Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz bager13 #11500 üzenetére
A tömött liftben szellenteni sem törvénytelen, mégis a többség szerint büdös paraszt, aki ezt csinálja.
Attól, hogy van rá lehetőség, még gyökérség csak azért menni DMZ-be, hogy player-ekre vadásszon. Legalább egy bounty contract-ot vegyen fel. De sokan WZ Lite-nak használják a DMZ-t.
-
bager13
aktív tag
-
Mr X
veterán
válasz bager13 #11503 üzenetére
Továbbra sem értünk ebben egyet. A DMZ-ben is belefér a pvp, ha összefut két ellenséges csapat, ez tiszta sor. De egy mission alapú játékmódban csak és kizárólag a player-vadászat miatt jelen lenni, tartom, hogy gyökérség. A Warzone pont erre való, csak gondolom itt könnyebb dolguk van.
-
protegum
aktív tag
A warzone-hoz noob-ok, itt meg max 2-3 fős squadokkal futthatnak össze, mióta kiszedték a hatost.
Questeket, missionokat nem lehet tőlük csinálni. Vondel, Ashika felejtős már, s általában kifigyelik a kisebb csapatokat és rájuk mennek, mert egyébként másra nem alkalmasak. Lehet ellenük vékezni 3-as rejtő páncéllal, olyankor jól pofára esnek, ha mégse kis csapatot pécéztek ki. -
kill_switch
senior tag
Ez abban a tekintetben vicces igazán, ha azt nézzük mennyi küldetés szól arról, hogy más játékosokat kell levadásznod. Tehát még a küldetések egy része is azt várja, hogy másokat ölj.
Ha óvatos vagy és felkészült, akkor meg lehet oldani. Messze van már az az időszak, amikor 6-os csapatok terrorizálták a népet MWRAP-pel, mégis meg lehetett oldani akkoriban is amit akartál. Frusztráló tudom, de előbb utóbb meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz kill_switch #11509 üzenetére
Ez a reset óta nem jellemző. Fegyver slot feloldásoknál volt olyan, hogy ki kellett vinni x mennyiségű ellenséges operátori fegyvert (nem volt feltétel, hogy meg kellett ölni az operátort). Hirtelen nem is rémlik olyan mission, ami pvp-re kötelezne.
Az elején volt bőven ilyen mission, de ezeket kivették pár szezonnal ezelőtt a resetnél. Azt meg kötve hiszem, hogy minden ilyen vadász szakasz most kezdte el kinyitogatni a fegyver slotokat.
Asszony irtotta az ilyeneket DMZ-ben, volt olyan, hogy 7 operator kill-el jött ki, pedig ő csak küldizett bent. Én nem voltam ilyen türelmes, otthagytam a DMZ-t. Ha pvp-zni akarok, arra ott a warzone.
[ Szerkesztve ]
-
SafE84
tag
Azért a "Vigyél ki egy damascus dog tag-et" eléggé PvP-re kényszerítő dolog.
Szombaton leültem játszani kb 1 hónap kihagyás után. Nem voltam pro player korábban sem, de béna sem voltam soha. Kb a 6. menetet sikerült exfillel befejezni, mert mindig megtalált egy köcsög banda, aki levadászott. De nem csak összefutottam velük, hanem konkrétan vadásztak. Abban a körben is csak úgy sikerült az exfil, hogy levadásztak, de egy másik csapat felszedett. Én úgy érzem, hogy megnövekedett ezen kretének száma.
Nekem sem tetszik, hogy ezt csinálják, nagyon nem... De elfogadom, mert el kell fogadnom. -
protegum
aktív tag
válasz viperabácsi #11512 üzenetére
A kiadók ellenében, mivel lehet írni nekik bármit, úgysem érdekli őket, az ember a pénztárcájával szavaz. Ez bejött a bf-sorozatnál is, még mindig a 2044-t hegesztgetik. Csak hát a sok elvakult fanatikus megveszi akár ugyanazt minden évben.
-
BerserkGuts
őstag
válasz SafE84 #11511 üzenetére
én ezért szoktam full ragelni ha gyökér valaki megérdemli ennyi DMZ-be nem kéne
inkább lehetne olyan mint a zombis ott teljesen béke van meg noobok a belső zónába nem bírnak eljutni a küldetést megcsinálni xD szóval volna a botok ellen is kihívás és jöhetne csapat munka meg nem kell 50-100 ember minek
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
GAbre
veterán
Olyan kérdésem van a szokásos haragszom a blizzard húzásaira amiket folyamatosan művel mostanság!Ez az irány lesz microsoft vásárlástól?
Bár ez úgy látszik a kutyát nem érdekli,csak pár embert zavar. [link] Itt pl 1 embert!
Illetve, nemrég csináltam a blizzard fiókot havernak:
Ott az emberi megerősítésre 16-20 db között kellett számolni dobókockát basszus?
Tehát kiírta,hogy 16nak kell lennie pl,és berakott 3+ dobókockákat és számolj.Múltkor is ez volt.És nem is ez a szar része,meg az embertelen sok 15+feladat,hanem,ha elcsesztél 1et,akkor elölről kezdhetted,és csak növelte a feladatszámot.
És másik ismerősnek is ezt dobta feladatul!És hiába van frissítve csak ez van!Nincs másmilyen feladat!
Ritka 1 szívatós,időrabló fos,mindamellett,hogy még telefonszám is lett fiókhoz írva!
Mellesleg mennyire van/lesz értelme,az ilyen emberi megerősítésnek a kezdődő Ai art stb világában?
Vagy ennél komplexebb egyenleteket kell majd megoldani?[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ritkán játszok mostanában, időnként ráengedem a frissítést a gépre.
Most szeretettem volna játszani a 2-es játékkal azt meglepődve nézem , hogy a 3 as játék van fent és fel kell telepíteni a kettest! Viszont kaptam mailt, hogy kedvező áron előfizethetek a III-s játékra.
Ez hogy?MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
GAbre
veterán
válasz ricogsm #11520 üzenetére
A 3 és a 2=1be van integrálva,így ezeknek a neve sima call of duty.(de az 1 mondjuk külön van)
A 3ban season 1 óta tudsz játszani 1 pályán warzone-t ennyi azt hiszem ami új.
2vel is tudsz játszani de külön lépeget 3-ból 2be és vissza.És a 2nek a főmenüje(cod hq) a 3as játék,szóval 1 dmz után nem maradhatsz és nyomhatsz mw2 multit vagy warzone-t stb.
Hanem betölti 3at,aztán onnan kell választani kívánt módot,és utána újra betölti 2öt!Szóval kedvezményed tényleg a játékra van,ha megvennéd,de még kedvezménnyel se ajánlom.Főleg,ha ritkán játszol.
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
-
nincsnév007
őstag
az miért van hogy le van töltve a játék kb 1 hónapja játszottam vele utoljára de most ha akarnák warzonet játszani töltsek le megint kb 30 gigát?
-
Mr X
veterán
válasz nincsnév007 #11525 üzenetére
4 napja frissült a wz új mappal a mw3-as assetre.
-
GAbre
veterán
válasz Dave567 #11527 üzenetére
Ez sztem nem fontos.
1 Mivel aki akarta már előrendelte,vagy megvette megjelenés körül.
2 Akinek nem tetszik a prémium dlc mw3,az ennyiért se veszi meg.
3 Black friday akcióban volt nem is olyan rég.Ott is axem 40-50 valuta körül.
Talán nem korrekt kivételezni,de ez mindíg volt és lesz.
Ha meg nem értenéd,azok szinte biztos nem kaptak ajánlatot akinek megvan már.(De mondjuk ha tévedek,akkor is gift-be meg tudják venni annak akinek nincs meg)
Bár mondjuk ez a teljesen láthatóan pénzéhségből kiadott mw3 esetében azon se lepődnék meg,hogy direktbe azoknak adtak kedvezményt,akinek megvan,hogy jó fejnek tűnjenek,de attól még mások a 100%-ot fizessék.
Csak ez a szemét húzásuk,hogy alapból a 3at tölti be ha megvetted ha nem,azt hiszi az ember megvan neki.Lásd aricogsm esetét.[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
Új ingyenes bundle amazon prime-hoz.
-
tomas9320
tag
válasz kill_switch #11530 üzenetére
Ez most Mw3-hoz is jó vagy csak a 2-höz? néztem én is,de ezért kár elő fizetni újra
Huawei P30 Pro VOG- L29
-
RMZ250
senior tag
Üdv.
Procit cseréltem a gépembe és azóta ha inditom a játékot már a menüben kiakad minden mag 100% ra és néhány másodperc után 80 foknál lekapcsol a védelem.
Futtattam pár CPU stresszelő progit és 65-68 foknál nem megy feljebb.
Van ötletetek?
Minden driver friss.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
RMZ250
senior tag
Hwinfóval nézem a proci hőfokot. Még a főmenüig se jut el mikor proci beugrik 80 fokra abban a pillanatban kikapcsol a gép.
Majd ránézek a biosban a vész leállásra és feljebb viszem kicsit.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
RMZ250
senior tag
Igen bocsi, az procit nem írtam át. 5800X van a gépben.
És valóban az eseménynapló szerint áramkimaradás hiba van. Szóval lehet kevés az 550-es FSP tápom.
Köszi a tippet.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
GAbre
veterán
Egyáltalán van még ennek a fórumnak értelme?
Mert ugyebár nincs már olyan,hogy mw2,csak simán "call of duty". Még ha elvileg shopban persze vehető ez is meg az is.De azért elvileg "1 kalap".
Más:
Gondoltam megnézem új seasonben mi a helyzet(2 hét után kb):
Össze-vissza droppoló fps,vagy legalábbis rosszabb.
Betöltő képernyő állandóan vibrál(mintha v-sync probléma lenne).
Rendszeres napi/heti bugos küldetések.Ugyan úgy az új rész a főmenü.
Mondom ok, jobb nem lett.De legalább nem még szarabb.
A mai nappal,legalább ezt is sikerült elérniük!
Örülj neki,hogy voltak bugos küldetések,mert most már semmi sincs.Napi nincs,hetiek lakatolva vannak. Jah és battlepass nem elérhető.
És megtehetik,mert a kutyát nem érdekli,így is úgy is megveszi a nép.
Vagy épp játszik vele ingyen.Mert nincs más alternatíva se. :S
Még a the final is elvileg hamar kivérzett.
Szóval így még aki normális game-t rak össze az sincs ösztönözve,hogy foglalkozzon a játékéval.
Szóval a jövőben ez a minőség lesz az fps multik jövője?Avatar
-
petymeg
addikt
Mi ez hogy 1. szinten kell kezdenem? Meg minden játékos 1. szintű? 695. voltam még tegnap.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Spizzi
tag
Nekem ez az epizód sokkal jobban bejön mint az MWIII, szóval én maradtam ezen. Nagyon nincs már mit csinálni, camo-k, challange-ek kész, igazából DMZ-be maradt már csak pár teljesítetlen feladat. Jelenleg 1040-es szint körül vagyok, mire jön az idei Black Ops addigra biztos ki is lesz fullozva 1250-re a kari.
-
GAbre
veterán
Javult a színtprobléma,meg battlepass.
Erre 1 új bug jött be,visszafelé számol a napi küldetés. Újra és újra meglep(ne) a játék,ha nem tudnám már,hogy kb már csak negatív újdonságokkal szolgál.
Mondjuk nem értem miért kell összevissza helyezgetni küldetéseket,1x így van sorban,máskor meg úgy.Nehezen követhető,de ez lenne a legkisebb baj.
Örüljünk,hogy ma végre van nem?[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Vissza mentem kicsit a 2019-re, hát ég és föld az a játék, sokkal jobb volt a játékmenet....
Azért tolhatnának néha egy dupla xp-t, mert siralmas a haladás így. -
Dave567
addikt
Nincs kedve valakinek DMZ-re jönni? Egyedül már játszhatatlan, bemegyek és már a spawnál végem van, ez nem ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- Szólánc.
- Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
- Megint gyarapodik a Corsair birodalma
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Ohh! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5501 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7440HQ I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen