Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
válasz Lord_Sordi #100193 üzenetére
Szeretem az F1-et, ááá legutóbb talán az F1 2002 vel játszottam PCn. Attól féltem, hogy monoton és unalmas a játék. Ha jól tudom osztott képernyőn is lehet játszani párommal. Viszont mennyire időigényes, sajnos abból nem sok van nekünk. Inkább az 1 óra játék lesz jellemző ránk.
AC szériát nagyon szeretem anno az AC 4 és az Origint kijátszottam PCn, nagyon élveztem, ezért kérdeztem, hogy az Odyssey gold jó áron van e most ennyiért, vagy sűrűn szokott akciós lenni. -
Lord_Sordi
csendes tag
válasz Dareiosss #100191 üzenetére
F1 2021 megéri, ha nem jatszottal a 20-al. My Team és a Driver career sztem tök jó, a Story mod is jó. Ha szereted az F1-t, és az autós játékokat, akkor megéri. Az AI nagyon jo, persze vannak gyermek betegsegei. Tök jól be lehet szintezni h a neked megfelelő nehézség legyen. (Career mode érdekesség: az evadok során az idősebb pilóták visszavonulnak és az F2-ből felkerülnek) Én 2 hónapja vettem meg 12 ezerert Store-ból. Én nem bántam meg. Legutóbb az F1 2019-el nyomtam.
[ Szerkesztve ]
PSN: Sordi91
-
MODERÁTOR
uh, ennyire? akár privátban is írhatnál 1-2 mondatot miért ne nézzem meg... mondjuk amikor T.H.-t megtudtam, azt mondtam a fiamnak, aki holnap megy haverokkal megnézni, hogy jöjjenek inkább hozzánk és nézzék, ahogy játszom vele a PS5-ön, az biztos jobb, mint a film lesz...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dareiosss
senior tag
Az Assassin's Creed® Odyssey - GOLD EDITION 7500 ft ért jó vétel? Vagy sűrűn szokott ennyi lenni?
Továbbá mi a véleményetek az F1 2021 ről az is akciós most 6800 ft -
OgreImre
senior tag
válasz csipesz80 #100182 üzenetére
A Kormányos topikban jobban tudnak segíteni.
Én a T300-ra szavazok, nekem is az van PS5+PC-re."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
EczkE
veterán
Kiraly lett az Uncharted film.
Asszem mindenféleképpen!
-
sp8787
addikt
válasz Elderath #100183 üzenetére
Ezt a kezdo karakterekbol szurted le amibol 2 szinte tokugyanaz?
Szandekosan nem akarod megerteni amugy?
Probaljuk igy > Ha megvan egy SL120-as build-ed egy +10-es fegyverrel akkor azt tovabb tudod fejleszteni pl. AR-t novelni anelkul ,hogy novelned az SL-edet?EDIT
Amugy jol irtad, nem lesz kulonb mint az eddigi souls-ok.[ Szerkesztve ]
-
csipesz80
tag
Srácok, szeretnék kormányt venni de nemtudok dönteni TM T300 vagy TM TGT-2 a t300 viszonylag régi konstrukció ami még a ps3 hoz készült, szerintetek megéri a különbözetet a tgt? csak a szervó részre vonatkozik a kérdés mert pedálés kormány van
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Amúgy HFW esetében az embargó ugye Hétfőn jár le, ilyenkor szokott felkerülni mindjárt collector's edition unboxing video is vagy az csak legkorábban a megjelenés napján?
-
sp8787
addikt
válasz Elderath #100178 üzenetére
Milyenrol, milyenrol, semmilyenrol mert nem lesz.
From-os peldak:
Vegzel egy adott jatekkal es kesz, ennyi 100%-on van a fegyvered/build-ed.
Vegzel egy masik jatekkal es minimum -23%-ra es egy rakat egyebre vagy a vegetol 1 fegyverrel a legalapabb-rol beszelve mas esetben meg fenyevekre.
Nem From-os pelda:
Van ertelme a lvlingnek egeszen a maxig, NG+ ciklusok-ban bovul az enemy-k movesetje,buff-ja...etc. -
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #100162 üzenetére
Errol a lorol jut eszembe.
Lattam egy videot ahol az ujsagiro ecsetelte ,hogy ez lesz mindenidoklegjobbjateka, legjobb harcrendszer blahblahblahblahblahblah
A hatterben meg ment a video ahol a lovon ulve R1-elte egy sarkany labat.
wtfAz ilyen m*jmok nem tudom mi a franccal jatszottak eddig, vagyis azt tudom ,hogy miket hazudott ossze mert az elmondta vidijoban.
-
sp8787
addikt
válasz Elderath #100170 üzenetére
Ez egy egeszen de tenyleg nagyon itsy-bitsy aprocska dolog miatt szinte biztosan nem igaz.
Azt kerdezed ,hogy miert?!Csirbicsiribabimmbammmbumm nem lesz endgame!!!
Ezen sokan csak ugy tullepnek de tolem ugyan a foldoz verheti magat es nyuszithet barki ez akkor is -2pont minimum. -
nitro16
senior tag
válasz Ferenczi Áko #100166 üzenetére
Ahha köszi. Ezen is megakadtam a szemem [link] Múltkor meg ezt a Clifford Unger-t néztem, valami brutális. [link] Kár, hogyha közvetlen rendel az ember akkor is tud sérülni a cucc a spéci doboz ellenére. Viszont néztem Angol ill Németbe is vannak boltok ahol lehet beszerezni. Gondoltam már rá ha véletlen olyan helyen járok és személyesen eltudok menni egy ilyenért akkor lehet benevezek egyre.
-
prokxy
veterán
A lemezes Horizon új része is upgrade-lhető PS5-re?
szerk: mind1, most olvasom, hogy "(Akciós vagy előrendelhető termékekre nem használható fel a kupon!)" Konzolkirály
Ha vki mást rendelne:
Kupon1: VALENTIN1
7000 Ft rendelési érték felett 1000 Ft kedvezmény
Kupon2: VALENTIN2
20.000 Ft rendelési érték felett 2500 Ft kedvezmény[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
belan
addikt
válasz Macccy #100165 üzenetére
Van egy olyan érzésem hogy ez lesz from eddigi legjobb játéka ds3-nál is jobb lesz szerintem pedig nekem ds3 meg sekiro kedvem from játékom meg a ds1 , nem tudom hogy oldották meg hogy a open world része a játéknak működjön hangulatos szórakoztató legyen , eddig talán nem is volt souls like open world játék , szerintem zseniális lesz de aztán lehet tévedek .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
hombre[EU]
veterán
válasz Macccy #100165 üzenetére
a fromnál fantasztikusan hangulatos audiovizuális élményeket szabadítanak rá a játékosokra
én az elsō hetekben majd csak sétálgatok a világban, dungeonökben, hallgatom az ambientet, a zenét és emote-okkal köszöntöm a mobokat. az elsō hónap után elkezdem levelezni a karakterem és belemerülni a lore-ba...majd kitanulom a harcrendszert és elkezdem levadászni a bossokatLife, Uh, Finds A Way
-
Macccy
senior tag
válasz hombre[EU] #100162 üzenetére
Eddig engem nem igazán érdekelt - a rövid látottak és olvasottak alapján - ez az Elden Ring. De most megnéztem két hosszabb lélegzetvételű final build videot ... és habár sokkal durvábban is gyúrhatná a FROM Software az új nagy konzolokat, de kimondottan kezd tetszeni az a világ.
Ehhez azért el kell mondjam, hogy nekem a DARK SOULS 3 -ból is hangulatában leginkább az eleje tetszett, a hegyi temető, a romos shrine, a sárkányos várfalak, udvarok, valamint az az első terület, ahova lejutottunk, az undead settlement. Még az utána következő erdő is, egye fene. Na ezekre emlékeztet ez az Elden Ring így eddig. -
sgfool
tag
Aki megrendelte a horizon forbidden west valamelyik gyűjtői változatát, kapott már konkrét visszajelzést ? Vagy jövő hét közepén fog kiderülni, hogy tényleg lesz vagy sem ? Még szeptemberben rendeltem elő, mikor még elérhető volt, másnap kaptam is egy megerősítő emailt, de azóta semmi. És sajna már volt olyan, hogy az utolsó napokban derült ki, hogy nem érkezett annyi darab.
-
bbuffy
senior tag
válasz RangerFox #100155 üzenetére
Most is van az aprón néhány.
Amugy eleg jó szobrok, csak nagyon nehéz portalanítani őket
Én mindig eladtam ezeket, aztán megfogadtam hogy felsleges, soha többet.....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
nitro16
senior tag
Akik szoktak venni collector's edition-t azoktól kérdezném, hogy mennyire "minőségi" a benne található szobor? Gondolkozom, hogy veszek egy horizon forbidden west collector's edition-t.
-
pava
csendes tag
Sziasztok!
Sackboy és It takes two után keresek hasonló többszemélyes localban játszható játékot. Jó lenne olyan amit esetleg 5-6 éves gyerek is tud játszani, illetve olyan is ami felnőtteknek való. Köszi a tippeket előre is. -
MODERÁTOR
válasz Andreaspasco #100148 üzenetére
Ha arra gondolsz, akkor valószínűtlen, hogy hibás lenne a konzolod (illetve annak ray-tracing módja), hanem másoknál is pontosan ugyanígy fut ez a játék. De ettől eltekintve is ha kapcsolgatsz egy játék 60 és 30 fps módja között, akkor eléggé szembetűnő lesz a különbség, és rosszabbnak érződik az utóbbi.
-
Andreaspasco
tag
Sziasztok!
Másnak is akad a Persistence ha be van kapcsolva a Ray-tracing??
Ha kikapcsolom tökéletesen fut, bekapcsolva meg kb 20fpssel.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz Kendek #100140 üzenetére
Teljesen érthető, köszönöm a részletes magyarázatot!
Addig is nyomom tovább a Horizon első részét, nagyon adja a világ, pedig a hasonló játékmechanikájú Far Cry-okba belecsömörlöttem; ez tud annyival eredetibb lenni + jók a gépek elleni harcok, hogy fenntartsa az érdeklődésem, valamint a törzsek motovációinak megalapozottsága, tehát ki miért mit csinál, az teljesen életszerű és szintén jól ki van találva!
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
belan
addikt
válasz Farkassacred #100145 üzenetére
Igen ez a játék megéri a árát .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Farkassacred
őstag
-
Frod
addikt
válasz oriic #100128 üzenetére
A 19es MWbe 20 augusztusban csaptam bele, ez viszont az első day1 CoD vásárlásom lesz evör, Infinity Wardban még bízom . (Mellesleg tök fura, hogy idén ennyire korán felfedték. Eddig minden részt nyáron, a Vanguardot pedig talán szeptemberben?!)
Do you see the white shadow?
-
belan
addikt
válasz belan #100141 üzenetére
Nehéz fokozaton nyomom most nyomtam le párbajban akitől van a páncél kihívás van benne . 😅 halálos nehézség milyen lehet ki próbálom mindjárt .
Ez feketekéz riku nem valami kedves ember .😂 [ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz EmThor #100139 üzenetére
Ha a digitális PS4-esre megvásárolod ezt a PS4/PS5 változatot, akkor az magában foglalja a PS4-es és a PS5-ös Director's Cut-ot is. Ez nem igazi upgrade, hanem a meglévő tulajoknak olcsóbban listázza a teljes árú játékot, ami egyben tartalmazza a PS4-es és PS5-ös változatot is.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz Kendek #100135 üzenetére
Köszönöm en is a linket, alap ps4-es tsushimát ezzel szeretném ps5-re 'varázsolni' dlc-stul mindenestul. De ha ezt veszem meg ps4re is megkapom az Iki kieget? Errol nem sokat szoktak beszélni. Köszi ha tudja valaki!
(Death strandingnél pl ha a ps5 ös változatot veszed meg, akkor a ps4-est nem kapod meg, de ha a ps4est veszed es 3000ft-ért upgrade-eled, ugy lesz csak meg mind a ketto valtozat)
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
S e t h
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel kaptunk néhány hivatalos infót, létrehoztam külön kérésre az idei Call of Duty rész topikját, amely a Modern Warfare (2019) folytatása lesz. [link]
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz BusinessGuy #100125 üzenetére
Igen, nem véletlen hívtam BS-nek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
BusinessGuy
őstag
-
Bazsi747
aktív tag
-
Peat76
őstag
Akkor a Horizon Forbidden West Quality módban lesz Ray-Tracing is?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
polonic
félisten
válasz stemplar07 #100092 üzenetére
Egy videót láttam a témáról. Elvileg úgy van kialakítva annak a rekesznek a hűtése, hogy a nyomáskülönbség szívja ki onnan a meleget. Ezért kell a takarólemez.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz RangerFox #100093 üzenetére
Aha, akkor mi volt az a bullshit, higy a HDD miatt a HZD-ben nem lehet repülni? Majd mehet is vele a marketing. "A PS5-tel màr repülni is lehet a HFW-ben."
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bazsi747
aktív tag
Na nekiesek a Dying Light 2 nek remélem jó lessz meg szép is csak hogy melyik felbontás közül válasszak
-
Raysen623
addikt
Szerintem meg ennek a játéknak a sztorija baromi jól sikerült. Engem végig beszippantott, a mechanikája meg szinte tökéletesre sikerült. Nálam az év játéka volt, GoW-t is megnéztem de nekem annyira nem volt begyere, TLoU meg megint nem az én játékom.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Bazsi747
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel akkor a KV-nál előrendelhető még HFW special edition ps4 es(de ezek szerint mindegy is ahogy olvasom mert ingyen lehet frissíteni 5 re)jól mutat majd az első rész special-ja mellett.
-
MODERÁTOR
válasz stemplar07 #100104 üzenetére
Furcsállom, mert nekem elfért, és vissza tudtam csavarozni a fém fedelet is. De amúgy a hűtési hatékonyság így sem rosszabb, csak mivel nem a negatív nyomás húzza ki hanem a borda körüli légáramlás vezeti el a hőt, ezért viszonylag könnyen és gyorsan beporosodhat.
-
sp8787
addikt
válasz stemplar07 #100104 üzenetére
Le kell marni a tetejebol.
Problem solved -
Imilenni
addikt
válasz WhiteWalker #100106 üzenetére
Nyilván ha tudnék perpill telefonálni már rég tettem volna
Press "F" to pay respects.
-
-
eisento
addikt
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Konzolvilágtól kaptam egy levelet - hogy erősítsem meg az Elden Ring gyűjtői rendelésemet, ez azt jelenti hogy biztosan jut nekem végülis?[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
MODERÁTOR
válasz stemplar07 #100092 üzenetére
Ha az 1 mm-es hővezető lapkát helyezted fel a chipekre és jól összenyomtad mikor becsavaroztad, akkor el kell, hogy férjen. Amennyiben mégsem, akkor sincs nagy baj, viszont abban az esetben majd érdemes rendszeresen kiporolni.
-
Tomasonda
tag
Akik Collector's meg Ragalla edition-t vettek, ők is megkaphatnák hamarabb. Elvégre úgyis csak letöltőkód van bennük, és ráadásul mi fizetünk a legtöbbet érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest