-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfules
tag
válasz boeing #10900 üzenetére
Szerintem nevetséges árak! Lehet nem olcsó egy ilyen sim építése, ahogy elnézem OpenCockpits vagy más kittekből van összerakva ami szintén nevetséges árak számoljátok át forintba, döbbenet... De akkor sem 3 vendégen kéne visszahozni az árát...
Oké hogy a repülés drága, na de a szimulátorozás is, épp azért szimulátorozik az ember mert az igazi megfizethetetlen sokak számára.
(Bármi a miben benne van a fly vagy airplane szó, vagy csak egy kis repülö matrica van rajta mindjárt horribilis összeget lehet kérni érte.)
De biztos jó móka, de egy óra kevés..
Többen otthon építenek ilyeneket írd be a keresőbe, hogy Home Cockpit -
digo00
tag
válasz boeing #10700 üzenetére
Semmi Problémám nincs a géppel akadás nélkül megy.
Én a kiegészítőkre gondoltam,hogy melyik a legjobb.
Amúgy meg hiába állítom a felbontást ha kilépek a progiból és újra belépek akkor minden beállítás elveszik.Ez sem tudom,hogy miért van.
Ha már ezt megvettem nem akarom félretenni és venni egy 2004-et. -
Geryson
addikt
válasz boeing #10483 üzenetére
Hát ez szuper. Nekem az a gondom, hogy az Active Sky X van még meg nekem, amit ugye már nem frissítenek és ha csinálok egy útvonaltervet, akkor pár perc után kifagy és kilép a programból. Ilyet anno soha nem csinált, egy fél éve viszont igen. Sajnos hiába töröltem le és raktam újra, nem oldotta meg. Mondjuk lehet, hogy valami regisztrációs bejegyzést is ki kellett volna pucolnom???
Amikor meg ugye kifagy és kilép, akkor az FS egy percre is lefagy, ugye erre figyelmeztet is az ASX, amikor ki akarok lépni, ameddig megy az FSX. Nagyon bosszantó.
ASEvo-ra tudnék frissíteni 10 dollár árengedménnyel, de akkor már a legújabb termékükre frissítenék csak, az meg drága.
Várnám igazából a nekem ingyenes REX2 Essentials+Overdrive-ot, de csak várok és várok és nem jön ki.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
nagyúr
válasz boeing #10355 üzenetére
Mármint mihez, hogy hátratoljon egy gépet? Nem olyan összetett dolog, illetve annyira összetett, mint pótkocsival/utánfutóval tolatni, csak a pushback car-ból sokkal jobb a kilátás.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
BigBlackDog
veterán
válasz boeing #10172 üzenetére
Igen, de régóta volt már szó róla. De állítólag simán megéri (én még nem próbáltam). Így legalább talán a készítők is kapnak némi "jutalmat", amiért egyre szebbet és jobbat fognak csinálni. Remélem nem szalad el velük a ló azért és nemcsak a pénzre fognak a későbbiekben sem hajtani.
-
atys25
csendes tag
Én mindkettőt egyszerre használom jelenleg,csak a REX-ben nincs bekapcsolva a valós időjárás letöltés. Azt az Active Sky csinálja,de a REX felhő és ég tesztúráját tölti be. Az Active Sky-ban béna felhőtextúrák vannak szerintem. Tudom,van az Active Sky 2012-höz service pack,de ha azt telepítem,akkor serialt kér. :-)
-
BigBlackDog
veterán
Itt egy cikk is videóval, sajnos nem túl közkedvelt nyelven.
-
Đusty
addikt
ok, köszi, és ezt az FSX-ben hol találom, vagy hogy van?
Cypresss írta, hogy ha nem ismeri az FMC az adott repteret ez a probléma, szóval FSX specifikusan mit kellene néznem, hogy mi ez?
Az adott probléma már megoldva Korcsii-nak hála csak érdekel, hogy hogy is van ez.[ Szerkesztve ]
-
ChipKng
aktív tag
Franko! Az mondjuk erdekes hogy a video vege fele a gep balra fordul a kapitany meg erosen jobbra kormanyoz es a gep nem ugy tunik mintha reagalna. Csak nekem fura ez?
Amugy a tudas ahogy elnezem itt kezdodik:
http://www.youtube.com/watch?v=c8IB4FcvE_U[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
-
fatal`
titán
FS9hez remélem a Kókai Tibor féle hungarian fleetet raktad fel (van benne kék travel festés is) meg külön ott az új fajta oneworld festés is a 800ason. Plusz van egy fictional classic 600-as is. Ezek mind minőségi festések. Ezen kívül készült még Malév festés az iFlyhoz (asszem valaki megcsinálta az összes lajstromot is), de azok szerintem igen gyenge minőségűek ehhez képest.
-
GrooveHero
addikt
Szép jó estét.
Nemáááá
Mondd, hogy FSX alá
Akkor kell, légyszi segíts, honnajd tudnám megkaparintani, nagyon megköszönném.
Már megvan a 737NG, megvan az FSPassengers, meg a MALÉV magyar security szöveg, mostmár csak a festés hiányzott, hogy teljes legyen a kép.Multkor amúgy nem volt behúzva parkolófék, a gép fullon utasokkal, magyar MALÉV-os szignál szólt a KLM-es 737NG-n, erre még állt a gép, mikor hiretelen hozzáértem a gázkarhoz, erre belerohantam a másik beszállókapuba, mindenkit megöltem, és közölték velem, hogy terrorista vagyok
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
atys25
csendes tag
Köszönöm,de ezt az oldalt hunfatal tegnap már belinkelte nekem és az oldal fele nem működik.Legalábbis nálam...
Valahol olvastam,hogy a pmdg navdata-ban át kell írni a VHHH-t VHHX-re,meg még hozzá kell adni pár adatot és a txt-ben is kell túrkálni és akkor megjelenik az FMC-ben a Kai Tak,csak ennek nem merek nekiállni,mert nem akarom elrontani. :-(
-
fatal`
titán
Felmásolod a textúrát egy texture.valami mappába a simobjects\airplanes\iflygépamelyikrevalóafestés.
Ezután elindítod a configuration managerét és mindent be tudsz állítani és létrehozza a bejegyzést hozzá. Kicsit pepecselős, de gondolom úgysem 300 festést akarsz rátenni.
-
-
GrooveHero
addikt
MD11-gyel repülök.
Joystickom nincs, majd ezen a héten veszek, de csak vmi olcsóbbat.
Majd csinálok screenshotot róla, hogy milyen értékek voltak. A fék csutkára rá volt húzva, úgy rémlik, hogy a sebesség sem volt túl gyors, sztem optimális...a gép meg csk gurult bele a gazbaWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
Gizmo94
veterán
Szvsz ez a CS767 eléggé régi termék már, habár nagyon profi add-on gép. Grafikailag nagyon ott van, részletes, ilyen cabin, galley, stb kameranézetekkel tele, stewy az ajtóban, stb.. az egész igen kidolgozott, de a Level-D767 szerintem összességében, de fizikában mindenképpen elveri.
Fatal: ez viszont tényleg újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook