Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Ferenczi Áko #100699 üzenetére
Na akkor a mostani Ps5 verziót próbáld ki, teljesen más...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Taurimod01 #100698 üzenetére
Az a HDR nálam is kiverte a biztosítékot.. Még Pro-n néztem, de bárhogyan állítottam játékon belül és a tv-n is, megmaradt a fátyolos kép.. Egy 20 perc után hagytam..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz CptAdamica #100695 üzenetére
Nem tudom ez merre van , lehet én nem jutottam el eddig .
Most csináltam meg az első küldetést , mikor Jacket(?) kellett követni és megvolt ez első akció rész.
Nahhh ez nagyon adta a cyberpunk feelinget azzal a háttér zenével.
Mondanám azt hogy megvettek kilóraÉn a film graint és a chromatic abberationt kikapcsoltam.
Nem is értem ezeket a sz@r effektek minek teszik be és alapértelmezetten persze be is vannak kapcsolva pl: TLoU2 is ...[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Na mostmár lehet ideje megvenni ezt a Cyberpunk 2077-et. Eddig nem izgatott, de ez a next gen verzió már jónak tűnik.
-
CptAdamica
veterán
válasz WhiteWalker #100683 üzenetére
Nálam így néz ki ott előttem egy fal lesz, ez így van nálatok is?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
ilovedigweed
senior tag
válasz TrishtanAG #100688 üzenetére
Itt volt a kutya elásva. Automatikusan a PS4 mentéseket nem szedi le a PS5. Jó lett, köszönöm
@tretyak
A régi verzió, nem a felújított-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
ribizly
veterán
válasz HELLAFLUSH #100651 üzenetére
Nincs mit.
Jó az a babakék motyó is.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
veterán
válasz WhiteWalker #100686 üzenetére
Én is, főleg ennyiért ajándék ez a game👍 Én megvettem első nap amikor megjelent, de úgy tényleg vállalhatatlan volt abban a formájában, erre vártam és most töredék áron van, anno 21K-ért vettem meg, amit vissza is kaptam😁 Lehet így most többen megveszik mint a Horizont
[ Szerkesztve ]
-
tretyak
aktív tag
válasz ilovedigweed #100687 üzenetére
Ugyanaz a verzió? A felújított változattal szerintem nem fog menni a sima UC4 mentés.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz ilovedigweed #100687 üzenetére
Lehet, hogy valamiért nem húzta le a a save fileokat, nézd meg a beállításokat: [link]
www.adventuregames.hu
-
ilovedigweed
senior tag
Üdv,
PS+-os Uncharted 4-et toltam nagyon régen PS4-en. Gondoltam folytatom most PS 5-ön. Sajnos nem tudom ott ahol abbahagytam, új játék van csak, olyan mintha a mentést nem látná. Konzolon és a felhőben is meg van a mentés. Külső merevlemezen van a játék.
Van megoldás, hogy ott folytassam ahol abbahagytam?
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz N.YCityBoy #100684 üzenetére
+1 , aszem meg is veszem
-
noxon
őstag
A CP2077ben lát bárki különbséget a teljesítmény mód és sugárkövetés mód között? Mert én nem, még a tükröződő részeknél sem.
We live in a simulated world...
-
veterán
válasz CptAdamica #100682 üzenetére
Hát nem tudom, pont most nézek egy streamet igaz SeriesX-en tolja az ember, de nagyon jól néz ki, semmi homály meg ilyenek amiket írtál...tű éles a grafika meg a textúrák is sokkal jobbak/szebbek mint amilyen volt...
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz CptAdamica #100682 üzenetére
Én nem találkoztam ilyennel , ez nem jelenti azt hogy másnál vagy nálam nem fordul elő valamikor.
Ettől függetlenül nagy szépek az árnyékok , kint kezdtem a sivatagban. Gyönyörű a terep , a belső helyszínek talán kicsit puritánok . -
CptAdamica
veterán
válasz WhiteWalker #100681 üzenetére
Lehet a szemem van elkalibrálva, de még mindig 20 méterrel előtted töltenek árnyékok/tereptárgyak, néztem egy pálma fát, előttem volt 20 méterrel és akkor már a low poly modelt töltötte be, tiszta homályos az egész, textúrák mosottak, ha ennyit tudtak kihozni 1,5 év alatt, akkor régen rossz.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz CptAdamica #100673 üzenetére
Nem egészen. Egész pofásan néz ki .
Nem lett ez olyan rossz -
marquuard
veterán
CP2077 5 órás upgrade trial akkor van, ha nincs meg előző genre a játék?
PSN ID: marquuard
-
Lefty
addikt
Van esetleg reszletes patch notes? Azt tudni, hogy az NPC AI-val csinaltak-e valamit, vagy ugyanolyan maradt?
-
Tatyla
őstag
Cyberpunk 2077 mentést lehet integrálni a PS5 verzióba?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
CptAdamica
veterán
válasz CptAdamica #100670 üzenetére
hát őőőőőőőőőő, felraktam, de ez még mindig undorítóan néz ki.
-
nesh_019
senior tag
Twitchen már van aki játszik a Next gen updatel. Elég jónak tűnik.
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Deck
titán
-
-
noxon
őstag
Bocsanat, már látom.
We live in a simulated world...
-
ProEvoFan
nagyúr
Amúgy nem értem a kiadókat.
Február, márciusra ennyi remeknek tünő játék megjelenését egymás mellé összessüríteni....nem is értem, mintha mindenki a tavalyi év gyenge felhozatalát szeretné kárpótlásként ebben a két hónapba belepumpálni, mintha nem lenne még vissza az évből kb 9 hónap... -
Sziasztok!
Most akciós a store-ban a CP2077. Ha ezt megveszem 8500 magyar pénzért akkor a PS5-re már a next gen verziót tudom letölteni?
Köszi,
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
RangerFox
Topikgazda
60fps with small and rare frame drops.
Inkább Frame drops with small and rare 60fps.
-
Mizol29
senior tag
Nem tudom, hogy miért erőltetik az 1440p-t ahelyett, hogy inkább 1080p 60 fps lenne az S-en.
-
veterán
Na majd írjon aki kipróbálja a Ps5-ös CP2077 teljes játékot, hogy milyen? Ha jobb mint az elején volt akkor lehet megveszem 25$-t csak megér 🙄
-
Wesder
félisten
válasz nesh_019 #100647 üzenetére
4K de nem natív. Van RT, de minek?
Trial utàn meg nem az update-et veszed meg, hanem a jàtékot, ami most féláras. Ha màr megvolt a jàték akkor meg ingyenes a Series/PS5 verzió.Szerk.
30 napos a tial?
Azalatt az ember végigviszi 3x.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Tipikus szarunk rà esete, de meg kell csinálni. Te is tudod hogy képes lenne rà, mert amit nem lehet skàlàzni, az közel azonos mind 3 gépben.
Szerk.
Mondjuk nem tudom mire ez a kàrörvendés. Nem mindenki tudott nagykonzolt venni. Nekik ez sajnos szívàs.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
XSS-en kívül mindegyik konzol tud 60fps-t a netxgen verzióval is.
PS5
-
emre33
addikt
94GB a PS5 verzió.
Külön le kell tölteni, nem frissítéssel.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
nesh_019
senior tag
Ez olyan hülyén hangzik, Next Gen update Free trial Szegényeket ugy sajnálom, nem tudták elkészíteni az updatet majdnem másfél év alatt a konzolokra, de végre itt van.
PCre töltöm a patchet, kiváncsi leszek, itt már Next PC gen lesz
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Tölthető. Már jön is
PS5
-
stilo18
addikt
Nálam jelen pillanatban még csak az 1.31-es verzió szedhető (ps4).
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
ribizly
veterán
válasz HELLAFLUSH #100623 üzenetére
Én ugyan személyesen jártam Náluk, de a telefont elfelejtheted. Sose veszik fel szinte, mert megállás nélkül csörög.
Az email a célravezető, de arra se válaszolnak azonnal (volt, hogy csak 2 napra rá kaptam választ).Egyébként amikor én voltam Náluk, akkor is az volt, hogy controller se volt, így arra is minden érintett legalább 3 hetet kellett várjon.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Elderath
őstag
-
nesh_019
senior tag
Már egyszer végigvittem, amúgy nativ 4Kban lesz elérhető Nextgen konzolokon vagy dinamikus?
Nem kötekedni jöttem, szóval ne vegyétek magatokra. Nekem is van PS5-m, de van amit PCn jobban szeretek játszani.[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
Van itt olyan aki Postán küldött el hibás Dualsense-et a Triwardenhez?
Február 9-én vették át, de nem érem el se telefonon se emailben őket illetve ők sem keresnek..
Szerintetek várjak még pár napot vele, hátha megküldik -
nesh_019
senior tag
válasz RangerFox #100619 üzenetére
Már majdnem úgy a nézz ki a Cyberpunk 2077 mint PCn
Erre vártok?
Nálam PC már rég ilyen. Sokan mondták h nem segített rajta a sok patch, de nálam nagyon sokat javult. Nekem FHDn minden maxon nem akarok túlozni de 60 FPS. Az első fül is is be van kapcsolva sugárkövetésnél.[ Szerkesztve ]
-
bgunne
tag
Nem túl jó előjel, hogy ebben a demo videóban is természetellenesen lassan mozgatja a kamerát és lassan sétál a "játékos", a megjelenés előtt is ezzel csaltak, hogy minden szépen betöltődjön.
-
KaitouP
nagyúr
Na majd akkor valaki bétateszteljen, hogy csak kicsit szar vagy nagyon a cucc.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Deck
titán
30 perc múlva CDPR bejelentés Twich-en!
Pletyka: Ma elvileg tölthető lesz a netxgen változata a Cyberpunk 2077-nek.PS5
-
RangerFox
Topikgazda
-
Wesder
félisten
válasz TrishtanAG #100585 üzenetére
30 volt az a 35-40 mivel 30 fölé nem mehetett az fps.
-
Bencus88
nagyúr
válasz TrishtanAG #100603 üzenetére
Na ez szuper, eddig csönd volt most meg annyi jó játék jön, már a listát írom, mert nem lesz idő rájuk😅
-
Peace
nagyúr
válasz BusinessGuy #100601 üzenetére
106 millió darab PS4-est adtak el 2021 végéig. Szerintem is teljesen reális, hogy elengedik 2023-ban...............................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest