Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beleth
csendes tag
válasz Szilágyi84 #32779 üzenetére
Hát csak ennyi, hogy várható kiszállitás holnap. Nemtom
Azt olvastam én is, hogy a PS külön van kezelve, viszont én még a játékokról nem kaptam semmit. Volt egy AC és egy Póki. Azért szomorú lennék, ha játékok nélkül jönne a futár. -
Krisz0630
senior tag
Voltam ma a Media-ban (Westend) és megnézték nekem, hogy összesen 1 darab 3D Pulse füles van csak, Győrben. Nem tudják mikor kapnak újabb adagot...
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #32784 üzenetére
Majd csukott szemmel jatszuk, a sztori ugy is atjon
-
KaitouP
nagyúr
Újra "jó" helyre került egy PS5: [link]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
S e t h
nagyúr
Most akkor bedobtál egy fogalmat, amit nem tudsz alátámasztani?
Vagy csak eszedbe jutott az első szó és leírtad?
Ha kontextusba helyeznéd, akkor talán lehetne róla diskurálni, de ez így kevés.
Mondjuk akkor nehéz is alapozni, amikor egy nyilvánvaló trollságnak tapsikolsz és utána próbálod ezt valahogy legalizálni, de nem megy.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hombre[EU]
veterán
válasz marquuard #32745 üzenetére
ITT a pop-in
na képzeld el,hogy csak gurul az autó...ha majd tempót mész akkor ki sem rakja eléd ezeketszerk.: de szerintem ez akadni fog,mint a days gone
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
Demon's Souls Remake on PlayStation 5: The Digital Foundry Tech Review - Digital Foundry
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Elderath
őstag
válasz RangerFox #32768 üzenetére
Imádtam DSt, de azért tényleg ne akarjuk már összehasonlítani a kettőt. A DSben volt kb 1 karakter a képernyőn gameplay alatt, ritkán több, meg egy jól kinéző, de kietlen táj. Itt meg van egy baszott nagy város, NPCkel, szimulációval, részletes környezettel meg minden. Nem egy kategória.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Imilenni
addikt
válasz Beleth #32771 üzenetére
Csalóka a GLS-es értesítő.
Nem működik megbízhatóan, volt hogy aznap reggel kaptam az értesítést, hogy csomagot adnának fel nekem.
Olyan is volt, hogy hiába jött az e-mail, csak 2 nappal később vették fel a csomagot.
Szóval ettől függ csak, hogy ma vették e fel.
De szerintem csak csütörtökön lesz szállítva.Press "F" to pay respects.
-
nagyúr
Nemtom sracok, nekem meg mindig kurvara tetszik ez a jatek
-
hombre[EU]
veterán
válasz BoneDragon #32759 üzenetére
azért a nem betöltō textúrákat, árnyékokat és gyenge lod rendszert szerencsére megmutatták bár lehet a város egy másik részén...más hibák is elōjönnek
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
marquuard
veterán
PS5-ön is van csodatevő rebuild database?
PSN ID: marquuard
-
.LnB
titán
Nem akarok youtube videó alapján ítélkezni, de ez tényleg nem tűnt stabil fps-nek, még SX-en se. Next-gen patch meg valamikor majd jövőre.
Nem baj, várom nagyon, de azért az a 30fps, legalább legyen stabil.S e t h Nem, nem fogok ebbe belemenni Seth, de ha már másokat ilyen frankón tudsz elemezgetni, akkor megpróbálhatnád magaddal is. Nem kell leírni, csak úgy belül, magadban.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Beleth
csendes tag
Én most kaptam egy értesitést, hogy várhatóan holnap kébesiti a gls a ps5-öt. Konzolvilágnál rendeltem. Kiváncsi vagyok, a plusz 2 játékról szó nincs az emailben, csak a 165 ezres ár szerepel.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Elderath #32752 üzenetére
Aztán nézzük meg a DS-ben bármelyik karakter kidolgozottságát, vagy a terep részletességét. (Mondjuk az előbbi unfair összehasonlítás, hisz a CP-ben AI készítette az npck arcait.) Vagy összevethetjük a korábbi sivatagos gameplay jelenetet a CP-ből vele, ott kiegyenlítettebb az erőviszony, mégis ugyanúgy megfigyelhető a pop-in.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Csigavair
tag
válasz hombre[EU] #32753 üzenetére
“Utak.... ahová megyünk ott nincs szükség utakra!”
mintha nem lenne kontakt az autó meg az út között. Videók alapján konkrétan siralmas az egész....
Nagy megégés lesz ha ennyi csúszás után ezt így kiadják, főleg a hype miatt ami körülveszi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem mar jottek email ben az utasitasok , hogy nincs szabad keszlet es ne is hivjam vagy irjak a boltnak !!! Majd jeleznek 2021 ben
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz hombre[EU] #32758 üzenetére
Teljesen más város rész. Előző videókban ezzel semmi probléma nem volt, ahogy itt sem. Láthatóan nem akartak sokat mutatni a játékból és már szerintem nem is fognak.
-
hombre[EU]
veterán
válasz BoneDragon #32755 üzenetére
ja, az hogy az npc density slidert 100-ról lehúzták 5-re
Life, Uh, Finds A Way
-
ImACeltic
őstag
válasz marquuard #32745 üzenetére
Amikor távolabb úgy bukkannak fel a semmiből a tárgyak, karakterek, hogy az jól látható. Magyarul a renderelési távolság nem túl jó.
+ Még ide sorolható a LoD távolság, a level of detail. Amikor minél távolabb kerülsz mondjuk egy fától és látható ahogy távolodsz tőle, hogy - teljesítményspórolás céljából - folyamatosan romlik a részletessége, geometriája.
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
marquuard
veterán
-
BoneDragon
veterán
válasz hombre[EU] #32753 üzenetére
Mi a probléma? Hogy nincs a főúton 200 ember? Nem értem.
-
LendvaiFeri1
addikt
Valaki be tudná linkelni a discord szervert? Köszi!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
RangerFox
Topikgazda
-
Imilenni
addikt
Tényleg a grafikát és a harcot félre téve, nekem bejön maga a hangulat
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
GegeWarrior
senior tag
válasz BoneDragon #32743 üzenetére
Így van én megvárom a 4K gameplayt, nem szabad ebből következtetni. Legalábbis remélem
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Elderath
őstag
Nem tudom mit szívtok. Szerintem iszonyat hangulatos és jól néz ki nagyon. Ez nem egy 2 folyosós játék, iszonyat nagy a scope és ahhoz képest szerintem nagyon jól néz ki. Popin meg... én nem is figyeltem, szerintem 5 perc után észre se veszed. Popin van szinte amúgy is mindenhol, kivéve RDR2, ott nem tudom R mit csinált. Ahogy mondtam ez szigorúan csak PS5 majd.
-
ImACeltic
őstag
A Rockstar magasra rakta a lécet, ezzel nem lehet mit csinálni. Amúgy amelyik játékokat nagyon hosszú ideig fejlesztik, azok nem szoktak a legszebben kinézni megjelenésre, hiába próbálják fejlesztgetni a grafikát. Jó példa erre a The Last Guardian is.
-
marquuard
veterán
Lehet, hogy tévedek de ez csak egy stream, nem? Kb. mintha youtube videókkal tesztelném az új OLED panel képességeit.
PSN ID: marquuard
-
hombre[EU]
veterán
és akkor nextgen konzolon ez így lesz (sub) 30 fps? nanee
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz GegeWarrior #32735 üzenetére
Hát...nem nagyon tűnik nekem úgy, hogy arra optimalizálták volna évekig Itt inkább az a baj, hogy ránézésre olyan erőforrásigényesnek tűnik futás alapján, mint egy nextgen játék, de közben úgy néz ki, helyenként, mint egy prevgen játék, és abból sem a teteje. Az összkép és defőleg a hangulata nagyon rendben van, a képi világ odaver, csakhát tényleg láttunk ennél technikásabb játékot jobban futni a kifutó generációban is. Dehát így volt ez a witcherekkel is. Kell pár hónap. Mondjuk egy 15
Mindezzel együtt semmi kétségem nincs, hogy egy kihagyhatatlan játék lesz ez is.
[ Szerkesztve ]
-
GegeWarrior
senior tag
Félek, hogy ezt most elbaszta a CD Projekt Red. Túl sok volt a halasztás és túl sokat akartak
De ne legyen igazam, hátha olyan tartalmas lesz, hogy csak lesünk
Szerintem a pregenkonzolok húzzák vissza...REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
ImACeltic
őstag
Ne felejtsük el, hogy a Cyberpunk cross-gen játék. Senki ne várjon next-gen látványt, még a next-gen patch-től sem.
Nem next-gen konzolokra lett alapozva a játék.
Persze úgy sem néz ki, mint egy Part 2, de az még mindig lineáris játék, ez meg open world. RDR2 pedig a csúcs, nem szégyen tőle kikapni open world műfajban.
Ha ezeket valaki feltudja fogni, akkor nem látom értelmét az elégedetlenkedésnek.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
-
Imilenni
addikt
válasz BoneDragon #32718 üzenetére
Hát, ha szemed van látod
Erre csúsztattak majdnem 1 évet?
Nem is értem hogy gondolták az első megjelenési dátumot..Press "F" to pay respects.
-
Madwe
nagyúr
válasz BoneDragon #32718 üzenetére
Igazad van, igazi nextgen ott keanu textúrája, nem értem mit zsörtölődünk
-
BoneDragon
veterán
Mindig elfelejtem mennyi hozzáértő ember jár ebbe a topicba.
-
Madwe
nagyúr
válasz BoneDragon #32714 üzenetére
-
Imilenni
addikt
válasz BoneDragon #32714 üzenetére
Nemtudom, még az APEX is jobban néz ki szerintem
30:39
PS2 szint a csávó arca.[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
BoneDragon
veterán
válasz CptAdamica #32711 üzenetére
Vannak bajok nálatok... teljesen korrektül néz ki még a ratyi 10 évvel ezelőtti konzolokon is.
-
Madwe
nagyúr
válasz bako01 #32708 üzenetére
Igen, ebben kv korrekt. Engem nem zavar a bizonytalanság amúgy, tetszik is valahol
abban viszont véleményes h mennyire korrekt kv, h az érdeklődöm gombot átalakították előrendelésre. Lehet euronicsnál bizonytalan a helyzetem, mégis 09.22-én előrendeltem s valszeg jut. A 09.22-ei kv rendelésekről ez már nem mondható el. De még csak hónapokkal azelöttiekről sem, egy 09.16án indult bejelntésű terméknél...[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz Imilenni #32706 üzenetére
Ahhoz képest, hogy mennyire ömlengtek a karakterek szájmozgásáról, nem egy nagy durranás, legtöbb helyen ocsmány, vagy nem is tudom, olyan idegennek tűnik a szinkron és az arc kapcsolata.
De a játékment többi része dögunalom, kb mint bármelyik Ubifos játék.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
bako01
csendes tag
válasz GegeWarrior #32670 üzenetére
Én is a KV-tól fogom a következő konzolomat venni. Náluk volt a "legkorrektebb" a kommunikáció a kialakult helyzethet viszonytva. Lehet, hogy gúnyosan ércelődik több ember azon a tézisen, hogy "csak az kap konzolt aki előleget fizetett", ami azóta tudjuk megdőlt, azonban több héttel hamarabb kijelentették, hogy akitől kértek előleget kapni fog tőlük és pont. Így a cégnek is nagyobb anyagi biztonság (nem bukja az át nem vett megelőlegezett szállítási költségeket), illetve a vevönek is bizonyosság a teljesítésről. Valamint a leghamarabb lefoglalta a GLS-es szállítást is, ellentétben a többi céggel (pl. Euronics, MM, Telekom ahonnan én is bízakodok) ahonnan még mindig csak félinformációk érkeznek.
A bizonyosság ütötte seb begyógyul, a bizonytalanság halálos méreg. (Móra Ferenc)
-
Juhasz27
tag
Nekem haver az mm-nál dolgozik és vele rendeltettem elő. Annyit mondott, hetedik vagyok a sorban bármit is jelentsen ez, nem biztos, hogy kapok gépet. Mondjuk nem kérdeztem, hogy náluk vagyok a 7. vagy központilag vagyok hetedik
[ Szerkesztve ]
Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
Blaze_
aktív tag
válasz stickermajom #32697 üzenetére
Ha véget ér a prevgen crunch , kezdhetik a 4 hónap nextgen crunchot
-
Juhasz27
tag
válasz CptAdamica #32700 üzenetére
Bocsi. Úgy értettem, hogy a MM-nál országosan rendelték elő ennyien, vagy...?
Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
őstag
fasza volt ez a cp stream, törlöm is az előrendelést
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Madwe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest