-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
őstag
Guerilla twittere azt irja mar hotfixeltek is a shimmeringet lol. Inditsatok ujra a patchhez
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Frod
addikt
Arra van valami megoldás, hogy minden alkalommal amikor a gépet indítom akkor a szalagsávon újra megjelenik a Ps4es HFW is.
Nem kezdi el telepíteni, mert mindig "másolás felfüggesztve" állapottal indul, de azért akkor is zavaró, hogy mindig törölni kell a 4es ikont. Mellette pedig ott van teljesen okésan a Ps5 verzió.Do you see the white shadow?
-
Peat76
őstag
válasz newguy9000 #101349 üzenetére
Igazad lehet, Oled-en még nem láttam PS5-öt...
Viszont, mint az én LCD kijelzőn a 30fps is meglepően folyamatosnak tűnik...legalábbis nekemLG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
stilo18
addikt
válasz BusinessGuy #101380 üzenetére
Nagyon kevés játék támogatja sajnos, ami meglepően jól kezelte az a Modern Warfare volt. Single playerben elég vagány volt...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
sgfool
tag
válasz TrishtanAG #101386 üzenetére
Az szép....van pár vhs kazetta itthon, az esély meglesz nekik
-
modflow
veterán
Amíg a villámgyors SSD-re felmásolja a Horizon Forbidden West-et 4-5 óra alatt, addig pihenő módba lehet tenni a PS5-öt, vagy akkor nem megy a lemezmeghajtó?
-
Sordoran
addikt
válasz #72042496 #101375 üzenetére
Időt kellett volna szakítanom rá, de nem sikerült. És ezen kívül is rengeteg játék van amivel le vagyok maradva, nem látom magam előtt, hogy tudnék erre időt szakítani. Játék elején lévő összefoglaló ha kevésbé spoileres (vagyis csak a kötelezőt mutatja be), akkor lehet elég annyi is. Aztán majd ha úgy alakul, jöhet a HZD is, de nem sok esély van rá ha az elmúlt 3 évben nem bírtam rávenni magam.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Wesder
félisten
Dying Light 2 Ultimate Edition Pre-Order Bonus Content
Ha kellene valakinek. Artbook, OST, és egy Comic Book.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz Sordoran #101372 üzenetére
Én inkább azt javaslom akkor, hogy az első résszel kezdd. Szuper jó játéknak tartom, grafika ütős, teljesen kivasalták (főleg a kiegészítőben), és PS5-ön kiválóan fut 60 FPS-sel. De nyilván a te döntésed.
#101374 Marcus88
Ezt nem tudom sajnos. Utána kéne keresnem, hogyan van ez PS-en. Ettől függetlenül biztos, hogy lesz visszhangja.[ Szerkesztve ]
-
Tomasonda
tag
válasz Ctrl+Alt~Del #101370 üzenetére
fogtad őket a kezedben? szerintem egyáltalán nem, na jó talán Aloy elnagyolt, de nem is ő a lényeg
-
Sordoran
addikt
válasz #72042496 #101361 üzenetére
Elmúlt 3 hétben már le volt töltve a HZD, hogy kijátszam, el se indítottam. Most hogy már kezemben a Forbidden West, kizárt hogy ne kezdjem el. Lelövöm első részt, de sebaj, ha úgy alakul kijátszom a sztori ismeretében is.
RangerFox & S e t h: Köszönöm ajánlásokat, akkor inkább egy bővebb videót nézek meg majd szerintem míg települ/frissül a játék.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
keIdor
titán
Na játszottam 2-3 órát a HFW-vel, én 10 perc alatt megszoktam a 30 fps-t, tehát ahogy régen úgy most is vállalható. Pedig van jó PC meg 144Hz monitor, tehát így is vállalható nekem. Egyedül a bossnál volt nehéz célozni vele.
Nyilván az alacsonyabb input lag hiányzik.A menü viszont fix 60 fps mindig és egyből feltűnik az embernek. (már aki látja a különbséget)
A játék gyönyörű favor resolution módban. Estefele folyt. köv.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
stilo18
addikt
válasz BusinessGuy #101341 üzenetére
Nem is tudtam, hogy támogatja a Horizon a Hgig-et...na este ránézek
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
mrThomi
addikt
Sziasztok, valaki tud nekem segiteni abban hogy a Cyberpunk 2077-et, ha megveszem sima ps4 kiadásban az is patchelhető ps5-ön a nexgen konzolokhoz, vagy van valami speckós kiadás/ egyéb módón a borítón feltüntetve hogy aaaaazt vedd te hülyeegyerek ha next gen grafikát akarsz, vagy teljesen mindegy mit veszek ? Köszi
-
Sordoran
addikt
Aki már játszik a HFW-el, a történet mennyire követeli meg a HZD ismeretét? Van értelme egy sztori összefoglaló videót nézni (ezzel lelőve az alap játékot, bár ki tudja ki fogom-e játszani valaha ), vagy nélküle is érthetőek a történések?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
fravik
tag
65"' LG C1-en szintén szemcsésnek látom a képet, a fű esetén a leglátványosabb, mintha apró világító pöttyök lennének rajta. Mindkét módban... HDR On/Off is megvolt, változatlan. Én 60 fps-sel játszanék performance módban (a 30as qualityt is néztem, szép-szép, de nekem is diavetítés érzés sajnos ) , de ha egy idő után hozzá is szokik a szemem azért elájulva nem vagyok.
Más: ha van előrendelői DLC kódom, azt hogy tudom felhasználni?"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
Yodamest
veterán
válasz maajsz #101347 üzenetére
Felesleges ilyeneken agyalni, a PS soha nem fog támogatni nem televízió felbontásokat, mivel ezek a konzolok TV-hez készülnek. Szóval marad a 4K és a 1080p, ennyi. Teljesen mindegy mit tud mit nem a monitorod, a játékok tudnak ma már belső felbontást skálázni, ez független a monitorod specifikációitól, max annyiban lehet beleszólásod, hogy előnyös lehet egy olyan monitor ami szépen jelenít meg alacsonyabb felbontásokat is, azon jobban fog kinézni egy mondjuk 1440p-ről 4K-ra skálázott játék is.
-
RangerFox
Topikgazda
2 óra játék után: nem árul zsákbamacskát a játék, szebb/nagyobb/jobb lett, mint az előde, olyan, amilyennek egy folytatásnak lennie kell. Akadnak benne grafikai bugok: ugráló ssr, árnyékok, később betöltődő textúrák, camera cutoknál kimaradó frame. Egy nagyobb fightban az fps is érezhetően lecsökkent egyszer (resolution mode), de semmi komoly. Ezzel a HDR gonddal nem találkoztam, amit írt.
-
maajsz
senior tag
válasz Kendek #101340 üzenetére
Nem volt alkalmam még PS5-öt próbálni a monitoromhoz, de az enyém nem tud alapból 4K->1440 visszaskálázást. Na most, javíts ki ha nem jó a gondolatmenet, ha támogatna 1440p-t natívban, nem azt jelentené, hogy nem valami fura 1800p-ről akarna felfelé skálázni, hanem alapból lenne egy 1440-es setting, amihez jobb egyéb beállításokat tudna húzni, mint egy nagyobb pl 1800p-s értékhez? Illetve gondolom manuális beállítási lehetőség nincs resolution terén, ahol pl be tudnék lőni egy 1440p-s értéket (ha pl egy 1440-es de 4K downscale képes monitort veszek)?
-
MODERÁTOR
Kicsit elvesztem... a technikai dolgokat félretéve jó (?) játék (?), amiről a beszélgetés folyik?
(tudom-tudom, húzzak vissza a technyomorult Nintendo topikokba )[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
Peat76
őstag
válasz newguy9000 #101333 üzenetére
55" Sony LCD
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
BusinessGuy
őstag
Ami még nekem feltünt de lehet tévedek csak kb fél órát toltam este az a HDR...Lehet marhaság de úgy tűnik nem működik a HGIG a játékban legalábbis az AC Valhalla amiben a HDR a HGIG-vel állítólag kiválóan működött nem rikított bele azxarcomba mindenütt full fényerővel....Hazaérek tolom tpvább lehet csak a fáradtság volt.
Mindenesetre én utálom a 30 fps-t, rég a 60+-hoz szoktam ég és föld a 30-hoz képest. De ez a játék 60 fps-el egyszerüen ronda mosott AA nélküli recefice lesz, túl nagy kompromisszum így maradtam a 30 fps-nél.
-
Bazsi747
aktív tag
Viszont a teljesítmény mód ban minden rendben,kicsit sajnálom azért
-
maajsz
senior tag
Csak a HFW miatt gondolkoztam el a konzolon, de olvasva, hogy 60 fps-el nem az igazi elég elrettentő (így főképp PC 120-150-ről). Tényleg kellene az a natív 1440p támogatás, ott csak stabilabban mennének a nagy címek 60-at, illetve sokan, mint én is, szívesebben játszanak monitorról.
-
Dr. Venkman
tag
válasz newguy9000 #101333 üzenetére
55 inchesen folyik! 82-esen meg képregény.
-
S e t h
nagyúr
válasz belan #101330 üzenetére
Elhiszem hogy törekedni kell az élethűségre, de szerencsétlen Aloy időnként úgy néz ki mint egy alkoholista, vagy akit most kapott meg az első tavaszi napsütés.
Az karakterek kidolgozottsága viszont vitán felül az egyik legjobb, élvezet nézni az annyira eltérő szereplőket.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Peat76
őstag
válasz Marcus88 #101316 üzenetére
Esetleg HDR ki-bekapcs, a tv tuti játék módban van?
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
Peat76
őstag
válasz Yodamest #101315 üzenetére
Lehet..próbáltam a FH5-ben...de őszintén szólva engem jobban zavar a butított grafika mint a 30fps, Ha már van olyan mód hogy szebb a vizuális hatás , akkor nekem az a befutó...
Ízlések és pofonok...LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
belan
addikt
Nem emlékszem rá azt írtam talán 60fps után zavaró 30 fps és lehet úgy már nem állnék neki de azt is mondtam hogy azt mondjak jobb mint a második rész és egyszer lehet meg veszem de nem mert hányok a divitol.🤮
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
-
Marcus88
tag
Nekem van problémám a Forbidden Westel valaki hátha tud itt segíteni.
PS5 a konzol.
Gameplay közben mikor futok vagy ha a jobb analóggal körbeforgok akkor szépek a színek és jó a grafika,viszont mihelyst megállok az egész kifakul.
Mind 30 és 60 fps közben is csinálja,de mikor 30 ra van állítva akkor sokkal nagyobb a színtelenség.
A TV egy 2017-es LG 4K-s tv,de eddig még egy játék sem csinált ilyet mióta megvan a ps5.
Valakinek ötlet,hogy mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Peat76 #101297 üzenetére
Ez a 60 vs 30 fps meg olyan, hogy igen ha megszoktad a stabil 60-at, utána mindenre hajlandó vagy csak ne kelljen 30-ra visszamenni. Nyilván ha te amúgy is sokmindent 30-ban játszol akkor nem fog feltűnni, de játssz 1 hétig CSAK 60fps játékokkal és garantálom neked, hogy nem fogod bírni a 30-at. Ez 100%!
-
Bencus88
nagyúr
válasz belan #101307 üzenetére
Én mikor meglett ps5 és csak pletyka volt a lou2 60fps sokáig vártam, de nem bírtam ki és végig toltam. Már a legelején feltűnt, hogy valami nem stimmel idővel “”” hozzászoktam””” de sokkal nagyobb élményt nyújt a 60fps. Mióta látom a különbséget nem szovesen tolnám 60 alatt, mert bántja a szemem, a jó dolgokhoz könnyen hozzá szokik az ember.
De ezt is annyiszor megbeszéltük itt nem is akarok lavinát indítani, akinek rossz a szeme és nem látja a különbséget az örüljön és játszon 30fpsel szebb grafikával nincs ezzel bajFizzie: igen pont hogy fordítva van, de nem hiszen én nem úgy látom Nekem van igazan brühühü
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Na latom forumokon is sokan panaszkodnak hogy guerilla elkurt valamit a graffal. Brutal a sharpness a jatekon es zavaros a kep foleg performance modeba, de ahogy hallom a hdr meg resolution modeba nem jo, mert kamera mozgatasnal elsotetedik a kep, ha megall akkor meg kivilagosodik... Na mindegy este meglesem, de ha tenyleg szar, akkor en felrerakom elden ring utanra.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
belan
addikt
válasz Wesder #101296 üzenetére
Szerintem nem ha egy telefon 400 500 ezer , és sokan évente cserélik a telefont , szerintem legyen inkább 300 ezer és 6,7 évig viszi rendesen a játékokat , mint hogy 3 év múlva jöjjön egy turbósabb változatt.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)