-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
sziasztok!
Kedves Cypress! tőled kérdem elsősorban, hogy van-e már weblapja a szimulátornak? Ugyanis sok ismerősőmet érdekelné, akiknek elmeséltem az új szimulátor indulását, és nem tudom nekik megmondani a nevét...-))
Légyszi írd meg nekem
Köszi -
LWhite
tag
válasz wolruf #12782 üzenetére
Ígértem egy új videokártyás képet, bár a rendszer teljes újratelepítése még várat magára (amit eszköz csere után általában megteszek), meg még finomhangolás se volt nagyon, de azért nekem már így is tetszik!
Igaz azért sikerült megakasztani, amikor a FSXWX olyan időjárást adott, ahol 3.000 lábtól 20.000 lábig elég sűrű volt a (viszonylag jó minőségű, messzire terjedő) felhőzet! Na, akkor azért lett 15 fps is! -
Gudi
tag
válasz Korcsii #12794 üzenetére
Sziasztok!
Korcsii köszi a választ de sajna ezen már túl vagyunk... plazy barátunkkal 2 napja kűzdünk (illetve leginkább Ő).Minden lehetőséget próbáltunk az FSinn kívülről indításától kezdve az unistall-ig, a restart-ig, a konfig beállításoktól az FSUIPC újratelepítéséig, de eredmény nélkül. A chat ablak nem akar megnyílni az Istennek sem....
Talán van valaki közületek, akinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban. Kérlek benneteket, hogy ha tudtok segítsetek.
Köszi előre is -
Korcsii
őstag
válasz Serpenthelm #12792 üzenetére
Ingyenes nem sok van, esetleg avsim-en egyes repterek, VFR scenery-k lehetnek, persze nem olyan minőségben, mint a fizetősök.
Esetleg még a sunmod, erről majd írok egy szösszenetet.
[ Szerkesztve ]
-
Gudi
tag
sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
A Vatsim és egyéb szerverekhez az FSINN -nel csatlakozom.Az a helyzet, hogy az FSX ben a szerverhez történő csatlakozáskor a chat gomb megnyomásakor azt írja ki, hogy " failed create FSCOPILOTFSINN. chat". És nem is jelenik meg a chat ablak, bár csatlakozott a szerverhez, működik minden kivéve ez a chat..
Egyébként működik az FSX időjárása is. Azért írom mert egy időben sokan írták hogy nem műkszik.De a legfontosabb gondom most a chat helyrehozása, amiben kérem a szíves segítségeteket
Köszi előre is -
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok! Bocsánat a duplázásért de visszaolvastam pár oldalt és látom, hogy vagytok itt jó páran, akik elég komolyan ismeritek az FSX világát. Az lenne a kérdésem, hogy milyen (leginkább ingyenes) programmal tudnám élethűbbé, frissebbé tenni az FSX-emet? Az ilyen alapabb dolgokat már megcsináltam illetve néhány ingyenes magyar addonnal, sceneryvel is bővítettem, de kíváncsi lennék, milyen kiegészítők vannak amikkel élethűbbé tudnám tenni a játékomat?
Köszönöm előre is a segítségeteket! -
Korcsii
őstag
válasz Serpenthelm #12789 üzenetére
Scenery library-be lehet nem teszi be automatikusan, ellenőrizd szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Fel szerettem volna telepíteni az FSX-hez a debreceni repülőteret, előtte fel volt telepítve már a Library Base Pack, de hiába telepítem fel, nem jeleníti meg a repteret, csak az alap valamit. Mi lehet a probléma? Engedélyezni kellene valahol?
-
wolruf
őstag
válasz Cypresss #12784 üzenetére
Nekem szinte bármikor jó, de ugyanúgy csak fél 6 körülre tudnék odaérni. De megyek! Ki nem hagynám!
A képeket pedig köszönjük, de ha elhoznád az egészet (mondjuk hozzám, haza) megmutatni, az jobb lenne. Visszaszállítással ne bajlódj, majd megoldom én... valamikor... egyszer... talán(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Cypresss
senior tag
Kész a busz, jövő héten nem, kb két hét múlva lenne alkalmas, addig találjunk egy időpontot. Javaslatokat itt tegyétek meg, hogy mindenki láthassa. Fontos! Ez a látogatás, most csak azoknak lesz elérhető akik, az előzőn is ott voltak.
Addig néhány kép:
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
-
LWhite
tag
válasz wolruf #12780 üzenetére
Perszepersze, láttam én is, bár jó a grafika!
Ja tényleg grafika! Hosszú idő után váltottam Radeon-ról nVidiára (hasonló teljesítményűre).
Mellékelek hamarosan pár képet, hogy elég felhős időben milyen fps-t sikerült mérnem. Egyelőre annyi, hogy nem lett rosszabb, mint volt! -
pcnet
addikt
Ez fájt!!!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
wolruf
őstag
Van már esetleg fejlemény az Airbus menetről? Hogy áll a kütyürü?
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Cypresss
senior tag
-
Ricardo128
senior tag
Azzal a szimulátorral, amiről a témában szó folyik, azzal én nem tudok versenyezni, de ez nem is egy verseny. Drágalátos, jó barátom meglepetésként feladta postára a várva várt Saitek X45-ösömet Most ismerkedünk egymással!
gölmétcsül ©
-
Cypresss
senior tag
válasz Csorbi #12760 üzenetére
Lesz majd Totalcar videó is, ők két nappal korábban voltak. Az Airbus hardveresen oké, szoftveresen még van egy kis melóm P3D-vel, a többi szoftvert Balázsék hibátlanul belőtték. Mondjuk nem türelmetlen embernek való az ilyen munka; buszon a kapcsolók állását egyenként kellett megadni, ezerig számoltuk.
-
Csorbi
addikt
-
MrPetya19
addikt
válasz cintula187 #12758 üzenetére
Mármint a szimulátorba.
Egyébként az airbus rendesen működik már?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
boeing
őstag
[link] Aranyos.
-
Cypresss
senior tag
Sziasztok,
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát. A buszt sajnálom, de ahogy megbeszéltük...
Cessna: novemberre tervezzük, hogy elkészül. Ha valakinek nem mutattam volna a helyszínen, megérkezett hozzá a G1000-es is:
Az is eldőlt, hogy ORBX cuccokat fogunk hozzá használni, mivel egy ilyen gép ilyen kiegészítőkért kiállt.
A két említett reptér pedig Bella Coola (CYBD) (Kanada) és Milford Sound (NZMF) (Új-Zéland)
A héten még bemutatók, utána üzenek, hogy mikor mehetünk buszozni.
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
Sziasztok népek!
Én is köszönöm részvételt, jó volt újra együtt ,,szórakozni''. A fotósoknak köszönjük a piktúrákat és videókat, remélem hamarosan az Eeeerbuszon is találkozunk(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Đusty
addikt
válasz LWhite #12749 üzenetére
Szerintem is jobb videokon a repkedés, a highfly-t a mai napig vissza szoktam nézni ha olyan kedvem van, nem hiába mondtam, hogy hozzon valaki állványt . A Premiairnél meg beépített kamera van amin felveszik az egészet és megvásárolható. Itt sem lenne halott ötlet és nem nagy befektetés.
-
wd.taz
aktív tag
Képek tőlem is.
A nagylányom ma repült itthon egy LHDC iskolakört, a landolás kemény volt, de egyben maradt a C172.
Első repülése volt , ügyes volt és tök lazán vette, mondta is, hogy "ez nem is nehéz", na azért a final-en megizzadt .... nagyon.
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
Đusty
addikt
Én is köszönöm a lehetőséget, jó volt ez a kis repkedés veletek. Köszi a képeket is. Van egy pár video de böszme nagy méret lett majd megpróbálok valami nézhető dolgot kreálni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
LWhite
tag
Köszönet a lehetőségért , tényleg remek volt, azóta itthon nem is mertem elindítani FSX-et, már hiányozna a sok gomb és kapcsoló na meg az óriási képernyő!
Feltöltöttem a képeket, bár a feltöltés során kicsit romlott a minősége, de remélem mindenki magára ismer!
A kihívásos reptérnél erre emlékszem, igaz ez Kanada: Bella Coola, CYBD
-
wd.taz
aktív tag
Nagyon jó volt, minden kapcsoló, gomb tekergethető,kapcsolható, meg az ahogyan becsapja az ember agyát a kivetített kép...... én éreztem, hogy repülök..... de tényleg.
Nagy-nagy köszönet, igazi élmény.
Remélem sikerült felprogramozniuk az Airbus-t is a srácoknak, minden elismerésem az övék.
És milyen szépen futott, az a rohadék FSX is, bedobálva a scenery-t rá a fényviszonyokat, felhőt stb.
A Cessna-t legközelebb szeretném, majd megkínozni, vagy ő engem, mindegy.
Cypresss, köszönöm a lehetőséget
Képeket, du.-án teszem fel, majd linkelem.
-
nagyúr
Faja volt nagyon! Köszönjük a lehetőséget, és majd nyomassátok a képeket! Ja, meg Cypresss azt az NZ-s reptérkódot, pls.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
wolruf
őstag
válasz cintula187 #12741 üzenetére
Pl. FSX saját reptérlistájában (tudom, azzal csak a looserek repülnek, de ez van )
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
válasz cintula187 #12739 üzenetére
Kihívásként leszállhatsz a Liszt Ferenc Nemzetközi mutyizótérre is, ha megtalálod a default reptérlistában :-P Kicsit már nem up-to-date a cucc
-
wolruf
őstag
válasz cintula187 #12737 üzenetére
Ezzel most mit akarsz mondani?! A Kai Tak miatt nyergeljünk át Ship Simulatorra? Báááár, végülis a Meigs Field is inkább csak egy kikötő már
-
wolruf
őstag
válasz cintula187 #12735 üzenetére
Jóvanakkó', akkó' maj' a hideg gépben mókolunk
-
nagyúr
válasz Cypresss #12730 üzenetére
1600 körül ott vagyok. Sajnos nem volt időm B737-tel gyakorolni, szal majd lesz, ami lesz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Cypresss
senior tag
válasz cintula187 #12723 üzenetére
Szerintem az FSX belső időjárás szimulációja totál elavult. Időjárásra Active Sky talán a legjobb, a REX pedig ennek megjelenítésben (felhő textúrák, naplemente, felkelte, víz, stb) nagyon jó. A REX-ben is van weather engine, tehát igen, sajátot tölt le. Tuti kombó: AS+REX
[ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
válasz Cypresss #12713 üzenetére
Sziasztok,
Mivel kérdésként felmerült, a félreértések elkerülése érdekében szeretném hangsúlyozni, hogy a 8000ft/óra gépenként értendő. Tehát a két szimulátor bérleti díja óránként 16000ft lesz. Az ott töltött idő alatt pedig bármit (eljárások, átstart, touch and go, oldalszeles leszállás, stb) kipróbálhatunk.
Össszehasonlításképpen a választható programok listáját itt találjátok [link] a hétfőtől aktuális árakat pedig [itt]
Ebből azt hiszem mindenki számára egyértelmű kevesebb mint fél áron megyünk.
Környéken fizetős parkolás van 265ft/óra áron.
Aki nem repül (kisbabák, kismamák ) annak természetesen nem kell fizetnie.
Remélem minden kérdésre válaszoltam.
Találkozunk holnap délután.
[ Szerkesztve ]
-
lsimon
újonc
Köszönöm a tanácsot!
Ez az OpusFSX, letölthető? Ha nem, megvásárolható, magyar pénzért is?
Bár a Comodorral kezdtem a repülést, én nem fejlődtem olyan ütemben,
mint a számítástechnika! -
pcnet
addikt
válasz cintula187 #12723 üzenetére
Igen, REX annak fügvényében fogja betölteni a texturákat, hogy milyen adatokat kapott Opustól.
-
Korcsii
őstag
válasz cintula187 #12725 üzenetére
ActiveSky Next
-
Korcsii
őstag
válasz cintula187 #12721 üzenetére
ASN
-
pcnet
addikt
válasz cintula187 #12721 üzenetére
Együttműködik. Opust akkor kell indítani ha már betöltött a szimulátor. Tehát kapunál vagy a pályán vagy a géppel. FSX beépített időjárását pedig nem kell piszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok,
Az Aerosfot Airbus X nektek kifogástalanul működik LAN-ban? Nálunk valamiért több másodperces, olykor perces késések vannak. Más repülővel semmi gond nincs. Ötletek? Lehetőség? - FSX
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
gölmétcsül ©
-
lsimon
újonc
Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni! Nem tudom, hogy mért nem frissül az FSX időjárás!
Kb. 3 hónapja vettem észre, hogy hiába tölti le az adatokat, az időjárási kép nem frissül.
Nem vagyok a számítógép nagy mestere, csak szeretek repülni.
Köszönöm! -
wd.taz
aktív tag
Én is "Boeing párti" vagyok, a Bus-t megnézném azért és jöhet a Cessna is + MIG-29, MIG-21 stb.
Tazi
-
Korcsii
őstag
-
Cypresss
senior tag
Látom, mindenki kellőképpen rácuppant a pénteki talira. A busz alakul, most már akár fél órát is lehet anélkül repülni, hogy összeomlana a rendszer. Megtudom érteni Jorust: "csakis Boeing".
Ígértem pontos árat, ez 8000ft/óra lesz. Délután négytől miénk a központ, ha nyolcig marad a társaság akkor 32ezer fog osztódni a jelenlévők között, próbáljatok meg kp-t hozni, úgy egyszerűbb.
Azt hiszem a számom mindenkinél megvan, ha mégsem küldjetek egy privátot és adom.
[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz cintula187 #12708 üzenetére
Engine fail.
Kamerát állványt hozhatok. Ha van valakinek Canon fix50 az fényerő tekintetében agyonverné a kitobit.
-
wolruf
őstag
válasz cintula187 #12708 üzenetére
Mindig csak a horror
Nekem bármelyik jó, igyekszem kéz alá dolgozni (persze előtte még nekiesek ismételni egyet ).(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Népek! Később is be lehet esni (mondjuk fél 6-6 körül)? Ha igen, megoldom valahogy a menetelt Engem főként az Eeeerbusz érdekelne, ha azt a fülkét inkább hanyagolnátok Bár később érkeznék, egy teljes Cold/Dark startban benne lennék én is )
-
Đusty
addikt
Korcsii, Cintula! Állványt, kamerát hoztok? Vagy valaki más akinek van értékelhető minőségű gépe?
-
wolruf
őstag
Én már megint nem tudok sajnos menni, de ha mennék, akkor Boeing... vagy inkább Airbus... vagy Cessna... Szóval bármelyik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gran Turismo
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest