Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz Willhunting #150499 üzenetére
Ez nem rossz ár. A feketén gondolkodom, bár van már 2 fehér itthon, felesleges 3 kontroller
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Willhunting
aktív tag
Best Buy topic depe95 megosztása:
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black - 18 890 Ft Ák: 23+
Fekete és fehér van ennyiért, de a többi szín is akciósan 19 890 Ft -
Scholes9
nagyúr
válasz Rigormortiis #150493 üzenetére
Számomra nem volt játszható
[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Akkor én voltam a hülye, megnézem másik portba. Köszönöm a segítségeteket .
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Vettem egy hosszabb HDMI kábelt, ami papíron HDMI 2.1, de a PS5 azt írja, hogy az 2.0, bár lehet én értelmezek valamit félre. Megnéztem a gyári HDMI kábellel és ott is 2.0-át ír. Ez létezik vagy én vagyok a hülye?
-
Scholes9
nagyúr
válasz cocobanana #150410 üzenetére
Én az FF16-ot végig sem tudtam játszani olyan szarul fut a gépen. A PS5 szégyene az a játék El is adtam…
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz TrishtanAG #150483 üzenetére
Persze nem is hagyom nekik, hogy nézzek. Én is frászt kaptam már párszor, zseblámpával alszom . Ezért lenne jó a PS Portal napközben itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz TrishtanAG #150483 üzenetére
Nem vèletlen hívja a Remedy túlèlő-horrornak.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
-
lo_jo
senior tag
válasz markknight #150477 üzenetére
Mondjuk a captcha 99%, hogy nem a sajátjuk, hanem integrált, mint midnenhol, úgyhogy ők is továbbítani fogják a 3rd party felé. Én még megpróbálnám chrome extension letiltással, a sessionnel össze tudnak akadni, főleg a reklámblokkolók és tracking letiltók.
-
markknight
veterán
Itt az, hogy privát vagy nem privát / cache és cookie törlés teljesen mindegy. Próbáld meg monduk holnap vagy utána. Néha szar és akármit csinálsz nem fogsz tudni bejutni. Ez egy tipikus, hosszú éve óta fennálló bug ami csak akkor zavar ha nincs aktív sessionöd és mondjuk mindig be szeretnél lépni. Néha kijelentkeztet a böngésző és ilyenkor van probléma. Amit tehetsz, hogy írsz a Sony supportnak, aztán talán eljut a ticket ahhoz az indiai/ukrán fejlesztőhöz aki a weboldalt csinálja nekik.
[ Szerkesztve ]
-
gamer187
tag
Sziasztok!
Van egy lg oled tv-nk, ha bekapcsoljuk a ps5-öt és kiválasztjuk, hogy annak a képét lassuk akkor pihenő üzemmódba teszi magát a ps és 2. Bekapcsra tudjuk használni.
Ezen a tv-n csinálja ezt, ezelőtt nem.
Valamit belehet állítani a tv-n vagy a ps-en esetleg?
lg55cs6la
Köszi -
válasz elder troll #150457 üzenetére
Sajnálom. Azt gondoltam, mostanra már több eladó példány lesz. Most vagy az van, hogy tényleg kevés wii van Magyarországon, vagy az, hogy ami van az ritkán kerül eladósorba. Mert sokan szeretik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
dunc
nagyúr
válasz markknight #150463 üzenetére
jah szopi login! Úgy elbeszélgetnék valakivel erről a sonynál! Már ahogy kinéznek azok a forgatni való állatok, kb mint egy soft horror, vagy a szintén félelmetes varjúdombi mesék!
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Rigormortiis #150461 üzenetére
Ez az örök klasszikus Sony login page.
-
dunc
nagyúr
válasz Rigormortiis #150461 üzenetére
https://www.playstation.com/hu-hu/playstation-network/
-
dunc
nagyúr
Kurv@k vére, visszatért Chrome alatt a buzi kirakós, ilyen buzi cickányforma állatokat kell irányba forgatni (10 et) , nem egyértelmű az iránya, de ha véltlen eltalálod, olyan 20 ból egyszer....akkor se léptet be , de nem ám! Aztán gyors próba (kb 3-4 perc) hangazonosítás, na itt van miden ami szem-szájnak ingere! Kutyaugatást kell felismerni, hogy van egy még benne macskanyávogás, illetve víz hangokat kell felismerni, (wc lehúzás stb) akik kitalálták ezeket a Sonynál biztos, hogy a családjuk kortörténetében volt elmebetegség!
-
elder troll
őstag
válasz icemad #150444 üzenetére
Aprón összesen 7db wii konzol van, nincs faxbúkom és jófosást sem néztem át, de ez szerintem nagyon kevés. Nagynénéméknél láttam, hogy az amúgy semmilyen mozgásra nem hajlandó gyerekről ömlik a víz játék közben, azóta a legkomolyabb mozgást focizás közben a kapuban ácsorgás jelenti, mert nyilván neki a kapus poszt tetszik
-
dunc
nagyúr
Ezzel vagyok. 😎 Amúgy kevés játék ahol nem zavaró 30fps!
-
-
őstag
-
nagyúr
Azt én is észrevettem, hogy a Firefox-nál sokkal egyszerűbb kirakós volt, mint pl. az Edge-ben.
Mondjuk aki ezt kitalálta, azt fenékbe billenteném...
Telefonon Chrome nem kért kirakóst.
Fene se érti, hogy mi ez...Szerk.: most már Edge sem kér kirakóst. Valószínűleg az ügyfélszolgálat kapott egy kis terhelést...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Freddycom #150446 üzenetére
Olyan konverter az létezik, aminek van button remapping funkciója, pl. a Wingman XE 2. Viszont ezek csak PS4-es játékokkal működnek. A PS5-ös címekkel is kompatibilis licencelt kontrollerek szerintem nem tudják ezt.
Ugyanakkor ott a rendszerben ez a gyári funkció; Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Vezérlők > A DualSense vezeték nélküli vezérlő gombkiosztásai > Gombkiosztások testreszabása
-
dunc
nagyúr
Szóval chrome nem tudok bejelentkezni ha megfeszülök se! Kiad bonyolult kirakóst, vagy hangfelismerést, ha sikerül is akkor is kidob, nem lép be! Letöltöttem egy Firefoxot, ott simán belép, és egy egyszerű kirakóst kér, nem olyant mint chrome alatt! Nem is értem próbáltam mindent törölni chromebe , de semmi. Érdekes....Telefonon simán megy....
UPDATE chromen eltűnt a bonyolult kirakós, helyette egy egész más van! Olyan mintha basztatták volna őket, és visszaállították! Egy jó óra cummizás volt....jól fel is basztam magam.....[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
őstag
Van olyan 3rd party controller, amin remapolhatók a gombok? Vagy bármi, amit bedugok a PS-be és akkor arra csatlakozok BT-vel, közvetve a PS-re? Létezik ilyen?
Megint ott vagyok bazmeg h megvettem néhány hete egy játékot (Stanley Parable) és nincs benne telibevert invert X és Y (jó, Y van).
-
válasz elder troll #150437 üzenetére
Sajnos nem ismerem a magyarországi helyzetet. Nálunk rengeteg eladó van, és néha felbukannak nagyon komoly szettek is. Én pl nemrég vettem dj szettet hozzá, 2 játékkal valami nevetséges összegért a piacon. Meg rengeteg kiegészítő van hozzá, szintén nevetséges áron. Magyarországon valamiért nem terjedt el annyira, amit nem is igazán értek. Mert maga a gép és az ötlet nagyon jó. Nyilván a grafika nem, mert régi gép, de az switchen is eléggé megosztó. Meg a kisebb gyerekek még szerencsére a játékélményt nézik, nem a grafikát. És amikor az egész család együtt ugrál a tv előtt és apa hamarabb elfárad, mint a gyerek, az a gyereknek nagy élmény. Engem sokszor kiröhögtek, amikor kiköptem a tüdőmet egy egy menet végén.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
nagyúr
Az a lényeg, hogy azt a képet válaszd ki jobb oldalon, amin annyi figura van, amennyit a bal oldali képen ír. Pl 3xpiramis, akkor azt válaszd ki a jobb oldalon, amin 3 db piramis van. Mindegy, hogy mit ábrázol a kép legyen rajta annyi es olyan szimbólum, amit bal oldalon ír.
-
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #150426 üzenetére
Csak a két műanyag oldallap a konzolon, meg a kontroller a különbség, semmi több. Eladásnál persze számíthat, esetleg többet érhet annak, aki pont ilyet keres.
-
Baltazár123
senior tag
karácsonyra behúzok egy ps5-t, a gyerekem a pókembör 2-t kérte hozzá és nézem, hogy van külön ilyen kinézetű gép is. Szerintetek megéri, megérheti valami szempont alapján? 260e körül van, játékkal, de ha jól értem ez csak külcsín, pár műanyag lap az egész meg a speciális kinézetű kontroller. Esetleg később az eladásnál visszajöhet a felár, ilyesmin gondolkodok, meg hogy nem fehér lenne, mert az eléggé undorítóan nézne ki ott, ahova el tudom helyezni és minden fekete most, de csak esztétika miatt nem akarok nagy felárat kifizetni.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Fiók védelemnél az a kirakós!!!
-
válasz rasotamas #150422 üzenetére
Működik a psvr, de spec átalakító kell hozzá. Ezt elméletileg a Sony ingyen adja, nem tudom ez pontosan hogy működik.
5 évesnek meg inkább Nintendo wii-t mondanék. Az nem drága már használtan , és sokkal több neki való játék van hozzá.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MODERÁTOR
válasz rasotamas #150421 üzenetére
Van érdemi különbség, de igazából teljesen mindegy, mert már egy éve csak a 1216-os kapható.
Hogy lemezmeghajtóst vagy digitálisat szeretnél-e, azt neked kell eldöntened. Előbbinél lehet lemezes játékokat is telepíteni és futtatni, utóbbinál pedig nem. Csak ennyi a különbség.
Nézz körbe, hogy mi kapható, milyen bundle-k. Alzán 215 csak a konzol és 25 a kontroller, szóval ott ugyanott vagy egyben és külön-külön is.(#150422) rasotamas: Működik, de a kamerához kelleni fog egy, amúgy ingyenesen megigényelhető adapter, hogy a PS5-re lehessen kötni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kendek #150409 üzenetére
Egyébként az eddig megejlent verziók közt van érdembeli különbség? Karácsonyra kéne, szóval jó lenne fizukor megvenni.
Mit érdemes venni, ha kell 2 kontroller? Lemezest 2 kontrollerrel Alzánál 240-ért? Vagy digital és mellé venni kontrollert?
A terv a következő:
- 9 éves unokának és a fiamnak van most PS4 Pro, ehelyett kapnának egy PS5-öt, de a 4 Pro-ra igényt tartanék cserébe.
- A PS4 pró jöhetne hozzánk, van ugyan PC (12400F+3070Ti) de néha jó lenne valamit a nappaliban tévén, fekve is játszani, lötyögni, esetleg valamivel talán a feleségemmel együtt is tudnánk ellenni.
Szoktunk rajta ilyen Chimparty meg Frantics játékokat tolni családostul, kár, hogy nincs több ilyen. Van is 4db kontroller hozzá, néha Monopolizunk is.
- Másik unokának, aki 5 éves még elég lenne egy sima 4, ilyen sonic meg hasonló játékokkal ellenne, semmi komoly. Halkan jegyzem meg egy feltörés sem lenne rossz, ha létezik ilyen, a lányom egyedül neveli kis pénzből. Meg itt komoly játékról, végigjátszásról, játékmenet megértéséről nem lehet beszélni.https://tinyurl.com/rasoapro
-
_drk
addikt
válasz 30z.Samu #150406 üzenetére
Kevesebb néha több!
Az AC gameplay nagyjából egy ilyen kissebb játékot fedez le.
A 3 újabb nagyobb AC-t túltolták, ez mindenhonnan érződik.
Én csak az Odyssey-be raktam bele 80 órát, úgy hogy a sztoriból is volt még a meg a térkép harmada is hátra volt.
Egy ellenséges bázis akkora volt mint egy másik játék egy mapja.
A Valhallát kezdve Angliába az első küldetés valami 2000 méterre volt. Ott úgy fel is adtam mikor egy órája lovagoltam... -
syler123
veterán
Ez a Resident Evil 4 Remake nagyon jó, tudom kicsit elkéstem vele, mert volt mivel játszanom. Teljesen másra emlékeztem régebbről, szerintem nem is játszottam végig.
Kicsit olyan nekem, mintha teljesen új játék lenne.
Resolution módban játszom RT-vel, mert ez nem olyan tempós játék, hogy számítson a Frame Rate, így szerintem egész jól is néz ki. -
Elderath
őstag
válasz Rigormortiis #150376 üzenetére
Annyit mondok, hogy játékban ilyet még nem láttam az biztos
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
fausto
addikt
Nekem bejött a sztori, talán jobban, mint az első.
Szerintem átjötta fekete pokruha, pont ennyire kellett Peter-nek megvadulni. Azért lehetett érezni játék közben is a plusz erőt és dühöt benne. Később meg a Venom-os rész pazar volt, azt szívesen játszanám újra és újra. Harry és Pete kapcsolata is átjött nekem, inkább az volt kicsit hirtelen, ahogy megutálta Péter-t. Ami nekem nem tetszett, hogy MJ nagyon OP volt, a végén a szimbiotakat is úgy aprította... Meg a vadászok között is lazán szétcsapott. A másik, hogy Venom-ot egy pöttyet túltolták, a végén, hogy az egész várost benőtte, meg szárnyakat növesztett... A multiverzum szerintem még korai lenne, bár a pókbotok már felvezették. -
markknight
veterán
Nekem nem volt bajom vele, ennyit is vártam. Ami kikészített az a rengeteg dialógus a boss fightok közbe, hogy kb csak azok miatt kellett ugyanazt a boss 2-3x leverni, mert a dialógus nem ért volna oda.
A szimbióta Mary Jane bossfightos mentegetőzés, papucskodás volt az ami nagyon nem tetszett, az konkrétan cink volt, én éreztem magam szarul miközbe hallgattam.. fuhh most is ráz a hideg tőle -
cocobanana
tag
Helló!
Kitoltam én is Pókember 2 és ki is platináztam. Látványos és jó játék volt, de úgy ennyi volt sajnos nekem. Sajnálom, hogy nem mert nagyobbat ugrani történetben, mert szinte ugyanaz volt mint az első részben és a vége felé már meg is untam. Azt vártam legyen már vége. Pár dolgot spoilerbe teszek, hogy mi is bánt igazán.
Szóval a legnagyobb bajom a történettel van ezzel a játékkal. Ugyanazt a formulát használja, mint az első rész és ott oké jó volt, de itt már sokkal, de sokkal többet vártam volna. Nagyobb eseményeket. Itt is adott volt egy mellékgonosz az elején és közepéig, mint az első részben. (Lásd Martin Li/Kraven) Majd a végére jött az igazi főgonosz és persze ugyanúgy Peter barátja volt (Otto Octavius/Harry Osborn. Ugyanezt csinálták az első részben is. Csak ott sokkal jobban működött ez, mert volt benne dráma, amikor Miles apja meghalt abban a terrortámadásban és a végén May néni is. Na meg amikor a vírus elszabadult, akkor tök pánik hangulat és karantén volt a városban. Itt semmi dráma nem is volt igazán, senki sem halt meg, akit úgy sajnáltam volna. Vhogyan ez a dark Peter sem jött át igazán, hogy most a szimbiótától ő most mennyire rossz és gonosz, hanem simán csak tapló volt és kész. Párszor "csúnyán" beszélt Mj-vel meg Harryvel oszt annyi. Adhattak volna neki több mélységet és időt. Harry szál sem volt túl erős nekem vhogyan. Oké volt az a vidámparkos dolog ami érzelmekre hatott az jó volt, de most a sulis visszaemlékezés és a együtt legyünk pókemberek szál olyan mehh volt. Semmi érzelmet nem adott nekem ez, hogy közösen pókembereztek egy kicsit. Vége meg katasztrófálisan unalmas volt, hogy oké van a Venom és csá ennyi, nem csinált igazából semmi extrát. Vhogyan nekem az első rész története jobban bejött ott a végén lehetett érezni nagy baj van a várossal. Itt most, hogy mindenki szimbiótává változott olyan, semmilyen nem volt, mintha vmi zombis game lenne oszt jóvan. Én vártam volna vmi multiverzumot vagy vmi igazán csavaros, nagyszabású történet belengetését vagy a végén egy hatalmas nagy cliffet. Amikor Kraven elkezdte a gonoszokat megölni, akkor azt gondoltam, na lehet jön a multiverzum, mert most Kraven vmi hatalmas dolgot fog elkövetni. Aztán hát semmi. Oké nem egy Last of us 2 szintű történetelmesélést vártam ahogy abban csinálták, de többet vártam volna a Pókember 2-től. Amúgy tényleg jó kis játék, csak sajnos olyan, amire már félév múlva nem is fogok rá emlékezni, mert nem volt benne maradandó emlékem róla. Pl egy FinalFantasy 16-ban olyan dráma és cselekményszálak voltak, hogy azokra sokáig fogok emlékezni. De a történeten kívül tényleg jó játék a Pókember 2, de nekem 1 része jobban tetszik történet ügyileg.
Ti nektek hogy tetszett a Pókember 2 története? Ezt vártátok, vagy többet? -
veterán
Sziasztok!
Az új verziójú, lepattintható olvasós PS5-öt szerintetek van esély még idén beszerezni, vagy lehetetlen, csak a "régi" van?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
30z.Samu
félisten
Megnéztem Otherworld Zoli kritikáját a Mirage-ról. Az sem mellékes hogy végre pozitív kritikát ad egy játékra (nem mintha ez befolyásolna abban hogy megvegyem-e vagy ne), de ettől függetlenül is azt mondom hogy eskü tetszik ez a játék. Egy akció keretein belül le fogok rá csapni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Medocsabi
addikt
Valaki tud abban segíteni,hogy ez a 10m-es HDMI kábel tudja 1080p-ben a 120hz-et ps5-höz?
Munkahely váltás miatt le kell adnom a monitoromat, így lesz helyette egy 27"-os 140hz-es,és nem bánnám ha nem kellene kábelt cseréljek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest