-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz Scholes9 #152172 üzenetére
Nem kétlem, hogy megéri, de amilyen tempóm van manapság (pici baba mellett), mire belemenne 10 óra sztem lenne február, addigra meg csak kap akciót, szóval kivárom
De jelenleg a #1 backlog címem, pedig kimaradt a Pók, BG3, stb, de amint odajutok pótlom.Do you see the white shadow?
-
addikt
válasz Beretvás #152197 üzenetére
Én másnap vagy két nap múlva intéztem egy cuccnál, amit kaptam. Nem emlékszem már pontosan, mert nem mostanában volt. Gondolom manapság sem izgulják túl ezt a dolgot a MM -nál.
1 DS -t vettem náluk korábban, ahhoz nekem töltöttek ki papírt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
tl-x
őstag
Sziasztok! Végül nem veszek a PS5 mellé Playstation Portált, nem akarok rá mondani semmi rosszat, itthon próbálgattam a remote play-t mobillal, tablet-el. Néha beszaggatott. Végül más eszköz mellett döntöttem.
-
nincsnév007
őstag
tegnap rendelt fekete péntekes dualsense controller már meg is jött feketében mennyivel jobban néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Beretvás #152194 üzenetére
Meg kellett volna kérdeznie a pénztárnál, hogy be kell -e állnia vásárlás után a vevőszolgálati sorba (vagy hogy hívják a MM -nál). Ott töltik ki hozzá a jótállási jegyet.
Szerintem még vissza tudtok menni elintézni a blokkal és a kontrollerrel. MM azért elég rugalmas e tekintetben. Lehet még a kontroller sem kell, de azért vigyétek magatokkal.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Beretvás
veterán
Sziasztok.
Media Marktban ,hogy megy a Dualsense garanciája? Kuzinommal most hozattam eggyet és nem kapott külön garancia papírt. Most megszoptam vagy megszoptam?
-
kresz2
aktív tag
Nagyon szeretem a the last of us első részét.
A másodikat kevésbé,de ahogy haladt előre a történet,Abby karaktere számomra sokkal szimpatikusabb lett.
Szerintem Ellie nagyon kegyetlen volt,akkor is gyilkolt,amikor nem feltétlenül kellett volna.Ha rajtam múlna,Tommy lenne a harmadik rész főszereplője.
Egyébként nagyon szeretnék egy utolsó uncharted részt,akár kicsit sötétebb történettel.
Mondjuk Nathan lánya bajba kerülne.
Benne lehetne Sam,és mint támogató karakter,az öreg Sully is.
Nathan is lehetne idősebb,mondjuk az ótvenes éveiben járhatna. -
MODERÁTOR
válasz elder troll #152186 üzenetére
Az első rész az Remake-et kapott, ami teljes áras, vagyis nincs upgrade lehetőség.
-
elder troll
őstag
A TloU Part II Remastered esetén emlegetett 10$/€-s upgrade az első résznél is működik?
Ha igen, akkor hol kell keresni?
Unokatesóm megvette PS4-re a két részt, de nem találtam az első résznél upgrade lehetőséget. Még csak az első rész (remaster) elején járok, de nagyon érződik a PS3-as témakör. Inkább akkor a PS5 verzióval játszanék, és értelemszerűen akkor a második részhez megvárom az upgrade lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz undercover #152178 üzenetére
Amin ekkora hűtőborda van, az simán befér. De ha fel is van tüntetve a PS5-tel való kompatibilitás, akkor meg tuti. Sok esetben direkt úgy tervezték meg az SSD hűtését, hogy jó legyen a konzolhoz is.
-
opr
nagyúr
válasz Scholes9 #152179 üzenetére
Komolyan?! Én azért hagytam abba és nem folytattam azóta sem, mert annyira mocskosul... Leszarom, hogy mi van Abby-vel, hogy el se tudom mondani. Egyszerűen minden pillanatban, amikor vele kellett játszani, csak arról szólt, hogy "aaaaa, mikor lesz már végre vége". Még reméltem, hogy csak gyorsan megmutatjuk, hogy a gorillalány is ember, aztán megyünk tovább gyorsan, de nem. Órákig kellett szívni vepe, elengedtem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MODERÁTOR
válasz undercover #152173 üzenetére
Igen, ezek jók, illetve pl. a Samsung 980 Pro hűtőbordás változata sem olyan drága már.
De az aktuális Black Friday leárazásokkal nem vagyok képben. Meg amúgy is, ami igazán jó ajánlat, azt pikk-pakk elkapkodják. -
undercover
őstag
válasz Kendek #152166 üzenetére
Annyira nem találtam akciót, meg nem is értek a dologhoz
Seagate FireCuda 530 1TB Heatsink vagy a Kingston FURY Renegade NVMe 1TB Heatsink-t verziókat találtam, hogy esetleg jók lehetnek, ha jól értettem amit mondtál.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
syler123
veterán
válasz tomazin #152154 üzenetére
A használt piacnak vannak érdekességei. Ilyen pl a Cyberpunk 2077. Boltban bontatlanul 6500-7500 között mozog. Ennyiért adják aprón is. Itt pl nem értem, hogy ki az, aki ugyanannyiért használtat vesz? Lehet hogy végigment rajta a fél prohardver.
És eladja, mert látom hogy folyamatosan cserélődik itt hardveraprón a készlet.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
-
-
MODERÁTOR
válasz undercover #152164 üzenetére
Ha figyeled az akciókat, akkor olyat keress, amin normális, de kisebb hűtőborda van (tehát nem csak egy vékony lap, de nem is hőcsöves torony), és olvasási sebességben 7000+ MB/s.
-
toxicjew
addikt
Gt7rol mi a véleményetek? Gondolkoztam, hogy kéne vmi autós játék, látom akciós is most. Van aki aktívan játszik vele innen? Nincs kormányom, nem is tervezek venni, szóval csak ilyen casual szintén érdekelne egy ilyen játék. Néha Grid Legendsezek (tudom az full arcade), de már eléggé unalmas. Szóval így időnként bele ugorni, tolni pár versenyt, kikapcsolni kellene.
-
undercover
őstag
Sziasztok! Itt novemberben az akciózások közepette...
Abban tudnátok segíteni, ha szeretnék egy SSD-t venni a PS5-be mi számít most best buy-nak?
A segítséget megköszönném!
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
MODERÁTOR
válasz tomazin #152154 üzenetére
Ilyen nagyságrendű különbségek simán lehetnek a hirdetők között. Ha viszonylag hamar el szeretnél adni valamit, akkor mások alá árazol, vagy legalábbis az aljára. De mikor ezek kikopnak, akkor maradnak azok, akik drágábban adják. Csak azért nem kell leárazniuk, mert korábban már forgott olcsóbban is.
Sőt, ha most jut eszébe valakinek hirdetni, és azt látja, hogy 13 a legolcsóbb is, akkor nem fogja 10-ért felrakni, hanem mondjuk 12-ért. -
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #152152 üzenetére
Mármost lehet nem ha már itt a remake olcsó upgrade-del.
Én karácsony környékén vettem 4-ért, boltban akkor lemezes volt 3fél.Akkor tudtam hogy ennél olcsóbb nem lesz.De most a nagy PS+ előfizető hisztit se értem. Ezt már szeptemberben tudni lehetett, hogy drágább lesz.
Én akkor még fullos áron vettem +1 év prémiumot, mert még az is olcsóbb volt mint akcióval az extra.
Inkább a játékok miatt kéne most az hogy senki nem is hosszabbítja meg, mert az pocsék! -
S e t h
nagyúr
Én egyszerre játszom velük, mondhatni összehasonlításképpen és kicsit csalódott vagyok, mert a fallentől többet vártam, reméltem.
Nagyjából rá lehetne írni, hogy Dark Souls 4, ami nem gond, mert aki szereti az elődöket, annak ezzel sem lesz problémája.
A Fallen szép, de nem úgy szép, mint egy unreal engine 5 játék.
Ha a Fallen szép, akkor a Lies of Pi gyönyörű.Lies of Pi-ben könnyen legyőzöd a mezei ellenfeleket, hogy találkozz az igazi kihívással, a bossokkal.
Lords of Fallen a nyakadba szór egy halom ellenfelet, hogy alig legyen esélyed elérned a bossokig, akik viszont nem olyan kemények, mint a Pi-ben.
A Pi végletekig van csiszolva, a Fallen időnként befejezetlen el tűnik. Komoly lassulások, alig fps, ellenfelek padlóba süllyedve, akiket nem tudsz lockolni, de ők onnan támadnak.
A Pi-n látszik a befektetett munka, a Fallenek még kellett volna idő, viszont mindkettővel szívesen játszom.
A Pi-vel azért, mert a Bloodbornera emlékeztet és szopat, a Fallenel meg a Dark Soulsos nosztalgia miatt.
Minden összejátszik az ellen, hogy elkezdjem a Baldurst.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
HaZsolt
őstag
PS plust kód formájában már nem is lehet venni? Csak stroreból lehet essentialt, premiumot és extrát?
Volt mostanában leakciózva? Várható szerintetek, hogy black friday alkalmával akciós lesz?
-
-
Frod
addikt
-
MODERÁTOR
válasz tomazin #152139 üzenetére
A használt piac az saját magát szabályozza, kereslet-kínálat. Amúgy nincs ilyen standard, hanem magad döntöd el, mennyiért rakod fel a játékaidat. Persze nem mindegy, hogy csak hirdetni szeretnél, vagy el is adni.
Azt meg pláne ne nézd, hogy épp milyen digitális leárazások mennek a Store-ban, mert az itt kicsit sem számít. -
Bencus88
nagyúr
Miért mi döntsük el helyetted?
Sosem értettem ezeket a kérdéseket, minden bántás nélkül, amelyik Neked jobban bejön.Én úgy tudom jöttek javÍtások a Fallenhez igen, több ismerősömnek is tetszett. Nálam még ez a játék amibe bele kezdenék soulslike, Lies of P Nekem túl nehéznek tünik. Meg mostanában amúgy se szeretek szopni ha ki akarok kapcsolódni.
Én nem láttam semmi érdekeset. -
tomazin
veterán
Tudja valaki mi az oka,h a standard 10k hasznalt ps5 jatek ar felkuszott 13kra? Egesz regi jatekokat is ennyiert probalnak meg eladni...
-
Raga
senior tag
Sziasztok!
Na hatalmas a probléma!
Akciós a Lies of P és a The Lords of The Fallen is.
Melyik legyen?Hogy áll most a Lords of The Fallen?
Gondoltam arra is be behúzom mindkettőt.
Jön még ebben az évben valami érdekes? -
r6man123
senior tag
Biztosan volt téma, de nem találtam.
Van még 110 nap extra előfizetésem. Továbbra sincs okos megoldás arra, hogy vegyek online PS black friday akcióban 1 évet?
Ha online nem működik, van webshop ahol most akciós a kód? -
30z.Samu
félisten
Csak meg fog jönni az a Last of Us pakk akciósan 10k-èrt.
Sic Parvis Magna
-
ribizly
veterán
válasz markknight #152118 üzenetére
Hát pedig van mit remaster-elni. Nem fog mondjuk VRR-t kapni csak úgy, mert ahhoz mélyen bele kell nyúlni.
Egyenként még most is az egyik legszebb PS4 cím (ráadásul tudja a 60fps-t), de nem tudja a PS5 feature-ket és kb ebbe könnyű beépíteni.
Én titkon abban reménykedem, hogy most tesztelik mennyire lenne hajlandó fizetni a community a több cím upgrade-jéért.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
pr0bi
senior tag
válasz markknight #152113 üzenetére
Szimplán felhozzák 4 év után ps5 szintre, nem kell ezt túl gondolni. Kíváncsi leszek azért egy DF összehasonlításra is, az emlékek sok esetben megszépítik a dolgot.
-
fausto
addikt
Elolvastam a feature-öket a Part 2 remake-hez és kellemesen csalódtam! Ahhoz képest, hogy $10-ért lehet upgrade-elni, egész szépen bővítették. Én arra számítottam, hogy max egy grafikai boost lesz és kész
-
ribizly
veterán
Hallottál már tesztelésről?
Meg ugye az a meló, amivel összerakják az új feature-ket, magát az új sw csomagot, reklám költség (trailer, képek, leírás), stb., ez mind költség. Ezt kérik kb érte. A 10$ teljesen korrekt.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Jakesz
addikt
A Part 1 a grafikán kívül semmi érdemi fejlődést nem kapott, mégis ki kellett érte fizetni a teljes árat akkor is, ha megvolt a Remastered. Vagy a Spider Man Remastered esetében is csak grafikaí fejlődés volt érdemben, de itt már adott a 10 doláros upgrade. Ezekhez képest kimondottan sokat kap a Part 2 Remastered. A Sony sara, hogy az utóbbi időben olyan pofátlan üzleti döntéseket hozott, hogy ez az ajánlat már egész jónak érződik.
-
Peat76
őstag
válasz negyven2 #152108 üzenetére
Tehát ha lemezen megvan a The Last of Us 2 és van egy PS5-öm lemezmeghajtóval akkor 10$ az upgrade??
Ez nagyon baráti a Sony-tól!LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
markknight
veterán
válasz negyven2 #152108 üzenetére
De miért, mennyit kéne fizetni azért, hogy élesebb lesz a kép? Vagy nem tudom, ezen még mit remastereznek a PS5 erejének tekintetében, alapból baromi jól néz ki a játék most is. Guitar free play meg full dual sense integration? hahahaha. Mondjuk a sok simp Ellie miatt úgy rárepül mint légy a papírra, az is tény.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #152107 üzenetére
Nem hinném, hogy kiveszik, hiszen az bizonyos szinten a PS4-es vásárlókat hozná hátrányba. Illetve azért ugyanott lesznek ha ha $60-ért megveszik a PS4-es kiadást majd rá $10-ért az upgrade-et.
Viszont ebben az esetben ez a $10-os kicsit furcsa a Sony-tól. Legalábbis az eddigi hozzáállásukhoz képest. Igaz, hogy 3.5 éves lesz a játék, de attól még akkor is megérné ha pl. $20-$25 lenne az upgrade.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Szoke1982
senior tag
-
pourri
aktív tag
Ha jól sejtem ps-en nem lehet pénzvisszatérítést kérni egy játékra mint xboxon, ha már letöltöttem, kipróbáltam de rájöttem, hogy rossz vásár volt.
-
negyven2
veterán
válasz oriic #152097 üzenetére
És már hivatalos is lett.
The Last of Us Part II Remastered coming to PS5 on January 19, 2024
"And good news for existing owners of The Last of Us Part II on PlayStation 4! You will be able to upgrade to a digital version of The Last of Us Part II Remastered for $10 USD at launch. You’ll also be able to import your saves from the original game to Part II Remastered.*"
*Upgrades for disc copies of the PS4 version of the Last of Us Part II are only available if you have a PlayStation 5 console with a disc drive. Owners of PS4 disc copies must insert them into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital version.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával