Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Samsung QE65Q70T Egy ilyen Tv vasarlasa elott allok. Ez tudja a 1080p @ 120hz-t sot az 1440p @ 120hz-t is. Kiveve a 4k@120hz-t nem. Ezzel a tevevel fogok tudni 120fps-el nyomulni ha lesz olyan jatek a PS-re ami kepes ra, de csak FHD-be?
Koszi elore is!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
nxswitch
senior tag
Állítólag jött ki ps5 system update.
Version: 20.02-02.25.00 This system software update improves system performance.
-
-
nxswitch
senior tag
Múltkor írtam, hogy szerintem nagyon ronda a túltolt RT spider-manben. Most néztem cold war videókat, itt nagyon szép.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Impulsivex #32390 üzenetére
Mert június 11-én mutatták be...
-
Wesder
félisten
válasz Impulsivex #32390 üzenetére
Úgy hogy júniusban jelentették be a digital editiont.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
stickermajom
addikt
-
Impulsivex
tag
Azt valaki arulja mar el nekem, hogy a KV-nál 08. Hóba hogy fogyhatott el a digital edition ha még szó se volt róla hogy lesz egyaltalan digital edition?
arra hogy rendeltek elő??? Azt miert nem 09.16-tól számoljak? -
-FLY->
őstag
válasz hombre[EU] #32369 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy az anyagi háttérnek köze van a gyártósori kapacitáshoz.
Teljesen talán senki sem biztos abban, hogy ha ez a covid dolog nincs, akkor lenne elég.
Sony tudná indokolni, hogy miért van az, ami, csak ez a fanokra nem tartozik, emiatt a találgatás. -
Madwe
nagyúr
Szerintem a lemezes előnye a játék tipusától függ, h meg akarod e tartani, vagy csak kipörgetni/esetleg platinázni aztán sose veszed elő.
nem feltétlen csak annak jó aki day1 akarja a játékot, lemezes annak is előny akinek ráér késöbb, megveszi használtan, végez vele 1-2 hét alatt s közel azonos áron (van h drágábban) eladja. -
VTom
veterán
Ennyi az előnye. Sokan első nap megveszik a kiadott játékot lemezesen, kipörgetik egy-két hét alatt, és pár ezer Ft-tal olcsóbban el is adják, így nekik pár ezer Ft-ba kerül egy játék.
Azoknak jó a lemezes, akik sokat játszanak, és sok játékot a kiadáskor megvesznek.
A másik tábor, akiknek kevesebb idejük van, és tudnak várni, nekik jó lehet a digitális is, ill. azoknak is, akik megosztva használják az accountot.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Frod
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz NyMRooD #32376 üzenetére
De, pénz
amúgy nem kötelező eladni.
sőt, elárulom, az se kötelező h lemezesen vegyél meg minden játékot, tudsz digitálisan is nyilván amit sose akarsz eladni, fizikailag nem érdekel h megvan e s digitálisan épp olcsóbb is, azt úgy veszed meg.
viszint az opció megvan arra, h amit csak kijátszanál majd sose vennéd elő azt lemezesen kb ingyen tedd.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
-
nagyúr
-
RangerFox
Topikgazda
válasz ImACeltic #32328 üzenetére
Az látszik, hogy nem a levegőbe beszél, ismeri a játékipart, és vannak kapcsolatai (belsős infók, exkluzív lehetőségek idő előtt játékokat kipróbálni stb.). Nem feltétlen őmiatta hallgatom őket, de érdekes meghallgatni a véleményét a dolgokról, még akkor is, ha sokszor nem egyezik az enyémmel (pl. a TLoU2-ről alkotott véleménye, vagy a generáció top 10 játékával kapcsolatban).
-
MerLinh
senior tag
Mivel nekem ugy digitalis kell, remelem elobb kapok
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
hombre[EU]
veterán
válasz -FLY-> #32365 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem tudnak úgy szállítani, mint az MS (2 hetes impulzusokban pl)
pl. azért mert a micronak egy komplett kontinens kiesik?
japánba a ms tízezreket visz (ne kelljen megindokolnom) míg a sony százezreket...stb.de ti mindig csak Mo.-ból indultok ki...a németeknél,UK-ben már a harmadik hullám jön. az usa-ban pedig napi szinten lehet rendelni (pl. kövesd Wariot twitteren)
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz -FLY-> #32365 üzenetére
Nekem nagyon az az érzésem, hogy ez a gyárak kapacitása részben duma.
Ez alatt még is mire gondolsz?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-FLY->
őstag
Azt nem értem, hogy miért nem tudnak úgy szállítani, mint az MS (2 hetes impulzusokban pl), ennyire a likviditásuk végére érhettek? Tudom, hogy ez a legdrágább fázis kb és a tech nagyokhoz képest a Sony csóró cég. Nekem nagyon az az érzésem, hogy ez a gyárak kapacitása részben duma.
-
tag
Alzán valakinek azóta módosult a státusz?
Nekem még mindig biztosítottba van"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz."
-
DS39
nagyúr
válasz ambushka #32355 üzenetére
Igen. Ezt írtam is. Mondjuk aki sok story alapú game miatt veszi annak az éri meg. De vannak ilyen FIFA, PES, random autóversenyes játékok, amiket lehet tolni sokáig + multi player opció.
A SM : Miles Morales pl. tényleg olyan hogy nem érdemes digitálisan megvenni. Szép meg minden, de a sztori marha rövid.
-
Frod
addikt
válasz saelin #32347 üzenetére
Itthon én is úgy gondolom, hogy a lemezesnek illene jobban fogyni - épp ezért nem lepett volna meg a teljes ellenkezője ennek, amilyen fura világ van manapság
De mind a vásárlóerő alapján, keresetek, stb + az általad említett refund-policy is egy jó szempont, azt az egyszeri +30e-t simán visszaszedi az ember pár lemezcserélgetésből.
Szerintem.
(Pláne ha a haveri kör is lemezes gépbe fektet)Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
-
Madwe
nagyúr
válasz CptAdamica #32345 üzenetére
Dehát megmonta egy jós h mm s euronics 1 darabot se kap (majd elárasztotta a HA-t 300ks gépekkel marketingből jeles)
-
saelin
veterán
Jaj, nem számoltam, hanem a dátumot néztem! Mondjuk a Sony Refund Policy-ja miatt nem csoda hogy inkább lemezesen vesznek játékokat. Nem mellesleg a csere-bere is eléggé szokott pörögni. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a neten olvasott digitális vs fizikális játék vásárlásról szóló statisztikák nem feltétlenül relevánsak a kis hazánkra nézve.
Mennyi boldog ember lesz most hétvégére!
Deck
Lel, szállj ki a fejemből pls.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
3L1T3
addikt
válasz saelin #32338 üzenetére
"(Felesleges megszámolni , mert a képen nem látszik az összes. Csak, hogy elkerüljük a butaság terjedését)"
De digitálisból kevesebb jött és kisebb is rá a kereslet.[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
belan
addikt
válasz WaterWave #32222 üzenetére
2 év az nagyon jó lenne! Kár nem januarba vettem oled tv most 3 év gyári gari lenne rajta nem mindegy így is vettem 3 év garanciát még rá törés stbi gold garancia. De azert egy év plus gyári garancia az sokat számít!
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
3L1T3
addikt
Jó reggelt! (felesleges megszámolni , mert a képen nem látszik az összes. Csak, hogy elkerüljük a butaság terjedését)
Közben ha megengeditek akkor a kv esetében infó, ami ma kerül ki adatlapra is. Sajnálom ha csalódás, de nem tudok ezzel mit kezdeni.
Ez a két utolsó dátum akiket még kitudunk szolgálni. Segíteni próbálok ne szedjetek szét.
PS5 Lemezes - 2020.06.22 17:35
PS5 Digitális - 2020.08.21 08:08
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
törölt tag
válasz Nayrobi #32269 üzenetére
Elrontottad, javítottam:
SIE Worldwide Studios Games: Launch Day
Bugsnax (Japan Studio) (Pre-installed on PS5)
Bugsnax (SIE Worldwide Studios, Bluepoint Games)
Bugsnax (Insomniac Games)
Bugsnax (included with Bugsnax) (Insomniac Games)
Bugsnax (Sumo Digital)Third-Party Games: Launch Day
Bugsnax (Ubisoft)
Bugsnax (2K)
Bugsnax (Young Horses)
Bugsnax (Activision)
Bugsnax (Behaviour Interactive)
Bugsnax (Capcom)
Bugsnax (Codemasters)
Bugsnax (Epic Games)
Bugsnax (Gearbox Publishing)
Bugsnax (Mutan)
Bugsnax (10Tons Ltd)
Bugsnax (Tripwire Interactive)
Bugsnax (2K)
Bugsnax (Hello Games)
Bugsnax (Bloober)
Bugsnax (Team 17)
Bugsnax (Annapurna Interactive)
Bugsnax (Frontier)
Bugsnax
Bugsnax (Ubisoft)
Bugsnax[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
Van a yt csatornáján egy podcast sorozat. Négyen beszélgetnek benne, ő (egy ex-IGN újságíró), Austin Wintory (videojáték zeneszerző, AC Syndicate, The Journey, Pathless, Abzu stb..), Mike Bithell (videojáték producer/Indie fejlesztő, Thomas Was Alone, John Wick Hex) és Troy Baker (nem kell bemutatni).
Habár elég rosszul felépítette podcastek ezek (csapongóak, inkább egy felvett baráti beszélgetésre hasonlítanak), de a társaság, meg a szakmai háttér miatt érdemes nézni. Inkább hallgass bele az egyikbe, és ez alapján alkoss róla véleményt, ne Google képkeresés alapján...
-
Neoteric
addikt
válasz Tamas1982.1 #32264 üzenetére
Digitális kulcsokat nem lehet odaadni senkinek, azt ha egyszer felhasználod, többet nem lehet beaktiválni. Olyat tudsz csinálni, hogy egy emberrel “megosztod” az accountodat, és akkor együtt is tudtok játszani, akár egy idõben. De ehhez meg kell adnod a user id-t &pw-t, szóval nagyon meg kell bízz a másikban. Vagy marad a lemezes cserebere, de akkor értelem szerūen egy ember tud játszani egyszerre.
PSN: ne0teric_sAN
-
.LnB
titán
Bele szerkesztettél, ezért én is kiegészíteném a gondolatomat.
Ha azt írod, hogy jó az amit csinál, akkor elhiszem. De nem érdekel. Mert túl nagy ma már a merítés, túl sokan vannak. Én neki sem állok megismerni ezeket a streamer-eket, celebeket. Időm se lenne rá.
Például itt van Ricsi is. Régen láttam egy videójából, egy részletet (Forza téma volt emlékeim szerint). Szóval addig voltam tisztába a dolgokkal, hogy streamer. Én azt hittem még mindig az. Aztán innen a topikból, valaki privátba világosított fel, hogy nem az már.Ismerek pár nevet, de nem nézem. Ha nézek twitch-et, az vagy profi játékos, vagy profi verseny, vagy valami bemutató/leleplezés. Számomra erre jó ez a stream dolog. És még az is lehet, hogy itt sokaknál többet is néztem twitch-et például, csak mást nézek rajta. Egy The International torna az nálam 2 hét non-stop Dota2 nézés.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Csigavair
tag
Ez szerintem nem szexizmus kérdése... vagy ha mindent annyira elfogadunk, akkor Zsa Kelemen Annát a kórházba. Reklámértéke van azt ha be tud kötni egy infúziót már nyertek rajta. Az a gond, hogy az értékteremtést hírből sem ismerő extrovertált emberek válnak példaképpé a fiatalok szemében..
-
Crucio
aktív tag
A PS5-nél is maradt ez a hülyeség, hogy pár gigás patch miatt is fel kell szabadítani több tíz giga szabad helyet?
-
.LnB
titán
Mivel eddig nem is hallottam róla, egy gyors keresés után csak a külsejét tudtam megítélni. CP vonalon kötöttem össze Hollie-val. Semmi rosszindulat, szexizmus nem volt szándékomban. És nem is értem, hogy ez most miért szexizmus, amit írtam. Vélhetően ez is a baj, hogy nem értem. Bocsi akkor.
Nem lehet leírni egy közszereplőről, hogy szerintem csinos e?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Major Lion
senior tag
-
ambushka
aktív tag
-
.LnB
titán
Ezt kb. be is lehetne keretezni és kitenni a falra, annyira igaz.
Én szeretem ezt a kis közösséget, jó ez így ahogy van. Azokat sajnálom csak, akik még ezt is képesek túl komolyan venni. Azok biztos ki vannak tőlem/tőlünk amikor picit lazábbra vesszük.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sp8787
addikt
Ahogy nezem vannak bajok a Demon's Souls-al.
-
Moby
addikt
Az legalább olyan komoly relevancia-mérföldkő lehet a témában, hogy a szemedben mi ér többert, hogy hogy valakit, akinek félmillió követője van, ismersz-e Amit te vagy én leírunk itt, azt 30-an olvassák el. Őket sem érdekli, de kb ekkora kör az, akit elérnek ezek a magvas gondolatok. Rájuk milliók figyelnek oda. Hogy mi érdem, meg mi nem az, azt nem az olyanok fogják ebben eldönteni, aki ilyen érdeklődésnek a közelébe nem fog jutni soha. Persze véleménye mindenkinek van, meg nem baj ha leírja, meg az sem, ha közben ismeri a helyét a vilgágban
Egyébként a csaj eléggé ottvan a gémingtémában, és nem is nagyon szokott köntörfalazni. Én nem szoktam nezni őt, párszor már belefutottam, és nem lettem vele szegényebb, hogy meghallgattam, sőt. Vagy elrendezhetjük annyival is, hogy azért van ott, mert kannák, igazából sokat ez sem oszt, nem szoroz, én ebbe a véleménybe biztos nem fogok beleállni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest