Új hozzászólás Aktív témák

  • Callme

    tag

    válasz 3L1T3 #157011 üzenetére

    Megmondom őszintén, hogy jó kérdés, mi lenne a megfelelő helyzet :)
    Én például még családos sem vagyok, külön tévém is van, szóval elvileg meg se kellett volna vegyem. Mégis sikerült :) Mint már leírtam, szerettem volna handheld módban játszani pár ps játékot, amiket jó többször játszani, és persze a lakás bármely pontján.
    Amúgy nem akarok mindig a pc-s handheldekkel jönni, mert a Portal nem az, de pont a Decket vagy az Ally-t reklámozták youtubeon úgy, hogy a srác bezárta a játékot a pécén, áthuppant a kanapéra a kézikonzollal, és folytatta tovább.
    Nyilván ez sokaknak feleslegesnek tűnik, meg nem kell egy reklám alapján élni, de én pl tényleg a legtöbbet itthon fogom használni, kényelmesen az ágyon eldőlve, lenyomok pár meccs narutot, miķözben megy a Jóbarátok a tévében.
    Apropó, tévé...ráadásul egy 85 colos va miniled tévém van, amit 1,5 méterre ülve nézek és játszok rajta, szóval valóban, furcsa a helyzet.
    DE mindenki mást tart fontosnak. Van, aki napi 2 ezret simán a levegőbe fúj füst formájában, van, aki 3 hétvége alatt elmulatja a Portal árát. Én persze nem ítélkezem, mindenki csináljon amit és ahogy szeretne, ezért vagyunk a magunk módján különlegesek 🙂

    PSN ID: CallmeEighty8

Új hozzászólás Aktív témák