Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Igen, ezen a render képen pofás. Főleg a fehér háttér emeli ki.
De ha full feketén beteszed egy nem túl világos környezetbe, akkor elveszik.
Kíváncsi vagyok mikor érkezik meg Angliából a matricám a közepére, nekem csak az a zongoralakk a gondom a fehérrel.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sp8787
addikt
Nioh & Nioh 2 Movie mode Variable-ben 60 fps.
Yeeyyyyy -
Raijin
tag
Sziasztok, valaki megtudná mondani melyik eu dílertől rendelve jönne meg elöbb a ps5?
Live long and prosper.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
felixo
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #30986 üzenetére
Ha már 6. Remélem ma este kb 6 fele már...
Már ha a DHL is úgy akarja... [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Skynet258
veterán
válasz BoneDragon #30978 üzenetére
...ha viszont mindezt Magyarországon teszed akkor egy kibasz*tt varázsló vagy.
-
Imilenni
addikt
-
MerLinh
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz BoneDragon #30978 üzenetére
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
saelin
veterán
válasz Ron Swanson #30976 üzenetére
Úgy tudom ilyenkor felhívják a vevőket hogy el lett árazva és megmondják nekik a rendes árat is. Ha nem tetszik neki vissza adják a pénzét.
Én a tavalyi BF alkalmából fogtam ki egy fejhallgatót durván áron alul. Tudtam hogy biztos nem jó az ára, de bepróbáltam... Aztán hívott a bolt hogy mivan. Persze még úgyis megérte."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
manieeec
tag
hát ha valóban csak március-április környékén lesz újra ps5 énis X-et fogok venni és majd eladom egy kis bukóval...
-
Carlos Padre
veterán
válasz GegeWarrior #30905 üzenetére
Írj egy privit a srácnak, hogy hun a gém te gátzi
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
semetka
őstag
Na AC: Valhalla. Kezdeti csalódottságom kezd eltűnni. Most hagytam el a fagyos otthonom.
Hamar ítélkeztem, egyre jobb és jobb a játék és a hangulat nagyon ott van. Bug az tényleg van de remélem dolgznak már a javításon.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Elderath
őstag
Ez az astro playroom mennyire állat. Első platinám lesz
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
veterán
Ha valaki lead most egy rendelést kb mikorra várhatja a konzolt?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
Sziasztok!
Sose volt még konzolom,de tervezem. Egy kérdésem lenne, tudátok segíteni? Bocs ha rossz helyen kérdezem.
Mivel 4K TV van, és az erősítom csak HDMI 1.4, ezért:
PS5-> TV -> Erősítő összeállítás lenne.Konzolokból milyen hang jön ki?
Mármint 5.1 hangzásra gondolok. Ccsak PCM 5.1? Mert HDMI ARC ez nem megy át, csak a stereo PCM.Dolby Digital 5.1 nincs egyik konzolon se játék alatt? Vag ha van akkor ez játékfüggő?
Kösssziii!
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
zozika84
őstag
válasz Carlos Padre #30951 üzenetére
Arra gondolt szerintem, hogy igazanerős startról akkor beszélhetnénk, ha az előrendeléseket tudná teljesíteni a Sony+lenne gép a boltokban is.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Nayrobi
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
Van már hír arról, hogy a PS4 PS+ megosztható a PS5el?
Szóval ugyan az mint eddig, csak annyi a különbség, hogy az egyik gép PS4 helyett PS5.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy láma a kérdés, bocsi érte előre is.
Melyik verziót érdemes vennem, ha szeretnék használt játékokkal játszani majd? Eddig a PS4-nél mindig úgy csináltam, hogy a Hardverapróról vettem meg az aktuális lemezeket. Gondolom digitálisan nincs ilyesmire lehetőség, ugye?- mozi bolondéria -
-
Elderath
őstag
Demons soulsnál grafikától van mindenki elájulva, de azok a HANGOK. Atyaég ez iszonyat rendben van minden téren
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
eisento
addikt
Emlekszik valaki a hull a pelyhes cimu filmre. Kb. Igy leszunk mikor karacsony elott probalunk ps5-ot szerezni
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
horkaytom
tag
Ki milyen ps5 kiegeszitot rendelt?
-
-
Bogyi007
veterán
válasz lionshamlet #30569 üzenetére
Nevemben a válasz: a 007-est.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
felixo
őstag
Euronics : 10 óra körül indult az előrendelés, én 11:20-kor rendeltem ... hát nagyon kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9
-
Madwe
nagyúr
Ne legyen már minden nap ilyen előrendeléses téma márciusig... nem csinálunk egy ps5 előrendelők topikot, oda lehet megosztani (nyilván engem is érint s érdekel, de eléggé szétszedi ezt a topikot).
hogy mégis érintse, az euronicsos jut e gép témát:
én nem izgulom túl h jut e.
Továbbra is remélem, de ennyi.ha jut első körben: astro platina majd ps+ collectionből 4-5 cím ami vár még rám, ha a cp77 tényleg megjelenik s vállalható ps5ön megveszem. Mm majd olcsón lemezen, ratchet + gt ha jön
des nagy kérdés, nagyon szeretem a soulsokat, de nem mindig van hozzá érkezésemha mégse jut első körben:
- ha cp77 vállalható xsxen hát veszek azt, kipörgetem rajta + jedi fallen order gpuból + ori, márciusig megvagyok ezzel, aztán kevés bukóval ps5 csere (kicsi esélyt látok arra h xsx s ps5 is kell nekem párhuzamosans a ps exekről nem tudok lemondani) ez a váltás még mindig olcsóbb mint a 300ks ps5 vétel egyetlen kicsi bosszúság ebben az esetben a cp77 meg jedi achik, hát istenem
- ha cp77 xsxen is csak next gen patchel lesz vállalható hát várok a ps5re.[ Szerkesztve ]
-
GegeWarrior
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a KV miért nem küldte ma a Miles Moralest nekem? Más se kapta meg onnan? Nem mintha sürgető lenne, mert egy hétig max pörgetném az ujjamon Csak érdeklődöm.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
törölt tag
válasz dom1n0 #30891 üzenetére
Én mar elengedtem, most mit idegeskedjek? Ugyse kapok , eloleget amugy se fizetek soha semmire. Ha jon akkor ugyis kuldenek emailt. 1 helyrol rendelve van, 4 helyről meg ertesitest kertem. Ezt en csesztem el, hogy nem rendeltem meg idoben... aki szerencses koztunk es kap iden annak jo jatekot kivanok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest