Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferenczi Áko #100699 üzenetére
Na akkor a mostani Ps5 verziót próbáld ki, teljesen más...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Taurimod01 #100698 üzenetére
Az a HDR nálam is kiverte a biztosítékot.. Még Pro-n néztem, de bárhogyan állítottam játékon belül és a tv-n is, megmaradt a fátyolos kép.. Egy 20 perc után hagytam..
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
CptAdamica #100695 üzenetére
Nem tudom ez merre van , lehet én nem jutottam el eddig .
Most csináltam meg az első küldetést , mikor Jacket(?) kellett követni és megvolt ez első akció rész.
Nahhh ez nagyon adta a cyberpunk feelinget azzal a háttér zenével.
Mondanám azt hogy megvettek kilóraÉn a film graint és a chromatic abberationt kikapcsoltam.
Nem is értem ezeket a sz@r effektek minek teszik be és alapértelmezetten persze be is vannak kapcsolvapl: TLoU2 is ...
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Na mostmár lehet ideje megvenni ezt a Cyberpunk 2077-et. Eddig nem izgatott, de ez a next gen verzió már jónak tűnik.
-
CptAdamica
veterán
válasz
WhiteWalker #100683 üzenetére
Nálam így néz ki ott előttem egy fal lesz, ez így van nálatok is?
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
TrishtanAG #100688 üzenetére
Itt volt a kutya elásva. Automatikusan a PS4 mentéseket nem szedi le a PS5. Jó lett, köszönöm
@tretyak
A régi verzió, nem a felújított -
ribizly
veterán
válasz
HELLAFLUSH #100651 üzenetére
Nincs mit.
Jó az a babakék motyó is. -
válasz
WhiteWalker #100686 üzenetére
Én is, főleg ennyiért ajándék ez a game👍 Én megvettem első nap amikor megjelent, de úgy tényleg vállalhatatlan volt abban a formájában, erre vártam és most töredék áron van, anno 21K-ért vettem meg, amit vissza is kaptam😁 Lehet így most többen megveszik mint a Horizont
[ Szerkesztve ]
-
tretyak
aktív tag
válasz
ilovedigweed #100687 üzenetére
Ugyanaz a verzió? A felújított változattal szerintem nem fog menni a sima UC4 mentés.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
ilovedigweed #100687 üzenetére
Lehet, hogy valamiért nem húzta le a a save fileokat, nézd meg a beállításokat: [link]
-
ilovedigweed
senior tag
Üdv,
PS+-os Uncharted 4-et toltam nagyon régen PS4-en. Gondoltam folytatom most PS 5-ön. Sajnos nem tudom ott ahol abbahagytam, új játék van csak, olyan mintha a mentést nem látná. Konzolon és a felhőben is meg van a mentés. Külső merevlemezen van a játék.
Van megoldás, hogy ott folytassam ahol abbahagytam?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #100684 üzenetére
+1 , aszem meg is veszem
-
noxon
őstag
A CP2077ben lát bárki különbséget a teljesítmény mód és sugárkövetés mód között? Mert én nem, még a tükröződő részeknél sem.
-
válasz
CptAdamica #100682 üzenetére
Hát nem tudom, pont most nézek egy streamet igaz SeriesX-en tolja az ember, de nagyon jól néz ki, semmi homály meg ilyenek amiket írtál...tű éles a grafika meg a textúrák is sokkal jobbak/szebbek mint amilyen volt...
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
CptAdamica #100682 üzenetére
Én nem találkoztam ilyennel , ez nem jelenti azt hogy másnál vagy nálam nem fordul elő valamikor.
Ettől függetlenül nagy szépek az árnyékok , kint kezdtem a sivatagban. Gyönyörű a terep , a belső helyszínek talán kicsit puritánok.
-
CptAdamica
veterán
válasz
WhiteWalker #100681 üzenetére
Lehet a szemem van elkalibrálva, de még mindig 20 méterrel előtted töltenek árnyékok/tereptárgyak, néztem egy pálma fát, előttem volt 20 méterrel és akkor már a low poly modelt töltötte be, tiszta homályos az egész, textúrák mosottak, ha ennyit tudtak kihozni 1,5 év alatt, akkor régen rossz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
CptAdamica #100673 üzenetére
Nem egészen. Egész pofásan néz ki .
Nem lett ez olyan rossz -
marquuard
veterán
CP2077 5 órás upgrade trial akkor van, ha nincs meg előző genre a játék?
-
Lefty
addikt
Van esetleg reszletes patch notes? Azt tudni, hogy az NPC AI-val csinaltak-e valamit, vagy ugyanolyan maradt?
-
Tatyla
őstag
Cyberpunk 2077 mentést lehet integrálni a PS5 verzióba?
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #100670 üzenetére
hát őőőőőőőőőő, felraktam, de ez még mindig undorítóan néz ki.
-
nesh_019
senior tag
Twitchen már van aki játszik a Next gen updatel. Elég jónak tűnik.
-
Deck
titán
válasz
CptAdamica #100668 üzenetére
56GB a PS5 verzió
-
noxon
őstag
Bocsanat, már látom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Amúgy nem értem a kiadókat.
Február, márciusra ennyi remeknek tünő játék megjelenését egymás mellé összessüríteni....nem is értem, mintha mindenki a tavalyi év gyenge felhozatalát szeretné kárpótlásként ebben a két hónapba belepumpálni, mintha nem lenne még vissza az évből kb 9 hónap... -
Sziasztok!
Most akciós a store-ban a CP2077. Ha ezt megveszem 8500 magyar pénzért akkor a PS5-re már a next gen verziót tudom letölteni?
Köszi,
-
RangerFox
Topikgazda
60fps with small and rare frame drops.
Inkább Frame drops with small and rare 60fps.
-
Mizol29
senior tag
Nem tudom, hogy miért erőltetik az 1440p-t ahelyett, hogy inkább 1080p 60 fps lenne az S-en.
-
Na majd írjon aki kipróbálja a Ps5-ös CP2077 teljes játékot, hogy milyen? Ha jobb mint az elején volt akkor lehet megveszem 25$-t csak megér 🙄
-
-
Wesder
titán
-
Deck
titán
XSS-en kívül mindegyik konzol tud 60fps-t a netxgen verzióval is.
-
emre33
addikt
94GB a PS5 verzió.
Külön le kell tölteni, nem frissítéssel. -
nesh_019
senior tag
Ez olyan hülyén hangzik, Next Gen update Free trial
Szegényeket ugy sajnálom, nem tudták elkészíteni az updatet majdnem másfél év alatt a konzolokra, de végre itt van.
PCre töltöm a patchet, kiváncsi leszek, itt már Next PC gen lesz
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Tölthető. Már jön is
-
stilo18
addikt
Nálam jelen pillanatban még csak az 1.31-es verzió szedhető (ps4).
-
ribizly
veterán
válasz
HELLAFLUSH #100623 üzenetére
Én ugyan személyesen jártam Náluk, de a telefont elfelejtheted. Sose veszik fel szinte, mert megállás nélkül csörög.
Az email a célravezető, de arra se válaszolnak azonnal (volt, hogy csak 2 napra rá kaptam választ).Egyébként amikor én voltam Náluk, akkor is az volt, hogy controller se volt, így arra is minden érintett legalább 3 hetet kellett várjon.
-
Elderath
őstag
válasz
WhiteWalker #100630 üzenetére
igen
-
HELLAFLUSH
őstag
Van itt olyan aki Postán küldött el hibás Dualsense-et a Triwardenhez?
Február 9-én vették át, de nem érem el se telefonon se emailben őket illetve ők sem keresnek..
Szerintetek várjak még pár napot vele, hátha megküldik -
nesh_019
senior tag
válasz
RangerFox #100619 üzenetére
Már majdnem úgy a nézz ki a Cyberpunk 2077 mint PCn
Erre vártok?
Nálam PC már rég ilyen. Sokan mondták h nem segített rajta a sok patch, de nálam nagyon sokat javult. Nekem FHDn minden maxon nem akarok túlozni de 60 FPS. Az első fül is is be van kapcsolva sugárkövetésnél.[ Szerkesztve ]
-
bgunne
tag
Nem túl jó előjel, hogy ebben a demo videóban is természetellenesen lassan mozgatja a kamerát és lassan sétál a "játékos", a megjelenés előtt is ezzel csaltak, hogy minden szépen betöltődjön.
-
Deck
titán
30 perc múlva CDPR bejelentés Twich-en!
Pletyka: Ma elvileg tölthető lesz a netxgen változata a Cyberpunk 2077-nek. -
RangerFox
Topikgazda
-
Wesder
titán
válasz
TrishtanAG #100585 üzenetére
30 volt az a 35-40 mivel 30 fölé nem mehetett az fps.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
TrishtanAG #100603 üzenetére
Na ez szuper, eddig csönd volt most meg annyi jó játék jön, már a listát írom, mert nem lesz idő rájuk😅
-
Peace
nagyúr
válasz
BusinessGuy #100601 üzenetére
106 millió darab PS4-est adtak el 2021 végéig. Szerintem is teljesen reális, hogy elengedik 2023-ban...............................
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PR-Telecom
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- League of Legends
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest