Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz WhiteWalker #136199 üzenetére
Az a játék pcn is olyan, hogy a világ összes vasát alárakhatod, akkor is be-be fog akadni, droppolni néha. Az összes UE-s játék ilyen, sajna.
-
WhiteWalker
nagyúr
PS5 Fortnite split screen alatt olyan szépen be tud laggolni , hogy "öröm" nézni.
Rosszabb mint egy diafilm -
zozika84
őstag
-
lo_jo
senior tag
válasz icemad #136187 üzenetére
Az is arcade, de máshogy. A FH nagyon nagyon nagyon nem simcade a sokszázméteres ugratásokkal, hypercarral földúton meg erdőben csapatással és hasonló dolgaival. Kb. úgy is behatárolhtó, hogy az arcade leköt egy figyelemzavarost is, mert mindig valami akciót az arcába tol, a simcade már igényel egy kis türelmet, de még alapvetően az átlagnak is szórakoztató, a teljes értékű szimben meg nem te vagy a szuperhős, nem körülötted forog a világ, hanem te egy versenyző vagy.
Az, hogy most épp NFS, FH vagy Burnoud Paradise, majdnem mindegy, a teljes értékű autós superherová változtat mindegyik, te vagy a legkisebb királyfi, aki a végén elnyeri a koronát. Ez még a simcade vonalon sem ritka, de egy igazi simben erre tesznek magasról, nincs narratív megközelítés.
-
modflow
veterán
A Ragnarök-ben A sors szava fejezetnél tarok.
Kb. pár küldetéssel ezelőtt vettem észre, hogy az öt nehézségi fok közül a 3., egyensúly esetén nem bírom legyőzni az aktuális boss-t.
Most éppen már ott vagyok, hogy a legkönnyebben sem. Fraekni a buzgó.Valami biztosan történik a játékkal nehézséget illetően, mert ez nagyon fura. Eddig oké volt számomra kihívás, de egészséges küzdelemmel le tudtam győzni az ellenfelet.
Most meg nem, sőt a legkönnyebben sem.
Ez meg már nem játék, messze nem szórakozás, hanem idegesítő, hogy 4-5 csapás és meghalok és ez megy 20 percig....Valami nem stimmel a fejlesztésemmel, vagy mi ez az egész?
Más nem tapasztalt ilyet?[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Atomgeszi #136189 üzenetére
Pont olyan dolgokat soroltál fel ami tanulható, képezhető. Nem akarom játszani a Dalai lámát, de feladni nem bűn, meg beletörődni és mantrázni, hogy "nekem nem megy" sem az. Mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Viszont van egy híres mondás, ami pont idevág: Nem akarásnak nyögés a vége.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hombre[EU] #136190 üzenetére
Ja, oké. Akkor nem szóltam.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz markknight #136169 üzenetére
Miért kéne mindenkinek ugyanígy mennie?
Glettelni sem tud mindenki, falat festeni sem. Vagy akár betonozni. Vagy autót vezetni. Vagy kamiont vezetni. Esetleg jetskizni. Mindenhez IS kell valamilyen szintű érzék. A kontrollerhez is.
Én meg kapásból tudok mondani 10 embert a környezetemből, aki elengedte az FPS vonalat konzolon, mert nem megy neki a kontroller, és nem is tud megtanulni, és nem is akar, mert nem megy. Pont. Ha letoljátok a torkán sem fog tudni az ilyen ember megtanulni kontrollerrel.És igen, röhej, hogy van crossplay, de egy nyamvadt natív bill egér kombót nem tudnak engedélyezni. Akár single játék, akár multi.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
syler123
veterán
Itt van az Unreal Engine 5, amivel tényleg lehetne szép játékokat összehozni, de már ott tartunk, hogy már a gameplay trailer-ekben látszik a masszív igénytelenség. Nem tudnak összehozni 2 percet, ami jól néz ki és nem idétlenül. Ránézésre úgy néz ki, mintha 1 db fejlesztő hozta volna össze, ahhoz képest persze nem rossz, de gondolom nem így történt.
Akkora egy bazári....Aztán rábiggyesztik a 60-70 eurós árcímkét.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz Zoona #136180 üzenetére
Inkább a GT7 a simcade és a FH a full blown arcade. PS-re kb. csak az Assetto Corsa Competizione tekinthető szimulátornak (meg a Dirt Rally és a 2.0, de a rally nagyon más, mint a pályaverseny). Boxon a FM8 is erősen simcade-nek tűnik, de talán egy lépéssel közelebb lesz a “nagy” PC simekhez (AC, ACC, Rennsport, iRacing, rF2), mint a GT7.
Szimulátor: erős fizika, a versenyosztálynak megfelelő szabályok és körítés (az utóbbiak hiánya miatt simcade a GT7: nem te irányítasz a pitben, nincs időmérő, nincs időjárás előrejelzés a verseny előtt)
Simcade: nincs kőbe vésett kategória, de általában elég jó fizika, de sok dologban egyszerűsített játékmenet
Arcade: színes-szagos, de messze bármitől, ami a valósághoz közel áll -
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #136181 üzenetére
Nem ilyen videókra számítottam, de találó.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Zoona #136180 üzenetére
forza horizon - gran turismo... kb ez a különbség
Life, Uh, Finds A Way
-
Zoona
aktív tag
Köszi a tippeket gondolkodom még, meg átnézem a GP címeket esetleg.
Miben mutatkozik meg, hogy a GT7 szimulátoros játék, mit jelent, hogy szimulátor ebben a kategóriában és pl. mi a slimcade? (Kiguglizom de esetleg a személyes megítélés tőletek még jól jöhetnek)
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Rigormortiis
veterán
válasz Zoona #136164 üzenetére
Nem egyszerű a kérdés. Nyomós érvek a Sony exkluzívok. Autós téren viszont egyértelműen az xboxot ajánlom nem csak a felhozatal miatt (a jövőben érkező FM8-nak adjuk meg, hogy legalább szinten lesz a GT7-el, viszont a FH 4-5 nagyon-nagyon jók, plusz nem csak ezek, hanem az EA (és vele együtt a Codemasters) címek is benne vannak GP-ban.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Autós játékban PS-re van a gt7, ami inkább szimulátor. Viszont xboxon elég erős a Forza Horizon 4-5, ami simcade vonalat erősíti. Kb a legjobb ilyen stílusú játék. És valószínűleg idén még jön a Forza Motorsport 8 is, ami szimulátoros. Ha a Sony exkluzív címek is érdekelnek, amik főleg sztori orientált single player játékok, akkor ps. Ha csak az autós játékok, akkor én megnéznék pár videót vásárlás előtt.
Diablo jön mindkét konzolra.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Callisto
őstag
Vedd meg bátran! Ha God of War érdekel (számomra kiemelkedő játék volt) akkor is megéri. Ha nem érdekel vagy ha végigjátszottad eladhatod a játékot.
Ha autós játék érdekel, akkor a GT7 ami csak PS-en van ami nagyon jól sikerült darab amennyiben a szimulátoros fajta érdekel.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
MODERÁTOR
Hogy az alapcsomag mellé tesznek játékot és/vagy egyéb kiegészítő tartozékot, az teljesen megszokott dolog. Így akár jobban megérheti, mintha külön vásárolnád ezeket, de olyan is van, hogy kötelezően megvetetik, mert amúgy önmagában az alapgép az alaptartozékokkal pont nem kapható.
A Ragnarök bundle az elég régóta kapható, gondolom ezért nincsen már neki olyan nagy felára. Ez amúgy nem általános, a vételárba rendszerint bele szokták kalkulálni a játékot is. -
markknight
veterán
válasz bastya2100 #136168 üzenetére
Haver 5-6 hónap PS5-özés után már fixen mindig második helyen van alattam COD-ba. Ha neki ment 34 évesen, akkor szerintem akárkinek. muhaha
-
Rigormortiis
veterán
válasz bastya2100 #136165 üzenetére
Így van. Nagyon jó most már a bf. Én csak klasszik napokon tolom
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
válasz bastya2100 #136165 üzenetére
Kontrollerrel fele akkora a recoil alapból.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bastya2100
tag
válasz markknight #136162 üzenetére
Hát ez az, hogy ezzel bukott a legtöbbet a játék, crossplay, de nincs egér támogatás miközben, ez okból még többen vásárolnak apex-et, vagy cronus-t.....pedig wow durván jó lett most már a bf...
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok! Konzolt szeretnék venni, sokat filóztam, hogy xbox vagy ps de kezd elbillenni a dolog arra, hogy játszanék az exkluzívokkal. Igazából Diablozni szeretnék főleg meg autós játék főleg, a sony exkluzív meg ha megtetszik, viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy: van most akció, hogy a ps5 alapgép + GoW Ragnarök az 230k. Így kb mintha a játék free lenne, ez jó deal vagy nem kiemelkedő és máskor is vannak ilyen dealek?
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
markknight
veterán
Ez tényleg a hivatalos POP fiók? Elképesztő ami itt megy. [link]
-
tyielow
aktív tag
Felraktam BF2042-t. Keyboard + mouset támogatja? Esetleg crossplayen?
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
kecsu10
aktív tag
válasz lo_jo #136156 üzenetére
Köszönöm, nem zavar különösebben őszintén, ha nincs baja. De lehet a lakásban van valami az árammal, mert a mosogatógép is hasonló hangot ad, megnézetem majd. Minden okes vele amúgy, jól futtat mindent és hűvös is. De mintha már halkabban csinálná amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
tldr: vrr mellett
framerate - 1440p ~120fps
resolution - 2160p ~90fpsLife, Uh, Finds A Way
-
lo_jo
senior tag
válasz kecsu10 #136154 üzenetére
Igen, az az, távoli flexelésre vagy fogfúrásra emlékeztető hang. Problémát nem okoz, egész egyszerűen egy tekercs pont hallható frekvencián rezeg, amikor átfolyik rajta az áram. Idővel el is múlhat (“beáll” a tekercs olyan állapotba, hogy a rezgés már nem hallható, nem súrlódik), de meg is maradhat örökre, PC esetén meg tényleg millió apró tényezőtől függ, ezek változtatása orvosolhatja, PS5-nél kevesebb a lehetőség. Megpróbálhatsz másik konnektort vagy elosztót, hátha pont az a pár ezred volt vagy amper számít.
-
kecsu10
aktív tag
válasz elder troll #136152 üzenetére
Nálam is dettó egy ilyen kártyánál van, mondjuk engem nem zavar, a füles úgyis rajtam van, ha nincs baja nem érdekel. Hőmérséklet és teljesítmény is rendben van egyébként nagyon is. Tápra is gondoltam, de 3070ti-t váltott, az se fogyaszt kevesebbet. Alapjáraton is van pici cicerges, de nagyon halk. Játékok alatt viszont sokkal hangosabb, minél magasabb az fps, annál inkább. Szóval ez cw sanszosan ugye?
-
elder troll
őstag
válasz kecsu10 #136150 üzenetére
Egy RX6800XT-nél én is a flexelés kifejezést használtam, szóval jó eséllyel arról van szó.
De alapvetően egyénfüggő, hogy kinek mennyire zavaró. Nekem vissza kellett küldeni a kártyát, szerencsére jófej volt az eladó. -
TrishtanAG
senior tag
válasz Gardaai #136148 üzenetére
Remote Playt napi szinten használom, néha pixelesedik be, de az is inkább a környéken lévő 16 wifi router átfedése miatt. Azzal meg a szegény Sony nem tud mit csinálni . A Ps Plus-ba rakott Now-ot nyáron próbáltam ki még a konzolon (amibe kábelen megy a net) egy DMC4 és GoW2 végigjátszás erejéig, és se nagyobb pixelesedéssel, se input laggal nem találkoztam közben.
www.adventuregames.hu
-
kecsu10
aktív tag
Elektromos zúgás halkan, ami olyan mintha a távolban flexelnének, az a coil whine ugye?
-
válasz Gardaai #136148 üzenetére
De a net sebessége (szinte) nem is számít. Rengeteg dologtól függ, hogy milyen lesz a kép minősége és mennyi az input lag. Itt Hollandiában teljesen jól használható az Xcloud és a ps stream is. Gondolom azért, mert a közelben vannak az adatközpontok. Pl Galaxy fold 3-al teljesen jól működik 5g-n. De wifin sem tapasztaltam nagyobb problémát.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Gardaai
senior tag
válasz TrishtanAG #136146 üzenetére
Tab S8 Ultrán próbálkoztam egy ideig streamelni én is. 1700/980 Speedtest eredménnyel, de ahhoz képest amit natívan ad, már bocsánat, de egy kalap xar.
Ezért írtam, hogy sokaknak amit most tud ez a streaming funkció bőven elég, de aki érzékenyebb erre és ténylegesen minőségi gamingre vágyik, annak édes kevés.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
addikt
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Gardaai
senior tag
válasz hombre[EU] #136139 üzenetére
Működni működik, de közel nincs (számomra) használható szinten.
Valaki 27"-os FHD monitoron is tudja élvezni a játékot, én meg PS5 miatt, 2,5m-re is 65" 120hz 4K VA mini-led TV-t vettem, mert kevés volt az 55" 60hz 4K VA edge-led. Ég és föld lett az élmény, innentől ez az alap, már csak felfelé.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz Wesder #136132 üzenetére
De az nem Sony ugyebár. Sokaknak más alternatíva nem létezik. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy vegyen Xbox-ot. (fanatikus)
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-
addikt
válasz TrishtanAG #136135 üzenetére
Annyi előnye lehet, főleg a telefonokkal szemben, hogy valószínű 16:9 -es lesz a kijelző. Így kicsit jobban fog neki állni. Egyébként én sem látom ennek az egésznek semmi értelmét.
Annak amit írtál, hogy egy felcsatolható kontrollert vagy gamepad -ot kiadhatnának...na annak inkább több értelme lenne. Szerintem. Bár én Kishi -vel így is jól elvagyok, nem igazán hiányoznak az extra funkciók, amit a gyári kontroller nyújt, de arra lehet mégis beneveznék.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Xaels #136140 üzenetére
Saját app -ban nézted? Mert én nem kompatibilis kontrollereket PSPlay -en keresztül szoktam. Meg amúgy is csak azt használom. A saját alkalmazásért annyira nem vagyok oda.
Szerk.:
Jah és nekem a kapcsolattal sincs gondom. Simán működik. A fenti témára reagálva.[ Szerkesztve ]
-
válasz Wesder #136138 üzenetére
12-től támogatott és az van a telefonjukon is. Csak arra próbáltam kilyukadni, hogy sajnos ez az androidos kontrolleres téma sem mindig működik megfelelően.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hombre[EU]
veterán
válasz markknight #136134 üzenetére
ott nálad van a baj végülis csak a te kapcsolatodat használja. nekem ps és xbox is tökéletesen mūködik remote-ban. kábelen a konzol router, ax wifi
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Ezt a 2-5 èvet az OnLive megjelenèse óta mondogatják, az pedig nem most volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TrishtanAG
senior tag
Nem kéne neki tekintve, hogy kábé 30-40 megabitet használ valójában. Próbáld meg, hogy a PsPlay vagy Chiaki appal mit csinál (persze, ha ezek vannak a céleszközödre).
www.adventuregames.hu
-
TrishtanAG
senior tag
válasz sittes79 #136127 üzenetére
Hogy biztos megint túl magasak a Sony részvények és csökkenteni kell az értéküket . Más magyarázatot nem látok egy ilyen eszközre, aminél ugyanezt tudja egy átlag mobil/tablet szintekkel jobb kijelzővel. Mondjuk azt a controllert kidhatnák külön felcsatolhatóként, mert azért egy Ipega/Moga mégsem DualSense minőség.
www.adventuregames.hu
-
markknight
veterán
válasz Gardaai #136131 üzenetére
Még minimum 2-5 év biztos kell ennek a Cloud Gamingnek, mert ideig óráig jó a remote play (mondjuk napi küldiket megcsinálni) de játékra hosszútávon semmiképpen nem alkalmas, mondom ezt gigabites internettel. Az xcloud is van, hogy néha szemcsésedik, de a remote play teljesen halál.
-
-
Gardaai
senior tag
válasz Wesder #136130 üzenetére
Munkatásam oda meg vissza van érte. Régóta gondolkodott Nintendo Switchen, ez neki mondjuk pont betalált a több 100 PS játékával.
Azért van bőven mit fejleszteni a távoli játék megoldáson, mert 2000/1000-nettel ugyan arról a hálózatról gyötrelem ami néha átjön kép és delay ügyileg.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
sittes79
addikt
Playstation Q litrol vélemény?
Nem igazán látom így értelmét, mondjuk kivi leszek az árára.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #136125 üzenetére
Akkor ezért nem világít...
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #136123 üzenetére
Nekem ott csak az volt a gondom, hogy egyszerűen nem jövök rá mitől vagy hogyan kapcsol be a rohadt fejlámpa. A kabátból kell elővegyem örökké a zseblámpát, de azt valahogy szar fogni.
-
hombre[EU]
veterán
nem ilyen youtube-os clickbait sikításokra kell gondolni bár a bébijabbanál kiszaladt egykét bsszameg
nem éreztem igazán komfortosan magam abban a házban,na. ...nekem ezek a szituk nem annyira természetesek/hétköznapiakle kell menni a kútba ilyen baba altató zenére,ahol nem történik semmi pedig minden pillanatban várod a jumpscare-t azzal már lehet nyomni rendesen a pavlovot
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #136120 üzenetére
Mi az istent fostok ennyire? Egy közönséges akciójáték. Egyébként ott tartok én is. A beneviento után.
De ha már VR. Vissza akartam adni, elegem lett a kényelmetlenségből. Olvastam, hogy van rá talán megoldás, rendeltem egy ilyet, meglátjuk javít-e annyit, hogy végre valami jót is le tudjak írni róla. Úton van, majd beszámolok róla ha megjött.
[link]
Illetve rengeteg féle gunstock kapható hozzá, de lassan érnek ide, meg szerintem elég dárágk is ahhoz képest, hogy csak egy váz mind. Van ez a BowkVR, aki odaadja ingyen a nyomtatási fileokat, meg szerelési útmutatót, és ha nem akarod megvenni tőlük, akkor othon elkészítheted, ha van mivel kinyomtasd az alkatrészeket. Hát én csináltam egy ilyet. Használni még nem tudtam, de valamikor majd kipróbálom, valamit írok róla. Egyébként ha valaki nem ios tud otthon ynomtatni, hanem elviszi bérnyomtatni, szerintem max 10-ből kijön úgy is az egész holmi. Ha tőlük veszed $100+ szállítást, mondjuk az ilyen fenszi karboncsővel van szerelve.
Ilyen lett összerakva.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #136118 üzenetére
Arról meg sok pozitívat én sem tudnék/tudtam elmondani És az megint olyan, hogy akinek ez a belépője a VR-be nem tud véleményezni. Vagyhát tud, csak minek? Olyan amilyen, tudomásulvettük, nincs ezen ennyit mit pörögni, hogy örökké le kelljen írni az értetlenkedést. Főleg olyanoktól akik kvázi vakon vannak a témában.
-
Ck.
addikt
Hát gyerekek, nekem vhogy világ életemben kimaradtak a Resident Evil játékok, így teljesen szűzként kezdtem el a Village-t, VR-ban. Annyit tudok csak mondani, hogy rég fostam már ennyire, vagy talán még soha.
Jó ez a cucc egy egyébként, teljesen beszippantott mióta megvan, nem értem a sok ellenséges kritikát.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
Van erről egy elég jó videó, ha jól emlékszem, a THPS3 reptéri pályáról. A padló tükröződése miatt gyakorlatilag ott a teljes pálya még egyszer a rendes alatt és ezt látja a játékos tükörképként.
Egyébként vicces, hogy a ray tracing az átlag szemében még mindig csak a króm csillogás és tükröződés, közben a vetült fény és a global illumination hatása sokkal jobb atmoszférát tud teremteni, ha jól van használva.
-
-
Moby
addikt
válasz Yodafon #136105 üzenetére
Mindig is létezett enviroment mapping, csak büdöslassú, és pontatlan (sík "tükör" esetén nincs vele nagy gond, de egy görbe "tükör" már problémás, ami nincs benne a view frustrumban, azt nem tudja tükrözni).
[link]
Balról: RT, enviroment mapping, SSR/az enviroment mapping egyidős a raszterizációval. Gyakorlatilag annyi, hogy lerendereli a scene-t a tükör szemszögéből is, meg a játékos szemszögéből is.
[ Szerkesztve ]
-
Compika
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani 1tb os ssd-ét amivel lehet bővíteni a gépet.
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Zsolty20
senior tag
Beköszönök egy PS5 DE-vel.
PSN: Zsolty92
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest