-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
XCOM 2-t tolom, de hiába PS5 meg SSD rohadt sokat tölt a játék. (Ps4es Witcher szint...)
Én emlékeztem hogy ez mocsok nehéz játék, de így most fel elevenítve kb Dark Souls
Jó korán neki is mentem egy Adventes fő kuldinek, 3 2es szintű és egy rookie-val kéne valami 15 erősebb alient megölni. Iszonyat hardcore az egész. -
Hachiko95
aktív tag
Alapvetően egy olcsósított verzió. Fogyasztás ugyanaz, tápegység teljesítménye szintén, chip méretei egyeznek a 6 nm-es változattal. Hasonlóan hangos (halk), ventilátor mérete úgy tűnik nem változott, csak megint egy új típus van benne (Foxconn).
Ami nekem tetszik, hogy került egy hűtőborda közvetlen a ventilátor alá és arra "merőlegesen" áll, hogy át tudjon rajta fújni a venti [link] . A külső "hűtőrácsot" elhagyták, ami olcsósítás, de lehet, hogy nem fogja le annyira a légáramlatot és könnyebben tud friss levegőt behúzni a venti.
Ami nem annyira tetszik, hogy a memória chipek teljes felületükkel hozzá érhetnének a fém laphoz, de csak egy kisebb kör alakú pasztát/lapot raktak rá, így nincs teljes felületű érintkezés. -
Peat76
őstag
Ez egy vicc, GameStation vagy mi a szőrös, mogyorós mókus farok ez az egész?.
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
aktív tag
Friss, ropogós, csökkentett méretű PS5 szétszedős videó: NEW Sony PS5 "Slim" - Teardown + Thoughts
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
-
-
-
Elderath
őstag
Ez a finals marha jó kis fps lesz. Végre valami kis újdonság az fpsek között. A prezentáció kicsit zoomeres, de a grafika, gunplay, audió, animációk meg a destruction nagyon adja
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
S e t h
nagyúr
Sosem játszottam egyik Dead Space játékkal sem, azt viszont tudtam milyen kultusz övezi, nekem is ajánlgatták korábban, de egy legyintéssel elintéztem.
Aztán most jött a Callisto, ami kb. semmilyen nyomot nem hagyott bennem és nem is fűztem semmi reményt a Dead Spacehez, hogy képes lesz megfogni, pláne ilyen rövid idővel a Callisto után.
És most ki kell mondanom, a DS szenzációs játék, a kevés elvásáromat jelentősen túllépte, egyik pillanatban hol a Nostromo jut eszembe, a következőben pedig már az Event Horizon, szóval a nosztalgiafaktor erős.
A sztori, a hanghatások, a foshás faktor, a fejlődési rendszer, a fejtörők, mintha egy jobb könyvet olvasnék aminek megelevenedtek a lapjai, de én küzdök a ki tudja milyen végkifejletig.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
marinea2
addikt
PS5-on kezdtem el, de egy 4 ora jatek utan rajottem hogy a gyenge angolom keves lesz 100%-os elvezethez. Igy megvettem PC-re es ranyomtam a magyarositast. Igazabol nekem mar a PS verzioval sem lett volna grafikailag bajom, de a PC-s verzio meg jobban sikerult, siman vallalhato most is, ami kicsit gagyibb hatast kelt igy pl a Detroit utan azaz iranyitas. De amugy az sem veszes. Mar alig varom a quanticdream kovetkezo jatekat
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz 30z.Samu #150921 üzenetére
Volt ilyenem, mint ha vattát nyomnának a füledbe.. Asus Rog delta s wireless
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
marinea2
addikt
Most gordult le a Heavy Rain stablista. Fudejo volt. Emesztenem kell meg a dolgokat kicsit, de szerintem odafer nalam a top5 game kozelebe.
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
-
Zoolee1976
aktív tag
Rumkola,Xaels, köszönöm!
Zoolee
-
MODERÁTOR
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok,
Lehet, hogy hülye kèrdès, de lètre tudok úgy hozni accountot ès előfizetni PS plus-ra, hogy maga a konzol mèg nincs beüzemelve?
Karácsonyi ajándèk lesz, de jó esèlyel most a black friday alatt lehet majd kedvezmènyeket kifogni az előfizetèsre, de ha lehet, simán pc-ről csinálnánk ezt, hogy ne kelljen addig a dobozt szètcincálniHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
vg
addikt
válasz kovsol #150953 üzenetére
Nyomogasd a tv távirányítóján a zöld gombot, ott kiírja milyen módban van. Ha az alap dash az 60hz, ha bekapcsolod a 120-at, és támogatja a játék átkapcsol 2.1 hdmi-be, egy pillanatra fekete kép. Ha kilépsz dash-ra, mivel az 60fps, újra fekete kép egy pillanatra. Ez ilyen.
-
xbdream
csendes tag
Sziasztok a Hadesban a Twin Fist fegyvernél megvettem a Demeter aspect-et. Mennyit kell fejleszteni,hogy brutálul működjön, mert első tuning után nem láttok fejlődést? Van balmi trükk a dologban,hogy kell használni? Lehet kipróbálok más aspectet is. Köszi.
-
Xaels
félisten
válasz Zoolee1976 #150958 üzenetére
A mostani nagy Update-tel jött a Sophy 2.0
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
rumkola
nagyúr
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok!
Előre bocs ha már volt de én nem találtam.
Szóval vennék én ps5 öt csupán csak a Gran Turismo Sophy Ai miatt,de úgy olvastam valahol hogy ez a feature csak ideiglenesen volt benne a játékban!? Akkor most mi az igazság,van vagy nincs a játékban Sophy? Előre is köszi.Zoolee
-
MODERÁTOR
válasz kovsol #150953 üzenetére
Szerintem nem a HDR-t kapcsolgatja, hanem simán csak szétesik a jel, ami pillanatnyi elsötétedést okoz. Ez a jelenség már a PS4 Pro esetén sem volt szokatlan.
Először is áramtalaníts mindent, a tévét és a konzolt is, legalább egy pár percre. Erre kevesen gondolnak, pedig sokszor segít.
Ha továbbra sem jó, akkor húzd ki és dugd be a HDMI kábelt, illetve dugd át másik portba. Amennyiben van, akkor cseréld ki egy minőségibbre a kábelt, és teszteld azzal is.
Beállítások > Képernyő és videó > Videokimenet > 4K-s videoátviteli sebesség, itt tedd át -2-re, és figyeld meg, hogy megszűnik-e a hibajelenség.Amúgy akár az elektromos hálózatból érkező zavarok is okozhatják ezt a jelenséget. Egy zavarszűrős elosztó az jó ötlet lehet, de még jobb egy szünetmentes táp.
-
kovsol
titán
Sziasztok,
van egy LG C1 + PS5 kombóm.
Néha előjön, hogy mikor a PS5 -t használni akarom a TV folyton HDR és normál mód között váltogat, de ha kikapcsolom a HDR -t akkor is folyton olyan mintha videó jel beállítást váltogatna. Egy pillanatra elsötétül, majd újra van kép.
Nem jövök rá mitől van ez. Régen nem csinált ilyent. Már próbáltam HDR off, VRR off, 120Hz mód off minden féle cuccot ami van a PS beállításainál de nem jövök rá mi lehet.Tapasztalt ilyent más is?
May the Force be with you!
-
Sanyi.mTs
addikt
Ha a PS4-es Marvels Spider-man-t platinázom (disc), majd megveszem a remaster upgradet, akkor a remaster indításakor egyből megadja ott is a platinát és a többi trófeát (mint Tsushimánál) vagy megint végig kell vinni?
-
_drk
addikt
-
dunc
nagyúr
HI! A pókember 2 be mikor nyílik meg a gyorsutazás lehetősége?
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #150927 üzenetére
Mert pl ha Asszony nekiáll TV-zni vagy bármi , akkor a jelenlegivel elég szépen be tud hallatszódni és nem feltétlen tesz jót a játékélménynek.
Sic Parvis Magna
-
Medocsabi
addikt
válasz kid46 #150915 üzenetére
Én próbáltam ezt is,és még 2 félét, de nálam bluetooth füles kilőve, ugyanis összakad a füles jele a kontrollerével. Nem tudom hogy,elvileg nem lehetne,hiszen a kontroller közvetlenül csatlakozik a konzolhoz,a füles meg a dongle-n keresztül. De 3 fülest is próbáltam, 2 kölönböző kontrollerrel,mindegyiknél ahogy tekergettem,állítgattam a fülest, azzal együtt mozgott a karakter is,mintha mozgatnám a sticket. Egy bermuda háromszög van nálunk. De ezt csinálta amúgy a JBL Reflect mini is,amihez vettem Ugreen usb adaptert. Ezt próbáltam először,mivel ezt használom edzéshez. Ki érti ezt
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz WhiteWalker #150938 üzenetére
Máskülönben minek fizetnèd a PS+-t?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz TrishtanAG #150932 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #150928 üzenetére
Készíthetsz egy biztonsági másolatot, amely tartalmaz minden beállítást, felhasználót és azok mentéseit:
Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Biztonsági másolat készítése és visszaállítása -
nagyúr
Ps4 játék mentést át tudod hozni pendrive-on, ps5 játék mentést csak felhővel.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Ferenczi Áko #150930 üzenetére
Régebben írták, hogy a mentéseket magukat csak a Ps4-es játékoknál lehet kimásolni usb meghajtóra. Ellenben teljes rendszer biztonsági mentésénél mennek a Ps5-ös mentések is.
www.adventuregames.hu
-
markknight
veterán
válasz Ferenczi Áko #150930 üzenetére
Elég etikátlan lenne ha csak így lehetne.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz markknight #150929 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy csak a ps4 mentéseket lehet pendrive-al átteni..
-
markknight
veterán
Eddig sem csak úgy lehetett ha van egy pendrive, hdd az is jó.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Új konzolra költözés esetén a Ps5 mentéseket még mindig csak ps plussal tudom átvinni?
-
Gardaai
senior tag
Nektek működik normálisan az új login screen Windows, azon belül is Firefox-on?
Telepakol az oldal 64 GB memóriát és használhatatlan az egész gép, amíg ki nem lövöm a Firefox-ot.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
30z.Samu
félisten
Ha már fejes. Tudtok ajánlani fasza aktív zajszűrős fejest? Ha Asszony tevékenykedik mellettem, az néha eléggé behallatszódik.
Sic Parvis Magna
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kid46 #150915 üzenetére
Akkor most képzeld el a finomhangolások után milyen jól szól...
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz nincsnév007 #150916 üzenetére
Nekem a PS elejébe van bedugva a c-be.
The Truth is out there...
-
kid46
tag
válasz nincsnév007 #150916 üzenetére
Hat van egy usb C/A atalakito azzal van bedugva a ps5 -be.
-
Elderath
őstag
Tegnap ment le AW2, de még ma is csak az jár a fejembe. Megnéztem performance módot miután letoltam qualitybe. Combat ezerszer jobb magasabb fpsel, de sokkal szarabbul néz ki a játék sajnos. Második végigjátszással tuti megvárok egy jobb HWt
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
kid46
tag
Sziasztok. Megerkezett, vegre! Iszonyat jo a fules, a ps5 azonnal felismerte es valami eszmeletlen konnyu. Vegyetek vigyetek
-
30z.Samu
félisten
Játszottam úgy három órát a Ragnarök-kel. Days Gone-ról ez kellemes váltás és enyhén fejeztem ki Magam. A hangulata ennek is epic, a grafikáról ne is beszéljünk.
Sic Parvis Magna
-
JiMN
tag
EA access most csak 380huf egy hónapra. Megéri?
-
Hachiko95
aktív tag
válasz nincsnév007 #150906 üzenetére
130 GB körül van telepítve az új frissítéssel. Elképzelhető, hogy telepítés közben több hely kell neki, de hogy ennyivel.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Freddycom #150872 üzenetére
Minden betűvel egyetértek. Ugyanezt éreztem én is és szerintem sokan vagyunk így.
Itt dőltem hátra és néztem körbe, hogy ez mi meg úristen meg kész és csak mosolyogtam.
Ritkán kapok ilyen feelinget egy játéktól de itt kaptam.
Ps4-en vittem végig, PC-n figyel a Directors Cut, csak folytatni kell.
Dead Space-nél volt még ilyen rész nekem, a Mass Effekt sorozatoknál.
Több ilyen mindfuck játék rész most eszembe sem jut. -
nincsnév007
őstag
ps áruházban az igaz hogy a gt7 204 gb?
-
Hachiko95
aktív tag
válasz ProEvoFan #150876 üzenetére
Kipróbáltam én is a EA Sport WRC-t. Első indulásnál a menü előtt lefagyott, 2. indításnál 1-2 perc volt az EA szerverekhez csatlakozni. Beléptem a beállításokba, az egyik almenüből kilépni 30 másodperc volt. Elindítottam az autós iskolát, kicsit próbálgattam, újraindítottam az egyik gyakorlást, a kocsi ment mielőtt az visszaszámlálás elindult volna. Kormányozni nem tudtam, de gázt adni igen és ment előre a kocsi, mire leszámolt megérkezett a kormányzás is, de akkor már előrébb volt a pályán. Utána valamikor lefagyott még egyszer. Mondom jól kezdődik, ösztönzően hat a vásárlásra.
Később gondoltam kipróbálok pár gyorsaságit, aszfaltos országokkal kezdtem. A kamera akadva pásztázott végig az autón, ami mintha nem illett volna a környezetbe. Tükröződés nagyon gyenge, árnyék gyenge, valahol ugrált is. Horvát táj kopár, kis látótávolság, előtted rajzolódik, ugornak be az egyes elemek. Irányítás furcsa volt Dirt Rally 2.0 után kormánnyal. Könnyen megpördült a 2000-es évek körüli Subaru lágy gumival száraz aszfalton. Ezután megnéztem egy másik aszfaltos országot, ott nem volt annyira kopár, a látótávolság is jobb volt, kevesebb beugrás (pop-in). De egyszer csak keményen elkezdett törni a kép(screen tearing), és mintha a frame pacing is bántóan rossz lett volna. Döcögős volt 60fps-sel. Itt újraindítottam a pályát, a pálya elején kb. 10fps-sel pásztázott a kamera pár másodpercig. Másik újraindításnál a bírók és nézők később jelentek meg.
Az említett Subarunak tavasszal száraz aszfalton lágy gumival kevesebb tapadása volt Horvátországban, mint az új Toyota WRC-nek téli gumival télen Monte-Carloban száraz aszfalton.Grafika gyenge, néha mobilos szintnek néz ki. A Dirt Rally 2.0 egy gyengébb PC-n mint a PS5 magas-ultra beállításokon 60 fps felett futott, miközben sokkal szebb volt.
Tartalom van bőven, de ennek én még egy évet adnék mire rendbe hozzák.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
Kojima agymenéseiből összevághatnak 20 perces trailert is, akkor se fogsz érteni belőle semmit, és ilyen szempontból nem spoiler, amit ott látsz kontextus nélkül (max csomó utalást meg fun factet felfedezhetsz benne, aztán mehetsz redditre fan teóriákat olvasgatni, amik közül semmi sem úgy lesz a végleges játékban, mint ahogy ott leírják).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MIUI / HyperOS topik
- Fényképen a Poco F7
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- Call of Duty: Black Ops 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Xbox Series X 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!