Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
stickermajom
addikt
válasz Scarletiel #30385 üzenetére
Itt tavaszig hiszti lesz mindegy mi történik.
-
Anti-Hero
aktív tag
Demon's Souls eleje. (4k/30fps) [link]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Scarletiel #30385 üzenetére
Tessék, most summonáltad a koldusokat, hát kell ez nekünk ?
-
TXT
őstag
Srácok, lányok!
Ha valakinek úgy jönne ki a lépés, hogy hozzá juthatna a PS5 lemezes verziójához, amit előzőekben berendelt, de vissza akarná mondani bármilyen okból (nem tudta, hogy nem lesz használható 1440p-s felbontással mielőtt berendelte, vagy a pandémia most máshogy alakítja az életét és másra kell a pénz, vagy bármi más), megtenné, hogy küld nekem egy privát üzenetet? Engem érdekelne a dolog!
Tudom, mások is volnának így, de ha mégis nekem írsz, azzal egy meglepetést tudnék valóra váltani!
Előre is köszönöm, ha így adódna![ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Az a baj az Xbox porttal, hogy PS5-re sokkal könnyebb fejleszteni.
Nem tudom hogy ezt az X|S verziót még a Durango-n szenvedték e össze, (ez volt a One-hoz a fejlesztői környezet) vagy màr az új univerzàlissal. Az univerzàlissal meg ugye àltalàban az a baj hogy jó mindenre, de igazàból semmire sem.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
horkaytom
tag
Az, hogy lehet, hogy MM feladta ma a kiegészítőket? KV-nál meg a várható kiszállítás 19-e?
-
laci1117
tag
válasz Scarletiel #30378 üzenetére
Az első részére +1!
Napok óta követem a topcit hátha elcsípek 1-2 érdekes infót, eszméletlen mennyire szánalmas amit művelnek az emberek, és az a legszebb az egészben, hogy a java része felnőtt ember... a munkahelyeteken és a családnak is így rimánkodtok ha nem sikerül vagy nem kaptok meg valamit elsőre? nevetségessé teszitek magatokat
-
törölt tag
válasz stickermajom #30383 üzenetére
Szó sem volt arról,hogy tartozékot előleg hiányában nem adnak. Media Martk-osok fognak kapni hisz ott a teljes konzol kifizetésébe benne az előleg. Euronics, Alza stb. szal amelyik nem kért előleget vagy teljes árat ami magában foglalja az előleget ott lesz sírás hisz nem valós készletre vették fel az előrendelési igényeket.
Az meg,hogy xbox volt előleg nélkül... ki gondolta volna ? Még polcokon is volt PS-t kétlem,hogy lesz... ennyi erővel ott is lehetne az is.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
Rendben. Csak érzem hogy ha sokan nem fognak kapni konzolt, márpedig sokan nem, akkor megint hiszti lesz. Elképzelhető hogy lesz aki értesítés nélkül fog kapni gépet, de elenyésző mennyiség lesz azokhoz képest akik nem kapnak majd.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Madwe
nagyúr
Az euronics xsx előrendelésről semmit nem küldött, megjelenés napjáig pénzügyi tevékenységre várt státuszban volt, nulla email, megerősítés. Megjelenés napján küldték ki az emaileket h lehet jönni a termékért. Ott is lehet várni 19-ét, aznap kiderül.
de már pusztán a telekomos előrendelés a bizonyitéka annak, h nem igaz a nem fizettél előleget nem kapsz gépet kitétel
de az tényleg jó lenne ha ez nem lenne téma március-áprilisig[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Az MM a másodikán rendelt Pulse 3D fejhallgatóra sem küldött semmit egy automata visszaigazoláson kívül, ennek ellenére ma feladták. Mindenhol máshol hiánycikk. Szóval várjuk meg a 19-et szerintem..
-
Scarletiel
senior tag
Nem beindítani akarom csak többen reagáltak rá és mire odajutok, hogy válaszoljak lesz 300 hozzászólás. Én részemről ezt lezárom, csak tényleg zavaró hogy ovis szinten hisztiznek sokan. Ennyi.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
marquuard
veterán
Én ráakadok a horogra:
Várjuk az eurót és a médiát, tényleges visszaigazolás hiányában is.
Köszi.
PSN ID: marquuard
-
stilo18
addikt
válasz bulikavagyok #30365 üzenetére
Hát... Elkezdődött
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Madwe
nagyúr
Szóval zavar ha erről van szó, majd féligazságokkal teli posztban igyekszel megint beindítani a témát? Érdekes
-
Scarletiel
senior tag
Nem válaszolok egyesével, de hihetetlen... Leírták konzol boltosok, olyanok akik ebben mozognak, hogy Magyarország alig kapott gépet, mind előrendelésben elfogyott. Ha nem kaptál eddig visszaigazolást, hogy Töki neked lesz géped, akkor NEM lesz. Vergődhettek, reménykedhettek, de maximum akkor lesz ha valaki visszamondja és rád esik a választás. Most ha meg majd nem kaptok 19-én gépet akkor meg azzal lesz tele hetekig a fórum, hogy szemét Sony meg xy konzolbolt, nem adtak neked gépet pedig te rendületlenül megnyomtad a kosárba, majd megrendelés gombot?
Nagyon szeretnék én is PS5-öt sőt a napokban úgy volt hogy rendeltem Series X-et is amit sajnos viasza kellett mondjak magánéleti dolgok miatt és csak január/február az mikor legelőbb meg tudom venni az egyiket mégsem vagyok óvodás és nem verem a seggem a földhöz, nem kérdezem meg naponta kinek van eladó megrendelése és nem ver a falhoz, hogy nincs email naponta a boltoktól ahol megerősítenék hogy bizony nem kapsz gépet.
Komolyan ennyire nehéz felfogni hogy cirka 1-2 ezer gépből nem fog jutni 50 ezer embernek? Most csak mondtam egy számot.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Madwe
nagyúr
válasz BoneDragon #30370 üzenetére
10-20% erősebb a box, de itt annyit nem hoz, vmi van az xbox porttal. Az h perf modeban egyenesen köröket ver rá a ps5 kifejezetten gyanús.
-
hombre[EU]
veterán
magasabb frekin,gyorsabb a raszter,kevesebb idōt tölt a képkockán (120hz)
nagyobb felbontás, nagy textúráknál pedig a terrorflops/sávszél nyer
de összességében eléggé pariban vannak...fōleg,ha ps is kap vrr-t akkor élményben különbséget nem fogsz érzékelni+ ez csak egy játékmotor a prevgenbōl, kezdetleges softwarek/apik...ez még nem sokat jelent
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
sasa134
addikt
dráma van,megvárom a Ps5 Pro-t inkább, gyengus ez a gép
Avanti Roma
-
BoneDragon
veterán
válasz hombre[EU] #30366 üzenetére
Pár helyen azért elég nagy az fps különbség. Ennyivel erősebb lenne a box?
Egyik részen meg a ps van durván előnyben, ez valami bug lesz.[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz hombre[EU] #30363 üzenetére
Kár, hogy 10-ből 1 Remastered üti meg a szintet, ez az az 1.
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #30366 üzenetére
Ezzel most kielégítem magam.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
hombre[EU]
veterán
ezt meg Moby-nek -> PS5 vs. Series X DMC5SE pörformansz teszt
Life, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
Devil May Cry 5 SE: PS5 vs Xbox Series X - The First Next-Gen Performance Face-Off - Digital Foundry
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #30363 üzenetére
Tündérbogár vagy! Mindjárt hazaérek, és nézem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
Spider-Man Remastered - NX Gamer
LnB. ezt csak neked
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
lehet Bookmarkolni-> PS5 Backwards Compatibility: All PS4 games with benefits
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
Fél nap alatt 250 hozzászólás...nem olvasom el, ez sok(k).
Történt valami fontos? -
VTom
veterán
válasz F-ECT$ #30340 üzenetére
Mostanában kezdik használni, mert most jelennek meg a konzolok, amikben van erre kifejlesztett hardware.
A RT nem is azoknak lesz fontos, akik pörgős, lövöldözős játékokkal játszanak, hanem a magamfajta open world imádóknak, akik szeretnek mászkálni, feledezni, kalandozni esténként. Én nagoyn várom, hogy pl. a következő AC-ból mit fog tudni kihozni a Ubisoft. Ők pl. eddig is nagyon ügyesen használták a fényeket, tükröződéseket a játékaikban, íváncsi leszek rá, mi jön ez után.
Vagy egy Witcher 3 upgrade-et is megnéznék, ahol raytracinges árnyékolás és világítás van.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #30354 üzenetére
Igen úgy indul, hogy ott a Legutóbb játszott felület, de nekem azt írja, hogy Úgy tűnik, hogy még nem játszottál egy játékkal sem, ami nettó hülyeség
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hombre[EU]
veterán
DualSense Haptics Is Tuned Individually for Every Weapon in Black Ops Cold War
oriic min fogsz codozni, prevgenen vagy már nextgenen?
Life, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
Én se , de most már jöhetne pár videó a DF-től is. Mondjuk egy AC Valhalla-t megnéznék, hogy ők mit látnak, mit mondanak. VG Tech is jelezte, hogy várható ahogy kapott PS-t.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
nagyúr
BTW az új PS androidos alkalmazás másnál sem jelzi, hogy mivel játszott utoljára?
-
Frod
addikt
Psprices tökéletesen kiváltja ezt, nem hiányzik.
Plusz ha már új funkciók, akkor nem ott kezdeném, hogy jöjjön email, amikor egy olyan alapvető dolgot nem voltak képesek megoldani, hogyha megvetted az adott játékot, akkor kivegye a wishlistből automatikusan.Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
válasz marquuard #30347 üzenetére
Nem az. Bár én a legtöbbet kikapcsolom.
hombre[EU]
Oda akart menni, nem is értem, hogy ment bedobásra végül.
NB1-es színvonalon nyomtam mellé.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Madwe
nagyúr
válasz hombre[EU] #30344 üzenetére
Mobil appban ott van a beállítás a notikra, anno ebből sejtettük h jön majd vissza a wishlist
-
.LnB
titán
Na nem mint ha az email ne jelezne mobilon. De jó, a te kedvedért legyen külön notification erre. Psprices is csak emailt küld, tökéletes is szerintem.
-
.LnB
titán
Ezek tényleg jók lennének.
Amúgy erre (is) minek volt külön embargo. Nem is értem.[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Ha kibővítik , hogy ne csak emailt de gépen is kapj értesítést akkor az menő. Már csak hab lenne a tortán, ha árat is tudnál belőni, hogy mikor szóljon.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
Lesz rendesen működő PS Store Whislists PS5-ön: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz Carlos Padre #30327 üzenetére
És akkor jönnek, hogy ők nem látnak semmit
-az eddigi játékokban sokkal kisebb volt a különbség, mostanában kezdik "jól" használni a technológiát
-eddig is használtak olyan technikákat, amitől voltak fények, árnyékok, tükröződés, és ezek némelyike elég jól sikerült
-továbbra is tartom, hogy 8-10 ellenféllel harcolva engem hidegen hagy, hogy az ellenfél szemüvegén megcsillan-e valami, az már sokkal inkább, hogy jó legyen a harcrendszer
-nagyon szép az RT, de ha ez felezi az FPS-t 30-ra, akkor egy kis nézelődés után ki fogom kapcsolni[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Moby
addikt
válasz Major Lion #30336 üzenetére
Nem tudod használni a receivert hdmi switcherként (ha volt tervben ilyen egyáltalán), és nem tudod profilozni forrásonként. Egyébként semmi. A képátvitel szempontjából jobb, mert nagyon nyélen megy itt már minden, és minden csatlakozáson esik egyet a jel.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz echterion #30275 üzenetére
Én ugyan nem kereskedelemben dolgozom, de hidd el, nem mindenhol a világon van úgy, hogy aki ügyfelezik, annak a legfőbb vágya ügyfelezni.
Én pl. elég introvertált személyiség vagyok, az utolsó amivel akarnék foglalkozni az az ügyfelezés bármilyen formája, mégis van, hogy kapacitás végett be kell ugrani, hálaég csak telefonon.
Nyilván persze van egy stílus, amit az ember már csak magából kiindulva sem enged meg egy hívóval szemben.Do you see the white shadow?
-
BoneDragon
veterán
És a hozzád hasonló emberek miben élnek? Sony nyála csorog a befőttes üvegbe, abból meg a szádba. Nem kell ám odabökni az apró megjegyzéseket, olyantat más is tud.
-
Major Lion
senior tag
@Moby nem találtam semmit még Onkyo részéről, hogy ők érintettek e a problémában a HDMI chipekkel vagy sem, de minden valószínűséggel igen, kérdés, hogy ha direkt kötöm a PS-t a Tv-re majd onnan a hangot az AV-re akkor ennek mi a hátránya, ha van egyáltalán?
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Deck
titán
Ez PS4 verzió vs PS5. (ahogy a cím is írja) Nem pedig RT ON/OFF. Amit linkeltem az normális összehasonlítás, nem pedig ilyen..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
mettek
addikt
válasz Carlos Padre #30314 üzenetére
Nekem a mediamarkt jelezte ma hogy csomagolják és átadják a futárnak, illetve a számlát is kiallították róla. Aggódtam hogy lemaradtam a fülesről mert csak most rendeltem meg pár napja és a legtöbb helyen ez is elfogyott. De úgy néz a MM küldi.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Carlos Padre
veterán
válasz RangerFox #30187 üzenetére
Hát én már vitába sem szálok velük. Ezt a videót tátott szájjal néztem és még a nyálam is kicsordult. Ahogy a befőttes üvegek kinéznek, a nagyító!, az árnyékok, az önárnyékok!, a ahogy a fémes/fényes felületek a valós környezetüket tükrözik stb...
És akkor jönnek, hogy ők nem látnak semmit, meg a salamon töke (Ami egyébként világított és nem tükröződött de ez csak egy kis kultúrtörténeti kitérő). Ezek az emberek valami szar cgi világban élnek?Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
3L1T3
addikt
válasz ImACeltic #30320 üzenetére
Más régió, ezért olcsóbb. Ettől függetlenül nem kell aggódnod mert nincs régiózár már nagyon régóta. Ha van is akkor 1-2 játék esetében van maximum.
-
ImACeltic
őstag
Megjött a Gamertech-től a Valhalla. Olvastam itt, hogy mekkora pendrive-ok voltak a PS5-el kapcsolatban, de bíztam benne, hogy nem lesz gebasz és tőlük rendeltem meg a játékot mert pár ezerrel olcsóbb volt, mint a többi boltban. Annyi a kérdésem azoktól, akik pl más bolttól rendelték meg a játékot, hogy az Ő példányaikon sincs magyar szöveg a borítón? Az Odyssey-t anno a videojatekbolt.hu-ról rendeltem, azon van magyar felirat. Talán a Gamertech más régióból veszi a játékokat jobb áron és azt adja el itthon? Én nem vagyok képben annyira ebben a témában. Remélem jó lesz majd a KV-tól rendelt PS5-ömbe ez a Valhalla, még ha más régióból is származik.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Carlos Padre #30315 üzenetére
Dede látom, eléggé elcseszett a képek felbontása.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #30312 üzenetére
Ja, a Destiny 2. Bár én abban nagyon csalódtam a megjelenéskor, akkor nem volt benne elég tartalom. Mostanra viszont biztos rendben van, rengeteg minden jött hozzá.
És engem ezek a játékok pont ezzel veszítenek el, amikor elérem hamar, hogy nincs mit csinálni benne. És akkor csinálhatod ugyan azt újra meg újra, míg nem jön hozzá új tartalom.
A Warframe ennek az ellentéte volt, ott amikor elkezdtem, nem is láttam a végére, annyi minden tennivaló volt benne.Telefonon nem játszok, ahhoz nem tudok hozzászólni.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Destiny? Hirtelen nem jut eszembe más.
Amúgy az Infinity Blade jutott eszembe, amit anno iphonen toltam és pont 10 éves, még az évet is eltaláltam. És nocsak, Epic games készitette... Azóta is probálkoznak, csak mostmár 70$-os áron, nice.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #30310 üzenetére
Igen, ezt még én sem hiszem el, de lehet még a kakas sem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #30307 üzenetére
Valahogy ezt a formulát nem sikerült még jól megvalósítani. Warframe-en kívül mi van még ami jó?
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz stickermajom #30293 üzenetére
Na, ez bizakodásra adhat okot!
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
echterion
nagyúr
-
vg
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest