Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Sosem játszottam egyik Dead Space játékkal sem, azt viszont tudtam milyen kultusz övezi, nekem is ajánlgatták korábban, de egy legyintéssel elintéztem.
Aztán most jött a Callisto, ami kb. semmilyen nyomot nem hagyott bennem és nem is fűztem semmi reményt a Dead Spacehez, hogy képes lesz megfogni, pláne ilyen rövid idővel a Callisto után.
És most ki kell mondanom, a DS szenzációs játék, a kevés elvásáromat jelentősen túllépte, egyik pillanatban hol a Nostromo jut eszembe, a következőben pedig már az Event Horizon, szóval a nosztalgiafaktor erős.
A sztori, a hanghatások, a foshás faktor, a fejlődési rendszer, a fejtörők, mintha egy jobb könyvet olvasnék aminek megelevenedtek a lapjai, de én küzdök a ki tudja milyen végkifejletig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest