorozva egy sima fóliával. Az érdekes csak az, hogy ez egy digitális példány volt. Persze annak a kódját is el lehet lopni. A Cosmic Red konti kerek záró fóliája szintén össze volt gyűrve, az is ki lett már előttem bontva. Furcsa volt, de működött minden így elengedtem, de azért ez a levél így nem tetszett. Bele volt írva, hogy ha ez így nem felel meg elállhatok. Köszi. Szerintem ezt a kiküldés előtt kellene közölni, hogy így járnának el és akkor majd eldöntöm rendelek-e. Így még nem jártam sehol, pedig rendelgetek innen-onnan. No mindegy.
Mostaninál meg az Avatar-t várom Steelbook-al, azt is különszedték, a játékot email szerint átadták a Foxpostnak szombaton, értesítés még nem jött tőlük. Türelemmel várok, mert tudom, hogy ilyenkor belassul minden. A Steelbook meg most már nyers. Írják, a terméklapon, hogy a készlet erejéig, viszont nekem már volt félretéve státusz, most meg nyers, de hát csak megjön majd ez is.
-
Krethx
aktív tag
Ha már szóba kerültek a poros gépek. Nekem nagy jó tapasztalatom van a 1016A és B szériákkal. (Mind kettő 2021 év elei vétel.) Az enyém Digitális. Év elején kapott egy komplett takarítást. Mindig vigyáztam rá és külsőleg hetente törölgettem. A belsejében éppen hogy csak minimális por volt. Még a ventilátoron is nagyon kevés. Ugyan cigizek de a lakásban egyáltalán nem.
Megörököltem egy lemezes PS5-öt lemezes. (1016A Apámé volt.) Tudni kell róla hogy a földön volt állítva. Poros is volt mivel ritkán törölgette. Ráadásul cigizett is mellette egy keveset. Teljesen szétszedtem és kitakarítottam. A ventilátoron sok por volt. Kicsit körülötte volt még. Szinte az egész belseje tiszta volt. De a fehér burkolat belső része az nagyon nikotinos volt. Főleg a ventilátor körül. Szépen ki takarítottam az egészet. Most azt használom. A másikat elraktam a szekrénybe.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
LÁZ
addikt
pedig egyszerű
mivel tudsz a legtöbbet játszani minimális plusz költéssel?
ssd-vel nem nagyon
fülessel dettó
előfizu talán talán (egy szolid listát feljebb is írtam már, amik benne vannak)a többi pont ráér később is....
-
S e t h
nagyúr
válasz markknight #154254 üzenetére
Jön az email, hogy megrendeltem a terméket, de azonnali fizetést választottam és még engedélyezni sem tudtam a tranzakciót, közben ilyen ablakok jönnek fel.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vg
addikt
válasz markknight #154252 üzenetére
Javaslom a ph! előfizetést, és akkor le tudod tiltani az számodra "marhaságokat" beszélő tagokat.
-
S e t h
nagyúr
A Konzolvilág oldala csak nálam kezelhetetlenül lassú?
Múltkor betudtam a black fridaynek, de azóta is többször próbáltam böngészni, vásárolni, de kb. lehetetlen.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
dunc
nagyúr
GOW Valhalla DLC? Valakinek tölthető?
-
vg
addikt
válasz markknight #154241 üzenetére
Ne ezt a ruhát nézd, a kioldható vagy a extra ruhákon látszik, de egyértelmű h 1 percet se játszottál a játékkal. Nem gond. Mondjuk nem lepődőm meg a "mindentcáfolokénvagyokazokos" arcok láttán.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Én előfizut vennék csak játék konzolt vettél , azért 800 giga nem kevés, meg ha nincs mivel játszani akkor a fülest se tudod használni
-
spleenszuru
őstag
Fenébe, akkora dilemmát okoz ez a konzol vásárlás..
Nem tudom eldönteni, hogy az emelkedő árak miatt SSD-t, fülest, vagy előfizetést vegyek hozzá..
Egy fér már csak bele idén.Malaka!
-
vg
addikt
válasz markknight #154235 üzenetére
Nyaktól lefele pont ilyen batgirl gotham knights-ban, mintha pont ez a modell lenne.
-
bod101
aktív tag
válasz undercover #154227 üzenetére
Hol látod, hogy nagyon poros? Egy hónapja volt szétszedve kipucolva, igaz most a tetejét elfelejtettem letörölni.
Nekem 3 éves múlt a PS5 és volt hangja Pókember alatt (takarítás után is).
Nem vitázni akartam csak érdekessége miatt raktam fel a képet (kicsit bánom is).
Wesder: miért lenne az útjában? Kifelé fújja a meleg levegőt nem befelé?1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Bad Pritt
félisten
Ami érdekes, h vannak karakterek amik úgy néznek mintha mint egy ps3 játékból lépnének ki, pl Talia, viszont Harley meg mintha egy teljesen másik technologiával lenne megcsinálva...
Ez azért van, mert a Talia modell a PS3-as Arkham City-ből van átemelve, míg Harley a ma is gyönyörű Arkham Knight-ból.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
vg
addikt
válasz BBenceTM #154231 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez a gotham knights egyáltalán nem olyan rossz. Nekem tetszett, vannak benne marha szép helyszínek. Batgirl karakter elég jó, a ruhákat is elég jól eltalálták, jókat lehet rá fabrikálni, ami fontos az kidudorodik rajta. A többi karakter elég unalmas, nem is játszottam velük, Robin-t pl el nem tudom képzelni ki akarja irányítani. Ami érdekes, h vannak karakterek amik úgy néznek mintha mint egy ps3 játékból lépnének ki, pl Talia, viszont Harley meg mintha egy teljesen másik technologiával lenne megcsinálva, az meg olyan minőségű az átvezetőkben mint a gta6 előzeteséből a csaj. Ettől eltekintve szerintem remek történetmesélős cucc.
-
BBenceTM
csendes tag
Csak új tagoknak, meglévő előfizetéssel nincs kedvezmény -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Végre megoldódott az e-mail problémám! Létre is hoztam végre a saját fiókomat és létrehoztam egy Child fiókot a gyereknek. Szeretne Fortnite-ozni, kaptam is egy e-mail amit az Epic küldött a szülő felügyeletre vonatkozóan miután beléptünk az Ő accountjával a játékba és megadtuk a születési dátumát, kérte is a Parent email címet. De ha ott elkezdek haladni a beállításokkal ott Epic Child fiók létrehozásához jutok, de nekünk már korábbról meg vannak az Epic accountjaink Parent-Child viszonyban, bejelentkezési lehetőség nincs, csak létrehozás. Valaki volt hasonló szituációban, vagy most kezdjek levelezni az Epic Support-al?
i9 / 4080 / 32"
-
Scholes9
nagyúr
válasz undercover #154227 üzenetére
Nálam is a Póki 2 egyszer kiírta, hogy túl meleg a gép és kikapcsolt. Se előtte, se azóta nem volt ilyen.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
undercover
őstag
A képek alapján az látszik, hogy nagyon poros a konzolod.
Nem tudom, hol tárolód de nem tűnik megfelelőnek, ha ennyire telemegy porral.
Érdemes lenne kitisztitani. Ez az oka a túlmelegedésnek nem az, hogy szükséges lenne egy ilyen hűtő.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Wesder
félisten
Nem azèrt melegedett túl a gèp, mert gond lenne a hűtèsèvel. Most ügyesen beraktad az útba azt a vackot, hogy mèg vèletlenül se tudjon úgy hűteni a gèp, ahogy azt a mèrnökök megterveztèk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Gaberking
senior tag
A hétvégén tettem bele egy [Kingston 1TB M.2 NVMe 2280 KC3000 (SKC3000S/1024G) SSD] -t, [Axagon CLR-M2 alumínium passzív hűtő] -vel. A kis takarólemezt nem raktam vissza az ssd fölé, így legalább tud szellőzni.
-
bod101
aktív tag
válasz Omateee #154202 üzenetére
Hűtés gond volt Pókember alatt jelezte, hogy túlmelegedett nem egyszer. Ezért vettem. Miért változtatná meg a levegő útját csak segít szerintem de lehet nincs igazam. PC-nél a ház hűtő kárt okoz?
Krx21: Hangosabb mint volt de nem olyan vészes mint a PS4Pro[ Szerkesztve ]
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
itldj
aktív tag
Volt még pénzem a walleten, vettem hozzá az Enebán 20+2,7k-t, sikerült is feltölteni 31666Ft van most rajta. Próbálnék előfizetni egy év extrát, de böngészőben a jelszó beírás után közli roppant informatívan, hogy something went wrong...
Valakinek valami ötlet? Vagy csak a szokásos Sony és majd próbálgatni kell, hogy mikor lesz jó? -
Omateee
tag
válasz spleenszuru #154215 üzenetére
Ár/érték arányban egy heatsink nélküli 2Tb-os Kingston Fury Renegade-el jársz a legjobban, egy ilyen hűtőbordával: [link] Így 60k-ból megvagy, a 990 PRO ugyanezzel a hűtővel 8-10k-val drágább, cserébe semmi különbséget nem fogsz észre venni használat közben.
-
addikt
Elindítasz egy játékot, akkor ott elvileg "VRR Be" kell hogy legyen a game panelen. Főképernyőn, beállításokban nem is nagyon fog mást mutatni. 120Hz is meg kell hogy legyen.
Játéknál mit ír? Például ha már beléptél a játékba, nem csak egy login képernyő van.
A beállítások, képek alapján 4K, 120Hz és a VRR is oké nálad.
Szerk.:
Lehet pár dolgot érdemes lenne még állítani a TV -n, ha gyári állapotban van.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
MODERÁTOR
A képek alapján most már be van rendesen állítva. A VRR és a 4K 120Hz is megy.
A 990 Pro az egész jó lehet, nekem 2 TB-os PM9A1 van benne, ami 980 Pro.
-
Ghostface
senior tag
válasz undercover #154212 üzenetére
Kb két hete vettem egy ugyanilyent Kingstont, Jonsbo hűtőbordával. Egyszerű volt összerakni és beszerelni is, azóta is tökéletesen működik.
Egyébként érdekességképpen, a TheVR-nak volt egy gépösszerakós videója az Iponosokkal pár hete, és abban beszélgetés közben az Iponosok azt mondták, hogy az év végére vagy jövő év elejére kb a duplájára mehetnek az SSD árak. Látom már többen is írták, hogy már emelkedtek az árak. Lehet most kellene még venni annak aki gondolkodik, mert ha esetleg igazuk lesz akkor még mehetnek feljebb is...PSN: Nifty_Ghostface
-
Persie12
aktív tag
válasz undercover #154212 üzenetére
Én a Kingstonra szavaznék
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
spleenszuru
őstag
válasz ρσгτσ #154122 üzenetére
Ezeket látom. Bocsánat, potato képek, nem tudom még hogyan tudok screenshotot máshová varázsolni a PS-ről:
[link]A 60 Hz-t sem értem a "Jelenlegi kimenő videójel" képen, a TV elvileg tud 100-at is.
Az "Információ a csatlakoztatott HDMI eszközről" menüben a TV-ről beszél, nem? Vagy ott a konzolról? Félreérthető kicsit.
Ott világosan le van írva, hogy VRR támogatott, illetve a frekvencia tartomány is.
(PS5 menü minden kép)SSD témához: pont ma kezdtem én is nézegetni, és ugyan tudom, hogy van SSD topik, de Ti vagytok konzol tulajok.
Melyek a legstabilabbak hozzá 2TB, vagy feletti méretben?
Fury Renegadet látom Sinkkel, Samu 990 PRO-t, meg egy WD-t, ami kifejezetten PS5-höz van.Malaka!
-
Persie12
aktív tag
válasz republic666 #154211 üzenetére
Sokan használják hűtés nélkül, csak úgy egymagában. Nyilván nem hátrány ha heathsink-es, csak ott már nagyon kell figyelni a fizikai paramétereket, hogy elférjen.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
undercover
őstag
Akinek már van bővítéssel tapasztalta...
Kingston FURY Renegade Gen.4 SSD-re vagy Samsung 980 PRO SSD-re esen a választásom?Nagyjából 1 árban van a kettő.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Persie12
aktív tag
válasz republic666 #154204 üzenetére
Igen igen, ez jó bele. Itt egy táblázat, hogy mik a minimum követelmények.
-
őstag
válasz undercover #154207 üzenetére
2 TB megy.
Jelenleg 8 TB a max limit. -
krx21
nagyúr
válasz undercover #154207 üzenetére
Már 8TB-ot is…
-
undercover
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Mennyi a PS5 SSD limite amugy? Bár gondolom 2tb egységet is eltud kezelni.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Omateee
tag
válasz undercover #154198 üzenetére
Várható SSD és RAM drágulás is, 2024 Q1 végéig 40-50%-os emelkedést prognosztizálnak a piaci elemzők. A Samsung áremelése mellett a gyártósorok alacsony kapacitású termelése okozza ezt a nagy ugrást.
-
erzol
őstag
válasz undercover #154200 üzenetére
Én egy Apacer - t vettem alzáról 26,5 ezerért és hibátlanul fut.
-
Omateee
tag
válasz bod101 #154186 üzenetére
Mi késztetett rá a megvételre? Ha hangosnak tartottad a gépet, ezek a kis átmérőjű ventik csak még hangosabbak lesznek. Hűtés probléma volt? A PS jelzi, ha túlmelegedés áll fenn. Elég jól meg van tervezve a gép belseje légáramlás tekintetében, pont a kiáramló levegő útját változtatja meg ez a csilli villi műanyag...
Pómember 2 alatt nálam pl. meg se nyekken a PS. -
Persie12
aktív tag
SSD témához hozzászólva, Kingston Fury Renegade 1TB 28.000 Forint emagon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok