Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomszli11
tag
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #152493 üzenetére
Meg is válaszoltad a kérdést. Mivel olyat nem tehet a Sony hogy kilistázza a játékot ergo kizárva azon játékosokat akiket nem érdekel a Ps5 verzió így a PS4 verzió marad a Storeban.
Akinek nincs meg megveheti később 10+10 euróért nem kell ugrani a 80 eurós árra...
Más lenne a leányzó fekvése ha technikailag letiltaná a Sony innentől az új vásárlóknak az update lehetőségét aki a Digitális Ps4 verziót venné a bejelentés idejétől számítva...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tegnap még csak leak volt, pár perce hivatalosan is bejelentették a Cyberpunk 2077: Ultimate Edition-t (Alapjáték+DLC egyben) - December 5-én érkezik. [link]
Live-Die-Respawn
-
atos30
aktív tag
-
Sliderxy
senior tag
válasz Konyika #152481 üzenetére
Ajánlom pl. a Bing AI-t, ha a sima keresgéléssel nem akarsz foglalkozni.
2 mp alatt kiköpte a választ a kommentedre:"Ne aggódj, segítek! A PS5-ön a következő lépéseket kell követned, hogy beválthasd a COD utalványkódot:
Navigálj a PlayStation Store-ba.
A képernyő jobb felső sarkában válaszd ki a “…” gombot.
A menüből válaszd ki a “Redeem Code” (Kód beváltása) opciót.
Írd be a kódot, majd válaszd a “Redeem” (Beváltás) opciót.
Remélem, ez segít! Jó játékot! 😊" -
opr
nagyúr
válasz Konyika #152478 üzenetére
Bongeszo: Belepsz a store.playstation.com oldalra, rakattintasz jobb felul a profilod ikonjara, redeem code->beirod->orul.
PS5: [link]"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Konyika
senior tag
Sziasztok!
Mindjárt földhöz csapkodom magam
Most vettem a gépet. Kaptam hozzá utalványkódot a COD-ra.
Hol kell ezt megadni?
Az istennek se jövök rá. 12 karakter lenne. -
LÁZ
addikt
válasz Zimerion #152474 üzenetére
már volt kérdés, 2018as sztorik, már nem foglalkozik vele a sony (lemezesen meg pláne nem árul senki 5 éves játékot boltban), DE, ettől függetlenül ha találsz lemezesen, menni fognak, illetve ha store-ból letöltötted korábban (nálam Frantics és a Knowledge is Power van, és mind2, megy probléma nélkül).
Az valóban érdekes, hogy pl most már a store kereső nem dobja fel őket a masinán (simán lehet, hogy a store parája), de lemezesen kb 100%, hogy itt az aprón is akad jópár, vagy a marketen, akkor azt kell behúzni, és az apk-t pedig max külön felmásolni a telóra, és minden okés lesz.
múlt7en toltuk mind2-t
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Zimerion
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha buta kérdés, de a Playlinkes játékok miért nem érhetőek el sem a storeban, sem lemezesen?
Köszi előre is a választ! -
tothl
addikt
válasz 30z.Samu #152443 üzenetére
Én kipróbáltam, elég jól fut. Nem kell agyon húzni a grafot, alapon is elég szép és akkor folyamatos lesz. Meglehetősen áll leejtős, hogy egy mobilból ezt már kihozzák. Lehet hozzá kapni egyébként kontrolleres dokkolót, beteszed a mobilt középre és kész. Én csak érdekességképpen próbáltam ki, de el tudom képzelni, hogy aki sokat utazik pl. annak jó lehet, pláne ha lenne rendes felhozatal, mint Steam Deckre.
-
ripla
addikt
Nekem egy 1000 wattos Cyberpower van itthon, errefelé is akadnak néha gondok. Azt biztosan tudom, hogy a PC a tévével együtt legalább 4-5 percig simán tud róla menni, úgyhogy valószínű a PS5 sem lehet akadály (amúgy az is rá van kötve, csak még olyan szitu nem volt, hogy akkor ment volna el az áram, amikor játszottam vele).
Az ára most olyan 60-65 ezer környékén mozog, de megéri, hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
JiMN
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani szünetmentes tápot? Borzasztó, hogy mennyi áramszünet van itt vidéken. Be sem merem kapcsolni a ps-t… -
negyven2
veterán
válasz lo_jo #152465 üzenetére
És igen, ez a másik, hogy ezeket az AAA+ játékokat nem a mobilra fejlesztették sem irányításban, sem játékmechanikába, sem dizájnban. Akik így akarnak AC Mirage, Resi 8, Death Stranding-el játszani, azok egy nagyon-nagyon kis számú embercsoport (és nem a mobilos gaming közösséghez képest, hanem szószerint értve. Náluk maximum a hordozható VR közösségnek a száma alacsonyabb, de ez is létezik, és ha őket kérdeznéd, meg akkor simán azt mondanák, hogy a buszon/metrón/repülőn ülve is van igény a VR gaming-re !
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
GEIL
addikt
válasz Joker1977 #152462 üzenetére
Tapasztalatból és ismerősi körben lévő tapasztalatból mondom, hogy nem gond ha van saját fiókja, amit persze te hozol létre, te kezeled és te tudod a jelszót...stb.
Mert pl elkezd valami Fortnite vagy bármi ilyesmi játékot és halad benne....és meg akarja tartani és később is használni az elért, feloldott, megszerzett cuccokat, azt sajnos a TE fiókodon fogja elérni és később ha lesz külön gépe, konzolja vagy bármi, akkor a tiédet nem fogod neki 1/1 "átengedni" és zsír újat akkor már nem akar majd kezdeni....stb.
Vagy ha esetleg sportjátékot vagy co-op együtt haladós játékot játszanátok vele, akkor is szükséges egy fiók, amin halad a saját dolgaival és 2 kattintás belépni.....és nem kell mindig egy full szűz és beállítások és eredmények nélküli "vendég fiókkkal szórakozni"[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
lo_jo
senior tag
válasz negyven2 #152461 üzenetére
Meg az is benne lehet, hogy a kifejezetten mobilra szánt játékok tökéletes élményt adnak out of the box, de ha nem akarod levakarni az arcod egy GTA vagy hasonló kaliber alatt, akkor kontroller erősen ajánlott. Candy Crushozni lehet reggel munkába menet a buszon, de kontrollerrel kevesebben fognak már “bajlódni”. Hosszabb úton én is előkapom az Xbox kontrollert és Dead Cellsezek, érintővel nagyon nem az igazi az sem.
-
S e t h
nagyúr
Mivel még nem csináltam sosem ilyet, ezért érdeklődnék.
F1 2023 játékhoz van vmi pitcoin nevű dolog, amit a játékon belül lehet felhasználni.
Ilyennel szeretnék vkit megajándékozni, a kérdésem az lenne, hogy- ezt képes vagyok-e megvásárolni kód formájában, vagy bármilyen fizikális módon, hogy személyesen adhassam át neki, vagy
- egyáltalán van-e olyan lehetőség, hogy PS storeban ezt vhogy gifteljem neki.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
negyven2
veterán
válasz WhiteWalker #152448 üzenetére
Pedig bármennyire is viccesnek tűnik, nagyrészt ez van a mobilos $60-$-70-os játékok sikertelensége mögött. Valamiért az van, hogy hiába adnak ki $1000+-t egy telefonért, ha már $10-$20 körüli játékok árait már sokkalják. És itt jön az, hogy ezzel szemben az IAP költések esetében meg nem probléma, hogy a telefon árának a többszörösét költik el.
Valami olyasmi lehet mögötte, hogy talán másnak tűnhet az, hogy ha sokszor adsz ki kisebb összeget, mintha egyben adnál nagyobbat.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
GEIL
addikt
válasz Joker1977 #152457 üzenetére
Kinek lesz a konzol ? Gyereknek ?
Ha van saját fiókja, akkor ne a sajátodra vedd meg a játékokat szerintem.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Joker1977
csendes tag
válasz Villa7 #152456 üzenetére
Akkor csak a letöltésre vàrók között lesz,de ott lesz,ugye?Akkor az ünnep előtt csak be kellene üzemelni titokban,és mindent letölteni,beàllítani,hogy karàcsonykor màr ne kelljen ezzel szórakozni.Legalàbb megnézem,hogy működik-e a gép (bízom benne,hogy nem fogok ki egy hibàsat).
-
Joker1977
csendes tag
Sziasztok!Ha minden igaz,óràkon belül érkezik hozzànk egy PS5.Karàcsonyi meglepi lenne,viszont szenteste nem szeretnék letöltésekkel szórakozni,illetve ahogy làtom,most vannak akciók a store-ban.Az lehetséges,hogy a màr meglévô PS fiókomat hasznâlva (PS4 van itthon) most veszek store-ból akciósan jàtékot/PS plusz tagsàgot,és karàcsonykor,amikor beüzemelem a gépet,akkor màr ott lesznek a vàsàrolt cuccok?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Jakesz #152446 üzenetére
"telefonos játékért nem sokan pengetnek ki több tízezer forintot,"
Bocs , de ez elég vicces kijelentés. Először is nem a magyarokból kell kiindulni , másodszor pedig több tízezer ft-nak megfelelő devizát b@sznak el a külföldi "játékosok" IAP-ra meg isten tudja mire ...
Ennek más oka lehet.
-
Jakesz
addikt
válasz 30z.Samu #152443 üzenetére
A technológia eddig is adott lett volna ilyen nagy játékokra telefonon, hiszen például a Bioshockot 9 éve adták ki iOS-re, vagy a GTA San Andreast 11 éve androidra és iOS-re . Csak javarészt nem éri meg ekkora játékokat telefonra portolni, mert hatalmas munkát igényel, és a profit is erősen kérdéses, hiszen egy telefonos játékért nem sokan pengetnek ki több tízezer forintot, valamint ezek a címek nem is kisképernyőre valók.
-
30z.Samu
félisten
Megjelent a napokban a Resident Evil Village iPhone-ra. Néztem róla 1-2 videót, hát azért optimalizálni kell rendesen, meg olyan, mintha PC portot kapta volna meg a telefon. Lehet ugyanúgy állítani a grafikán, de alapvetően szerintem durva hogy itt tartunk hogy ugyan azért van némi különbség grafikában, de még így is ilyen minőségben lehet már játszani egy alapvetően konzolra/PC-re fejlesztett játékkal telefonon.
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz Zso11 #152441 üzenetére
Internet gond esetleg ?
Adj mobilnetet ugyanannak a gépnek pl telóról kábellel....ha úgy beenged akkor megvan a hiba.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Zso11
csendes tag
Sziasztok,
Kis segítség kellene, nem tudok laptopon bejelentkezni a PS Store-ba Chrome-ba. Töröltem cookie-t, próbáltam inkognitó módba, új böngészőbe (Firefox), de akkor se enged be. Mi lehet a probléma? pár napja áll fenn, előtte simán beléptem szinte minden nap. Telóról beenged a store-ba.
belépés előtt már 'problémát ír, ha beírom a user/pass-t, akkor meg h megszakadt a kiszolgálóval a kapcsolat.
Köszi előre is.
[kép]
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Van olyan lista, ahol megtalálom, hogy mely játékok támogatják az egér + bill kombót?
Köszönöm előre is! -
Woodslave
félisten
Zseniális ez a lies of p.a lords of fallen is tetszett de nem egy kategória. Mondjuk régen éreztem ennyire bénának magam. Szégyellem de már három bosst is csak a gépi segítővel tudtam leverni. Na mindegy már nincs kedvem nyolc órát egy bossnál tölteni sajnos
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
belan
addikt
Hello tegnap vettem jedi survivort akciós most , kinek hogy tetszet ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
vg
addikt
-
ripla
addikt
Üdv.
Immortals of Aveum-ot tolom a konzolon, viszont most először fordult elő hogy fagyott a játék, de csak az, a PS menüjébe vissza tudtam lépni és be tudtam zárni a játékot.
Nagyjából 2 óra játék után jött elő, előbb elmegy a hang, aztán pillanatokon belül lefagy a játék is, kimerevedik és annyi. Ezt kétszer játszotta el 10 percen belül.
Más is tapasztalt ilyet? Esetleg 2 óra játék után a gép melegedett túl, vagy a játék kódolása egy kalap sz*r? Azt tudom, hogy PC-n egy fullos high-end gépet is megfektet, de azért na... a PS5-öt is?[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
Azt meg lehet valahol nézni, hogy melyik előfizetéssel melyik játékkal lehet "free" játszani?
M&N
-
marinea2
addikt
válasz ricshard444 #152399 üzenetére
Nekem szepen eldugva a kanape aljabol jon ki egy jo masfel meteres usb c. Ha eppen valakinek merulne a kontrollere barmikor radughatja sosem a geprol toltom. Sima telotolto + hosszu kabel (3-4k max)
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Bogyi007
veterán
válasz Sliderxy #152400 üzenetére
Asszonynak kell egy új kontroller hogy amikorra megjelenik a TLoU Remastered kiadása legyen az már jól bejáratva.
A Remastered kiadás azért kell neki mert 4K 60 Fps-el akarja játszani.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #152404 üzenetére
Most adták ki pókit amit gondolom még patch-elnek és még DLC is lesz.
Aztán lehet lesz 2.5 Pókember mint az 1.5 Miles Morales.
Ezek nagyrészt ugyan azok a játékok, javarészt csak kontent kell, de a Wolverine-t azt teljesen máshogy kell megoldani.Mindenesetre az Insomniac nagy durván tolja. 4 év alatt 3 és fél AAA játék.
Példát vehetne róluk a legtöbb stúdió!Tegnap láttam egy mémet, hogy 5 Last of US játék lesz amiből 3 remake vagy remaster .
-
blizzrd
aktív tag
Ugyan nem kontroller téma de....
Annak mi lehet az oka, hogy lejárt az éves plus 19-én, megpróbálta levonni, de netkártya lévén nem tudta. Rögtpn le is mondtam, de azóta is "aktívnak látja" és csak arra ad lehetőséget hogy a korábbi csomagot visszaállítsam? -
ProEvoFan
nagyúr
Pókember 2 kegyetlen jó lett. Ez a grafika baromira okés. Jók az új képességek is. Tetszik a két hős közötti gyors váltás is....meg úgy minden nagyon rendben van A látótávolság...te jó ég!!!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest