Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Az legalább olyan komoly relevancia-mérföldkő lehet a témában, hogy a szemedben mi ér többert, hogy hogy valakit, akinek félmillió követője van, ismersz-e Amit te vagy én leírunk itt, azt 30-an olvassák el. Őket sem érdekli, de kb ekkora kör az, akit elérnek ezek a magvas gondolatok. Rájuk milliók figyelnek oda. Hogy mi érdem, meg mi nem az, azt nem az olyanok fogják ebben eldönteni, aki ilyen érdeklődésnek a közelébe nem fog jutni soha. Persze véleménye mindenkinek van, meg nem baj ha leírja, meg az sem, ha közben ismeri a helyét a vilgágban
Egyébként a csaj eléggé ottvan a gémingtémában, és nem is nagyon szokott köntörfalazni. Én nem szoktam nezni őt, párszor már belefutottam, és nem lettem vele szegényebb, hogy meghallgattam, sőt. Vagy elrendezhetjük annyival is, hogy azért van ott, mert kannák, igazából sokat ez sem oszt, nem szoroz, én ebbe a véleménybe biztos nem fogok beleállni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Elden Ring
- Posta, csomagküldés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Apple notebookok
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest