Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
-
_Balee_
aktív tag
Platinumshop: elvileg szerdán kapják meg a gépeket, a kért mennyiséget megkapják (mármint azt a mennyiséget, amelyre foglalót kértek), a kiegészítőkből a kontrollert leszámítva azonban kevesebb érkezik, az ezekre vonatkozó rendeléseket előrendelési sorrendben tudják teljesíteni. Már holnaptól elkezdik hívni az embereket.
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
horkaytom
tag
[link]
CALL OF DUTY BLACK OPS COLD WAR (PlayStation 5) -
GegeWarrior
senior tag
Nálam a nap poénja eddig:
Lesz a szerecsen pókemberhez magyar felirat?
Pusztulok azóta is🤣🤣🤣[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
-
Peace
nagyúr
Ha valakinek esetleg van hivatalos Sony PS4 controller adaptere PC-hez, tesztelje már le legyen kedves, hogy működik-e a PS5 controllerrel! Köszi!
-
eisento
addikt
Motva?
The Sackboy Song
[link]Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Madwe
nagyúr
Nálam is rengeteg kábel van, de szépen elvezetve kábelcsatornákban, egy látható kábelt/csövet sem tudok elviselni a lakásban Sajnos a ps5 kivétel lesz valszeg, mert nem tudom majd úgy elhelyezni, h ne látszódjanak a kábelei, azért majd igyekszem vhogy kisakkozni
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz hombre[EU] #30775 üzenetére
ah, nálam rosszabb. monitor, PS, XB, Surface, router, ikea smart cucc az íróasztalomon, vagy közvetlen mellette, összekötve a többi dologgal. PS, XB, Surface mind saját táp, videó és ethernetkábellel rendelkezik
Nem tudom elképzelni, hogy ezt lehetne jobban, szebben.Mármint remélem jön egyszer Pumukli, és az éjjel megcsinálja, de nem arról híres.
[ Szerkesztve ]
-
ambushka
aktív tag
Közben 2 napja rendeltem a Konzolkirálytól is egy DualSense kontrollert és most hívtak, hogy hozzájuk is megérkeztek, tudják küldeni GLS-sel, viszont így le fogom mondani, de ha valaki igényt tart rá akkor szóljon és átírhatjuk a címet
szerk: nem válasz akart lenni, bocsi
[ Szerkesztve ]
PSN ambushka8989
-
boost
addikt
Még egy meghalt gép. [https://www.youtube.com/watch?v=z78mjMdySaY&feature=emb_title]
-
nxswitch
senior tag
Akinek van 8bitdo adapterje, az tud játszani vele xbox, switchen és pcn is.
-
_Balee_
aktív tag
válasz Major Lion #30758 üzenetére
Azért írtam, ha igaz. De igazad van.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Zanik
addikt
Engem nem zavar ha később kapom meg. Nem a fa alá lesz. Felnőtt vagyok. Kibírom.
Inkább azokat a gyerekeket sajnálom, akik szerettek volna karácsonyra PS5-öt kapni, a szüleik meg azt hitték meg lehet majd venni a boltban.Illetve dehogy sajnálom őket! Elkényeztetett kis pöcsök. Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Deck
titán
Egyik ismerősöm egy cég felsővezetésénél dolgozik és azt mondta, hogy aki idén nem kap gépet, annak lesz lehetősége jövőre géphez jutni. Belsős infó.. Szóval, ne adjátok tovább!
PS5
-
hombre[EU]
veterán
[link] Miles Morales photomode
Life, Uh, Finds A Way
-
m4rk_
aktív tag
Ez az egész "ismerősöm ismerőse tudja mennyi érkezik" egy az egyben arra hasonlít, mint amikor anno tavasszal jött a vírus és mindenki megesküszött az életére, hogy másnap kijárási tilalom lesz és minden, még az élelmiszer boltok is bezárnak.
-
kovsol
titán
Én csak azt írtam amit mondott, lehet akkor az ő cégük kapott az egész országra 500-t. A lényeg számomra az volt, hogy sajnos nem tud nekem szerezni már.
m4rk_ Direkt nem írok céget. Lehet itt viccelődni, és ő párom rokona, nem csak ismerős ismerőse.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
.LnB
titán
válasz ambushka #30753 üzenetére
Azzal nem tud mit csinálni, ha egy ismerőse mondta. Beírta, igaz, nem igaz, ez van.
Nekem az egyik ismerősöm azt próbálta meg nekem beadni, hogy februárba jön a PS5 Pro, mert az ő bátyja az Activision-nél játékfejlesztő, és tudja. Sok a hülyeség, meg kell tanulni szűrni ezeket.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
_Balee_
aktív tag
válasz kovsol #30747 üzenetére
Na ez durva, ha igaz. Eddig 1000-ről volt szó, akkor lehet, hogy lőtték egy-két előleges előrendelésnek is. Kezdek félni.
-
Carlos Padre
veterán
"#PS5 launch day patch deactivates and hides #PSNow. Guess they don’t want the surprise for later being leaked via countries where they’ve already reviewed delivery. Those who received an unboxing and review unit from Sony know what I’m talking about"
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
kovsol
titán
Egy ismerős az egyik olyan cég vezetőségében dolgozik ahol elő lehetett rendelni, és azt mondta csak 500 jött összesen Magyarországra, és karácsonyig nem várnak újabb szállítmányt.
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
Ps access launch day 8 órás maratoni stream launch címekkel [link]
-
VTom
veterán
válasz saelin #30698 üzenetére
RT ON-nal sokkal természetesebb a bevilágítás. Oké, hogy itt-ott sötétebb,Az Exodus az Nvidia megoldását használja, ill. még eléggé kezdeti szárnypróbálgatás.
Térjünk vissza rá pár év múlva, mikor elkezdik kiaknázni az új konzolokban lévő RT képességeket a fejlesztők.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
saelin
veterán
válasz eisento #30700 üzenetére
Nem azt mondtam hogy szar az RT, hanem hogy nem akkora dolog még mint aminek hangoztatják. Pár év múlva a Sony talán kidob egy exclusive-t ami látványos lesz vele, de még be tartunk ott.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
stickermajom
addikt
válasz mettek #30674 üzenetére
Én most PC-n próbáltam ki pár zenével, valóban eléggé rendben van a hangja ennyi pénzért, de nyilván nem a stereo zenehallgatás a fő profilja. Konzollal majd jövő héten tudom kipróbálni, várom nagyon.
Beszéltem haverrel is rajta, azt mondja picit doboz hangon hallott. Ami furcsa volt: ha bekapcsoltam a monitor módot, akkor haver is visszhangosan hallotta magát a túloldalon.
Összeszerelési minőség sem vészes, bár nem tudom mennyire lesz tartós ez a sok műanyag. A fülpárnára külön kíváncsi vagyok. Ennyit viszont nekem bőven megért.
-
mettek
addikt
Mondjuk az bizodalomra ad okot hogy a kiegészítőket ma kipostázták mert akkor valószínű hogy a konzolok is már a nagykerben vannak
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Sordoran
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz CptAdamica #30723 üzenetére
Semmi extra, csak a piac, kb nem is létezik más ország, csak USA az ilyen esetekben.
-
.LnB
titán
válasz Neoteric #30704 üzenetére
Sőt magyar idő szerint 6 fele (szóval usa éjfél) a Target üzletekben lehetett újra rendelni a konzolt. Egy rövid ideig. Hamar elkapkodták.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
balazs025
senior tag
válasz -=Jam=- #30715 üzenetére
Én nem csak EU-ra emlékszem és amúgy azt mondták a covid miatt nem lesz az üzletekben, míg az EU-ban amúgy se lenne a készlethiány miatt. Ha következetes a Sony, akkor az adott üzlettel szemben (nem tudom ez melyik üzlet) valamilyen szankciót alkalmazhatna.
#30720EczkE
Akkor nem rakják ki az árat és hogy háztartásonként csak 1 vehető.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Carlos Padre #30718 üzenetére
Ez még ha így is van arányaiban, akkor se előny csak abban az esetben, ha rt only mód van a játékban. Amint belekerül rt on/of, máris csinálhatod meg mindkettőt, s így az csak többlet munka
-
Carlos Padre
veterán
válasz saelin #30698 üzenetére
Azt kéne megérteni, hogy amíg egy pályarész bevilágítása heteket és sok száz munkaórát emészt fel, hogy valamennyire élethű legyen, addig most az RT használatáva ez egy két munkanap és a végeredmény is sokkal természetesebb, amit hagyományosan soha nem tudsz elérni.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
szasanyi
félisten
-
nagyúr
-
stickermajom
addikt
válasz Violka2016 #30686 üzenetére
Mondjuk a szabival pont nem tudom mi a gond.
-
hombre[EU]
veterán
válasz szasanyi #30696 üzenetére
ezt pontosan úgy kell értelmezni,ahogy le van írva
a kimenet képes a 120hz-re ezért a softwarek akár 120fps-t is elérhetnek...sony egyetlen játékra sem mondta,hogy fix 120fps-en fog hasítani. azt ki mit szeretne bele látni ... ja elōre szólok 8K játék sem lesz, az a multimédiára vonatkozik[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ambushka
aktív tag
válasz eisento #30700 üzenetére
Egy hónapja bementem a milyen gépet építsek topikba 280.000-rel és kb lesajnáltak, hogy csak ennyim van közepes gaming igényekre. Világéletemben PCn játszottam, de pár éve eladtam és meló miatt MacBookot vettem. Most újra játszanék és így inkább marad a konzol, a PC már vicc kategória.
PSN ambushka8989
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest