Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pourri
aktív tag
Kipróbáltam ezt a Foamstarst. Itt sem várható szezonokon át ívelő hatalmas játékosbázis. Jópofa meg minden, de valahogy kevés…
-
pourri
aktív tag
válasz Callme #157016 üzenetére
"DE mindenki mást tart fontosnak. Van, aki napi 2 ezret simán a levegőbe fúj füst formájában, van, aki 3 hétvége alatt elmulatja a Portal árát. Én persze nem ítélkezem, mindenki csináljon amit és ahogy szeretne, ezért vagyunk a magunk módján különlegesek 🙂"
Ott a pont. Azt hiszem ezt nem is kell tovább ragozni. Mintha nem lenne mindegy, más mire költi a pénzét. -
pourri
aktív tag
Arra tud valaki informatikai magyarázatot, hogy a ps5 wifin miért a 2,4Ghz-s csatornát erőlteti, miért nem az 5Ghz-s csatornát? Elvileg az pont azért lett kitalálva, mert stabilabb, gyorsabb mint a 2,4Ghz-s társa, xbox, switch, tv minden a nagyobbra megy rá, ez a kivétel.
-
pourri
aktív tag
Forspokenről mi a véleményetek? Megérhet 10k-t?
-
pourri
aktív tag
Koszonom szepen a valaszokat. Nekem akkor ez kimarad, az elso reszhez nincs magyar felirat, az angolom meg nem tart meg azon a szinten, hogy megertsem az elso resz tortenetet, hiaba is jatszanek vele.
[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
Horizon forbidden west jatszhato a zero dawn ismerete nelkul? Vagy eleg elolvasni hozza az alapokat? Koszi elore is
-
pourri
aktív tag
Last of 2 remastered előrendelése esetén a megrendelés napján vagy a megjelenés napján vonja le majd a pénzt?
-
pourri
aktív tag
válasz markknight #153929 üzenetére
Én is kipróbáltam, borzalmas.
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos, vagy nem sajnos mindenki döntse el maga Monster energy fogyasztó vagyok nagyobb tételben Ha nem felejtem el, akkor nem szoktam kidobni a promociós nyitófüleket amikkel a COD-ban valami játékbeli jutalmakat lehet farmolni, arra gondoltam mivel én nem játszom a játékkal, hogy akinek igénye van rá annak odaadok 3-3 kódot.
Van 30 kódom, akit érdekel az jelezzen privátban, vagy akár itt is és küldöm neki. Nem tudom mennyit lehet maximálisan beváltani egy acc-ra de többet is adok ha valakinek kell. -
pourri
aktív tag
Ha jól sejtem ps-en nem lehet pénzvisszatérítést kérni egy játékra mint xboxon, ha már letöltöttem, kipróbáltam de rájöttem, hogy rossz vásár volt.
-
pourri
aktív tag
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Akkor az első résszel kéne kezdjem, ha jól látom a ps5-ös part1-ben van már magyar felirat. Az nagy előny lenne, mert az angolom kicsit gyengécske. Mai napig ezért nem is játszottam a horizon zero dawnnal sem, pedig nagyon érdekelne.
-
pourri
aktív tag
A Last of Us II mennyire függ össze az első résszel? Az első rész történetének ismerete nélkül játszható a második rész?
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem szorosan a konzol témájához kapcsolódik, de ea sport fc topikot nem találtam. Az a kérdésem, hogy aki esetleg játszik az Ea Sport Fc 24-el, hogy van e XBOX Series X és Playstation 5 között cross progression, azaz egy ugyanazon fiókkal tudok játszani és az ultimate team-em vajon átvihető-e ezáltal a másik konzolra?
Azt tudom, hogy Xbox--Pc között sajnos ez nem kivitelezhető, ott teljesen újból kell kezdeni mindent. -
pourri
aktív tag
Ha most allnatok ps5 vasarlas elott, akkor ti megvarnatok az uj ps5 slim megjeleneset es azt vennetek, vagy megvennetek a korabbi ps5-t, digital editionben gondolkozom. Olcsobb lesz a slim mint most egy regebbi ps5? Nagyon torom a fejem, hogy erdemes-e varni ra.
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! PS5 vásárlás előtt állok.
A Standard és a Digital konzol között csak a lemezolvasó és annak hiánya a különbség, vagy más specifikációbeli különbség is van? Legfőképpen a szoftveres részére gondolok. Mint pl. a Zöld oldalon az S és az X közötti különbség?
Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest